Golden Gate algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Wandelaar5

Stamgast
Forumpionier
589
04/07/21
952
43
Dat onderwerp heropening is inmiddels wat achterhaald, de club is al maanden open. Dus maar eens een algemeen topic geopend voor de verslagen van bezoeken en andere algemeen berichten.
Vrijdag 24 maart
Wat eerder opgehouden met het werk, kon ik voordat het erg druk werd rond Eindhoven naar Golden Gate. Ik had een afspraak met Daniela, maar ik was veel te vroeg. Rond 4 uur draaide ik de parkeerplaats op. Na het overhandigen van de entree en het omkleden liep ik de bar in daar stond Daniela in een sexy zwart jurkje voorover gebogen met een andere dame te praten (Andra). Na de hartelijke begroeting besloten we meteen maar een kamer op te zoeken. Achteraf heel goed dat ik vroeg was, want ze kreeg een andere vaste kant na mij en ik heb haar niet meer gezien. Het werd weer een erg fijne kamer met alles erop en eraan.

Na die heerlijke kamer en het afrekenen en douchen een stukje rijstevlaai gegeten. Dat smaakte niet bijzonder, maar was prima. Tijd om in de bar eens om me heen te kijken. Ibby (bardame) was aan het werk dus haar eerst maar eens begroet en een dubbele espresso besteld. De koffieautomaat in het restaurant was defect. Ik zag Beatrice, Alexandra, Bonnie, Lauren, Jane, Valeria een bekende dame uit Sixsens waar ik even niet op de naam kan komen, die vertelde mij om de week heen en weer te pendelen, helaas 4 dames die ik persoonlijk niet binnen zou laten in een high-end club (waaronder Xenia), een dame die er wel interessant uit zag met kort rood haar Allisa en een hele serie normale Rumbul dames in alle soorten en maten. Het leek erop alsof er was afgesproken vandaag in een zwart jurkje te werken, vele dames waren in zwart gekleed. 2 dames kwamen op mij af Steffi of Stacey (ik kon de naam niet goed verstaan) en Ina beweerden mij uit Happy Garden te kennen en met mij naar de kamer te zijn geweest. Dat is dus niet zo, ik ben daar met Natasha (slechtste kamer in lange tijd en nog voor €100 ook) en Ami naar de kamer geweest. Dus de beide dames afgewimpeld. Ik hoop echt dat ik die upsellende slechte service gevende PHG dames niet meer ga tegenkomen in GoldenGate en ook niet in Sixsens. Valeria was daar de beste en inmiddels al 3 maanden in GoldenGate. De rest mag lekker een maand met Ramadan vakantie.
Maar ik zag geen Anni zou waarmee ik een jaar geleden in Prime een hele goede kamer had gehad. Dan maar eerst even wat eten. De diepvries gemengde groente was prima, er was onder andere ook varkenshaas in mosterdsaus (lekker), heerlijk gesmoord kalfsvlees, kipfilet, een lege bak en rijst met worteltjes (een wat aparte combinatie). Als toetje een kiwi gegeten.

Gelukkig kwam na het eten Anni gekleed in een gele bikini de bar inlopen. Ze zag er wat anders uit door de zilveren highlights in haar haar en ik kon haar tatoeage onder haar navel niet zien omdat ze daar een soort zwarte riem had en ze had hogere stelten waardoor ze langer leek dan destijds in Prime. Maar toch was ik zeker dat zij het was. Ze kon zich zelfs nog wat kamerdetails herinneren van een jaar geleden. Ongelofelijk dat geheugen van sommige dames. Ik had niet veel tijd nodig om te besluiten met haar de kamer op te gaan. En die kamer was weer net zo goed als een jaar daarvoor.

Na het douchen was het tijd voor een wat langere pauze. Een Warsteiner gedronken in de bar en met wat mensen gepraat. Toen op de bank gaan zitten bij de deur naar de rokerstent en wie zat daar? Blonde Alexandra uit Samya. Met haar had ik de dag voor kerst een prima kamer gehad. Geen upselling en gewoon full service. Ze vertelde 3 dagen in GoldenGate te zijn, maar ze had wat moeite met het opbouwen van een nieuwe klantenkring. Aangezien er al een Alexandra is in GoldenGate had ze haar naam veranderd in Leyla. Even gezellig bijgepraat en ik had haar verteld dat ik nog even langer pauze nodig had, maar ook afgesproken om later samen de kamer op te zoeken. Ondertussen was het feestgedruis losgebarst: Lulu was jarig. En ze werd (jullie raden het al)... weer 39! Ze was niet aan het werk en normaal gekleed (gelukkig
wink2.gif
). Leyla (zo zal ik haar verder noemen) is wat schuchter en ging dansen, maar bij de bank waar ze zat. Dus die heerlijke billen zwaaide voor mij heen en weer. Mandy kwam haar halen om bij de andere dansende dames te komen staan en een drankje te doen, maar daarvoor was ze te schuchter. Dus heeft W5 haar toe maar opgepakt en al dansend tussen de andere dames gezet. Ook heb ik haar even voorgesteld aan Anni en ze kwam nog een collega uit Samya tegen (met lang krullend bruin haar). Ik kwam Valeria nog tegen en ik vroeg haar of ze wist wie de nieuwe eigenaar van PHG zou worden, maar ze had geen flauw idee. Dit was mijn kans om een keer met haar de kamer op te gaan, maar ik had net de afspraak gemaakt met Leyla. Leyla was kennelijk erg blij met me, want ze was niet meer bij me weg te slaan en bleef maar kusjes geven. Rond kwart over 9 besloten om de kamer op te gaan. Die kamer werd een stuk beter dan die eerste keer in Samya. Ze had zich kennelijk voorgenomen mij de kamer van mijn leven te geven. Ongelofelijk wat een energie ging er van haar uit, wat heerlijk zoenen, pijpen waarbij net als bij de eerste twee kamers mijn ballen ook een uitgebreide natte behandeling kregen. Ik was de koning te rijk en Valeria al helemaal vergeten. Met een 2-1 stand voor haar de kamer verlaten en haar het dik verdiende geld overhandigd. Ik hoop dat ze wat meer kamers gaat maken zodat ze blijft. Haar schuchtere aard helpt er niet bij, maar Golden Gate heeft echt dringend meer goede dames nodig, zodat je minder afhankelijk bent van de toppers.

Na die kamer lag er (inmiddels koude) pizza in het restaurant. 2 stukken gegeten en daarna nog wat Spa Rood gedronken in de bar voordat ik de auto instapte en naar huis reed.

3 zeer goede kamers met 3 verschillende vrouwen in Golden Gate. Dat was me nog niet eerder gelukt. Hopelijk halen ze meer van die toppers binnen. Op weg terug naar huis zat ik te bedenken met wie ik de kamer op zou gaan als ik maar tijd had voor 1 kamer. Dat zou Daniela zijn. Niet omdat ze beter is dan die andere dames, maar door de leuke klik die we hebben. Maar wie zou dan nummer 2 zijn als ik maar tijd had voor 2 kamers? Een duivels dilemma. Dat zou denk ik toch Leylazijn. Natuurlijke borsten en mooiere billen. Waarom zit ik van die ranglijstjes in mijn hoofd te maken? Geen flauw idee en het zal ook wel van mijn bui afhangen denk ik. Ik zal zeker nog vaker gaan nu Daniela daar werkt. Hopelijk zet de verbetering van de Line-Up verder door!
 
