Recensie Rosanna, Doubletstraat 1 k2 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Jano

Wandelaar
Forumpionier
34
08/07/21
25
2
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Spaans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
A
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
In de namiddag door de Doublet gelopen en eigenlijk kon ik niets vinden, tot ik iemand hoorde zeggen 'de oudere vrouwen nemen meer tijd'. Nu wist ik dat natuurlijk allang en dat was dan ook het moment om de knoop door te hakken.

Kennis gemaakt met de Dominicaanse Rosanna aan het begin van de straat. Ze had een soort visnet pakje aan waardoor je meteen weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Bij de deur gevraagd naar pzc en dat was mogelijk voor 35,00. Op de kamer het wisselgeld maar laten zitten omdat ik het leuk vind om de reactie te peilen.

Toen ik haar volgde naar de kamer was ik eigenlijk al ervan overtuigd dat dit een prima bezoekje zou worden, soms voel je al aan je water hoe de dame in elkaar zit. Niets stelde teleur, meehelpen met wassen aan de badkamer in de superschone kamer en ze nam alle tijd. Ik kreeg de indruk dat ze het wel fijn vond dat ik in het Spaans communiceerde overigens.

Op het bed ving ze aan met de pijpbeurt waar geen einde aan leek te komen. Hierbij mochten mijn handen (en vingers) overal komen. Zonder bezwaar hield ze dit ruim 10 minuten vol, nadat ik haar vroeg om de handen maar niet te gebruiken omdat dit te snel tot een einde zou leiden. Daarna condoom erom en even een paar standjes gedaan maar ik wist al dat het pijpen mij meer bekoorde. Dat was mogelijk dus al zuigend werd het een spetterend einde waar ik nog graag aan terugdenk.

Kussen doet ze zeer zuinig op de lippen, daar hoef je niet voor te komen. Qua looks is ze niet allemans moeders mooiste, maar qua performance en vriendelijkheid staat ze bij mij zeker hoog in de lijst.
 
Laatst bewerkt:
Na bovenstaande recensie, en de weinig aanwezige toppers deze dame bezocht, 50€ betaald voor alleen pzc, idd dame wast je 3de been uitgebreid wat een pluspunt is, dame zelf ziet er naakt goed uit , communiceren ging niet echt, maar pijpen ging goed.

Na klein beetje moeite om hard te worden uiteindelijk max stijf geworden en blowjob ging overminderd door, uiteindelijk staand max porn dame ballende zuigende keihard klaar gekomen over tits en gezicht. Na afloop klein wasje 0 tijds druk , dame is top.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan