Het aardigste wat een DVP ooit tegen je heeft gezegd

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Eens, toen ik een DVP oraal naar een hoogtepunt had gebeft, sprak zij tot mij: "Je mag alles mee nemen, behalve je tong. Die wil ik houden".
Ja, zoiets is mij ook wel eens overkomen. Ik belde naar een prive huis voor een tweede afspraak met een DVP, de volgende dag, Naomi haar artiesten naam. De gastvrouw zei -na overleg met haar- dat ze een uur eerder wilde beginnen, als ik er voor zorgde dat mijn tong en vingers hun werk deden.
Dame in kwestie kwam echt 3 tot 4 keer achter elkaar klaar, dat was zeker niet gespeeld. Heb haar daarna nog zeker 10 keer ontmoet. Iedere keer hetzelfde recept, eentonig werd het nooit.
Ze deed dit werk naast een 'gewone' baan. Ze had grootse plannen. Toen ze er mee stopte zei ze te hopen op een vriend die haar ook zo lekker zou kunnen laten klaar komen.
Kwam haar 3 jaar later, net na Corona tegen op een terras, met -wat ik aanneem- haar vriend. Ze verschoot van kleur, heb haar een knipoog gegeven en klaar. Jammer dat die vriend erbij was, had graag geweten of ze haar dromen had gerealiseerd.
 
Een gewoon menselijk contact met respect naar elkaar toe is al genoeg ,het zijn ook maar mensen en als het klikt met jouw vaste dame kan er wel een gewone vriendschap uit voortvloeien zonder bijbedoelingen ….
Helemaal mee eens. Ik ga nog steeds met een inmiddels ex DVP om. Een paar keer per jaar een dagje strand. Winkelen.
Zijn dingen die ik alleen met haar doe 😁.
 
Het is toch altijd leuk als een dame mooie dingen over je zegt .of het nu waar is of niet maakt niet uit . Of heb je liever dat ze je uitscheld en alleen maar geld vraagt ? Als je een dame goed behandeld krijg je er soms iets voor terug in de hoop dat je terugkomt dat is toch normaal. wil niet zeggen dat je er mee moet trouwen. ik ben ooit een paar keer bij een Braziliaanse dame geweest en aangezien ik haar taal wat kende hadden we steeds een leuke babbel . Op een dag zegde ze dat ze terug ging naar haar thuisland ze heeft me die avond als afscheid twee u verwent met echte porno sex (pzc, slikken, anaal, squirten enz) en dat voor 0€ . Dat vind ik toch een vorm van graag zien 😜
 
Terug
Bovenaan Onderaan