GESLOTEN POORT

Op de 24e van de 4e richting Grefrath getrokken voor een leuk uitje.
Wegens afspraken elders kwam ik voor mij doen pas laat in de middag aan. Destijds waren er circa 13 dames en in de avond 16, hoewel er sommigen er eerder vandoor gingen.
Kwa heren wat tam met nog geen tiental heren. 2 Hollandse jongens stonden bij de olijke tuin voor een gesloten poort. Er was een medewerker die hen doorverwees hier naartoe. Ze herkenden al gauw een paar Happy dames...

Zelf herkende ik er ook een paar. Maar ook een Italiaanse die eerder was verhuisd naar GG: Valeria. In tegenstelling tot andere verslagjes, was ze die dag geregeld beschikbaar. En dan ook maar gebruik van gemaakt. Heerlijk van elkaar genoten tijdens een kamertje. Een GOSC meid waardig.
Ook ene Ariana die ik van Happy ken was er. Gezellig bijgekletst en tijdens het pannenkoeken geweldig van elkaar genoten. Ook zij was GOSC waardig.
Maar sommige dames proberen inderdaad de jackpot binnen te halen. Kan me voorstellen dat dit voor wat spanningen zorgt.

Leuke verrassing was dat in de avond de bardame van Happy, Jessy, er bleek te zijn. Helaas stond ze weer achter de bar ipv ervoor...
De sauna was goed op temperatuur. Ook werden de planken schoongemaakt. Wel beetje apart dat ze dat deden tijdens de middag terwijl er gasten zijn.
De tuin zag er weer fraai uit en ook het zwembad was al op orde. Alleen was het me toen nog wat fris. Met de zomermaanden is het vast een stuk aangenamer.

Wat ik persoonlijk jammer vond was dat er niet echt een relaxt rustig plekje is om even een dutje te doen. De oude Kino van Vertigo/Vanilla was er ideaal voor. Deze nieuwe is wel mooi, maar ligt niet lekker en porno geluid staat wat luid.

De voederbakken waren er nog. Simpel maar voldoende. Een dag later zouden ze het nieuwe duo tarief hanteren van de €70 inclusief eten bij de foodtruck of €40 met alleen ontbijt.

Kom er graag weer langs wanneer het wat heter wordt.
 
De voederbakken waren er nog.
Voederbakken? Aparte benaming in deze context.
Voederbakken zijn bedoeld voor koeien om eruit te eten.
Of ga je met je mond door die bakken heen?
In dat geval pas ik even.

Ik ga overigens ook niet naar dergelijke clubs om uitgebreid te eten; dat doe ik thuis wel en als ik even wat honger tussendoor heb, pak ik wel iets kleins.
 
Voederbakken? Aparte benaming

Ik ga overigens ook niet naar dergelijke clubs om uitgebreid te eten; dat doe ik thuis wel en als ik even wat honger tussendoor heb, pak ik wel iets kleins.

Ik noem ze gekscherend zo. Soms lijkt het er wel op hoe sommige heren door de bakken heen ploegen...

Ieder geniet op z'n eigen manier van een SC. De 1 gaat gelijk de kamer op en vertrekt ook direct erna, de ander blijft een paar uurtjes totdat ie rond 17:00 terug moet voor het avondeten bij moeder de vrouw, andere partypeople komen pas na 21:00 aan en feesten door tot de vroege ochtend. En sommigen maken er zoals ondergetekende een dagje uit van. Lekker wat wellness rondjes, wat op de e-reader lezen, 1 of 2 kamertjes maken. En brunchen, lunchen en nuttigen hun avondmaal allemaal in een SC.
 
Ik noem ze gekscherend zo. Soms lijkt het er wel op hoe sommige heren door de bakken heen ploegen...

Ieder geniet op z'n eigen manier van een SC. De 1 gaat gelijk de kamer op en vertrekt ook direct erna, de ander blijft een paar uurtjes totdat ie rond 17:00 terug moet voor het avondeten bij moeder de vrouw, andere partypeople komen pas na 21:00 aan en feesten door tot de vroege ochtend. En sommigen maken er zoals ondergetekende een dagje uit van. Lekker wat wellness rondjes, wat op de e-reader lezen, 1 of 2 kamertjes maken. En brunchen, lunchen en nuttigen hun avondmaal allemaal in een SC.
Prima natuurlijk; je moet doen waar je je fijn bij voelt!
 
Vandaag mijn eerste bezoek aan de GG, de laatste keer dat ik in Grefrath was noemde ze het nog de Villa Vertigo trouwens maar ik was wel nieuwsgierig naar hoe het nu was.
Bij het aanrijden zag ik eigenlijk pas weer wat een klasse de zaak eigenlijk uitstraalt, een vriendelijke en niet onknappe theke dame legde alles nog eens goed uit.
Aangezien ik rond 13:00 daar was vond ik het 40 euro tarief passend bij mijn dagbesteding en dat daar geen bier bij zit was ook geen probleem ik had de dag ervoor al genoeg gezopen.
De lunch was keurig broodjes met divers beleg en wat overige kleine keuze, mag wat uitgebreider maar goed ik snap dat in deze fase ook niet altijd even druk is rond dit tijdstip.
Daarna een rondje door de zaak gemaakt en eerlijk is eerlijk het ziet er allemaal prachtig uit ze hebben kosten nog moeite bespaard, enige altijd achtergebleven kindje in deze zaak blijft de wellness.
Maar deze is voor mij meestal van ondergeschikt belang en hecht je er wel veel waarde aan moet je maar naar Babylon of Vaals gaan, grootste troef van de club blijft natuurlijk de enorme en prachtige tuin en het riante zwembad.

Hier heb ik het grootste deel van de dag doorgebracht en er heerste een ontspannen en rustige sfeer, er lagen ook een aantal dames naakt te zonnen dat is natuurlijk ook geen straf.
En zo aan het begin van de middag voorzag Thaise clown Lulu voor vermaak door de boel geregeld wat op te leuken, het aantal dames was niet gigantisch in de vroege middag.
Maar een groot deel van de dames was niet onaantrekkelijk qua optiek vond ik het eigenlijk beter als in Vaals de hele dag, en zeker na 16:00 waren er flink wat dames nog binnen gelopen.
Echter schat ik dat het totaal aantal rond 17:00 niet boven de 35 was wat trouwens op dat moment wel in verhouding was met het aantal heren.
Wat me wel opgevallen is dat dames voor een langere tijd weg kunnen zijn en dus waarschijnlijk behoorlijk lange kamergangen maken, dus als je een dame ziet de je de moeite waard lijkt niet te lang wachten om haar mee te nemen naar de kamer.
Toen ik rond 17:00 vertrok kwamen er echter flink wat heren binnen, eigenlijk is het jammer dat het overdag niet wat drukker is want een mooiere tuin om in te liggen ga je echt niet vinden in de omgeving.
En misschien trekt het dan ook wat meer dames om iets vroeger te beginnen, maar aangezien ze in de weekenden tot 03:00 open zijn schat ik dat het voorlopig meer een avond als een dagclub zal zijn. Al met al zal ik er in de zomer zeker nog eens terug komen zeker als ze de 40 euro optie blijven behouden is het voor mij wel de moeite waard.
 
