Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dat Rossie niet meer aanwezig was toen jij passeerde wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet aanwezig was op het moment dat Hollebolleke in het skw was. Ik zou niet iemand zomaar voor leugenaar weg zetten.
Omdat ik duidelijk stelde WANNEER ik er geweest ben en hij stellig beweert dat zij en anderen er toen aanwezig waren, ga ik er vanuit dat hij het wel degelijk heeft over 0.30 a 1.00u maandagnacht.

Als hij het alsnog over een andere dag(deel) heeft dan is zijn opmerking redelijk naast de zaak.

Als hij het op zaterdag bedoelt, daar heb ik niets over gezegd behalve de opmerking gemaakt dat het zaterdag volgens mij onmogelijk een waanzinnig topdag voor de dames kan geweest zijn gezien alle parkeer en verplaatsbeperkingen door de pride. Om nog te zwijgen over het warme weer.

Prive dames kloegen steen en been bij dit warme weer omdat klanten gewoon niet kwamen opdagen. En dan zou het SKW plots overrompeld zijn geweest met die hitte en tijdens de pride... ?
 
Vreemd dat u nu zegt dat het zaterdag relatief rustig was, en ergens daarvoor schrijft dat zaterdag de meeste dames amper tijd hadden om iets te eten?

En als ik grove schatting maak dan was maandagnacht tegen 0:30u reeds een 70% van de ramen gewoon leeg en donker. Dat er enkele dames bezet waren en daardoor het raam leeg leek kan, maar ik heb er een dik haluurtje blijven wandelen en zag amper beweging. Op dat dik half uur heb amper 2 wanderlaars ergens weten buitenkomen.

Eerste panden begin SS waren leeg, dan wat verder tot aan de ingang van VT waren links en rechts in totaal een 5 tal dames aanwezig, In de gang van VT waren er amper een dame of 4 aanwezig. Op het pleintje van VT exact 3 ramen actief, eentje links in het midden, en rechts 2 ramen in de hoek. De rest was leeg en donker. Zo ook alle (hoek) ramen in de doorsteek naar de Verversrui. En de VT ramen aan de VV kant (links en rechts) waren allemaal leeg en donker. VV aan de onverkant was ook amper iets te zien. In de paar brede panden met 4+ ramen stond in elke pand 1 of 2 dames. Verhoogde pand over Cafe d'Anvers zat er 1 mollige. Pand ernaast zat in de 3 ramen enkele die oudere die goed zou pijpen in het linkse raam, rest leeg. Pand ernaast was leeg. De panden verderdoor naar de Vingerling waren zo goed als allemaal leeg. enkel ter hoogte van het 'pissijn' zaten 2 oudere negerinnen zoals er daar altijd wel zitten. Rechts tussen VT en de Vingerling zaten welgeteld 4 dames verspreid over de 5 panden..

In het verhoogde hoekpand (VV - Vingerling) zat welgeteld 1 donkere dame met bril. Links in de Vingerling zat 1 trans of trav met een dame ernaast waar ik niet zeker van ben of het een dame was. Overkant naast de cinema/cabines zat links 1 dame, en rechts naast de cinema tot aan het plein 3 dames verspreid over de 5 panden. Verder rechts in de Vingerling en de bocht naar de SS zaten er stuk of 8 dames vespreid over al die panden, maar meer dan de helft van de ramen was leeg en donker. Links over het pleintje was op 1 raam na alles leeg waar anders die trans/trav/mannen zitten. En het pleintje verderdoor de SS weer in zaten links en rechts amper dames. In dat stukje waren de meeste dames aanwezig, stuk of 15 mss, veel meer zal het niet geweest zijn.

Dat noem ik zielig ja. Dat is als een privehuis waar je uit amper 2 dames kan kiezen waar er normaal 15 dames beschikbaar kunnen zijn volgens hun website. Kan je er dan terecht? Ja want er zijn 2 dames. Is dat hetzelfde als keuze uit 15?

En op dit ruim half uur heb ik nauwelijks verandering gezien in de ramen. 2 wandelaars heb ik weten buitenkomen, meer beweging was er niet. Ja, beweging van dames die vertrokken.

