Verliefd op een prostituee (nr.1 topic van hookers)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Verstandig.

We begrijpen je best, je bent (afgaande op wat je schrijft) in de war en niet zo'n beetje ook.
En je kunt er heel slecht tegen als men het niet zo ziet als jij het ziet.
In de war nog wel, haha, volgens mij is een verliefdheid iets wat bij het leven hoort. En verder best bijzonder idd dat mensen je niet begrijpen, weinig mensen die weten wat verliefdheid inhoud dat er gespeeld word met je hoofd pas als je verliefd word is gewoon gemeen terwijl gevoelens geen rol mochten spelen wat ze daarna zelf zegt, maar ze is een mensenmens. En nu kan ik er niet meer komen omdat ze toch zijn wezen rollen en ze me extra aan haar heeft laten binden door veel dingen, maar ga de fijne details niet aanhalen om redenen.
 
1.5 jaar na ratio dit neerpennen, daar schrik ik echt enorm van.
Dat had ik even gemist.
in het begin dacht ik zeker dat ze me echt leuk vond door de dingen die ze zei en dat duurde 3 maanden en na die 3 maanden had ik liefdesverdriet en ben nu 1,5 jaar verder dus heb het voor een groot deel verwerkt.
Gast. Zoek professionele hulp.
Hier vindt je goedbedoelde adviezen en commentaar maar jij hebt meer nodig.
 
.En in het begin dacht ik zeker dat ze me echt leuk vond door de dingen die ze zei en dat duurde 3 maanden en na die 3 maanden had ik liefdesverdriet en ben nu 1,5 jaar verder dus heb het voor een groot deel verwerkt.
Als je t er nog steeds over hebt en nog steeds erover valt heb je het niet verwerkt. En voor een betaalde date is dat echt te lang..

@Kapitein Eenhoorn de 1.5 jaar na 3 maanden betaald contact..
 
9 VD 10 keer als een dvp haar nummer geeft is het voor privé ontvangst. Of als extra service dat je haar kan contacten om buiten haar vaste dagen een betaalde date te plannen op haar vaste locatie.
Het gaat dan om inkomsten niet om een wederzijdse verliefdheid.

Natuurlijk "zien" we als dvp soms dat iemand mogelijk verliefd wordt, maar daar gaan we als nuchtere Nederlandse dames niet van uit. Het is een betaalde dienst. Ook gfe is een betaalde dienst, zo ook zoenen. That's it.

1.5 jaar na ratio dit neerpennen, daar schrik ik echt

Één welgemeend advies. Stop met wandelen. Dit gebeurt bij de eerstvolgende afspraak bij een nieuwe dame weer. Je raakt er te emotioneel bij betrokken.
Neehoor ben al bij heel veel vrouwen geweest, ga met plezier naar bepaalde vrouwen en zijn vaak vaste contacten. Het is 1,5 jaar geleden met de vraag of ik er nog kan komen en mijn verliefdheid uit te leggen en je schrikt ervan? Heb het er een keer met een andere dame in een privehuis over gehad en ze vond dat ik er nog redelijk snel overheen was.
Als je t er nog steeds over hebt en nog steeds erover valt heb je het niet verwerkt. En voor een betaalde date is dat echt te lang..

@Kapitein Eenhoorn de 1.5 jaar na 3 maanden betaald contact..
1ste verliefdheid is nogal intens hè en dat op je 25 ste, en dat er dan dingen veranderen in je leven daardoor. Maar waarschijnlijk zijn er weinig mensen die zoiets hebben meegemaakt.
 
Je denkt dat je de enige bent die verliefd is geworden in zijn jongere jaren? Je denkt dat niemand een afwijzing heeft gehad op zijn eerste verliefdheid? Word nou eens wakker!!!

Je hebt het duidelijk nog niet verwerkt. Als je er met een professional over wil praten, ga dan naar een psycholoog. Die kan je echt verder helpen.

Kennelijk wil je ons advies niet aannemen. Vind je het luisterend (betaald) oor van een andere dvp wel waardevol.

Nogmaals, die klap in je gezicht had je uit je droom wakker moeten maken. Je snapt nog steeds niet dat je betaald heb voor een fantastisch uitgevoerd toneelspel, waar je zelf een actieve rol in had.

