Wie zou je nog eens willen ontmoeten?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Inge de Bruijn, lekker zwetsen over zwemen en een duik in haar nemen.

Chantal van Woensel. ( de vrouw van Marc Overmars) en dan een punt scoren in haar.

Wat me ook wel geil lijkt is sex met een jonge dame van adelijke huize. Een Gravin of Hertogin. Zodat ik niet langer neuk, maar copuleer en orgasmeer. En ik op mijn sterfbed kan zeggen: Ook adelijke snollen hebben aan mijn sabel gezeten.
 
Inge de Bruin en zo hoen meer thuis in de bekende Nederlanders/ Belgen groep.
In mijn beleving, maar als het van jouw is sorry dan :), gaat het hier om (ex)sexwerkers.
 
"Nog eens" suggereert dat het niet de eerste keer is, dus gaat het over een sekswerker en niet over een bekende Nederlander of Belg, waar overigens al aparte topics over bestaan.
 
Tatiana/Anja uit Oekraïne. Toen ze nét in Nederland was, heeft ze een paar jaar op het meest rechtse bootje van het ZP gestaan. Daarna op meerdere lokaties haar bezocht (Haarlem, Almelo).
De laatste jaren werkte ze in Doetinchem.
Pittige dame waar ik ontzettend mee gelachen heb. Ze had een paar grote levenswensen, waarvan ik voor haar hoop dat ze vervuld zijn. Ze was opeens vertrokken. Daarna nog een keer app contact met haar gehad.
 
Er zijn er voor mij nog steeds een aantal die ik weer zou willen ontmoeten:
- Natasha een ruime 15 jaar geleden in Yvonne's Privehuis
- Lucy de rondborstige blonde die privé ontvangst deed in Den Bosch
- De mooie spontane Italiaanse Catya privé ontvangst in Eindhoven
Die mooie rondborstige Lucy kan ik me ook nog herinneren. Heeft ook nog in Ewijk ontvangen. Benieuwd waar ze is gebleven.
 
Ik denk nu plots aan Cindy, die, jaren geleden, in Borsbeek ontving, later in Mortsel. Mijn 1ste anale ervaring..., gigantische borsten...plots was ze verdwenen en nooit teruggezien...
 
Ik trap hem af, Ilse de Rooij. Omdat ik het een hele mooie vrouw vind. Beetje ver weg, Den Haag, maar als ik de kans krijg gaat het zeker gebeuren.
Het is een droom om Mikaela Shiffrin te ontmoeten. Haar ongelooflijke talent en vastberadenheid inspireren me. Haar doorzettingsvermogen op de skipistes is bewonderenswaardig, en het zou een eer zijn om haar in persoon te ontmoeten en meer te leren over haar reis en ervaringen.
 
Escort Cayenne (of Eveliene of...). Staat nog altijd in mijn top 5 aller tijden. Het moet nu zo'n 13-15 jaar geleden dat ik haar de laatste keer gezien heb.

Onlangs bij de grote kuis* een oude gsm gevonden waar toevallig haar nummer nog instond. Heb haar een berichtje gestuurd, maar zoals verwacht heb ik geen antwoord gekregen.
Jammer, was echt wel een topper.
 

Partners

Forum statistieken

Onderwerpen
37.453
Berichten
725.275
Leden
33.406
Nieuwste lid
Edotje77
Terug
Bovenaan Onderaan