Vandaag bij deze fantastische club geweest. Alles op en top in orde. Van tuin tot zwembad, kamers, bar, douchen restaurant. Super vriendelijke gastvrouw en al vroeg best veel dames aanwezig. Het weer was fantastisch veel mensen buiten
En veelal prachtige leuke vrouwen.
 
Extra's
  1. BDSM Klant dominant
  2. Klaarkomen op lichaam
  3. Penismassage
  4. Pijpen deepthroat
  5. Tussen borsten (russisch)
  6. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
120+ minuten
Dag
Dinsdag
Totale kosten (in euro)
840
Ben je ook met die dames naar de kamer geweest? Zo ja met wie en kun je een recensie schrijven welke service je hebt gekregen en hoe goed die was? Dan weten wij ook naar wie we op zoek moeten! Vast bedankt!
Ik heb een bloedmooie Roemeense meid, ik meen met de naam Semina naar de kamer mee genomen. Hier 4 uur gebleven met tussendoor drie x een half uur een andere dame erbij. 1 Dame heet Carmen, andere dames weet ik niet. Bloedgeile ervaring, met een mooie 21 jarige bloedmooie en zeer geile meid. Van beffen kreeg ze geen genoeg. Ook het neuken van een andere dame onder haar toezicht maakte haar mega geil. Ze vroeg zelfs voordat de dame op de kamer was, of ik die dame doggy wilde neuken als zij kijkt. Kutje was dan ook erg nat van haar. We hadden een kamer met uitzicht op de tuin, vanwege het mooie weer veel dames te zien. Ik neukte haar tegen het raam, en ondertussen de andere meiden spotten en een keuze maken wie we erbij gingen pakken. Van de drie dames waren er twee een succes, waaronder die Carmen. Semina hoopte op meer spel tussen de meiden onderling maar dat bleef helaas tot alleen aanraken borsten en billen. Het was een top dag om nooit te vergeten
 
Hoeveel vrouwen waren er vroeg in de middag?
Ik denk rond de 20. Ik was als eerste daar en toen waren er al 5 dames. Ik merk dat het steeds drukker wordt met meiden. Dit werd mij ook gezegd dat er al veel dames waren voor een dinsdag en zeker rondom de vakantie periode. Club is echt top, maar natuurlijk afhankelijk van de dames. Maar schoner, gezelliger en mooier ga je het nergens vinden.
 
Oké, ben vaak in Golden Time geweest en daar was het 's middags al heel druk met dames. Wil graag eens gaan kijken bij Golden Gate maar twijfelde steeds omdat ik gehoord heb dat de meeste dames pas later op de dag binnenstroomden en de line-up optisch ook niet zo geweldig was. Zoals jij het beschrijft lijkt het de goede kant op te gaan.
 
Ben er nu drie keer geweest en iedere x was het beter. Gastvrouw verbaasde het ook dinsdag dat er al zoveel dames waren. Ik hoorde haar bellen met iemand rond de middag, en ze zei er zijn nu al net zo veel mensen als op een zaterdag rond 18 uur
 
Gisteren als afsluiter van het zomerseizoen nog eens in GG geweest ik had een beperkt tijdvenster dat weegt ook mee.
Maar goed omstreeks 13:30 aangekomen in de club parking was redelijk leeg maar toch meent het securitate mannetje me een stuk verderop te moeten laten parkeren.
De ontvangst door door de leuke en lekkere theke dame maakt gelukkig weer wat goed, 40 euro afgetikt wegens het beperkte tijdvenster en ook het feit dat ik niet ga zuipen en terug ga racen over de Duitse autobahn trouwens.
Vervolgens een lunch gepakt was nog wat kariger als de vorige keer dat is niet erg bij een 40 euro tarief maar als je de volle mep betaald tsja dan verwacht je denk ik meer.
Vervolgens lekker aan het zwembad gaan liggen waarschijnlijk de laatste keer in 2023
frown.gif
daar was het trouwens goed gevuld met vrijwel alle heren op dat moment aanwezig in de club althans die niet op de kamer waren natuurlijk.
De bezetting viel erg tegen maar er druppelden wel wat dames nog langzaam binnen ik schat van 14:00 tot 17:00 maximaal 20 dames oftewel de heren waren het merendeel van de dag in de meerderheid.

De dames die aanwezig waren zagen er optisch redelijk goed uit gemiddelde beter als in Vaals, echter kwantiteit was een stuk minder en de tarieven liggen een stuk hoger.
Verder was het dat de meerderheid volgens mij uit Nederlandse heren bestond die er zelf nog wat van een feestje van maakten, want de dames waren erg tam en amper te porren voor wat plezier buiten.
Wat dat betreft mist de club dan toch een gek als Lulu die vandaag niet aanwezig was om de boel wat op te zwepen, ik ben uiteindelijk dan ook zonder sessie vertrokken want voor de tarieven die de meeste dames rekenen kan ik overal terecht en ik trof nu niet direct een dame waar ik een klik mee had.
De meerderheid liep dan ook maar semi verveeld in de bar te hangen of te wachten op vaste klanten en dan heb je nog de dame die gokverslaafd is dus ja dat is dan jammer, toch schrijf ik de club niet af want ik blijf potentie zien.
Echter voor komend jaar is de kans dat ik er kom erg klein waarschijnlijk op zijn vroegst zomer 2024 en als ik de GG was zou ik voorlopig de prijzen ook zeker niet gaan verhogen ook het 40 euro tarief niet want anders zie ik het wel somber in.
 
ONGEDULD

Medio september gonsde het door het hoerenlandschap dat (C)arina weer zou zijn neergestreken in de gouden kooi.

Reden om de mooie villa weer eens te bezoeken. Vooral nu het nog mooi weer was.

Met een vrijkaartje kwam ik moeiteloos binnen, waarvoor dank aan club, forum en de weledele jurylid Ascari. Ik kreeg ook nog een mooi groen bandje aangemeten om de pols. Dat betekende dat ik vanaf de namiddag de kok zoveel kon lastigvallen als ik wou.
Het ontbijt was voldoende, maar wat simpel voor een €70 entree. Maar voor de gereduceerde €40 niet verkeerd met diverse beleg en ei.
Vanaf 15:30 is er alleen nog a la carte eten te bestellen voor rond de €15 euro per gerecht. Alhoewel, er staan geen prijzen bij de taart dus vermoed dat die gratis zijn.
Zit vandaag weer in de Villa en net als vorige week heb je keuze uit 2 gerechten. Smaken prima, maar voor €70 euro zou ik meer luxe verwachten. Ik denk dat ik een volgende keer voor de €40 entree ga, en 1 maaltijd neem. Voor ongeveer €55 euro ben ik dan redelijk voorzien voor een redelijke prijs.
Of ik doe gewoon dat groene bandje nooit meer af :)
Enfin, had toen in de middag lekker varkenslapje met aardappeltjes en 's avond een bordje pasta. Die kun je zelf aanvullen met een kommetje konijnenvoer.

Al snel spotte ik m'n beoogde doel van de dag: (C)arina!
Leuk om d'r weer te zien na zo een lange tijd en even bijgepraat. Daarna een kamertje opgezocht en geweldig van elkaar genoten.

Erna probeerden enkele dames nog een kamertje te scoren, maar met de prijzen die ze er tegenwoordig hanteren van 80p30 heb ik weinig zin om een joker kaart te trekken.
Het saunaclub concept van entree betalen en daarna meermaals relatief voordelig te kameren is ermee verdwenen met zulke bedragen. Bij het SKW kon ik voor 150p60 terecht. Bij GG ben je evenzoveel of zelfs 160p60 kwijt.
Maar vrees dat de dames niet snappen dat er mannen zijn die langer blijven en vaker zin hebben in een kamertje, dan alleen interesse in de wellness en voederbakken. Echter, met zulke prijzen is het minder interessant om nog een nieuwe dame te proberen of überhaupt nog een kamer te doen.

Voor de rest dus maar lekker van het zonnetje en de sauna genoten. Had nog een duik in het zwembad genomen. Die was ijskoud en goed als dompelbad, maar ga er geen baantjes trekken of je houdt geen piemel meer over ;)

Ik dacht in de Kino wat te rusten voor vertrek, maar helaas staat de porno wat luid om een dutje te kunnen doen. Ook kwamen er 2 Happy dames binnen wat dollen met de mannen. Een jongedame die me overdag al was opgevallen kwam ook even koekeloeren. Toen de 2 Happy dames vertrokken wilde ze mee, maar ik kreeg toch weer de kriebels. En die wonnen het van de Dagobear in me. Ik wenkte naar haar om bij me te komen zitten. Even kennis gemaakt met deze Roemeense Emmie en afstemmen of de wensen beetje overeenkwam. Ademhalen zou ik helaas monotoon moeten doen, maar verder had ze wel een groen hartje en zouden we elkaar wel kunnen verwennen. Dus aangegeven dat ik een douche zou nemen en zij in de bar op me zou wachten.
Eenmaal fris en fruitig liep ik door het klapdeurtje de bar in en zie haar naast een man in een bar staan een praatje te maken. Ik blijf even staan om te zien of ze naar me toe kwam. Maar ze ging naast de man zitten. Wellicht een bekende waar ze even een praatje mee maakte. Dus ik ging op gepaste afstand zitten wachten.

Tot mijn verbazing staan ze allebei op en loopt ze inclusief handtasje met hem de kamer op. Ik kijk haar met grote ogen aan van wat krijgen we sodeju?!
Ik bedoel, ik zat me geen kwartier onder de douche te schobben om de zwarte roetvegen van m'n lijf te krijgen ofzo. 4 a 5 Minuutjes lijkt me toch best tegelijk. Maar blijkbaar vond miss ongeduld dat te lang en ging ze misschien liever met een ongewassen beer de kamer op...

Ik dus maar m'n verdriet wegvreten met m'n bordje pasta. Komt ze een half uurtje later zich aan m'n tafel verontschuldigen. Dat het een bekende klant van haar was ofzo iets. Nou, fijn dat je er 1 hebt, maar je hebt er in elk geval niet eentje erbij met zulk gedrag. Mijn zin in haar was toen even helemaal weg. Maar het komen brengen van excuses heeft ze de deur wel op een kier weten te houden voor een volgende keer.
Want toegegeven, ik vond haar wel een plaatje met een mooi slank figuur. We zullen zien of het in de sterren staat geschreven...

Na even uitgebuikt te hebben was het hoog tijd om weer huiswaarts te keren. De club was me prima bevallen en tegen gewoonte in had ik afgesproken om de aansluitende week terug te keren voor een vervolg.

To be continued...
 
Dementholbear is niet zo van de paspoorten aanmaken, omdat een hoop details niet blijven hangen en ik slecht ben in inschatten van lengtes, cup sizes, etcetera.

Maar op verzoek zal ik een poging doen. C(arina) is dus een Roemeense jongedame. Met donker lang haar, siliconen borsten (ik gok C cup?). Ik herinner me alleen dat ze een piercing bij haar poes heeft, omdat die me in de weg zit. Andere piercings en of ze tattoos heeft zijn me niet bijgebleven.
Ze draagt geregeld een bril en kwa lengte is ze ergens tussen 1.60 en 1.70m.
Verder vind ik d'r een zachtaardige karakter hebben en een GOSC meid.
 
GUNNEN

Op de 23e van de 9e een pannenkoek sessie afgesproken met (C)arina.
En zo rond openingstijd aangekomen bij de gouden poort. Aangezien ik de hele dag zou blijven besloten voor de 70 euro entree te kiezen. Kreeg weer een groen bandje aangemeten, om aan te tonen dat ik de kok onbeperkt kon aanpsreken ;)

Aangezien het mooi weer was, na het omkleden en opfrissen lekker van het zonnetje aan het zwembad genoten. Kon m'n date nog wat andere liefhebbers plezieren.
Gezellig met volgens mij een Belgische man aan de praat geraakt bij het zwembad. De beste man maakte er nog wel een duik in, ondanks dat de schoonmaak robot er bezig was. Beetje onhandige timing om dat te doen wanneer er klanten zijn. Ook jammer is dat de sauna niet met openingstijd al aan staat. Ik snap de energiebesparing wel, maar past niet bij een luxe saunaclub met 70 euro entree.

Het eten was prima die dag. Brunch met diverse beleg, in de middag wat taart/vlaai en in de namiddag was het a la carte met 2 keuze gerechten. Kipspies met anti pasta en een soort S. Frikandella ;) met aardappeltjes. Zo bij het zwembad met de Belg over de diverse clubs en tarieven gesproken. Bedacht me zo dat ik minstens 2 maaltijden zou moeten nemen om break even te spelen, vergeleken met iemand die voor het actie entree tarief van 40 euro zou zijn binnen gekomen. Een gerecht kost namelijk gemiddeld los circa 15 euro. Met 4 maaltijden kwam ik die dag ruimschoots over het break even point :)
Enfin, zo filosoferend kwam ik tot de conclusie dat het beter bij deze Dagobear zou passen om de volgende keer voor het actie tarief te gaan. In de ochtend stevig ontbijten en in de middag wat taart naar binnen werken zou ik dan met 1 betaalde maaltijd 15 + 40 entree = 55 euro kwijt zijn aan de club en dat vind ik nog best redelijk. Is bovendien ook beter voor deze dikke veelvraat...
Maar helaas, wat las ik onlangs tot mijn spijt: ze hebben de actie entree verhoogt naar 50 euro. Tja, dan wordt het met 1 maaltijd al 15 + 50 = 65 euro, en zit je maar 5 euro van de reguliere entree prijs van 7 tientjes.
Ik denk dat ze dit gedaan hebben om het actie tarief alleen voor de short stay ijsberen te houden. En dat de long stay ijsberen voor de volle pond moeten gaan.
Nou ja, als ze het zo willen spelen ga ik volgende keer kijken of er 5 maaltijden in die pens van me past ;)

Kwa drukte viel het op die zonnige nazomerse maandag wel mee. Er waren X dames en er hingen zo een circa X heren rond.
Emmy was er helaas niet bij. Had ik Herr Ficks geniale suggestie ter uitvoering kunnen brengen:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11680-Golden-Gate-Algemeen&p=823728#post823728
Neh, zo duvels ben ik ook weer niet. Bovendien vind ik d'r wel erg fraai uitzien en zou d'r toch best wel eens van dichterbij willen zien...

