Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Er is niet echt gezegd "wanneer" de vorige dame precies terug komt. Gisteren was SS 40/1 tot 14u30 leeg en stond in het pand enkel Maria.
Dan zal er voorlopig wellicht niemand daar zitten, anders zou Alexia niet zo snel veranderd zijn van plaats. En dan denk ik dat het wellicht niet lang meer zal duren vooraleer Gabriella terug komt.
 
Volgens Maria is het Gabriella nog niet definitief gestopt, maar in elk geval wel tijdelijk. Gabriella haar belgische nummer is wel nog steeds buiten gebruik, en ze heeft ook nog niet op mijn bericht gereageerd. Het is dus nog wat afwachten, maar voorlopig houd ik nog hoop.🤞
;) :D
 
Leuk dat je het uit tweede hand vernomen hebt. Zal wel betere bron zijn dan mijn eerste hand info. In ieder geval ik heb het gezegd. Kunt ook paard naar water brengen maar het niet doen drinken.

Los daarvan: vele dames zijn overtuigd te stoppen en beginnen nadien toch weer. Maar er is geen enkel plan voorlopig om ooit nog weer te komen. Zo simpel is het.
 
Leuk dat je het uit tweede hand vernomen hebt. Zal wel betere bron zijn dan mijn eerste hand info. In ieder geval ik heb het gezegd. Kunt ook paard naar water brengen maar het niet doen drinken.

Los daarvan: vele dames zijn overtuigd te stoppen en beginnen nadien toch weer. Maar er is geen enkel plan voorlopig om ooit nog weer te komen. Zo simpel is het.
Het is inderdaad uit tweede hand, maar zolang Gabriella zelf niet reageert op mijn bericht, is Maria, de beste vriendin van Gabriella in het skw, de meest betrouwbare bron die ik heb. Ik heb bovendien uit meerdere bronnen vernomen dat het momenteel nog niet helemaal definitief is. Ik blijf voorlopig dus nog hoop houden Gabriella terug te gaan zien, en haar weer te kunnen bezoeken voor heerlijke dates.

En zoals je zelf ook aangeeft, is definitief vaak voor langere tijd, maar dus slechts tijdelijk.

Het blijft dus afwachten, maar voorlopig houd ik hoop. Wat me minder positief in deze stemt, is het feit dat hun vriendinnen Julia en Flory wel definitief gestopt lijken te zijn. Zij zijn beiden namelijk al wel langere tijd gestopt.

Toen Gabriella vertrok was er slechts sprake van verlof voor ongeveer een maand. Tijdens dit verlof is het echter veranderd, en zou ze gestopt zijn, en reageert niet op berichten. Ze bekijkt haar belgische nummer zelfs niet meer. Ze heeft dus mij en ook andere goede vaste klanten niets laten weten, en onze enige bron van informatie is Maria.
 
Heeft iemand ervaring met volgende 2 dames of weet iemand het bestaan van een topic over hen?

1. de dame die tijdens de dag op Verversrui 8/1 zit - roodharig en een grote tattoo op de kont/bil/dij (doe nu ook de avondshift in afwezigheid van Anna)

2. de dame die tijdens de avond op Villa Tinto 26 zit - blond, met bril (dacht ik), serieuze borsten en decolleté, ze had zondagavond een verpleegster-outfit en kapje op

Thx!
 
Van die dame met verpleegsters outfit is volgens mij een topic. Ik kan alleen zo snel niet op de naam komen.
gaat het om deze ?

 
Ik ben maandagnacht en donderdagmiddag geweest. Heb met enkele meiden gepraat. Als er dringend niet meer wandelaars gaan komen bloedt het skw dood. Toch niet normaal dat de helft van de meiden om 2u s'nachts naar huis gaan wegens geen volk. Ook donderdagmiddag was de straat nagenoeg leeg. Diana zei dat ze tegenwoordig om 16hr naar huis gaat om wat op de bank te chillen, toch niet normaal joh!
We zijn nu een week verder, en nog altijd even rustig..
Komaan manen, het is paasverlof, toch geen beter plek als het skw om met uw klokkenspel te laten spelen!
 
Tja, de doorsnee burger voelt heel duidelijk dat het leven duurder wordt (inflatie nog nooit zo hoog sinds 1983!!) en waar dan op het eerst op bespaard wordt is op vrije tijdbesteding en dure hobby's. En nu in de paasvakantie zijn er mensen op skivakantie.
 
we moeten oppassen dat straks niet alle toppers in hun thuisland blijven !!!!!!

En wat gaan ze daar dan doen? Een "gewone" job? :unsure: Ten eerste is die "gewone" job daar heel moeilijk te vinden en ten tweede kunnen ze daar amper een paar honderd Euro in de maand mee verdienen. (misschien even verduidelijken dat ik het hier over Roemenië heb, daar komen toch de meeste SKW dames vandaan)

Ik hoorde gisteravond nog dat ook in Roemenië alles pokkeduur geworden is en dat mensen daar nu helemaal niet meer rond komen met wat ze verdienen.

De meeste dames zullen na een welverdiend Paasverlof eind april of begin mei wel terugkomen, daar vertrouw ik op, en als de bekende dames niet terugkomen dan komen er wel nieuwe in de plaats die als het even meevalt ook weer uitgroeien tot nieuwe toppertjes.
 
Ze verdienen hier x100 dan dat ze in Roemenië verdienen dus waarom zouden ze hier wegblijven?? En ja , enkele zullen stoppen na 10/15 jaar poen geschept te hebben of ne rijke aan de haak geslagen te hebben! Gloria van villa tinto4 (avond shift) deed haar verhaal deze week aan mij: ze leerde een rijke Hollander kennen die bij haar klant was , begon een relatie met hem en stopte met prostitutie, na enkele jaren relatie op de klippen en ziehier , ze is terug in skw. By the way ,Gloria is geen Roemeense
 
Laatst bewerkt:
We zijn nu een week verder, en nog altijd even rustig..
Komaan manen, het is paasverlof, toch geen beter plek als het skw om met uw klokkenspel te laten spelen!
Ja Jeff, ik denk dat dit weinig zal uithalen alhoewel het goed bedoelt is van u. Veruit de meeste mensen op dit forum zijn mannen en dan ook nog mannen die het graag doen en niet bang zijn van een scheve schaats te rijden. Ik denk zelfs dat de meeste mannen op dit forum en vele andere alle dagen naar het SKW zouden willen gaan en hun laten verwennen. Dat het dan niet gebeurt en ook zelfs veel minder dan vroeger heeft alleen te maken met het financiële volgens mij en ik vrees dat uw aanmoedigingen daar weinig aan kunnen veranderen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan