Algemeen krashzoneparties

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik was erbij en meteen ook mijn eerste bezoek aan Divine.
Bij binnenkomst een lachend gezicht en een stevige 🤝 van Max, ja die was even uit het oog maar zeker niet uit het ❤️😘.
Iedereen is van vlees en bloed en wie ervaart er al eens geen dipje maar hij staat en is er weer voor ons, samen met een legertje super geile Bunnies💥.

De eerste was ik alvast niet deze keer, aangezien de affiche zat het er aan te komen dat er redelijk wat volk ging zijn.
De eerste geruststelling, ons wondertje Juliette liep mij tegen het lijf💋, duidelijk zichtbaar in vorm🤩💪.
Niet veel later was ook Bianca 💋 en Anal Angel🤪 te spotten, dus het ging wel goed komen.

Nu toegegeven de eerste 2 uren was het bijzonder druk bij de dames🥵. Eigenlijk zou er een soort van code moeten bestaan onder de deelnemers…
Zie je, of tel je ongeveer 10 man rond een dame, wat al meer dan een behoorlijk aantal is, besef dan aub dat het geen zin heeft om jullie als 11ste man er nog tussen te drummen om je kans te grijpen.
Wacht geduldig af, er volgen heus nog kansen genoeg later op de avond, nuttig een drankje, doe een praatje en geniet visueel als dit je ding is.
Ik weet het, we lopen allemaal onze piemel achterna maar het zou in eerste instantie een pak aangenamer zijn voor de dames, ook zij moeten ademen, dus even niet aan onszelf denken nu🥳.

Voor mezelf deze code toch maar toegepast, na een klein uurtje zag ik wel een gaatje bij Juliette, lekker even binnen wippen, de deur stond toch op een klein kiertje😜. Wat blijft dit toch een fenomenaal en buitengewoon wondertje❤️, het wordt hoog tijd dat we daarvoor eens een Award gaan uitreiken!

I know, praatjes vullen geen gaatjes maar ook dit kan leuk zijn met het juiste gezelschap, nog altijd vrij druk dus. Praatjes maken kan ook in een discrete tuin, wat een leuke plus is aan de club👍.
We zijn ondertussen dik 2 uur verder en de kreten van Juliette teisteren de rust in de tuin😂.

Genoeg gebabbeld, tijd voor actie maar eerst nog een pintje of toch niet, want bukkake slut Bianca zit op de knietjes aan de bar met al een pak zaad op haar geil gezichtje en tieten🔥🔥🔥.
Er wordt opnieuw een lading gelost op haar tong, dus die plaats kwam vrij. Haar hoofd werd door haar man, duidelijk naar mijn richting geduwd en niet veel later lagen mijn zaadjes op haar tong👅💦💥, als een volleerde slet, leidde ze met haar vingers het overtollige zaad naar haar mondje. I ❤️ it🤪!!

Toch maar even bekomen nu🥵 en daar was wel tijd voor, aangezien het nog altijd behoorlijk druk was.
Ik had gehoopt om de vleugels van Anal Angel te spotten, mijn kijker stond alweer klaar maar helaas, te druk.

Nu, ik ben behoorlijk sociaal aangelegd, weer even aan de praat dus.
Nog een dikke 30min. te gaan maar die gingen we niet vol kletsen.
Juliette was nog even dorstig als bij de aanvang van het feestje💪.
Een 6tal mannen hadden nog wel wat 💦💦 in voorraad, hup een laatste rondje, wachten loont!

Een Krasher loste zijn spul op de buik van Juliette, ja ieder zijn ding natuurlijk maar ik had opgemerkt dat ze net daarvoor haar tong uitstak, dus ze had het liever in haar mondje gehad maar daar konden we nog verandering in brengen, er was nog niets verloren van het zaad😜
Even met de vingers in de pap roeren en hopla, haar mondje binnen, bijna was ik een vinger kwijt, gulzig sletje👉🔥🔥🔥🔥.
Ja jongens, sorry maar dit is dus ten volle Krashen, daar komen we voor en het houd onze naam Krashers, in ere!
Ondertussen zat ik met mijn klokjes, bovenop haar gezicht en bood ze heel gastvrij haar tong aan👅, niet veel later werkte ze speels mijn laatste lading naar binnen😋.
Ze heeft een ongeziene honger naar zaad, dat is het enige waarmee je haar op dat moment kan bedanken, en een tongzoen als afsluiter🤪🔥.
Twee Krashers hadden het kort nadien ook begrepen, haar mondje dient gevuld te worden, om haar honger te stillen🙃.
De laatste 2 stonden klaar om haar af te blussen maar ik ging voor het zekere en beloonde haar kutje alvast met een ijsblokje.

Ondanks de drukte, heb ik weer een leuke avond mogen beleven, het was na afloop weer lekker napraten😘.
Nu vrijdag loert er alweer een geil feestje om de hoek…
Bedankt Krashzone, dat je er terug bent voor ons❤️. Bedankt Bunnies❤️.
Ik kan je review alleen maar beamen. Vooral bij de aanvang was het inderdaad enorm druk. Maar zoals je aangeeft, wachten loont. En ja Yuliette is inderdaad niet qua honger te stillen. Die blijft gewoon gaan. 🥳
 
Ik vond anal angel - en haar menukaart - er ook erg verleidelijk uitzien vorige week. Heeft iemand daar ook van kunnen genieten (en een recensie)?;)
Menukaart was ook zeer verleidelijk en bijzonder genietbaar. Borsten om u tegen te zeggen. Die gaan trouwens nog een maatje groter worden. Verder een bijzonder strak, gespierd lichaam wat ik zeker wist te appreciëren. Om nog maar te zwijgen van dat kontje. Het het genoegen gehad twee keer te mogen aanschuiven. Wat dat betreft doet ze haar naam alle eer aan. Ze houdt er duidelijk van dat de vrienden langs achter komen 😁. Ze kan wel wat hebben vond ik, het was allerminsts zacht.