Al die 'argumenten' van vakantie, verlof en weet ik nog wat lijken jullie zelf graag te horen om de situatie te 'verklaren'. Maar als dit uw 40 jarige ervaring is dan
begin ik soms echt te twijfelen of we het wel over hetzelfde SKW hebben dat ik al ongeveer 33 jaar bezoek. Ik weet dat er over vroeger niet gepraat mag worden, dat is hier taboe. Maar ik herinner me van vroeger heel andere dingen vol in de zomervakantie periode. Toen kon het overdag en vooral 's nachts zo druk zijn daar dat het helemaal niet meer aangenaam was er rustig rond te lopen, alhoewel de ramen er toen allemaal propvol zaten. Er zijn tijden geweest dat je gelijk welk uur van de dag en nacht altijd grote keuze had daar.

En voor er weer commentaar op komt, ik heb geen 'heimwee naar het verleden'. Ik stel alleen vast dat ook in het SKW de echt goede tijden blijkbaar verdwenen zijn.
Ik schrijf niet nu dat het zaterdag relatief rustig was. Dat heb ik zaterdag al geschreven, en dat klopt ook, maar die dames die er waren hebben over het algemeen goed tot zeer goed gewerkt. De dame die ik bezocht heb, heb ik maar 2 keer vrij gezien, waarbij ik de eerste keer meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt heb om bij haar binnen te stappen. Ze had juist haar lunch ontvangen, maar toen ik haar zei dat ze eerst wel mocht eten, zei ze "i first want to eat you", want met een volle maag was het "slecht" seksen. dus eerst een half uur voortreffelijke seks gehad, en daarna is ze gaan eten. ergens tegen het eind van haar shift heb ik haar nog eenmaal vrij gezien. Verder uitsluitend gesloten gordijntje. Een half uur is ook veel te kort om een goed beeld te krijgen van de bezetting, en hoeveel echte wandelaars er lopen. In een half uur kun je ook maar net ergens één klant buiten zien komen. voor een beter beeld zou je toch minstens 2 of 3 uur in het skw aanwezig moeten zijn. bovendien is midden in de nacht altijd een rustig moment, de vrijdag- en zaterdagnacht uitgezonderd.

Er mag best over vroeger gepraat worden, maar niet beweren dat toen alles zoveel beter was, want dat is pertinent niet waar. Op sommige punten was het beter, maar op andere punten is het nu vele malen beter. Deze periode van het jaar is het altijd een stuk rustiger geweest. De dames gingen wel gespreider op verlof, maar bleven ook veel langer weg. jaren geleden was een verlof van 2 of 3 maanden meer regel dan uitzondering, en de laatste jaren gaan de meesten voor maximaal 3 weken, al heb ik wel de indruk dat dit jaar weer meer dames wat langer met verlof gaan. je hoort weer regelmatig dat ze voor een week of 6 met verlof gaan. Er is nu zelfs in de verlofperiode nog keuze genoeg. ik zie bij vrijwel elk bezoek aan het skw wel 10 dames die ik eens zou willen bezoeken. Mij hoor je dus zeker niet klagen.
 
En ik ga zelfs akkoord, 'vroeger' was de bezetting tijdens het groot verlof niet minder dan op gelijk welke periode van het jaar.
Elke dame leek toen zo haar eigen periode om verlof te nemen, en dat was niet altijd tijdens het groot verlof, verre van zelfs.
Nu blijkbaar wel...

Het zij zo, daar kan je niets aan veranderen en gewoon die nieuwe realiteit aanvaarden.
Zolang het aanbod maar oké is, en dat vind ik persoonlijk een negatievere evolutie ingaan dan verlof/vakantie periodes.
Vroeger was het ook in de verlofperiode een stuk rustiger dan de rest van het jaar. Ik moet wel toegeven dat het verschil minder groot was dan nu. Vroeger gingen ze inderdaad meer gespreid op verlof dan nu, maar ze gingen ook een stuk langer op verlof.

Het aanbod is nog steeds voortreffelijk en zeer uitgebreid. Als al mijn vaste dames zouden stoppen, en ik moest weer echt opnieuw op zoek naar toppertjes zou ik minstens een jaar iedere week een dame moeten bezoeken voordat ik alle dames die ik nog wil bezoeken ook daadwerkelijk bezocht heb.
 
Omdat ik duidelijk stelde WANNEER ik er geweest ben en hij stellig beweert dat zij en anderen er toen aanwezig waren, ga ik er vanuit dat hij het wel degelijk heeft over 0.30 a 1.00u maandagnacht.

Als hij het alsnog over een andere dag(deel) heeft dan is zijn opmerking redelijk naast de zaak.