Doordat je fictie en werkelijkheid niet meer van elkaar kon scheiden zit je nu in deze situatie. Wat wil je nou nog van die dame en de manager van die club/huis.

Inmiddels is het mij wel duidelijk dat de GFE ervaring bij deze dame de volle 5 sterren verdient te krijgen.
 
Het is niet gemeen. De dame doet waarvoor ze betaald wordt.
De dames die gemiddeld het best beoordeeld worden zijn juist degenen die direct op je afkomen, knuffelen en zoenen.
Dit betekent niets meer dan dat ze goed in haar werk is. Dit klinkt als een dame die een hele goede GFE levert, je als vaste klant probeerde te houden en het contact verbrak toen jij te ver ging in je verliefdheid. Waarna jij ging stalken.
Exact. De beste dvp's zijn de beste actrices, dat geloof ik ook. En daar is niets mis mee, het hoort erbij. Wel geloof ik dat het onmogelijk is om 100% een rol geloofwaardig te spelen zonder dat er iets van je echte persoonlijkheid in zit. Een dvp die zich echt lief en zorgzaam gedraagt, heeft dat echt wel van zichzelf in zich, dat geloof ik wel.

Maar dat wil niet zeggen dat ze iets voor je voelt. Ze melkt haar natuurlijke sociale talent volledig uit om zo succesvol mogelijk te zijn bij haar klanten.
 
En ik heb al hulp, al zijn de afspraken nogal weinig omdat de ggz blijkbaar overbelast is.
Je kunt jezelf al wat verder kalmeren door voet bij stuk te houden, niet telkens te blijven herhalen wat je al had gezegd en door te stoppen met berichten schrijven nadat je hebt gezegd dat je ermee ophoudt.
 
Je kunt jezelf al wat verder kalmeren door voet bij stuk te houden, niet telkens te blijven herhalen wat je al had gezegd en door te stoppen met berichten schrijven nadat je hebt gezegd dat je ermee ophoudt.
Inderdaad begint dit een discussie te worden die zich herhaalt. Misschien is het mooi geweest. Je hebt je zegje gedaan @R97 maar alles wat gezegd kon worden, is nu gezegd.
 
Ik heb zelf al eens meegemaakt dat een dvp verliefd werd op mij. Was een Nederlandse vrouw die thuisontvangst deed. Ze was getrouwd en had 2 jonge kinderen. Haar man zat soms gewoon beneden en wenste mij veel plezier als we naar boven gingen. Best bijzonder, maar goed, de sex was erg goed en ze was niet knap maar supergeil. Na een tijdje zei ze dat ze mij erg leuk vond en wilde ze alleen afspreken als ze alleen was. Ik hoefde ook niet meer te betalen. Dat streelt best je ego uiteraard. Maar ik wilde zelf mijn relatie toen niet opgeven voor haar. Toen dat echt duidelijk werd ging ze plots in mijn privé leven spitten en kwam er achter wie mijn vrouw was en stuurde ze haar plots via Facebook een berichtje waarin ze liet doorschemeren dat ze op moest passen met mij. Ik heb moeten lullen als brugman om de boel te redden. En daarna even een bezoekje aan de dvp gebracht en haar heel intimiderend laten weten dat ze dit niet meer moest doen. Dat maakte gelukkig indruk en verder geen last meer gehad van haar. Later haar nog wel eens gesproken en toen gaf ze toe dat ze smoorverliefd was en jaloers dat ik niet voor haar koos.
 
Ik geef toe dat er onder mijn vaste dames een is, die echt wel dingen bij me triggert. Als ik haar bezoek, gedraag ik me ook een beetje echt als een soort minnaar en dat lijkt ze ook wel leuk te vinden. Ja, ik zoek wel de grens op met wat ik zeg, echt liefkozende dingen. Ik heb wel eens gezegd: 'If you have a husband, he is the luckiest man in the world.' Daar bloosde ze toch wel zichtbaar van en ik was haar 'sweetest visitor'. Maar of die husband er ook is, vertelde ze dan weer niet, hahaha.