Verder heel vriendelijke en down to earth dame en dito partner.
 
Gisteren aanwezig geweest op de grote emma star party,
Bij het toekomen stond de parking bomvol, ook de straat stond goed vol.
Een vriendelijke groet gekregen van de parkeerwachter en nadien de test gaan afleggen. bij het wachten op het resultaat buiten kwamen er enkele koppels naar buiten die al vertrokken. ze vertelden hun misgenoegen dat er echt heel veel volk binnen was.. max wees erop dat er veel koppels gewoon hebben afgezegd (ge moet toch iets zeggen hee). het was 21u30 toen ik er aankwam.
eens binnen was er al goed actie, emma star en cathaleya lagen buiten met een horde mannen rondom hun lekker lichaam. binnen was er ook actie , de ronde kussen waren bezet in de ruimte onderaan en in de ruimte aan de bar was er ook actie. overal waar er actie was stond er een man of 10-15 per vrouw te wachten. er waren enkele koppeltjes maar deze bleven vooral vertoeven aan de bar. wanneer een koppeltje dan eens ging gaan wandelen zag je direct een zwerm achter lopen waardoor er veelal geen actie van kwam. een geweldige lineup en ik heb ze allemaal kunnen zien maar daar bleef het eigenlijk bij. er was gewoon teveel volk , langneukers die al klaar waren gekomen die een vrouw bezette, voorstekers omdat iedereen wel eens wou neuken, er was wel een constante actie maar doordat ze niet allemaal op hetzelfde moment actief zijn is het natuurlijk een stormloop. toen ik buiten om 23u een sigaretje aan het roken was hoorde ik emma star zeggen ' sorry guys this pussy is 52 years old and it hurts' dat was het dan voor haar.. mijn ervaring was gewoon te druk , koppeltjes waren gewoon geintimideert door de hoeveelheid mannen waardoor ze niet zo snel (of zelfst niet) meededen. bij elke actie een stormloop van mannen. Veel ronddolende mannen die kilometers aflegden.
Het was gewoon jammer..

je kan altijd discusseren van wat de juiste verhouding mannen-vrouwen is in een gangbang maar als je 10 vrouwen aankondigd en er melden zich nog 10 koppels weet je als je voor elke vrouw 10 man rekent er daar een bende van 200 man staat, wanneer er zich dan koppels afmelden , wanneer niet alle vrouwen actief zijn of gespreid actief dan heb je overbevolking bij de vrouwen.
Zoals sergio herman zou zeggen 'less is more' zo is iedereen tevreden maarja verdienen ze geen zakken geld.
volgende keer misschien beter luisteren naar het verstand ipv naar de piemel

Als afsluiter toch een welverdiende dikke duim aan de meisjes die de horde mannen getrotseerd hebben.
 
Laatst bewerkt:
Ja ik ben bij aankomst daar gewoon terug gedraaid.Toen ik zag hoe een drukte het was.Iedereen die binnen ging wist hoe druk het was.Met zulke zaken moet je echt oppassen als ik me goed herinner hadden ze dit vorige keer ook voor toen Emma er was.Tja en met Emma heb ik ook een slechte ervaring gehad is al enige jaren geleden in Duitsland.Is na 10' gewoon vertrokken.Gewoon schandalig.Geef mij dan maar Julliette,Mops,anal Angel,...
 
Stond om 21 uur in de rij voor de inkom en zelftest, kwam toen ook een koppel naar buiten die Max (de organisator) aanspraken dat het er veel maar dan ook echt veel te veel mannen waren.
Zag bij de mannen in de rij een twijfel maar ze bleven allemaal staan. Achter mij stond ook een koppel die naar even te twijfelen samen met mij uit de rij zijn gegaan.
Achteraf ben ik blij, al meerdere gb's meegemaakt maar nooit met zulke verhalen als deze
 
Dat het druk ging worden, dat stond in de sterren geschreven.
Voor mezelf had ik dit dan ook goed ingecalculeerd en in eerste instantie had ik zoiets van, ik ga voor de belevenis van het geheel, zonder doelen erop na te streven.
Gewoon de avond nemen zoals hij komt, leuke mensen ontmoeten, gezellig keuvelen met vrienden en als het kon, dan toch maar verlost geraken van mijn opgespaarde…, zaad🤞🙃.
Op café gaan kost ook een hoopje geld en voor dat beetje meer, heb ik al het vooropgestelde mogen beleven😘.
Trouwens de line-up op café had er waarschijnlijk ook helemaal anders uitgezien.
Deze was buitengewoon fantastisch, ja en daar komt nu eenmaal volk op af…, waarop ik mij op geen enkel moment heb gestoord.

Ruim op voorhand vertrokken en zoals verwacht rond 18u30, veel te vroeg aangekomen, aangezien de gangbang maar van start ging om 21u🙃.
Gelukkig was er al voldoende mooi volk aanwezig, om het al behoorlijk gezellig te maken met praatjes.
Juliette❤️, Foxxxy😘, Bianca🔥, Mops🥰…, ze hadden er zin in en zagen er stuk voor stuk, geweldig goed uit! Eentje had het toch moeilijk om de kleren aan te houden maar ze bleef voorbeeldig, ons wondertje😂.

Ondertussen 21 uur geworden, start van de gangbang.
Het eerste uur was het quasi een onbegonnen zaak om tot bij de dames te geraken maar ik was er gerust in.
Het zou wel goed komen en ik was nog steeds in goed gezelschap, dus van die eerste grote drukte, geen hinder ondervonden.

Ik werd aangemaand door mijn maatje om toch maar even te gaan kijken, hoe druk het nu echt zou zijn binnen, ja druk🤪!
In de tuin was het goed, dus terug naar daar.
Kijk, Cathaleya is het beste van zichzelf aan het geven op een bank, af en toe binnensmonds mompelend, ja praten met een mond vol zaad, is niet makkelijk🤣. Cum play👅, super geile taferelen🔥🔥.
Met op dat moment een 6 tal heren rond de bank, was het te doen om een gaatje te vinden, lading na lading werd ontvangen en opgespaard, in dat gulzige mondje😜.
De druk werd te groot en ook mijn lading wist te ontsnappen, ik bleef nog even nagenieten van dit bloedgeile spektakel😍, alvorens te gaan douchen.
Emma had trouwens ook een bankje gevonden en werd zoals verwacht, stevig omringd.
Over haar nog even dit: Emma, Cathaleya en Spermarie, hadden zich in de vooravond al gegeven aan een 30 tal heren, in een video shoot.
Dit verklaart allicht waarom Emma iets vroeger op de avond was uitgeteld, met een pijnlijk poesje😉.

Het feestje was duidelijk volop op gang en er werd stevig op los gebeukt, nog altijd te stevig om meteen weer aan te schuiven.
Dit was meer dan werken voor de dames maar ik had het vermoeden dat Foxxxy en Juliette dit helemaal niet erg vonden💪💥.
Dan maar terug de tuin in, daar was het goed te doen en er viel ook wat te beleven.
Cathaleya had even genoeg zaad ontvangen maar nu…, wat doet een sletje met een mond vol zaad, slikken? Juist maar ze wist het nog even te spelen en ons wondertje was meteen mee in het spelletje🥳.
Juliette gaf haar glas aan Cathaleya, die vervolgens al het zaad in het glas spuwde.
Om hun dorst te lessen, werd het zaad door de 2 Krash Bunnies met een rietje naar binnen gezogen🥤😋😎🔥🔥🔥.
Blijkbaar heb ik nog lang niet alles gezien😜.

Het meerendeel van de dames, hebben even wat rust nodig, begrijpelijk!
Rusten, dat hadden Foxxxy, Juliette, Bianca en Jacqueline nog niet begrepen, blijven neuken was hun boodschap.
Nu, ze konden nog steeds rekenen op een behoorlijk legertje, al was de groep toch al wat uitgedund maar toch nog voldoende dik om mijn maatje uit het oog te verliezen.

Dan maar even een drankje en kijk hier hebben we hem al terug gevonden, met zijn slurf in het mondje van Hotwife Aline🔥, die zou ik ook graag nog even scoren🤞maar we blijven hoffelijk en geduldig, dus geen gedrum.
Het is nog wel even maar de meeste dames zijn nog niet verzadigd, van een geruststelling gesproken.
Foxxxy, duidelijk nog niet te stoppen en smekend naar zaad, dit begint meer en meer op een olympische prestatie te gelijken💪💪.
Ik had echt zin om haar te neuken maar om eerlijk te zijn, de eerste tekenen van vermoeidheid begonnen op te treden en ik wou haar niet teleurstellen😘. Ditzelfde gelde ook voor Juliette, die liet zich op de matras ernaast volop neuken, waarbij ook haar kontje niet gespaard bleef. Geen halfwerk dus voor deze dames.

Zat er dan niets meer in…? Toch wel, een vrij jonge schoonheid vervoegde de matras van Juliette, waaruit even een kleine act ontstond tussen beide dames en dit was genoeg om slappe janus te triggeren🙃
Ze hadden zin in meer, beide gingen tegen de muur op hun knietjes voor een bukkake❤️
Geduldig wachtte ik mijn plaatsje af en beloonde de uitgestrekte tong van Juliette met mijn zaadjes, al plagend wreef ik met mijn lul al het zaad uit, over haar gezicht, lekker sletje🔥🥰.
Ik was duidelijk nog even onder de indruk van wat mij weer overkwam, om dan nog meer onder de indruk te geraken, toen Jacqueline rechtstaand en hard werd aangepakt aan de kleine douche💥.

Even op adem komen, met nog een klein uurtje te gaan. Hotwife Aline spookte nog steeds door mijn hoofd. Fuck, die is hot😋!
Ik maakte een mooie kans, zonder storend te zijn voor anderen en greep die.
Mijn lul reageerde duidelijk van haar aandacht en warme mondje, even leek het goed te komen maar helaas…, leeg🥲.
Foxxxy werd de laatste minuten nog volop geneukt en Juliette kreeg op het laatste moment de hardste neukbeurt van de avond te verwerken💪🔥 maar ze genoot ervan, dat hebben we met zijn allen gehoord🤣🫨

Feestje ten einde of toch niet? Bianca daagde de laatste die nog konden uit voor een bukkake👅🫦💦💦. Nogal vrij vlug werden haar tieten, gezichtje en tong, bedolven onder het zaad💥💥.
Ik leek even een boost te krijgen, bij al dit geile gebeuren een laatste hoogtepunt kwam even zeer kortbij maar helaas, ik had het haar echt zeer graag gegeven😘 en het had een mooie afsluiter geweest, niet dus🙃.

Ik heb weliswaar een drukke maar wederom een fantastische avond mogen beleven, met een hoop sperma geile Bunnies en een hoop bijzondere vrienden❤️

Aan iedereen een welgemeende dank🙏
 
Laatst bewerkt:
Ook ik heb op donderdag 23 juli 2023 de gangbang met Emma Starr bezocht. Al vind ik het wat raar om te zeggen "de gangbang met Emma Starr" want eigenlijk was alles rond die aankondiging nogal droog. Hoe bedoel ik dat? Wel, het werd inderdaad aangekondigd als een "EmmaStarrGangbang" (als dat al een woord is). Maar uiteindelijk werden er nog een 7 tal andere dames aangekondigd waardoor het meer een Krashzoneparty werd zeg maar met als special guest Emma Starr. Want uiteindelijk, rond iets na middernacht (00 h 30 ofzo) stond Emma Starr al weer in haar jeansbroek en lange bloes. En als ze 3 mannen geneukt heeft op de hele avond, dan is het al veel denk ik. Maar daarover meer later in het verslag.


Zodus, ik kwam toe op dit feest rond 22 h 00. Helaas had ik moeten overwerken en normaal had ik 21 h 00 nog wel gehaald maar dan had ik niet kunnen edgen ervoor, iets wat ik wel graag doe voor ik een gangbang bezoek, het helpt me om harder te spuiten (voor zij die edgen niet kennen: zoek het even op aub bij nieuwsgierigheid). Dus thuis gekomen van het werk, rap gegeten, rap een uurtje ge-edget (met Chaturbate en X-hamster) en dan op mijn gemak naar de gangbang. Edgen op een gangbang vind ik altijd was lastiger, veel mensen die er rond staan en soms onvoldoende plek zelfs over laten om zelfs mijn arm te kunnen bewegen (letterlijk meegemaakt op deze gangbang, daarover later meer), dames die pauze nodig hebben (op X-hamster bepaal IK wanneer er pauze is :ROFLMAO:) of stroompannes waardoor ik niks meer zie.


Toen ik naar huis fietste, begon ik te vloeken want er was regen. Wetende dat Divine een zwembad heeft en ik er dus een legendarische avond aan het zwembad met de dames had bij voorgesteld ... zowat ook Cap D'agde stijl. Uiteindelijk raar genoeg (wat is België toch een raar land) was het vanaf 20 h een echte zomeravond. Een beetje fris missschien voor een zonnige dag in juli maar verder verder ... Had ik dat geweten was ik toch een uurtje vroeger vertrokken zonder te edgen.


Ik kwam dus toe 22 h 00, later dan ik had gewillen. Betalen en test gingen vlot. Rap even rond gekeken en werd dus duidelijk dat ik er eerder had moeten zijn want de buiten sessies begonnen juist af te lopen. Ik zag Catalythya (ofzoiets) er al liggen met een ondergespoten mond. Maar ik was rap even mijn eerste ronde aan het wandelen dus ook niet verder gekeken.


Het viel op de hele avond dat vooral de centrale gangbangruimtes, de tuin en het hoge bed werden gebruikt. De zolder en de kamers achter de bar werden niet gebruikt.


Als eerste kwam ik terecht bij een dame die nadat ik haar rechtstaand had gezien en er nog beter uitzag dan toen ik ze zag liggen. Haar naam weet ik niet (want er stond een balk op de affiche met sold out en dat stond over haar naam dus kon het niet meer lezen. Achteraf begreep ik een Lexy ofzoiets?). Ik stond als eerste bij haar en liet me aftrekken en pijpen door haar maar moest een paar keer haar stoppen of ik spoot te vroeg. Ik trok dan terug waardoor het leek dat ik een plaats bezet hield (sorry) maar ik was gewoon aan het ophouden. Met momenten was het ook moeilijk om tot bij haar te geraken ook al stond ik vlak bij door de vele mannen die rond mij stonden. Mezelf wat bewegen (armen bv) kon amper. Uiteindelijk door een gebrek aan lucht (wat moet dat wel niet zijn voor zo een dame?) mijn plek even aan iemand anders gegeven en een stukje gaan wandelen.


Het bleef nog wel even zo. Veel volk waardoor irritant genoeg hier en daar ook opstroppingen ontstonden. Intussen was het rond 23 h 15 en werd Emma in de tuin geneukt door enkele mannen. En zo kom ik terug tot mijn eerste betoog over het droge. Want na dat ze geneukt was door 3 mannen moest ze stoppen. En ja ik was zelf een uur later dus misschien had ze al een wilde sessie gehad die dag of misschien had ze eerder al opnames gehad voor een pornofilm. Maar ze zei inderdaad zoals hierboven al vermeld dat haar 52 jarige poes rust nodig had (of iets in die aard). En dan vraag ik me af ... hoe doet een porno actrice dat dan? Is ze dan wel fysiek fit wanneer ze opnames heeft? Nuja, so be it.


Terug naar binnen, even bij Spermarie terecht gekomen maar haar manier van aftrekken vond ik maar flauwtjes. Dus terecht gekomen opnieuw bij Lexy (of hoe heet die) met dit maal iets minder mannen gelukkig rond me heen. Er werd ook goed afgesproken onderling intussen wie wanneer haar zou neuken. Ik zelf liet me enkel pijpen en aftrekken, want ik neuk liever niet bare (ook al mocht ik, en ook al waren er testen afgenomen, maar ik speel toch liever op safe) en van condooms word ik zenuwachtig (met dat gepruts aan die zakjes en bovendien krijg ik vaak huiduitslag van condooms) waardoor ik teug slap geraak. Uiteindelijk zeer hard klaargenomen over ?Lexy? haar gezicht. Even rond gekeken dan en wat gegeten.


Het eten vond ik maar slappe kost. Ik had gelukkig die avond wel patatten met spinazie en cordon bleu gegeten maar toch had ik wel iets meer gelust dan een droog broodje met wat prepare of vleessalade. Ik kan me trouwens ook voorstellen dat het voor Amerikanen zoals Emma en haar man te droog was. Hoe zouden die met hun Amerikaans accent zelfs prepare uitspreken vroeg me af. Kennen ze dat wel in Amerika, prepare? Maar u raadt het dus al, enkel wat broodjes met prepare (zelf te smeren) en vleessalde, wat patatsalade en dat was het basically al. Zelfs het buffet van die ene club in Ruddervoorde (naam even vergeten) was uitgebreider waar er ook nog yoghurt, soep, croque monsieurs en dergelijke te krijgen waren. Maar goed, het zal aan het late avond uur gelegen hebben want ik herinner me van vroeger (bv Sexslavinnen) dat het aanbod in die club beter was.


Even tijd voor voetbadje rond middernacht in het zwembad. En tot mijn grote verbazing was dat water eigenlijk redelijk aangenaam van temperatuur. Ik besloot dan ook prompt een handdoek te gaan halen en mij te wagen aan een heerlijke nachtduik. Enkele rond gezwommen en dan terug naar binnen.


Gelukkig was er ondertussen wat meer beweegruimte want redelijk wat mannen waren al weg. Zo had ik de gelegenheid om wat te edgen, om wat toe te kijken, om nog wat te spelen met Catahytha (ozoiets) en vooral kwam ik ook nog eens terecht bij ?Lexy?.


Normaal een tweede keer hard spuiten lukt me niet. Of toch niet binnen de 2 dagen. Maar omdat de dames zo geil stonden en omdat ik mezelf goed kon edgen ondertussen, tot mijn grote verbazing een tweede keer goed hard gespoten over het gezicht van ?Lexy?. Het was dat ik mezelf rustig aan het aftrekken was bij haar gezicht, niet direct aandacht kreeg, op het punt stond te vertrekken omdat ik iets anders interessant zag, opeens pakte ze m'n pik vast, en met enkele stevige snokken kwam ik onverwacht en zonder dat ik het echt goed voelde opeens kaar. Ze kneep me af waardoor ik nog intenser spoot. Ook zij zag het denk ik eerst niet goed aankomen want ze verschoot een beetje.


Voilla, dat was het zowat dan voor mij. Nog even rond gewandeld maar een derde keer zat er niet meer in. Mijzelf rond 01 h 55 gaan omkleden en toen ik beneden kwam om 02 h 22 zag ik dat Bianca nog werd aangepakt. Even mijn t-shirt terug uit en even nog toegeken maar iets interessant gebeurde er niet meer.


Nog even over Emma. Ik heb mijn betoog al gedaan in het begin van dit verslag. En ik heb reeds voor gisteren verlof ingepland voor de 25ste augustus, dan komt ze in De Pinte. Echter twijfel ik om te gaan. Op dit moment lijkt het nog wel echt op een event rond Emma, zelfs zonder aangekondigde dames. Zoals het hier ook was in het begin. Maar toen werd het dus meer een KZ party. Ik weet nog niet zeker of ik dit event in De Pinte effectief zal doen. Ik wil gewoon eens met Emma een gangbang zeg maar zonder al de rest er rond. Een actieve Emma dus. Dus zal nog zien.
 
Feestje ten einde of toch niet? Bianca daagde de laatste die nog konden uit voor een bukkake👅🫦💦💦. Nogal vrij vlug werden haar tieten, gezichtje en tong, bedolven onder het zaad💥💥.
Dat heb ik toch nog zo beleefd hoor. Zag amper nog iets vliegen op haar. Een man zag ik op haar borsten "spuiten" maar dat was maar een dunne substanie ofwel was het gewoon puur geacteerd en deed Bianca mee aan het acteren.


Ik heb vroeger Bianca wel een paar keer leuke dingen mee beleefd, maar gisteren is het er niet van gekomen. Ik heb wel bij haar gestaan bij het kleine kamertje achter het grote bed, maar was me daar teveel gericht op neuken (terwijl ik niet bare doe en van condooms zenuwachtig wordt en huiduitslag vaak krijg zoals ik al zei).

Op het einde stond ik ook nog even mee te kijken maar helaas had ik niks meer in me zitten om haar nog een douche te geven.
 
Ik was er ook de bewuste avond. Enorm veel volk was er zoals bovenstaande posts reeds melden, maar wat een sfeer... hothothot. Ik spoot bij juliette, foxxxy, bianca, spermarie en ook bij een blonde stoot van koppel.
Wat een parel. Ik weet haar naam niet en ook de 1ste keer dat ik ze zie. Zij pijpte heel wat mannen aan de bar , daar spoot ik een eerste keer haar mondje vol terwijl zij gulzig andere mannen bleef pijpen. Nadien zag ik haar samen met bianca haar man laten klaarkomen. Het koppel kreeg steeds een zwerm volk achter zich aan als ze zich verplaatsten waardoor ze niet leer tot actie kwamen. Tot bijna op het laatse ze op de matras kwam bij de immers geweldige juliette. Ze liet zich hard nemen door haar man en ondertussen nam ze harde spermastafen in haar warme mondje. Haar man hield het niet meer en stopte. Wat ik toen zag was waanzin. Zij nam juliette bij de hand en ze pijpten samen de man klaar als 2 volwaardige spermahoertjes. Juliette vroeg om bukkake en het blondje stemde in. Ik spoot haar mondje vol waar ze gulzig slikte en tientallen mannen spoten de sletjes op hun gezicht. Nadien ging het koppel nog eens verhaal halen bij foxxxy waar de man haar mondje nog es volspoot en ik het blondje een stevige vinger sessie gaf terwijl zij hem geil tongzoende. Heel leuke party met heel veel volk maar zeer veel geile taferelen van onze geliefde spermsluts. Tot de volgende
 
En ik heb reeds voor gisteren verlof ingepland voor de 25ste augustus, dan komt ze in De Pinte. Echter twijfel ik om te gaan. Op dit moment lijkt het nog wel echt op een event rond Emma, zelfs zonder aangekondigde dames.
Ik vermoed wel dat dat in dit geval zo blijft al weet je het nooit bij Emma. Anderzijds, Ze maken daar aan de lopende band filmproducties en dat is standaard met 1 dame. Maar qua mannen kan het wel druk worden natuurlijk. Ze beginnen met een Bukkake shot (waar lang niet iedereen aan deel neemt) en daarna volgende toen ik ooit aanschoof meerdere gb sessies waarbij een paar man tegelijk kunnen aanschuiven (actie moet wel zichtbaar blijven voor de camera natuurlijk) die als er een plekje open valt worden afgewisseld met wie er op dat moment kan/durft.
 
Laatst bewerkt:
Dat het druk ging worden, dat stond in de sterren geschreven.
Voor mezelf had ik dit dan ook goed ingecalculeerd en in eerste instantie had ik zoiets van, ik ga voor de belevenis van het geheel, zonder doelen erop na te streven.
Gewoon de avond nemen zoals hij komt, leuke mensen ontmoeten, gezellig keuvelen met vrienden en als het kon, dan toch maar verlost geraken van mijn opgespaarde…, zaad🤞🙃.
Op café gaan kost ook een hoopje geld en voor dat beetje meer, heb ik al het vooropgestelde mogen beleven😘.
Trouwens de line-up op café had er waarschijnlijk ook helemaal anders uitgezien.
Deze was buitengewoon fantastisch, ja en daar komt nu eenmaal volk op af…, waarop ik mij op geen enkel moment heb gestoord.

Ruim op voorhand vertrokken en zoals verwacht rond 18u30, veel te vroeg aangekomen, aangezien de gangbang maar van start ging om 21u🙃.
Gelukkig was er al voldoende mooi volk aanwezig, om het al behoorlijk gezellig te maken met praatjes.
Juliette❤️, Foxxxy😘, Bianca🔥, Mops🥰…, ze hadden er zin in en zagen er stuk voor stuk, geweldig goed uit! Eentje had het toch moeilijk om de kleren aan te houden maar ze bleef voorbeeldig, ons wondertje😂.

Ondertussen 21 uur geworden, start van de gangbang.
Het eerste uur was het quasi een onbegonnen zaak om tot bij de dames te geraken maar ik was er gerust in.
Het zou wel goed komen en ik was nog steeds in goed gezelschap, dus van die eerste grote drukte, geen hinder ondervonden.

Ik werd aangemaand door mijn maatje om toch maar even te gaan kijken, hoe druk het nu echt zou zijn binnen, ja druk🤪!
In de tuin was het goed, dus terug naar daar.
Kijk, Cathaleya is het beste van zichzelf aan het geven op een bank, af en toe binnensmonds mompelend, ja praten met een mond vol zaad, is niet makkelijk🤣. Cum play👅, super geile taferelen🔥🔥.
Met op dat moment een 6 tal heren rond de bank, was het te doen om een gaatje te vinden, lading na lading werd ontvangen en opgespaard, in dat gulzige mondje😜.
De druk werd te groot en ook mijn lading wist te ontsnappen, ik bleef nog even nagenieten van dit bloedgeile spektakel😍, alvorens te gaan douchen.
Emma had trouwens ook een bankje gevonden en werd zoals verwacht, stevig omringd.
Over haar nog even dit: Emma, Cathaleya en Spermarie, hadden zich in de vooravond al gegeven aan een 30 tal heren, in een video shoot.
Dit verklaart allicht waarom Emma iets vroeger op de avond was uitgeteld, met een pijnlijk poesje😉.

Het feestje was duidelijk volop op gang en er werd stevig op los gebeukt, nog altijd te stevig om meteen weer aan te schuiven.
Dit was meer dan werken voor de dames maar ik had het vermoeden dat Foxxxy en Juliette dit helemaal niet erg vonden💪💥.
Dan maar terug de tuin in, daar was het goed te doen en er viel ook wat te beleven.
Cathaleya had even genoeg zaad ontvangen maar nu…, wat doet een sletje met een mond vol zaad, slikken? Juist maar ze wist het nog even te spelen en ons wondertje was meteen mee in het spelletje🥳.
Juliette gaf haar glas aan Cathaleya, die vervolgens al het zaad in het glas spuwde.
Om hun dorst te lessen, werd het zaad door de 2 Krash Bunnies met een rietje naar binnen gezogen🥤😋😎🔥🔥🔥.
Blijkbaar heb ik nog lang niet alles gezien😜.

Het meerendeel van de dames, hebben even wat rust nodig, begrijpelijk!
Rusten, dat hadden Foxxxy, Juliette, Bianca en Jacqueline nog niet begrepen, blijven neuken was hun boodschap.
Nu, ze konden nog steeds rekenen op een behoorlijk legertje, al was de groep toch al wat uitgedund maar toch nog voldoende dik om mijn maatje uit het oog te verliezen.

Dan maar even een drankje en kijk hier hebben we hem al terug gevonden, met zijn slurf in het mondje van Hotwife Aline🔥, die zou ik ook graag nog even scoren🤞maar we blijven hoffelijk en geduldig, dus geen gedrum.
Het is nog wel even maar de meeste dames zijn nog niet verzadigd, van een geruststelling gesproken.
Foxxxy, duidelijk nog niet te stoppen en smekend naar zaad, dit begint meer en meer op een olympische prestatie te gelijken💪💪.
Ik had echt zin om haar te neuken maar om eerlijk te zijn, de eerste tekenen van vermoeidheid begonnen op te treden en ik wou haar niet teleurstellen😘. Ditzelfde gelde ook voor Juliette, die liet zich op de matras ernaast volop neuken, waarbij ook haar kontje niet gespaard bleef. Geen halfwerk dus voor deze dames.

Zat er dan niets meer in…? Toch wel, een vrij jonge schoonheid vervoegde de matras van Juliette, waaruit even een kleine act ontstond tussen beide dames en dit was genoeg om slappe janus te triggeren🙃
Ze hadden zin in meer, beide gingen tegen de muur op hun knietjes voor een bukkake❤️
Geduldig wachtte ik mijn plaatsje af en beloonde de uitgestrekte tong van Juliette met mijn zaadjes, al plagend wreef ik met mijn lul al het zaad uit, over haar gezicht, lekker sletje🔥🥰.
Ik was duidelijk nog even onder de indruk van wat mij weer overkwam, om dan nog meer onder de indruk te geraken, toen Jacqueline rechtstaand en hard werd aangepakt aan de kleine douche💥.

Even op adem komen, met nog een klein uurtje te gaan. Hotwife Aline spookte nog steeds door mijn hoofd. Fuck, die is hot😋!
Ik maakte een mooie kans, zonder storend te zijn voor anderen en greep die.
Mijn lul reageerde duidelijk van haar aandacht en warme mondje, even leek het goed te komen maar helaas…, leeg🥲.
Foxxxy werd de laatste minuten nog volop geneukt en Juliette kreeg op het laatste moment de hardste neukbeurt van de avond te verwerken💪🔥 maar ze genoot ervan, dat hebben we met zijn allen gehoord🤣🫨

Feestje ten einde of toch niet? Bianca daagde de laatste die nog konden uit voor een bukkake👅🫦💦💦. Nogal vrij vlug werden haar tieten, gezichtje en tong, bedolven onder het zaad💥💥.
Ik leek even een boost te krijgen, bij al dit geile gebeuren een laatste hoogtepunt kwam even zeer kortbij maar helaas, ik had het haar echt zeer graag gegeven😘 en het had een mooie afsluiter geweest, niet dus🙃.

Ik heb weliswaar een drukke maar wederom een fantastische avond mogen beleven, met een hoop sperma geile Bunnies en een hoop bijzondere vrienden❤️

Aan iedereen een welgemeende dank🙏
Interessant om te zien hoe verschillend de reacties zijn op deze party. Jij ging er zonder verwachtingen heen en hebt daardoor toch een leuke avond beleefd. Dat was zo te lezen de juiste insteek! Bedankt voor je verslag.
 
Ik vermoed wel dat dat (geplande solo gangbang zonder aanvullende dames, 16/8 de pinte) zo blijft al weet je het nooit bij Emma.
Dat "al weet je het maar nooit bij Emma" gaat helaas ook op voor al dan niet last minute afzeggingen van haar kant, dus houd ook daar rekening mee. Maar goed, niet geschoten altijd mis toch?
 
Laatst bewerkt:
Was a great party. Super sexy Bianca R and her nice big tits was against the bar yelling Allez! Allez! Allez! as she took cocks doggystyle and got lots of loads of cum inside her. Sexy tattoos and nice big tits on her love it
 
Nog even over Emma. Ik heb mijn betoog al gedaan in het begin van dit verslag. En ik heb reeds voor gisteren verlof ingepland voor de 25ste augustus, dan komt ze in De Pinte.
Het viel me op dat er meerdere data werden gecommuniceerd door elkaar overlappende organisaties. Men blijkt zich inderdaad deels in de datum te hebben vergist, Emma komt 16 augustus en niet op 25 augustus. Aanpassingen op flyers en websites (Elle Naturelle) zijn in behandeling.

 
Laatst bewerkt:
Vorige week was ik aanwezig op het feestje met Emma Starr in Club Divine, en ik had nog iemand beloofd om een review te schrijven. Belofte maakt schuld, dus deel ik graag mijn ervaring.

Verschillende van de dames die aanwezig waren had ik reeds eerder ontmoet, o.a. Yuliette, Kataleya en Emma Starr. Maar diegene die mij in het verleden steeds het meest beviel was Bianca. Met haar had ik tot vorige week nog nooit echt gesproken, enkel haar man heeft mij eens op zijn rug genomen toen ik, op blote voeten en volledig naakt, in de Buddha Club omringd was door gebroken glas op de grond. Er was steeds wel wat oogcontact met Bianca, maar verder als heerlijk pijpen en neuken waren we tot dan niet geraakt.