Als hij het op zaterdag bedoelt, daar heb ik niets over gezegd behalve de opmerking gemaakt dat het zaterdag volgens mij onmogelijk een waanzinnig topdag voor de dames kan geweest zijn gezien alle parkeer en verplaatsbeperkingen door de pride. Om nog te zwijgen over het warme weer.

Prive dames kloegen steen en been bij dit warme weer omdat klanten gewoon niet kwamen opdagen. En dan zou het SKW plots overrompeld zijn geweest met die hitte en tijdens de pride... ?
Wanneer Hollebolleke exact in het skw was, kan hij beter zelf beantwoorden, maar hij is een zeer betrouwbaar schrijver, en ik ben er dan ook 100% zeker van dat op het moment dat hij in het skw aanwezig was, Rossie aan het werk was, en dat zonder dat ik er toen zelf was. Ik was er ook niet toen jij er was, en kan daar dus ook niet over oordelen. jullie zullen dus waarschijnlijk wel op verschillende momenten in het skw geweest zijn.

Ik was zaterdagmiddag zelf in het skw aanwezig, en toen vielen de parkeerproblemen best mee. Ik kon aan de Ankerrui parkeren, en moest dus misschien maar een 2 of 300 meter verder lopen dan op sommige andere zaterdagen. Ik kon ook vrij gemakkelijk tot op de Ankerrui komen, dus ook daar relatief weinig problemen mee ondervonden. Zoals ik zaterdag al schreef, en ook in eerdere reacties al aangehaald heb, was het vrij rustig, zowel met dames als met wandelaars, maar de dames die er waren hebben wel behoorlijk goed gewerkt. Het zal voor hun ongetwijfeld geholpen hebben dat er minder dames waren, en daardoor de keuze beperkt was. Maar buiten mijn vaste dame die ik dan ook bezocht heb, zag ik nog zeker een tiental dames die ik wel eens zou willen bezoeken. Alleen Claudia zal er misschien lichtelijk anders over denken. Haar zie je normaal namelijk in het geheel niet in haar raam, en zaterdag was ze toch een keer zeker 15 of 20 minuten vrij, maar verder ook continu bezet.
 
Sorry mannen om het allemaal nog een beetje erger te maken. Ben ik vandaag om 15 u 00 ook nog eens door het SKW gewandeld ik moet wel zeggen het was wel wat fijne stofregen dat is natuurlijk ook niet aangenaam voor de wandelaars. Maar weinig dames en heel weinig wandelaars. Wel enkele mooie dames aanwezig ( volgens mijn bescheiden mening Dana SS 21/2, Sara SS 25/1, Ira en Kiana beiden VT ) en deze 2 laatste doen dan nog niet eens sex. En ja ik ben geen SM beoefenaar maar toch vond ik het de 4 mooiste dames vandaag. Natuurlijk wel alle 4 met een sexy lederen pakje aan maar toch zijn dit wel vier echt mooie dames. Die zonder die sexy kledij ook super mooi zijn. Als het een troost mag zijn je mag gerust zijn dat het niet alleen in het SKW kalm zal zijn maar ook in de clubs ( Duitsland ) allerlei soorten privéhuizen en privéontvangsten de wereld is nu eenmaal veranderd t.o.v. voor de Corona. En ik blijf erbij het gaat hem enkel om het financiële buiten 1 % mannen die echt rijk zijn is iedereen erop achteruit gegaan.
 