Maar aan de andere kant heb ik ook een interne waakhond in mijn hoofd die de grenzen bewaakt en de realiteit in het hoofd houdt. Dat houdt in: geen contact met haar zoeken tussen de dates door (dan hebben we het toch over al gauw over periodes van 3 à 4 maanden). Anders gooi ik echt olie op mijn eigen vuur, ik moet mezelf beschermen. Altijd de realiteit voor ogen houden: ik ben en blijf haar klant. En het moet ook niet anders zijn. Mijn methode werkt goed. Ik ben een paar dagen licht in mijn hoofd na een bezoek, maar daarna gaat het leven door. Ze beheerst mijn leven echt niet.

Misschien mag ze me echt wel, vast en zeker wel. Maar er komt een keer dat ze voor de laatste keer terugreist naar haar land omdat het mooi geweest is. Grote kans dat dit ook nog met de stille trom gebeurt, dus telefoon uit en nooit meer aan. Heb ik al vaak genoeg meegemaakt, zo gaat het. Ze zal echt niet naar Nederland terugkeren omdat ze mij zo mist.
 
Hoe zou je gereageerd hebben als ze dat wel had verteld ?
Ik had er echt wel mee kunnen leven (er even van uitgaande dat die man er is). Ik ga er namelijk eigenlijk altijd op voorhand wel vanuit. Mooie vrouw, tussen 35-40, kan me moeilijk voorstellen dat die alleenstaand is. Maar misschien was de passie van het moment dan wel weggeweest. Misschien was het daarom beter dat ze niets zei en deed ze het dus ook niet. Ik heb ook bewust niet doorgevraagd.
 
En als ze verteld had dat ze single was ?
Dan had het ook geen verschil gemaakt, denk ik. Nogmaals: ik zie de realiteit wel. En trouwens, ikzelf ben niet single (vrouw weet ervan, om die discussie even te vermijden).

Wat ik bij haar vind, is de 'het is een nacht'-ervaring van Guus Meeuwis. Gewoon een uur je gedragen als een jong verliefd stel. En dat is met haar beter mogelijk dan met wie ook.

Ik heb het soms gewoon nodig. Intensieve baan en kind met autisme vragen enorm veel energie. Af en toe een uurtje vluchten in een neprealiteit met een quasi-minnares en ik kan weer even tegenaan.

Los van dit alles verschillen zij en ik zoveel dat een relatie gedoemd zou zijn te mislukken. Alleen al de reactie toen ik zei dat ik vegetariër ben ('men should eat meat'). Nee, het gaat om die uurtjes. Daarbuiten is het leven zoals het is.
 
Laatst bewerkt:
1ste verliefdheid is nogal intens hè en dat op je 25 ste, en dat er dan dingen veranderen in je leven daardoor. Maar waarschijnlijk zijn er weinig mensen die zoiets hebben meegemaakt.
Wat jij hier meemaakt, maak je zelf.
Veel van wat meegemaakt wordt overkomt je niet, je hebt zelf grote invloed op wat je meemaakt door te zorgen voor omstandigheden die dit mogelijk maken.

Je hebt minder invloed op ongewenste zaken die ook plaats kunnen vinden door deze omstandigheden, omdat deze door ontstane omstandigheden óók kunnen gebeuren.

Hoe je daarmee omgaat is aan jou.
 
Vriendschap en liefde moet van 2 kanten komen. Zo iets kan je nooit forceren . Zo iets groeit . Als je dat echt wil bereiken.
Er is een klik en je bezoekt vaker je "vaste" dame en dan ontstaat er na verloop van tijd een vertrouwensband . De DVP is ook gewoon een mens die gevoelens heeft en of deze ontwikkeld na verloop van tijd.

Een vaste dame nu reeds 4 jaar en 7 maanden . Ze werkt achter de ramen en vertrekt zeer regelmatig voor een langere periode naar haar thuisland. Ze is helemaal mijn type en we hebben wederzijdse gevoelens voor elkaar ontwikkeld en mede daardoor werd en is het samenzijn voor mij echt GFE , we weten van elkaar precies wat we leuk / lekker vinden we zijn op ons gemak, kunnen echt ons zelf zijn en zo als zij het vorige week verwoordde we vertrouwen elkaar volledig.

Door haar (mits er een werkplek beschikbaar is ) regelmatige terugkomst naar Nederland ben ik in staat geweest een monogame relatie te krijgen . Ik voelde helemaal geen behoefte meer om een andere dame te bezoeken.