Vorige week zijn we echter aan de praat geraakt en de klik die er was op de matras, was er ook tijdens ons eerste gesprek. Ontzettend sympathieke dame met wie ik wat herinneringen heb opgehaald over de fantastische dagen in La Rocca, Illusion, Boccacio, ... En tussendoor ook wel wat geile praat verkocht, was een heerlijk gesprek. Uiteraard zijn we erna weer op de matras beland en het geeft mij toch een extra dimensie als je de vrouw een beetje 'kent'. Ze heeft een heerlijk lekkere kont en zoals ze zelf zegt 'une Queen jusqu'au bout'. Ik vond het heerlijk hoe ze mij pijpte terwijl ze je geil aankijkt en letterlijk vraagt om haar vol te spuiten. En dit aangemoedigd door haar sympathieke man. Ik had ook het voorrecht om haar te mogen kussen en ook dit was heerlijk passioneel. Op het einde van de avond heb ik haar ook nog even mogen beffen in het kamertje achteraan waar haar man ook na een tijdje opdook. Ik denk dat ze eerst wel genoten heeft van de befsessie, en daarna is ze opnieuw nog enkele mannen beginnen pijpen.

Ze zegt het zelf al wel eens in het heetst van de strijd en ze houdt ervan als anderen het zeggen, maar het is zonder twijfel 'la meilleure pute de la soiree' (voor mij toch alleszins 😉).

P.s. Diegene voor wie deze review geschreven is, geniet ervan en hopelijk heb jij dezelfde ervaring als mij!
 
I attended Friday evening 28th July Cap d'Agde party at Club Divine.

A very good party : cosy atmosphere, not crowdy , Juliette and Bianca quite active to say the least, a tall leggy sexy Dutch woman in her forty's even more active than Bianca and Juliette (her partner was in attendance) and cherry on the cake "Emma Starr".

I must confess Emma is a stunning beauty, much better looking that in her videos/photos.

She was wearing a black bikini but, for the first 2 hours did not participate in. Then around 23:15 she joins the party. Any one with still fuel in the tank had ample time to enjoy her body.


A great party!
 
Hello all. I thought I'd leave a review of the July 20 Krashzone party in English because that's the only language I know.

Other posters have already mentioned some of the same impressions that I had so I'm not going to go into too much detail repeating them. But a few deserve to be mentioned: Emma was disappointing. Maybe it was just a bad day for her but she came across as really bored and half-hearted. I'm not actually sure how much she really enjoys these events. As I said, maybe it was a bad day. But, luckily, some of the other girls REALLY enjoyed being there.

Cathylea was excellent. Exactly the sort of pornstar performance many of us were expecting from Emma. She sucked my dick with so much fury and passion. It was one of the best blowjobs I ever had. But you expect that from a professional. What really impressed me was the trio of Bianca, Foxxy and Yuliette.

Krashzone regulars won't be surprised, but this was my first time and I was absolutely awed by these women. They made Emma look like an amateur. The amount of men they fucked, how much genuine enjoyment and enthusiasm they showed, it was incredible. At the end of the night (I left just after 2 and arrived at 19:45) all I could say was fucking bravo and applaud them. These women are Champions League class fuckers that put pros like Nikki Riddle (who has about as much personality as a dead fish) to shame.

In terms of energy Foxxy was more submissive while Bianca and Yuliette were more dominant, but this isn't a criticism. The way that she just lay there, surrounded by men, getting endlessly fucked for hours on end was incredible. She was sucking me off for a long time and there was a lot of eye contact and I could see how much she was enjoying it. A truly impressive woman.

Yuliette and Bianca were nonstop. With both of them it felt like they were fucking you, not the other way around. Incredible confidence, energy and stamina. But no disrespect to the other women, but Bianca was my personal favourite. I was lucky enough to be near her when the action started and straight away she was on her knees sucking my dick, her husband's, and one or two other guys who were there. Her intensity is awesome: looking me directly in the eyes as she thrusts her head down on my cock, gagging loudly, crossing her arms to stroke any nearby cock that she could get her hands on. I couldn't sto[ playing with her huge, wonderful, fake tits.

But I had the pleasure of being one of the first men to get to fuck her, pounding her pussy without a condom as she shouted "allez, allez, allez!" at the top of her lungs. You can see that she was born to do this and she is fucking amazing at it. A real force of nature. It didn't take long for me to shoot a big, warm load in her wonderful pussy. But I came back again and again throughout the night, spending more time with her than with anyone else. She's mesmerizing and her husband, who is a true gentleman, is an incredibly lucky man. I'm so envious. The night was coming to a close, yet she was still on all fours demanding more cocks, more sperm, still shouting allez, allez, allez! A real superstar.

It was my first visit to Krashzone but it won't be my last. I won't bother with these pornstar bangs, though. Bianca, Foxxy and Yuliette are in a class of their own, and I imagine there are less guys at regular parties so you get more time with these absolute goddesses.
 
Het viel me op dat er meerdere data werden gecommuniceerd door elkaar overlappende organisaties. Men blijkt zich inderdaad deels in de datum te hebben vergist, Emma komt 16 augustus en niet op 25 augustus. Aanpassingen op flyers en websites (Elle Naturelle) zijn in behandeling.

Ze komt niet meer naar De Pinte, vermoed ik.
 
Terug
Bovenaan Onderaan