Dat noem ik zielig ja.
En als je nu gewoon ergens was binnengegaan, om eens lekker van bil te gaan, ipv rond te lopen en een volledige inventaris van de bezetting in je hoofd proberen te prenten, dan zou je nu misschien niet hebben zitten klagen in een lang artikel waarin je je frustrties kwijt wil.
En op dit ruim half uur heb ik nauwelijks verandering gezien in de ramen. 2 wandelaars heb ik weten buitenkomen, meer beweging was er niet. Ja, beweging van dames die vertrokken.
Dat bewijst wat al gezegd werd: toen jij er was, was het dus 'gedaan'. De kermis was aan het sluiten. In principe mag een dame die voor de nachtshift betaalde en die voor de nachtshift in HookUp is ingedragen daar tot 8 u inde morgen blijven zitten. Ik zou wel eens willen weten of jij dat zou doen, als je ziet dat er geen klanten meer zijn.
Al die 'argumenten' van vakantie, verlof en weet ik nog wat lijken jullie zelf graag te horen om de situatie te 'verklaren'.
Zolang ik me herinner, is de verlofperiode altijd al een stillere periode geweest, wel doorspekt met enkele uitschieters. Dat is in het SKW zo, maar ook in andere raambuurten, in de priveontvangst, de clubs, de escortewereld...
Maar als dit uw 40 jarige ervaring is dan
begin ik soms echt te twijfelen of we het wel over hetzelfde SKW hebben dat ik al ongeveer 33 jaar bezoek. Ik weet dat er over vroeger niet gepraat mag worden, dat is hier taboe. Maar ik herinner me van vroeger heel andere dingen vol in de zomervakantie periode. Toen kon het overdag en vooral 's nachts zo druk zijn daar dat het helemaal niet meer aangenaam was er rustig rond te lopen, alhoewel de ramen er toen allemaal propvol zaten. Er zijn tijden geweest dat je gelijk welk uur van de dag en nacht altijd grote keuze had daar.
Het kan er nu ook nog enorm druk zijn. Vooral 's nachts op een weekend. Maar elke dag is verschillend. 33 jaar geleden waren er ook aanzienlijk meer dames die 'moesten' blijven zitten. De tijden zijn (ten goede) veranderd. De hedendaagse dames redeneren anders en organiseren hun eigen leven. En er werd 33 jaar geleden ook nog niet voor een appel en een ei de wereld rond gevlogen. Noch door de klanten die op vakantie gingen, noch door de dames die tegenwoordig veel meer goedkope vluchten kunnen benutten om er effe tussenuit te kunnen gaan.
En voor er weer commentaar op komt, ik heb geen 'heimwee naar het verleden'. Ik stel alleen vast dat ook in het SKW de echt goede tijden blijkbaar verdwenen zijn.
Dames die er niet een veelvoud kunnen verdienen van wat jij en de meeste wandelaars verdienen, blijven de job niet doen. En wandelaars die voor een bescheiden prijsje zich beduidend minder willen laten oplichten dan met de gemiddelde internet-advertentie blijven komen. Massa's kijkers, de zuipers, de lawaaimakers en drugsidioten hebben we niet nodig in het SKW. Het is als in een gewone winkel. Aan passanten heb je niets. Wel aan klanten.
 
Gentleman, doe het misschien eens wat rustiger aan tegen over elkaar i.p.v. steeds dienen zware kritiek die op het ruzie maken achtig evolueert daar heeft niemand op dit forum wat aan. Geloof me vrij de meeste forumleden houden er eigenlijk niet van als er hier zwaar gescholden naar elkaar word eveneens als jullie ruzie maken dat komt dit forum niet ten goede.
 
Prive dames kloegen steen en been bij dit warme weer omdat klanten gewoon niet kwamen opdagen. En dan zou het SKW plots overrompeld zijn geweest met die hitte en tijdens de pride... ?
Probeer op een forum dingen te schrijven die je weet, en niet dingen die je denkt, denkt te weten, gokt, gist, veronderstelt, enz. Dat kunnen de wandelaars elk voor zichzelf ook wel. Ik veronderstel, voortgaande op jouw uitleg, dat je niet getrouwd bent met een dvp van het SKW en dat je dus ook in geen enkele portemonnee hebt kunnen kijken, tenzij in de jouwe. :)
 
Vroeger gingen ze inderdaad meer gespreid op verlof dan nu, maar ze gingen ook een stuk langer op verlof.
Ik wil er toch ook nog eens op wijzen dat het aanbod door de moderne middelen veel rapper op de bal speelt in de reactie op de vraag. Vandaag de dag gaan, zeker na een opsluiting van 2 jaar door coronaregels, de mensen veel meer op vakantie dan enkele tientallen jaren geleden. Logisch dus dat in rustigere periodes, waar de raamhuur dezelfde prijs blijft hebben dan in drukke periodes, de dames ook kiezen voor vakantie, ipv het risico te lopen om daar uren aan een stuk in een bloedheet raam te staan wachten op klanten die niet binnen komen, maar die hun centen liever verzuipen en dan ladderzat wat onnozel komen doen aan de ramen.
 
Ik hou mij niet bezig met de dames bij naam te kennen, maar de naam Rossie ken ik wel van haar affiche die al heel lang tegen dat venster in VT kleefde. Bijna op het einde rechts als je richting SS ging. Over die dame heb ik hier van de week gelezen dat ze naar VT48 zou zijn verhuisd, op de hoek dus.