De relatie met haar is me werkelijk gewoon overkomen.
En heeft de volgende 3 fases doorlopen : Ik vind je leuk / Echt goede vrienden / relatie

Ik had er best moeite mee dat dit werk doet. Maar na rijp beraad met mezelf toch besloten om er voor te gaan. Nu zijn we zo'n 9 maanden verder en ben ik een ander mens geworden.
 
Er is een klik en je bezoekt vaker je "vaste" dame en dan ontstaat er na verloop van tijd een vertrouwensband . De DVP is ook gewoon een mens die gevoelens heeft en of deze ontwikkeld na verloop van tijd.

Een vaste dame nu reeds 4 jaar en 7 maanden . Ze werkt achter de ramen en vertrekt zeer regelmatig voor een langere periode naar haar thuisland. Ze is helemaal mijn type en we hebben wederzijdse gevoelens voor elkaar ontwikkeld en mede daardoor werd en is het samenzijn voor mij echt GFE , we weten van elkaar precies wat we leuk / lekker vinden we zijn op ons gemak, kunnen echt ons zelf zijn en zo als zij het vorige week verwoordde we vertrouwen elkaar volledig.

Door haar (mits er een werkplek beschikbaar is ) regelmatige terugkomst naar Nederland ben ik in staat geweest een monogame relatie te krijgen . Ik voelde helemaal geen behoefte meer om een andere dame te bezoeken.

De relatie met haar is me werkelijk gewoon overkomen.
En heeft de volgende 3 fases doorlopen : Ik vind je leuk / Echt goede vrienden / relatie

Ik had er best moeite mee dat dit werk doet. Maar na rijp beraad met mezelf toch besloten om er voor te gaan. Nu zijn we zo'n 9 maanden verder en ben ik een ander mens geworden.

Dat kan ook natuurlijk, en ik vind het altijd mooi als mensen met verschillende achtergronden elkaar vinden. Dat is liefde.

Maar ik vroeg me af: wonen jullie samen, en gaat ze nog voor lange tijd naar haar thuisland? Ze laat daar veel achter.
 
Het gaat niet om het verliefd worden op een dvp maar om wat je daar mee doet.

Jij kan er blijkbaar niet mee omgaan.

Het is niet gemeen. De dame doet waarvoor ze betaald wordt.
De dames die gemiddeld het best beoordeeld worden zijn juist degenen die direct op je afkomen, knuffelen en zoenen.
Dit betekent niets meer dan dat ze goed in haar werk is.

Er zijn veel verschillende dvp's en veel verschillende wandelaars. Sommigen willen alleen even hun kwakje dumpen, anderen willen porno, weer anderen een GFE.

Jij ben bij een dvp geweest die het laatste blijkbaar erg goed doet.

Ik bezoek bij voorkeur zulke dames, ik wil juist graag een uurtje of langer even de wereld vergeten en verliefd zijn.
Is de betaalde tijd voorbij dan neem ik afscheid en hoort ze niets meer van me tot een eventuele volgende afspraak. Ongeacht wat ik dan ook nog voel voor haar.
Jij besluit te stalken.

Ja, er zijn ook dames die je aan het lijntje houden om je zoveel mogelijk leeg te plukken. Maar dat is niet de indruk die ik hier krijg.
Dit klinkt als een dame die een hele goede GFE levert, je als vaste klant probeerde te houden en het contact verbrak toen jij te ver ging in je verliefdheid. Waarna jij ging stalken.

Nu is jouw vraag of je terug kan gaan naar die club of dat privehuis? Ik zeg het nog een keer: Ga er niet meer heen, zeker niet zolang die dame er nog werkt. Dit is vragen om problemen.
Wou toch nog even een berichtje doen, gaat er om wat je er mee doet zeg je. Dus als je verliefd bent en je niet meer kan nadenken die tijd door al de hormonen moet je daarna naar huis gaan en er niet meer over nadenken, dat was onmogelijk die tijd, ik begreep m'n eigen gevoelens niet eens omdat het mijn eerste verliefdheid was.