Maar ik was die dag al voorzien met favorietje C(arina). Ik nam zuinigjes een half taartje en zat daar van te smullen toen ze erbij kwam zitten. Gezellig zitten babbelen, totdat onze glazen leeg waren. Ik bood aan om voor een refill te gaan. Via het restaurant weer naar binnen en bedacht met dat die taart buitengewoon goed had gesmaakt dat ik nog wel een stuk of 2 zou willen. Maar met 2 handen vol met glazen besloot ik maar eerst de beloofde drankjes te gaan halen.
BIG mistake! Toen ik terug kwam was enkel nog de andere helft die ik had achtergelaten over. Die schepte ik dus maar gauw op voordat ie ook weg zou zijn. Volgende keer maar niet de gentlemen uithangen om eerst de dame van hydratatie te voorzien, maar als een varken op de taartbak te storten :)
Was Stimpy soms 1 van de ijsberen die het laatste grote stuk taart had genomen? ;)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11680-Golden-Gate-Algemeen&p=823698#post823698

Na wat verder gekletst en uitgebuikt te hebben zochten we een kamertje op de 1e verdieping op voor wat intiemere toenadering.
Een poos later kwam ze er achter dat er een klant voor d'r was komen opdagen. Tja, aangezien ik niet de hebberigste ben besloten om, ter nagedachtenis aan Sjeufke die iets vergelijkbaars ooit eens voor mij deed, em haar te gunnen. Zonder dat we elkaar volgens mij kennen.
Dus wij naar beneden waar onze wegen zich tijdelijk zouden scheiden.

Wat ondertussen te doen om de tijd op te vullen? De maag natuurlijk dacht de veelvraat in me!
Hoewel de keuze wat beperkter is als vergeleken met sommige andere clubs, smaakt het vanwege de verse as la carte bereiding wel telkens prima. En in tegenstelling tot Hamminkeln waar ze in de keuken de garnituur er voor je op doen, kun je bij GG zelf een bakje met konijnenknaagsel vullen.

De zon was intussen achter de bomen verdwenen en werd het buiten wat fris voor deze koukleum.
Gelukkig hebben ze binnen bij de foodtruck een rustige woonkamer waar je even in relatieve stilte kunt uitbuiken.

M'n pannenkoekster bleef langer dan ik verwacht had weg. Volgende keer toch beter afspreken dat ik misschien gul ben maar niet gek. Kan het die andere ijsbeer moeilijk kwalijk nemen dat de tijd vliegt met zo een leuke meid.

Enfin, in de Kino maar wat liggen rusten en wachten totdat ze eindelijk terug was. Even later samen wat eten wezen bestellen en daarna weer naar boven. Weer geweldig van elkaar genoten met deze GOSC meid.

Laat op de avond happy na een mooie dag in GG m'n warme nest opgezocht.
 
Jammer van de prijsverhoging hopelijk bedenken ze volgende zomer een nieuwe betere actie, of meer en betere dames tegen betere tarieven, anders kan ik hier beter skippen en altijd naar Vaals gaan.
 
Jammer van de prijsverhoging hopelijk bedenken ze volgende zomer een nieuwe betere actie, of meer en betere dames tegen betere tarieven, anders kan ik hier beter skippen en altijd naar Vaals gaan.
Denk dat de zaak volledig naar de ... is, het zou beter zijn, de dames van ss allemaal hierheen verhuizen, een paradijs zou ontstaan lol
 
dat weten we ook, maar golden gate (de plaats en het verblijf zelf) met de dames van SS , dat zou pas het paradijs zijn of niet, maar ja alles kunnen we niet wensen, SS is nu op zijn toppies :)
 
Afgelopen zomer eens een bezoekje gebracht aan deze club. Ik was met een maat van me wezen hiken in de Eiffel en we hadden wel zin in wat gekkigheid. Dus naar Golden Gate gereden om daar een paar uurtjes te vertoeven. Het was heerlijk warm weer en het was lekker zitten in de tuin en bij het zwembad. Daar ontmoette ik na een tijdje de Duitse Julia. Een lekkere blone slanke milf met fijne naturelle borsten. Al snel besloten we een sleutel te halen nadat we wat afspraken over de service hadden gemaakt. 100,- voor een half uurtje inc PZC, TZ, en ballen likken. Niet goedkoop maar ze was lekker en ik was geil.
Samen gedouched en toen ik op de kamer kwam lag ze al naakt op bed. Ze ging muziek opzetten en ging met haar kontje omhoog naar mij toe zitten op haar knieën om haar telefoon te bedienen. Dat heeft ze geweten want ik begon meteen haar butt te snorkelen en daar werd ze gelijk super geil van! Het werd een heerlijk geil sexfeestje met veel rimmen (door mij) en heerlijk tongzoenen. Ik had een goede klik met haar en kan dan vaak flink door neuken dat ik af en toe afwissel met wat befwerk. Het leek erop alsof ze er wel van genoot. Ruim een half uur volgemaakt. Na deze sessie geen andere dame meer gehad en een uurtje later weer voldaan naar huis gereden.
 
PANNENKOEK

Op de 6e van de 11e afgesproken voor (C)arina voor een pannenkoeksessie.

Door wat onvoorziene omstandigheden de avond er voor en in de ochtend kwam ik wat later aan dan geplannend. Aangezien ik de gehele dag zou blijven, besloten om de 70 euro entree neer te tellen.
De 50 euro optie is eigenlijk alleen nog maar voor de short stay beren die niet hoeven te dineren. Want enerzijds was een gerecht vaak al 15 euro en anderzijds is er nu geen a la carte meer, maar alleen een lopend buffet voor degenen die de volle pond hebben betaald.
Enfin, onze aankomst was goed getimed, want we kwamen tegelijkertijd aan bij de receptie. Berenvel mee, opfirssen en omtoveren tot ijsbeer.
Aangezien madame meer tijd nodig heeft om zich klaar te maken, me eerst tegoed gedaan aan een late brunch en een sauna rondje.

Daarna gezellige tijd met (C)arina en geweldig van elkaar genoten. Deze GOSC meid is voor mij de enige reden om in de wintermaanden GG te bezoeken.
Ik merk echter dat pannenkoeken niet zo mijn ding is. Ik heb gewoon behoefte om lekker wat saunarondjes te doen en erna een dutje te doen. Vooral omdat ik nogal moe was na een korte nachtrust. Een leenliefje hoeft er niet als een nanny aan m'n zijde te blijven, dus besloten dat ze ook andere beren kon gaan plezieren.

De sauna was goed op temperatuur en er was ook aufguss aanwezig. Heb alleen weer ervaren dat sommige sudlanders behoefte hebben aan een stoomcabine, want die kieperden zowat een halve emmer in de ketel om na 5 minuten alweer te vertrekken. De volle 15 minuten volmaken is dan een behoorlijke uitdaging...
Het zwembad leek wel een vijvertje met allemaal blaadjes erin. Later op de dag werd de schoonmaakrobot aan het werk gezet. De tuin stond er mooi bij in de herfst kleuren. Ook het zonnetje liet zich sporadisch zien, maar behalve even afkoelen na een sauna rondje is het mij nu te fris buiten.

De taart in de middag smaakte me extra goed met een flinke portie slagroom er op. Misschien volgende keer maar die spuitbus mee de kamer op te nemen voor een ander desert ;)
Het avond eten bestond uit een buffet met 4 bakken, waaronder aardappeltjes, pasta, varkensvlees in smurrie en zuurkool met vlees. En ernaast wat konijnenvoer. Heb al jaren geen rode bietjes meer gegeten, dus daar maar es wat van opgeschept, aangezien er geen vliegenplaag heerste.
Het smaakte me allemaal prima, maar is me persoonlijk de 70 euro niet waard.
De club is het net niet voor me. Sauna die laat in de middag pas aangaat doordeweeks, volume van de porno wat te luid om em als dutplek te kunnen gebruiken, kouwe zwembad in de wintermaanden en de kamerprijzen van de dames een stuk hoger als elders.
Doch tussendoor als afwisseling kan een bezoekje wel eens, aangezien de club ook wel zo z'n voordelen heeft, zoals vriendelijk en vlot personeel, fraaie en propere ruimtes, gemiddeld genomen GOSC dames (hoewel de line up op een dooie doordeweekse werkdag op 2 handen te tellen was en het merendeel voor mijn smaak iets te gevuld), kwaliteit van het eten op orde is, in de zomermaanden de fraaie tuin en een zwembad hun toegevoegde waarde hebben, en bovenal dat er een favorietje rondfladdert.

Al met al was het weer een geslaagd uitje en later als gewoonlijk m'n warme nest weer opgezocht.
 
HORROR

Op de 11e van de 12e zou een favorietje weer haar stelten aantrekken en besloot ik weer eens aan de gouden hekken te rammelen.

Voor 5 tientjes had ik binnen kunnen komen, maar zou ik de hele dag met een knorrende maag zitten. Dagobear vroeg zich serieus af of ze het zouden merken als ik een bordje zou vullen en in een hoekje van de kino het op zou peuzelen. De veelvraat leek het veels te riskant om zoveel keer met een bordje ongezien heen en weer te lopen en besloot de 2 extra tientjes neer te lappen voor een mooi vreetbandje aangemeten te krijgen.

Bij binnenkomst liep ik bijna, wie anders dan Middagbeer, tegen het lijf. 3x Raden voor wie die ook kwam ;)
Na me omgekleed en opgefrist te hebben m'n kameraad Klaus een rustig plekje gegeven zodat ie al het wonderlijke schoons kon aanschouwen.
Zelf ging ik gauw de innerlijke mens aansterken. Middagbeer is sinds een fiasco altijd op dieet in een SC, maar kwam er gezellig bij zitten voor wat ouwehoeren. Ernaast zat een vriendelijke Duitse stamgast.

Lekker broodje ei naar binnen zitten werken. Helaas zonder kannetjes jus d'orange of appelsap meer. En dat voor een 70 euro premium club. Het avond eten uit de voederbakken was ook vrij basaal. De vlaai/taart in de middag beviel me dan wel weer beter dan die andere vlaaienclub. Ook stond de bus slagroom er weer, waar ik gretig gebruik van heb gemaakt. En zo te zien ook de meeste aanwezige dames, want er weinig slanke deernes te bekennen die dag.
Er graasden uiteindelijk 10 schaapjes rond en er hielden afgewisseld door de dag heen tussen de 5 a 10 herders de wacht.

Enfin, tijdens het bijkletsen met Middagbeer bedacht ik mij ineens dat die gast wellicht weer es ging pannenkoeken. Dus ik vroeg of ik eerst een halfuurtje plezier kon hebben met C(arina). Dat kon gelukkig, en hoefde niet zenuwachtig te ijsberen voor de deur bij het restaurant wanneer ze weer van de kamer af zouden komen. Gelukkig maar ook, want achteraf bleek dat die joviale Duitser ook op haar zat te wachten. En die zat tot laat in de avond nog te wachten...
Enfin, aangezien mevrouw op zich liet wachten, eerst maar even een sauna rondje gedaan. Jammer dat ze die op de wat rustigere dagen pas om 13:00 aanzetten. Zou bij een premium club verwachten dat die bij opening al bruikbaar zou zijn. Maar goed, zo had ik alle tijd om te kanen en het eten te laten zakken, alvorens het luie zweet kwijt te raken. Moet wel bekennen dat ie goed op temperatuur was en dat er ook een emmertje water stond.
Een duik in het ijskouwe zwembad laat ik over aan stoere kerels als Husky en Gielle. Deze koukleum hoest de longen uit het lijf als er al een raam op een kiertje staat. Bovendien blijft er na een dip in het dompelbad niks meer over van het wormpje en met die borsten van me zou Joker me nog per ongeluk kunnen aanzien voor een jonge meid en me ter plekke aanranden...
Oh nee, dan maar liever afkoelen in hun kino. Die vind ik eigenlijk te fris als dutplek, maar prima om na een sauna rondje om rustig in af te koelen.

Rond 13:30 kwam het prinsesje van de dag eindelijk opdagen en gelijk mee een kamertje opgedoken waar ik heerlijk werd verwend.
Erna verdween Middagbeer ermee en die was gelijk MIA, want had em de rest van de avond niet meer gezien. Hij had mij na z'n pannenkoeksessie ook gemist. Waarschijnlijk omdat ik net met Ella de kamer op was.
Ik lag namelijk in de avond in de kino wat bij te komen van enkele sauna rondjes. Een poosje ervoor lag ze bij een andere beer en dat deed ze erg relaxt, waardoor ik er wel een goed gevoel bij had. Ik hoopte Emmy nog te treffen, maar die was er helaas niet, en was eigenlijk niet meer van plan om nog een keer te kameren.
Doch, daar dook Ella weer op in de kino en kwam erbij zitten. Eerder op de dag al samen met kameraad Klaus en andere dames kortstondig kennis mee gemaakt. Nu hadden we wat meer privacy samen en konden we elkaar wat beter leren kennen. Ik merkte dat haar handjes wat koud aanvoelden en die wat opgewarmd. Van het 1 kwam het ander. Haar tarief zou beginnen bij 100p30. Toen ik daar niet in meeging kon 80p30 wel, maar dan met beperktere service. Uiteindelijk bleek ze toch een groen hartje voor me te hebben, maar ik denk dat als je niet de Dagobeer uithangt bij haar dat je een goeie GFE bij haar kunt hebben. Ze is namelijk sensueel en doet alles rustig en alles met gevoel. Heerlijk van elkaar genoten op een kamertje.

Aan het einde van ons samenzijn bepleite ze voor haar vriendin Bibi nog een extra presentje. Wie ben ik om daar nee tegen te zeggen. Maar ik wist niet of Bibi op de kamer zou zijn, en ik zou niet lang meer blijven. Geen punt, als ik d'r niet meer tegen zou komen, zou zij het kunnen overhandigen. Die slimme dames ook ;)
Toen ik met d'r bij elkaar gesprokkelde centen kwam opdraven, wist ze me al te vertellen dat ze Bibi in de bar had gespot. Een kus later scheide onze wegen.

Ik nam een snelle douche, omdat ik hoog nodig een drol moest draaien en wilde voorkomen dat ik Bibi mis zou lopen. Het was namelijk voor mijn doen al laat en had geen trek om lang op d'r te moeten wachten als ze net de kamer op zou zijn gegaan. Gelukkig trof ik haar nog aan de bar en overhandigde haar het presentje. Ik dacht taak volbracht, totdat ik mijn fout te laat realiseerde en vanuit m'n ooghoeken in slow motion het zag gebeuren. In m'n hoofd riep ik zo een hele langzaam vertraagde "NOOOoohh!!" uit. Wat was nou, blij als ze was ging ze ermee pronken bij de andere dames. Ik probeerde me nog gauw uit de voeten te maken.
Maar ik was niet snel genoeg op die verdraaide onhandige slippers. Een andere meid probeerde me te grijpen voor een presentje die Bibi stond te pronken. Ze probeerde m'n aandacht te trekken door SantaClaus te roepen, maar deze ChinaClaus was mooi Oost Indisch doof en dook gauw door het klapdeurtje de douche ruimte in. Ik hoorde echter gegiegel en luid hoge hakken geklap achter me aan komen en ik vluchte uit paniek de verkeerde kant op richting de lockers. Shit, te laat bedacht ik me dat dit een doodlopende weg in. Ten tijde van Vertigo en Vanilla kon je vanuit de lockers terug de bar in. Maar dat gat is nu afgedicht. Mijn redding was gauw in het open hok gaan staan waar ze de handdoeken en badjassen in dumpen. M'n schijnbeweging werkte, want ze liep richting de lockers. Ik kon echter de deur niet dichtdoen, omdat ze dat waarschijnlijk gezien zou hebben. Echter stond de hongerige wolf nu met d'r rug voor m'n neus stil toen ze een schoonmaker zag en giechelend aan hem vroeg of ik daar was. De schoonmaker en ik wisselden een blik, en ik zag dat ie begreep dat ze naar mij op zoek was. Ik wachte niet af en glipte achter langs haar terug richting de bar in. Het gekletter van m'n slippers verraadde echter m'n schijnbeweging en schaterlachend holde de heks achter me aan.
Op de hielen gevolgd moest ik in een flits van een seconde besluiten wat te doen. Op m'n flip flops was ik nou niet bepaald snel. Maar gelukkig nog altijd sneller dan die hebberige klapekster op d'r stelten.
Ik besloot het gangetje richting de kino te hollen. Daar loopt het weliswaar ook dood. Maar ik wist dat ik die kant op me wel veilig kon verschuilen. Ik voelde de hete adem al in m'n nek. Net op tijd sloot ik de toilet deur achter me op slot voor de grijpgrage klauwen van het gruwel dat me achtervolgde.
Met bonkend hart zag ik de deurklink op en neer gaan in een poging de deur open te krijgen. Het leek wel een horrorfilm...
Als het ware een sprookje begon het doodenge monster me met een poeslief stemmetje te paaien: Oh Santa, are you there...?
No, wrong room! Was m'n resolutie antwoord. Duivels lachend liep ze weg. Om het even later weer te proberen. Denkende dat ik er zo weer uit zou komen.
Nou, dan had ze dat mooi verkeerd ingeschat, want ik moest nog die drol draaien en kwam er de eerst volgende 10 minuten mooi niet uit!

Toen ik uiteindelijk als een angsthaas uit m'n holletje kwam, bleek de grote boze wolf gelukkig in geen velden te bekennen. Ik kleedde me vlug om en kwam zonder kleerscheuren bij m'n auto. Voordat ik instapte werpte ik voor de zekerheid even een blik op de achterbank. Voor het geval ze daar niet verstopt op me lag te wachten. Je weet wel, dat je achter het stuur zit en in de achteruitkijkspiegel d'r ineens pal achter je ziet zitten. Brrr...

Nou is het probleem dat ik door alle hectiek niet gezien had wie dat enge feeks nou was geweest. Dus bij m'n volgende bezoek aan GG zou ik best wel eens besprongen kunnen worden door de hebberige wolf die zich vermomd heeft tussen alle schattige schaapjes...
 
Laatst bewerkt:
TAART

Op de 8e van de 1e weer richting Grefrath getrokken, aangezien als het goed was (C)arina weer aanwezig zou zijn.

Bij aankomst middagbeer getroffen. Dus het kon haast niet missen dat beoogd doelwit aanwezig zal zijn.

Lekkere brunch met broodjes aan tafel en bij middagbeer wat zitten kletsen. Die hoefde niet te eten, aangezien ie boven pannenkoekjes zou gaan flippen met (C)Arina ;)

Het zwembad was toen nog open, maar mij veels te koud om erin te duiken. Het was buiten fris genoeg om af te koelen van een sauna rondje. Die was trouwens goed warm. Lekker wat sauna rondjes kunnen doen en even een schoonheidsdutje gedaan in de Kino.

De voederbakken was de gebruikelijke buffet voer, 2 soorten vlees, wat groente en wat maagvulling aan aardappeltjes.
In de middag hadden ze weer een heerlijke taart. Even voor de veelvraatbokaalcomissie: ik had maar liefst 4 stuks opgepeuzeld!
Niet mijn schuld dat bijna niemand ze aanraakte en ze uiteindelijk in de koeling belandde. En voor bonuspunten: alle 4 een flinke dosis slagroom op gespoten!
Er was ook niet zo veel publiek om de taarten op te pikken. Door de dag heen schommelde het aantal heren rond de 5. Tot de voormiddag 5 dames en uiteindelijk waren het er 8. Voor mij waren de enige opties ©arina en Ella. De anderen waren niet mijn smaak.

Nadat middagbeer klaar was met pannenkoeken konden ©arina en ik nog even geweldig van elkaar genoten op een kamertje.

Erna nog wat saunarondjes en een power nap voor de reis terug naar m'n warme nest. Heb me weer prima vermaakt in GG.
 
VOORBODE

Na vorige week haring wezen happen, zou op de 22e van de 1e zou (C)arina aanwezig zijn in Grefrath. En laat ik nou net de jackpot hebben gewonnen: een vrijkaartje voor GG! Die besloot ik gelijk maar te verzilveren.

Dus met goeie moed in de ochtend de nastorm weerstaan. 2 weekjes terug zat ik in m'n koekblikje naar GG. Daarmee zou ik zo van de weg gewaaid zijn. Gelukkig reed ik nu in m'n lange lage rammelbak en viel het goed te doen.

Met een kleine omweg kwam ik iets na openingstijd aan. De theke vroeg of ik voor de 50 of 70 euro entree optie ging. Geen van beide antwoorde ik en de ze had gelijk door wat ik bedoelde. Het toegangsbewijs werd soepeltjes omgewisseld voor een warme ijsberen vel. Waarvoor dank aan club en forum.