Uw bewering dat zij aanwezig was kan ik dan formeel tegenspreken. De 4 hoekpanden in die doorsteek waren LEEG en DONKER. Er zat gewoon NIEMAND.

Alle VT ramen aan de doorsteek en kant VV waren trouwens leeg en niet in gebruik.
Ik was er zondagavond laat, iets over middernacht. Dat stond vermeld in mijn eerder bericht. Dat heb je blijkbaar niet goed begrepen of gelezen.
Maandagnacht was ik er niet.
Rossie was toen aanwezig evenals andere populaire dames, heb ze met mijn eigen ogen zien staan met haar felblauwe lipstick. Tenzij er nog een andere dame is genaamd Rossie die toevallig exact dezelfe lipstick gebruikt... Ik spreek over VT48.
Trouwens, aan dergelijke kat en muis reacties doe ik niet mee. Vandaar ik even niet reageerde.

Ik moet vooral mijn gelijk niet halen, ik gaf gewoon weer wat ik zag, of je het eens bent of niet, interesseert me niet.
Ze is trouwens totaal niet het type dat ik zoek in skw. Ik heb 2 andere 'vaste dames'.

Case closed. Ik reageer er niet meer op.
 
Laatst bewerkt:
Wanneer Hollebolleke exact in het skw was, kan hij beter zelf beantwoorden, maar hij is een zeer betrouwbaar schrijver, en ik ben er dan ook 100% zeker van dat op het moment dat hij in het skw aanwezig was, Rossie aan het werk was, en dat zonder dat ik er toen zelf was. Ik was er ook niet toen jij er was, en kan daar dus ook niet over oordelen. jullie zullen dus waarschijnlijk wel op verschillende momenten in het skw geweest zijn.
Beantwoord in eerder bericht, Janus.
Indien hij deftig had gelezen, kon hij letterlijk lezen dat ik er zondagnacht was, niet maandagnacht. Dan had hij niet op zijn achterste poten moeten staan om zijn gelijk te halen.
Ik heb me toen kostelijk geamuseerd bij 1 van mijn 2 vaste dames ;)
 
Laatst bewerkt:
Beantwoord in eerder bericht, Janus.
Indien hij deftig had gelezen, kon hij letterlijk lezen dat ik er zondagnacht was, niet maandagnacht. Dan had hij niet op zijn achterste poten moeten staan om zijn gelijk te halen.
Ik heb me toen kostelijk geamuseerd bij 1 van mijn 2 vaste dames ;)
Als u goed had gelezen was mijn post over de situatie MAANDAGNACHT waardoor uw reactie erop over zondagnacht eigenlijk helemaal niets ter zake doet.

En ik sta helemaal niet op mijn achterste poten, dat doen jullie. Ik post gewoon dat het maandagnacht een zielige bedoening was, en hupla, de gekende reacties waren er weer direct. Want over het "magische SKW" mag immers niets fout gezegd worden.

En uw laatste zin toont ook weer eens het echte probleem aan. Wandelaars als ik (en ik ben zeker dat minstens 90% van de andere wandelaars hetzelfde is) zijn NIET op zoek naar hun/een vaste dame. Wandelen doe je om op die moment net iemand te zien staan die voldoet aan de voorkeur of 'goesting' die je op dat moment hebt. En de kans dat je iemand ziet is uiteraard groter bij een groot, gevarieerd aanbod.

Als u een 'schitterende nacht' had in het SKW omdat uw vaste dame er was ben ik blij voor u, maar daarom is het voor de gewone wandelaar nog geen schitterende nacht als het aanbod tegenvalt. Zelfs als er naast uw vaste 'toppertje' maar andere 5 dames aanwezig zijn in het SKW dan zal het voor u persoonlijk weer een geslaagde avond zijn, maar niet voor een wandelaar als ik die 'iets vers' zoekt en het dan moet doen met 5 dames om uit te kiezen.

En dat is iets wat bepaalde mensen hier niet willen snappen. Jullie hebben jullie 'toppertjes' en alles is OK dan. Goed voor jullie, maar ik ga zelden of nooit 2 of 3 maal opnieuw naar dezelfde dame. Sporadisch kan dit gebeuren met een hele tijd ertussen. Maar als ik wandel ben ik op zoek naar 'iets nieuws'.

Een hele andere ingesteldheid, en als je dus, als ik, nu en dan in het SKW komt kijken voor 'iets nieuws' dan valt dat dus al heel lang, heel vaak, heel erg tegen.

En nogmaals, goed voor u dat u blij bent met uw vaste 'toppertjes', maar op die manier wandel ik niet.
 
Probeer op een forum dingen te schrijven die je weet, en niet dingen die je denkt, denkt te weten, gokt, gist, veronderstelt, enz. Dat kunnen de wandelaars elk voor zichzelf ook wel. Ik veronderstel, voortgaande op jouw uitleg, dat je niet getrouwd bent met een dvp van het SKW en dat je dus ook in geen enkele portemonnee hebt kunnen kijken, tenzij in de jouwe. :)

Ik ben, ondanks het warme weer, de laatste 3 weken bij 5 prive dames geweest. Waarvan 1 dame vorige week woensdag toen de warmte begon, nog 1 zondag. Bij beiden was het later op de avond om de grootste hitte te vermijden. Dat later op de avond stelden ze zelf voor aan de telefoon omdat er met zulk warm weer overdag amper tot geen klanten komen, of alsnog last minute afzeggen.

Ik hoef niet in hun portemonnee te kunnen kijken om te horen wat ze zelf zeggen...
 
Persoonlijk vind ik het meer zever , dat er steeds wordt gerefereerd aan al die" naamloze toppertjes " die er altijd zijn.
Dat heb ik nu ook al tienduizend keer gelezen.
Klopt.. De fameuze 'naamloze toppertje' die 200% service geven voor een betaalbare prijs maar die allemaal vragen om geen recensie te schrijven terwijl die wandelaars ze blijkbaar minstens 1x in de week bezoeken. Want gelijk wanneer je een opmerking maakt over een dag of avond of nacht dat het in het SKW een triestige boel was is er wel een die opspringt om te beweren dat hij er ook was op die moment en dat het niet klopt, EN dat hij er toen UITERAARD weer fantastische sex met een of ander 'toppertje" had...

Voor sommige mensen is het SKW blijkbaar hun reden van bestaan. Ze kennen alle dames, kennen hun fake naam, weten van buiten waar ze staan, wanneer ze er staan, wanneer en hoelang ze er niet staan, van waar ze zogezegd komen, waarom ze dit doen, enz....

Persoonlijk vind ik dat alles behalve een gezond gedrag, maar dat is mijn probleem niet.

Soms vraag ik me eigenlijk af of een van die fanatieke users hier die simpele ziel met krulhaar is. Die loopt al jaren alle elke dagen door het SKW om bestellingen voor broodjes en schotels op te nemen van dames, alles te halen, en te brengen. Vroeger was die altijd te voet met een rugzak. De laatste jaren zie ik hem daar steevast rondfietsen, gelijk wanneer je in of in de buurt van het SKW komt.

Dat die persoon ze allemaal bij naam en raamnummer kent is logisch. Dat een wandelaar heel het SKW van voor naar achter en omgekeerd bij naam en toenaam kent, dat vind ik persoonlijk niet normaal nee..
 
Klopt.. De fameuze 'naamloze toppertje' die 200% service geven voor een betaalbare prijs maar die allemaal vragen om geen recensie te schrijven terwijl die wandelaars ze blijkbaar minstens 1x in de week bezoeken. Want gelijk wanneer je een opmerking maakt over een dag of avond of nacht dat het in het SKW een triestige boel was is er wel een die opspringt om te beweren dat hij er ook was op die moment en dat het niet klopt, EN dat hij er toen UITERAARD weer fantastische sex met een of ander 'toppertje" had...

Voor sommige mensen is het SKW blijkbaar hun reden van bestaan. Ze kennen alle dames, kennen hun fake naam, weten van buiten waar ze staan, wanneer ze er staan, wanneer en hoelang ze er niet staan, van waar ze zogezegd komen, waarom ze dit doen, enz....

Persoonlijk vind ik dat alles behalve een gezond gedrag, maar dat is mijn probleem niet.

Soms vraag ik me eigenlijk af of een van die fanatieke users hier die simpele ziel met krulhaar is. Die loopt al jaren alle elke dagen door het SKW om bestellingen voor broodjes en schotels op te nemen van dames, alles te halen, en te brengen. Vroeger was die altijd te voet met een rugzak. De laatste jaren zie ik hem daar steevast rondfietsen, gelijk wanneer je in of in de buurt van het SKW komt.

Dat die persoon ze allemaal bij naam en raamnummer kent is logisch. Dat een wandelaar heel het SKW van voor naar achter en omgekeerd bij naam en toenaam kent, dat vind ik persoonlijk niet normaal nee..
Sinds enkele dagen tientallen posts van dit allooi. Ik zie niet wat dit bijbrengt tot dit forum, zelfs niet in stamcafe, waar behoorlijk mag geluld worden.
Maar hier is het een spelletje van wie heeft de grootste lul aan het worden.
Iedereen heeft zijn reden om in het SKW te wandelen. Geef niet af op een ander omdat hij andere redenen heeft dan jou en stop dit gezever.
NB: aan de moderator. Schrap misschien eens de reacties van deze trollen in plaats van een reactie zoals deze te schrappen.
Ik ben, zoals menige lezers, dit eeuwig gedoe beu. Als het SKW niet goed is, ga dan simpelweg op een ander, maar monopoliseer niet gedurende dagen de info op dit forum.
 
Hallo heren, topsite hier. Ik had een vraagje: de wulpse afrikaanse dame die deze avond (rond 23u) stond op verversrui 12 of 10 moet het zijn geweest, heeft echt een gigantische kont (zijzicht echt fenomenaal) en had een gekleurde stretchy lycra aan. Jammer genoeg had ik niet alle tijd en ging er vlak voor mij iemand naar binnen. Weet iemand wie ze is? Heb ze proberen vinden tussen de reviews voor het schipperskwartier, maar helaas geen succes. Eeuwige dank.
 
Voor sommige mensen is het SKW blijkbaar hun reden van bestaan.
Voor anderen is dan weer het pessimisme en het bedenken van negatieve kritiek een reden van bestaan. Als volgens de ene de helft van de ramen leeg is, zal volgende de andere de helft vol zijn, niet?
.Soms vraag ik me eigenlijk af of een van die fanatieke users hier die simpele ziel met krulhaar is. Die loopt al jaren alle elke dagen door het SKW om bestellingen voor broodjes en schotels op te nemen van dames, alles te halen, en te brengen.
Een simpele ziel? Er lopen in het SKW veel simpele zielen rond hoor: boodschappers, maar ook onderhoudsmensen, klusjesmensen, verhuurders, politie al dan niet herkenbaar, werkmensen van externe firma's die iets moeten komen fixen, de mensen die de straat moeten vegen na de invasie van de übermensen die als lovers van boobs massaal door de straten trokken, mensen die winkeltjes of een horecazaak uitbaten, de mensen van Violett... Allemaal simpele zielen omdat zij veel van die meisjes kennen.

En dan heb je natuurlijk de vaste wandelaars, die zo idioot zijn om zeer regelmatig naar het SKW te komen wandelen, ipv gewoon zoals deftige mensen elke dag op cafe te gaan zitten en daar de vaste klanten kennen, ook degenen die elke dag ladderzat aan de toog zitten te zeveren. De vaste SKW wandelaars zijn hobbyisten, maar ze houden bv niet zo van visputten en urenlang op een zinkende dobber zitten te wachten. Ieder zijn voorkeur zeker.

Eén ding is wel opvallend: als de vissers het vissen beu zijn, gaan ze niet meer vissen. Lovers van boobs echter, die zien het anders. Die zijn de wandelbuurt zielig gaan vinden, maar ze blijven er wel nog komen om naar de boobs te kijken, terwijl er op internet duizenden blote boobs te zien zijn :)
 
Is het op dit moment qua bezetting de moeite om af te reizen naar Antwerpen of is 75% van de bezetting niet aanwezig 😅
Goeie vraag, daar zou ik ook wel interesse in hebben. Ik ga volgende week zelf naar Antwerpen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat er bij SKW een goed aanbod te vinden is. De goede en objectieve auteurs hier op het forum melden dit.
 
Ja rustig tot dusver. Ik wacht nog even in een nabijgelegen bar tot er wat meer aanbod is hopelijk binnekort
Uiteraard. Om 20u00 is het shiftwissel. Tussen 19u00 en 21u00 is het altijd erg rustig. Vanaf dit moment zullen er wel meerdere dames arriveren. Over een half uur tot 3 kwartier zijn de meeste dames die vanavond komen werken wel aanwezig.
 
Terug
Bovenaan Onderaan