En ik weet wel wat gfe is, dit had er niks mee te maken, ben zovaak gezoend door dames, het gaat puur om het inspelen op gevoel terwijl gevoelens geen rol mogen spelen wat ze zelf zegt. Continu indirect opmerkingen maken hoe ze me kon raken, omdat ik wat gesloten was zei ze dingen zoals mijn broertje kan soms niet met mij praten maar dat vind ik niet erg en dat is nog maar 1 ding. Gfe houdt voor mij letterlijk in Girl friend experience: samen gezellig een vibe hebben en doen alsof je een stelletje bent, dat is ook gewoon leuk.

Het gaat puur om het feit dat ze het ene zegt en het andere doet, gevoelens mogen geen rol spelen in die wereld en ik was daar niet tegenop gewassen omdat ik verliefd was en als je dan de laatste afspraak de klant nog even extra gek maakt om daarna het contact te verbreken omdat ze zag dat ik gevoelens had en ze gelijk zegt ga je zelf niet gek maken in je hoofd, dat voelde voor mij heel vreemd omdat ze wist dat ze me gek had gemaakt en ik gevoelens had. Bijna op het einde van onze afspraken wou ze nog langer afspreken, de enige reden dat ze niet meer wou afspreken is omdat ze zag dat ik verliefd was en dat heeft ze ontweken. De laatste afspraak sloeg ze me ook omdat de laatste afspraak mijn verliefdheid naar boven kwam. Dit heeft niks met gfe te maken want daar prik in doorheen, dit is spelen met iemands gevoelens en dat ging nogal makkelijk omdat ik voor mn verliefdheid gesloten was, klinkt allemaal heel zielig maar voel me totaal niet zielig, dit is de realiteit hoe het was. Heb het grotendeels afgesloten maar mijn grootste vraag was of ik er nog welkom zou kunnen zijn, en uiteindelijk komt dit allemaal naar boven omdat dit de redenen zijn van mijn gestalk wat ik zeker niet goed praat want ik wil geen stalker zijn en ik haatte dat om te doen, ze had me die tijd enorm naar me getrokken. Maar ik sta er ook niet om te springen om er heen te gaan op dit moment, al zou het in de toekomst als ik het 100% verwerkt heb wel leuk zijn omdat het een gezellige club was.
 
De enige die met jouw gevoelens speelt ben jezelf.
Ze heeft heel terecht het contact verbroken omdat ze zag dat je verliefd bent en hiermee niet kan omgaan.


Het enige wat de dvp gedaan heeft is waar je haar voor hebt betaald.
Het is niet haar schuld dat je daarmee gevoelsmatig niet mee kan omgaan.

Stop met dvps te bezoeken of beperk je tot eenmalige contacten…
 
uiteindelijk komt dit allemaal naar boven omdat dit de redenen zijn van mijn gestalk

Je hebt nu al meerdere malen op een openbaar forum verklaard een stalker te zijn.

Iedereen heeft het recht om met rust gelaten te worden. In onze Grondwet is dit vastgelegd in artikel 10. In artikel 285b van het Wetboek van Strafrecht is vastgelegd wanneer iemand zich schuldig maakt aan stalking. Dus weet dat stalken strafbaar is in Nederland.
 
En denk vooral niet dat je de enige op de hele wereld bent die verliefd is geweest. Vele miljarden mensen zijn je voorgegaan. En van die vele miljarden mensen hebben ook nog eens vele miljarden dit soort teleurstellingen hebben moeten verwerken. Met andere woorden: je bent niet zo uniek als je denkt dat je bent en jouw ervaring is net zo min uniek. Of je dit nu meemaakt met een dvp of een niet-dvp, daar zit geen verschil in.
 
De grote misvatting is dat je na het lopen van een blauwtje denkt voorgoed de liefde van je leven te hebben misgelopen. Dé liefde van je leven bestaat niet. Denk aan al die mensen die na een echtscheiding toch weer een nieuwe relatie vinden. Of al die weduwen en weduwnaars. Er zwemmen meer vissen in de zee.

@R97 Zoek je de echte liefde, dan vind je die niet bij DVP's. Daar zijn datingsites en Tinder voor. Waag je daar eens aan. En voor je lusten in de tussentijd: ga naar een andere club, zoals inmiddels al een miljoen keer gesuggereerd is.

En ajb: zet hier nu eens een streep onder.
 
Terug
Bovenaan Onderaan