Even netjes opfrissen en een ontbijtje genuttigd. Een regelmatig bezoekende Duitser.
Madame C was er vroeg bij en lekker aan ontbijttafel gezeten met z'n drieen beetje kletsen. Aangezien ze het wat koud had, haar even helpen opwarmen. Later zouden die koude rillingen een voorbode blijken te zijn voor een griep en een langere pauze...
Enfin, aangezien deze veelvraat toen nog moest uitbuiken tijdelijk afscheid genomen en met na 13:00 (dan pas gaat op de rustige doordeweekse dagen hun sauna pas aan) een do it self opgietsessie gedaan. Beetje ongemakkelijk halfnaakt door de bar moeten lopen om buiten rustig af te koelen. Jammer dat ze het oude rookhok hebben verwijderd, waar je rechtstreeks naar buiten kon.

De tip van bierbeer vond ik wel een goeie om de wellness uit te breiden en/of te concentreren in bijvoorbeeld de oude bar.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11680-Golden-Gate-Algemeen&p=831058#post831058
Ik vraag me af of de VIP room waar vroeger de oude kino zat uberhaupt (veel) gebruikt wordt. Weet iemand hoe het gebruik daar van is rond het weekend?
Maar goed, de sauna was dus goed warm, in het zwembad dreef een ijsschots, bovendien gloeide het haast radioactief groen ;), de kino was frisjes, de rest van de openbare ruimte was redelijk goed verwarmd.

In de middag waren er 4 dames en circa 5 heren aanwezig. Later op de dag kwamen er nog wat dames en heren bij, maar druk werd het niet. Maan- en dinsdagen zijn ideaal als je van de rust houdt.
Ik spotte een slanke GND type die helemaal mijn type was. Ik had een vermoeden wie dit was en (C)arina bevestigde dat het inderdaad Emmy was. Misschien kon ze het van de vorige keer goedmaken...
Maar eerst ging ik met m'n favorietje de kamer op, aangezien ze erna een lange afspraak zou hebben. Wederom geweldig van elkaar genoten met deze GOSC meid.
Intussen is ze weer redelijk hersteld van d'r griepje en kunnen we hopelijk weer gauw van d'r genieten...

Erna de energiereserves weer even wezen aanvullen. Er waren nu 3 buffetbakken met ieder 2 voederbakken, dus maar liefst 6 gerechten aan keuze. Wat ze ten opzichte van andere clubs imho wel goed doen is dat de gerechten geschikt zijn voor een lopend buffet. Dus geen paneer laagje ofzo er omheen die slap worden. Of gerechten die snel uitdrogen en taai worden wanneer ze langer in de bakken blijven liggen.

De taart was vandaag echter niet mijn smaak. Een soort cheesecake waar ik weinig mee heb. Dus helaas geen bonus punten voor de veelvraat bokaal.

Na wat saunarondjes en dutjes in de lokale Mentholcave (in dit geval de kino) weer op sterkte gekomen en was benieuwd naar die Emmy die ik de vorige keer had laten schieten. Ik had al gezien dat ze geregeld met een klant naar de kamer ging. Ik had echter niet zitten timen hoe lang ze wegbleven. Dus geen voorspellingen over service. Ik heb namelijk het idee dat kamers van 1 a 1,5 uur meestal een goed teken zijn.
Maar ik vond haar dusdanig aantrekkelijk dat een kamergang zou er sowieso van mijn kant in zou zitten. Ze herkende mij ook, en ik plaagde haar na een praatje dat ik even zou douchen en ze niet weg moest gaan.
Het werd een redelijk kamertje met deze dame met een groen hartje waar de CPR completer had gekunt. Ik vind d'r een slimme doch wat berekende dame. Dankzij d'r uiterlijk zou ze voor herhaling in aanmerking komen, maar voor 80p30 zie ik dat niet gauw gebeuren.

Wat me opviel was dat de meeste dames voor een kamer achter de bar kozen. Dat kwam waarschijnlijk doordat de verwarming boven standaard uit staan en opwarmen alleen lukt met een pannenkoeker. De kamers achter de bar waren al verwarmd. Wat zeg ik, je kunt gerust spreken van verhit, want er ging telkens even een raampje open voor wat frisse lucht. Maar voor mij liever te warm dan te koud, aangezien deze luie beer vooral de dames het werk laat doen.

Na nog wat gegeten te hebben en wat saunarondje nog even een tukkie gedaan om fris en helder de lange terug naar Mentholland te ondernemen.
GG was me weer prima bevallen.
 
Vraagje, ben ik een zeikerd. Tot voor de zomer kon je bij Golden Gate voor €60 een half uurtje kameren incl. zoenen.Nu is het €80 excl.
Bij ss en venus ben je nog steeds voor €60 en €50 de man. Ben ik een zeikerd als ik €80 per 30 min teveel vind??
Is de service bij GG zo goed van de dames, vergeleken met venus en Ss?
 
Laatst bewerkt:
Nee je bent geen zeikerd. Het grootste probleem in GG vanaf het begin zijn m.i. de dames. Er zijn in GG een handjevol dames die de moeite waard zijn. 1 van hen komt nota bene uit Venus (Simina). De stamgasten kennen die dames en andersom. Die paar goede zijn moeilijk te pakken te krijgen omdat ze steeds met de stammies op de kamer zijn. Het grootste deel van de dames zijn die hogere prijs m.i. niet waard. Niet qua uiterlijk en/of niet qua service.
GG is als club erg mooi, maar de wellness is zeer beperkt. 1 kleine sauna (2 in Venus), geen jacuzzi (2 in Venus), buitenzwembad is onverwarmd (verwarmd in Venus). Het eten wordt in Venus vers klaargemaakt met een ruime keuzemogelijkheid. In GG staat het eten in warmhoudbakken en is er nauwelijks keuze. Alleen in de zomer heeft GG een echte meerwaarde in verband met de mooie tuin.

Overigens zijn er in Venus weinig dames (10-15) en de toppers zijn daar ook regelmatig lang geboekt. En zelfs daar zijn wel eens wat mindere dames. Dus je kunt daar ook pech hebben.

Ik heb geen idee welke club je met SC bedoelt. Wellicht Sixsens? Dan gaat bovenstaand verhaal ook op. Met het verschil dat er in Sixsens een veel grotere keuze is in dames (40 op rustige dagen en > 70 op vrijdag en zaterdag). Dus zelfs als dames daar lang geboekt zijn, dan is er nog keuze genoeg. In Sixsens is het eten ook in buffetvorm, maar met veel meer keuze dan in GG. In SS is weer het nadeel dat er ook wat mindere dames rondlopen die soms ook nog proberen meer te rekenen dan de standaardprijs. Dus als je de pech hebt die dames te kiezen, dan kun je in Sixsens ook een slechte dag hebben. Maar met een beetje inlezen kun je dat wel voorkomen.

Vandaar dus dat GG niet echt van de grond komt. Daarom is het door de week ook erg stil, waardoor ze te weinig goede dames aantrekken, die kunnen elders meer verdienen. En er komen ook niet meer mannen (dan zouden er alsnog meer goede dames komen) omdat ze meestal als eerste die mindere en duurdere ervaring hebben. Erg jammer, want het gebouw en personeel verdient beter. Maar dan hadden ze vanaf het begin de dames beter moeten managen en een lagere prijs moeten rekenen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan