Algemeen Club Eroxx, Balen, Bert Leysenlaan 20

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben in Eroxx geweest en kennelijk is het daar tegenwoordig de cultuur om bij een koppeltje mee te lopen. Want de keren dat ik heb gezien, was het een overgrote deel 'autochtonen' die meeliepen. Daarentegen vinden sommige koppels het ook leuk om zoveel aandacht te krijgen. Dat is precies waar er naar gekeken moeten worden, wat wil iemand, wat vind/vinden ze leuk en in welke samenspel wil hij/zij/ze dat. Is een donker haar of blond haar je type niet, dat is dat evident om te respecteren.
Het probleem is natuurlijk opdringerige mannen, maar de mix van koppeltjes die het een erotisch dansavondje vinden en misschien met elkaar ook nog even bezig, koppeltjes die maar 1 bekende "vreemde" toelaten en dames en koppels die alles maar goed vinden en van de aandacht genieten maakt het er ook niet duidelijker op voor de man alleen. Maar dat is natuurlijk geen excuus.
Nu ben ik zo ouderwets opgevoed dat ik doorgaans wat afwachtender ben , ik wil duidelik weten wat er speelt -niet iedere vrouw op zo'n party wil van bil (maar ja dan vraag ik me af of dit wel het soort party is wat je op moet zoeken)- net zoals dat je niet meegaat met een dronken vrouw, anders dan ervoor te zorgen dat ze veilig thuis komt maar het viel mij ook op dat de meeste "volgers"eerder op mij lijken "wit, 50+ en ietwat gezet", het aantal allochtonen valt me reuze mee, met dat verschil dat die mannen misschien op zondag in een te strak pak op de racefiets kruipen en ik daar te lui voor ben.
 
Afgelopen vrijdag naar de Hookergames geweest. Fantastisch feestje. Het eten was weer heerlijk, al hing er wel wat rook binnen door de ofyr barbecue. In de gangen tussen de kamers was het soms een beetje drummen omdat er toch een aantal dames bandjes aan het verzamelen waren. En ja, ook Roos was er. 😉 Suf geneukt, met zere kaken en volledig ondergespoten, heeft de winnares van vorige keer haar record verbroken: 69 bandjes, verdeeld over beide armen. "Dikke proficiat!"
Is er iemand maandag langs geweest in Eroxx? ⏩ Verslagje ?
Komende donderdag lukt me ook niet om aanwezig te zijn op "Mistress en slave party" maar als dezelfde koppels van vorige keer komen, dan garandeer ik je wel dat het een geslaagd feestje wordt. En laat je vooral niet afschrikken door de affiche! Er zijn dan wel een aantal attributen opgesteld en er wordt een showtje opgevoerd maar uiteindelijk doet ieder zijn ding. 😉 Wie brengt er een verslagje uit? 📝
 
Niks ten nadelen van Eroxx, want ik en mijn vrouwtje komen er graag, maar het hoge percentage allochtonen die denken dat ze mogen want betaald. Soms is het respect ver te zoeken in deze club en een nee is niet altijd een nee voor hun.

Jammer, mits ze niks aan dit beleid doen gaat de club ten onder
Nee helemaal mee eens. Wij zijn zelf buitenlands maar wij moeten niets van die kerels hebben. Respectloos maar niet bij mijn vrouw. Daarom hebben wij alleen maar en uitsluitend met Belgische dan wel Nederlandse mannen ons sexplezier. Ah wel zij durven ons niet eens te benaderen want die blij die wij ze geven spreekt boekdelen…..
 
Niks ten nadelen van Eroxx, want ik en mijn vrouwtje komen er graag, maar het hoge percentage allochtonen die denken dat ze mogen want betaald. Soms is het respect ver te zoeken in deze club en een nee is niet altijd een nee voor hun.

Jammer, mits ze niks aan dit beleid doen gaat de club ten onder
Heb je het personeel hier al eens over aangesproken? 😉
 
Het is m.i. veel te makkelijk en nogal dom om even de schuld bij de 'allochtonen' neer te leggen. Je nuanceert het door even in een bijzin ook 'autochtonen' te noemen. Maar je tekst heeft een racistische randje. Wat is dat eigenlijk een allochtoon….. Ik merk dat sommige heel makkelijk even de schuld bij de anderen neer te leggen.

Ik ben in Eroxx geweest en kennelijk is het daar tegenwoordig de cultuur om bij een koppeltje mee te lopen. Want de keren dat ik heb gezien, was het een overgrote deel 'autochtonen' die meeliepen. Daarentegen vinden sommige koppels het ook leuk om zoveel aandacht te krijgen. Dat is precies waar er naar gekeken moeten worden, wat wil iemand, wat vind/vinden ze leuk en in welke samenspel wil hij/zij/ze dat. Is een donker haar of blond haar je type niet, dat is dat evident om te respecteren.

Verder denk ik dat veel mannen die naar zo een feestje komen nog niet helemaal het spel snappen, en ja dan kunnen ze iets wat opdringerig zijn. Maar vaak helpt een goed gesprek met of duidelijker de regels uitleggen door de club. Als je goede intentie hebt zal iedereen daar wel oor naar hebben, en anders ben je debiel en mag je van mij de club uit geschopt worden.
Jij vindt je blijkbaar niet terug in mijn woorden, en dat is je goed recht. Maar persoonlijk worden lijkt me niet nodig.:oops: Ik wens hier geen polemiek te starten en betreur het feit dat er hierboven door jou niet op de bal maar op de man wordt gespeeld als je schrijft (ik citeer) "... dom om even de schuld bij de 'allochtonen' neer te leggen." In se heeft mijn bevinding niets met intellect (i.e. dom zijn) te maken, maar soit.:unsure: Blijkbaar zijn er anderen hier die zich in mijn verhaal herkennen, dus dan heeft mijn relaas toch enige fundering, lijkt me.

Ik schreef dat een koppel het niet leuk vond en een respectloos antwoord kreeg.😢 En dat ik vaststel dat bepaald gedrag er vaak toe leidt dat dames het na een paar man voor gezien houden, hetgeen jammer is voor anderen. Als je bedoelt dat generaliseren te makkelijk is, en dat er uitzonderingen zijn, dan kan ik daarmee instemmen. Maar die uitzonderingen zijn er op een regel. En dat houdt dan in dat er een "regel" is die velen hier overduidelijk vaststellen: statistisch 📈 gezien zijn het veel vaker allochtonen die respectloos overkomen. Ik had het graag anders gehad, iedereen in harmonie. Maar in zekere zin noem je iedereen die dit bevestigt "dom" en dat lijkt me niet netjes. Ik ben geen racist en heb zelfs een buitenlandse vriendin :alien: en dito vrienden. Het is al te makkelijk om het over die kam te scheren, maar dit zou ons op dit forum richting politiek gebakkelei en dus te ver leiden. Vandaar de smileys om het allemaal wat luchtiger te maken. ;)

Even waar het hier om gaat, een review over gisteren, donderdag 5 mei. Soort van fetish middag en zeer geslaagde middag. Nina kwam rond 13:00 met een groepje damens (ik schat 8 a 10) naar het podium, en na een kleine show met zweepjes werd er overal in de disco geneukt. Paar geile actieve koppels waaronder de brunette die vroeger de Hooker Games won lag midden op het ronde bed met een zwerm lullen rond haar, sperma op haar gezicht en tieten, zeer geil om te zien. Kooi stond er vlak naast dit keer met een blondine in die pijpte en zich langs achter tegelijk liet neuken, supergeil om zoveel mannen rond die dames te zien en hun gretige kutjes zo snel te zien wisselen van lul! :devilish: Aan de spiegels lag een andere slanke blondine die zich eerst al op het bed bij de cinema had laten neuken door een hele bende voor de show begon. Op de toog, aan de palen op het podium, overal geile seks! Ik ben maar 2 uurtjes geweest maar ik heb alleen maar actie gezien. Iedereen kwam goed aan de beurt, ik zelfs 3x. Dus mij zal je nog wel eens zien op een donderdag.(y)
 
Laatst bewerkt:
Het concept van "enkel actieve koppels gratis toegang" lijkt me goed aan te slagen. Gisteren begon de middag heel rustig en ik vreesde voor een flop, maar eens 13u kwamen zowel single mannen, vrouwen als koppels binnen.
Het thema Bukkake is ook weer mijn ding niet, of toch zeker niet in groep. Ik spuit wel graag eens billen of borsten onder maar dan wel na een goede beurt.
Toch zijn er stellen die speciaal voor de Bukkake komen. Zo was er een Engelstalig stel waarvan de vrouw teleurgesteld was dat de eerste sessie pas om 14u was. Ik zag ze later lachend in het badje staan, glimmend onder het goede van een vrolijk bende. Een andere vrouw viel dan weer op door haar geile bewegen in het badje, uitdagend en smekend om haar borsten onder te spuiten. Kandidaten genoeg bij haar. Jonge blonde Evi kreeg er ook niet genoeg van. Op haar knieëen zoog ze verschillende pikken naar een hoogtepunt om zich vervolgens van kop tot teen onder te laten spuiten. Zelfs de altijd whisky drinkende vrouw stond naakt in het badje. Een zwarte man aan het klaartrekken, beleefde ze volgens mij de tijd van haar leven. Achteraf werden er nog enkele flessen cava leeggespoten. Ik zag nog een jonge man cava uit de poes van een Brasiliaanse dame slurpen. Die waren met 2, waarvan 1 jong nieuwtje. Donkere krulletjes, mooie boezem en lekkere kont.
Na de 2 Bukkake-sessies zochten de meeste koppels of vrouwen ergens een plaatsje. Het vaak aanwezige Franstalige koppel, waarvan hij kaal is lag in de cinemaruimte. Er was bijna geen tussenkomen aan. 2 Brasils waren druk bezig aan de spiegels en kregen later nog een welverdiende massage. Achterin, aan het ronde bed werd een elegante vrouw met grijze haren, hard genomen in de zetel. In de kooi heeft er lang een blonde mooie en sympathieke vrouw van stel gelegen. In de kamer met lange gordijnen zag ik een man een travje afzuigen. Die heeft daar bijna heel de middag door gebracht en had behoorlijk wat succes volgens mij. In de andere kamer speelde een koppel met verschillende heren. Op het terras en in de jacuzzi was het kalm maar aan de bar daarentegen werden er verschillende pikken klaar gezogen, aan een tafeltje stond een donkerharige vrouw een babbeltje te slaan terwijl ze beurtelings werd genomen. Een leuke vrouw met lekker lichaam en harde borsten werd tegen het einde nog eens flink onder handen genomen door 3 heren.
Voor het sluiten van de keuken nog een lekker bordje kippenboutjes met frietjes en rode biet gegeten. Heerlijk! Als dessert mis ik nog steeds de lekkere verse fruitsla van vroeger... ☹️
Misschien ga ik vanavond wel weer... 😊
Wie gaat er nog?
 
Iemand ervaring met de 'masquerade' feestjes? Twijfel om te gaan vandaag want zou de 1e keer zijn

Ben er eens geweest op een avond met dit event. Nog niet de helft van de mensen loopt gemaskerd rond. dus qua beleving is het dat niet. Toen was er bij de opening wel een leuke show met een 8tal dames rond een groot bed, waar dan eerst 1 man mocht plaatsnemen tussen 8 dames, daarna een 2de en een derde tot het groot orgie werd. Eens het een orgie was word de actie verplaatsen van de dansvloer naar de pornobar om de dansende koppels terug plaats te geven. Op zich wel een actieve avond gehad toen. Maar er beter gemaskerde feestjes. Waar de sfeer van Masqued pleasures beter tot zijn recht komt.
 
Ik kom er net van terug. Kwillim1 maakt een goede omschrijving. Iedere man die voor ssx komt zal hier aan zijn trekken komen. Maar het is geen spel van verleiden en teasen om dan bij een klik tot actie te komen
Het is een show die wordt opgevoerd, er waren een tweetal knappe professionele dames die actief meededen en iederren aan zijn trekken lieten komen. Verder viel me op dat veel stellen niets deden alleen keken.
Ik heb genoten. maar zoek voor de volgende keer iet met meer passie.
 
Ik heb wel zin om te gaan. Maar ik vraag me af of ik beter om 12:00 zou gaan, of eerder vanaf 18:00... Iemand ervaring met dit soort lange donderdagen en welk de geilste momenten zijn waarop er het meeste actie is?
 
Ik twijfel tussen Eroxx en Climax. Bij Eroxx staat "Men's Day" en bij Climax staat "Sexy Friday." Beide komen mij over als een vrijdag zonder inspiratie/event. Mijn intuïtie zegt me dat het op dit soort dagen minder druk is aan gewillige koppels en 2 uur rijden wordt dan een opgave, maar ik kan me vergissen. Die Masquerade in Eroxx was ook tegen mijn verwachting in heel druk, terwijl ik de Hooker Games minder druk vond vorige week.

Maar ik moet het toch even kwijt dat als er minder koppels zijn, dan zijn de 'gekende heerschappen' die standaard constant achterin rondlopen en soms zelfs met condoom rond hun lul in aanslag staan me te opdringerig om mee aan te schuiven. En de zweetgeur van sommigen die zich duidelijk niet vooraf even netjes douchen is me dan ook een stoorzender.😞 Ik kan meestal maar van 20:00 tot 23:00 en dan is er sowieso minder activiteit, merk ik. Ik zag vaak dat die knappe jonge Hollandse brunette van in de 20 jaar in netpakje als eerste vroeg op de avond eraan begint, maar zij heeft dan meteen al een zwerm van dat gekend soort lemmingen achter zich aan, rond zich en uiteindelijk op zich. En ik geraak er dan moeilijk tussen met mijn allicht te netjes afwachtende manieren. Altijd jammer, want je ziet duidelijk dat zij het betreurt als alleen maar van dat soort types haar komen neuken, en dat ze een 'diverser publiek' zou waarderen. Ze doet ook vaak teken met haar hand dat wij braafjes wachtenden achterin ook meteen mogen komen, maar dan springen die mannen er te snel voor. Uiteindelijk werkt ze hen een soort van beleefdheidshalve toch maar af omdat er niemand anders komt of durft voor te dringen, hoorde ik haar een keer tegen haar vriend zeggen want ze wil ook niet als raciste overkomen. En na een man of 5 van dat opdringerig kaliber wordt het haar altijd teveel en dan gaat ze even iets drinken. Nou is dat vaak ook wel omdat ze dan flink onder het sperma zit (ze pijpt altijd zonder en spuiten mag in haar mond want ze lust er wel pap van moet ik zeggen:giggle:) maar dat gaat zo soms verschilllende sessies op die manier, totdat die meid er genoeg van krijgt als alleen dat soort types haar komen neuken. Dat verklaart allicht het toenemend aantal gesloten deurtjes de laatste tijd bij andere koppels.🧐 Verder ook altijd een stijlvolle kale dame van rond de 50 jaar met super strak lijf, lekkere stevige neptieten, geile hoge hakken en heel veel tattoo's met haar gespierde vriend (die mij een beetje aan een blanke samoerai doet denken met een lange sik) actief rond 22:00. Ik zie hen meestal achterin dat hoekje aan de glory holes. Maar niet veel andere dames die ik echt flink actief zie vóór 23:00 met gangbangen. Maar ik ga normaal gezien om de 2 weken, dus kan een vertekend beeld zijn.
Je hebt het vooral over "bepaalde types". Ik vind je toon onprettig, vooral omdat het zeer suggestief is. Als jij zo'n "nette uitzondering" bent en zo ervaren en de dame in kwestie zou "jouw type" zeker ook willen, waarom kom je dan niet aan de beurt? Wat is er mis met je?
 
Je hebt het vooral over "bepaalde types". Ik vind je toon onprettig, vooral omdat het zeer suggestief is. Als jij zo'n "nette uitzondering" bent en zo ervaren en de dame in kwestie zou "jouw type" zeker ook willen, waarom kom je dan niet aan de beurt? Wat is er mis met je?
Het kan dat men de toon als "onprettig" ervaart, dat is subjectief en ik kan helaas geen verandering brengen in iemands gevoel. 🤷‍♂️ Ik neem aan dat jouw toon aan mij dan het typevoorbeeld mag zijn van "prettig"? :sneaky:(retorisch) Beetje de spreekwoordelijke pot die de ketel... toch? En zeker als 'die pot' vervolgens het woord suggestief in de mond neemt en in één adem zichzelf eraan schuldig maakt aan het eind door te suggereren dat er "iets mis" zou zijn met 'de ketel'. ;) Dit terwijl de reden van het niet aan de beurt komen mijns inziens zeer duidelijk werd vermeld ("mijn allicht te netjes afwachtende manieren"). Lijkt me niet dat daar de diagnose "iets mis" bij hoort, misschien wel aan de ogen van iemand...👨‍⚕️

Maar ach, doe je naam eer aan en zoek het liever in niet-escalerende woorden zoals ik nu ludiek probeer, beste Zoekmachine. Dit forum is leuk bedoeld, en als iemand eens iets schrijft waarover hij zich frustreert, aanzie dit hier dan als misschien wel enige platform waar deze man dat kan. En dat hij hoopt dat deze personen dit ook lezen en eens reflecteren, en wie weet hopelijk hun gedrag aanpassen. Dus wil aub de vorm niet aanvallen maar denk eens even na over de inhoud waar héél misschien toch een klein beetje waarheid in schuilt. 🤝

Dan even een klein verslagje over vrijdagavond: ik was er van 21:30 tot 23:30 en het thema was Studio69, niet echt geil om op Abba en consorten te neuken wat mij betreft. Maar ieder zijn smaak. Er stonden 2 gynaecologische stoelen in de disco waarop om 22:00 twee ingehuurde blondines kwamen liggen terwijl Nina het publiek trachtte te stimuleren om over te gaan tot actie. Een man en een vrouw hapten toe bij elke ingehuurde dame maar na een tijdje viel dit initiatief stil. Volgens mij eerder een ingrediënt voor een donderdag waarop er geen publiek is dat enkel komt om te dansen. Ik ben dan even gaan kijken in de kamers. Op een stoel links bij de achterste ingang lag een dame van in de 50 met 3 heren rond zich. In een van de spiegelkamertjes een jonge brunette die omgekeerd haar vriend neukte terwijl er een rijpere blonde dame af en toe leek mee te doen, maar ik kon het niet goed zien want er stonden best wat heren bij te kijken. De lange Hollandse brunette Roos lag in de kamer met ronde venster en werkte een tiental heren af waaronder yours truly.:devilish: Verder lagen er elders nog twee andere dames die ik niet herkende. De twee kamertjes die op slot konden waren ook op slot. Ook bij mijn laatste ronde om 23:00, toen met een koppel dat een extra man erbij had genomen en een koppel alleen. Niet de meest actievolle avond, maar ik heb toch een tweede maal bij die Roos succes gehad onderin in de dark room. 👌Voor mij dus een geslaagde avond, ondanks dat ik bij binnenkomst vreesde vanwege het thema. O ja, voor corona liep er in 2019 vaak een Hollandse blondine van eind 20 schat ik met echt grote siliconen tieten in Eroxx op donderdagen en vrijdagen. Ze was ingehuurd. Weet iemand waar die is gebleven, want die had echt een lekker lijf en koppie.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb wel zin om te gaan. Maar ik vraag me af of ik beter om 12:00 zou gaan, of eerder vanaf 18:00... Iemand ervaring met dit soort lange donderdagen en welk de geilste momenten zijn waarop er het meeste actie is?
Als je om 12u aanwezig bent beleef je het hele (geile) gebeuren aan dezelfde prijs, tenminste als je tot het einde kan blijven. Ook aan eten en drinken geen gebrek
 
Donderdagen zijn sowieso al druk bezochte dagen bij Eroxx. Als hetzelfde volk van anders komt, aangevuld met mensen die een dagje vrij hebben, en s'avonds nog eens met mensen die de brug maken, dan belooft dit een leuk feestje te worden.
Maar als je echt zeker wilt zijn, kom je best al rond de middag toe. Staat het verloop naar de avond je niet aan dan heb je de gb van de middag toch al mee genomen. 😉
 
Kort verslagje van vorige week donderdag:
Veel nieuwe koppels, ik telde er een 15-tal en slecht 3 of 4 die mij bekend voorkwamen. 1 Brasil en de jonge blonde van enkele weken terug. In de zaal stond een Andreaskruis en schandpaal opgesteld. Heel veel actie, in het begin vooral in de zaal. 2 Shows waar ik zelf niet naar gekeken heb. Voor mij was de jonge blondine weer de topper van de middag. Ze liet zich gewillig neuken. Was ze niet gelijk aan het pijpen kon je haar wellicht horen schreeuwen tot ver buiten Balen.

Zondag was ook leuk. Minder volk dan op vrijdag maar de sfeer was relaxer. Veel nieuwe gezichten gezien en om 3u met de leukste naar huis gereden. Daar nog 2u verder gespeeld...

Vandaag overdag lukt me niet. Misschien ga ik vanavond wel eens naar de Travestie-party. Schijnt veel volk op af te komen en leuke ambiance te zijn. Iemand ervaring mee?
Beste Dikke Lu alles goed maat , Lu klein vraagje ik wil heel graag Eroxx bezoeken ben er nooit geweest en twijfel enorm voor de donderdag aanstaande of de vrijdag welke dag zou jij mij aanraden ben zelf hele relaxte respectvolle persoon , hou wel heel erg van ontspannende feestjes alvast hartstikke bedankt 👍🏼
 
Ik denk niet dat Eroxx ooit de actiefste doenerclub is geweest. Daarvoor moet je volgens mij naar Amai in Meer.
En naar mijn ervaring lopen er in Eroxx heel veel show koppels rond en slechts enkele doenerskoppels.
Dan zijn er ook nog de dagen waarop er ingehuurde dames zijn, maar die zijn er op die dagen ook in ander clubs zoals Climax. (zelden ingehuurde dames in Amai)
Climax is meer en doenersclub dan Eroxx. Maar het is telkens afwachten. Het kan in beide clubs meevallen en tegenvallen.
 
Is er iemand die recente ervaringen heeft zowel met Eroxx als The Climax? Ik heb vrij veel positieve commentaren gelezen over Climax dat mij doet afvragen of Eroxx nog de actiefste doenersclub is
Volg mee maat 👍🏼
Ik denk niet dat Eroxx ooit de actiefste doenerclub is geweest. Daarvoor moet je volgens mij naar Amai in Meer.
En naar mijn ervaring lopen er in Eroxx heel veel show koppels rond en slechts enkele doenerskoppels.
Dan zijn er ook nog de dagen waarop er ingehuurde dames zijn, maar die zijn er op die dagen ook in ander clubs zoals Climax. (zelden ingehuurde dames in Amai)
Climax is meer en doenersclub dan Eroxx. Maar het is telkens afwachten. Het kan in beide clubs meevallen en tegenvallen.
Kwillem ben jij er eens bij de hooker games in Eroxx geweest zo ja hoe heb jij het ervaart wil aanstaande vrijdag feesten maar ben enorm in de twijfel over Eroxx of climax welke club zou jij mij aanraden maat ?
 
Beste Dikke Lu alles goed maat , Lu klein vraagje ik wil heel graag Eroxx bezoeken ben er nooit geweest en twijfel enorm voor de donderdag aanstaande of de vrijdag welke dag zou jij mij aanraden ben zelf hele relaxte respectvolle persoon , hou wel heel erg van ontspannende feestjes alvast hartstikke bedankt 👍🏼
Op donderdag heb je eigenlijk een zo goed als seksgarantie. Gewoon omdat er redelijk wat koppels en vrouwen afkomen op de "gratis inkom voor actieve koppels en dames". Deze bestaan uit een zeer gevarieerd publiek... Actie heb je overal, zowel in de zaal, in de cinemaruimte, als achteraan in de kamers.
Op vrijdag ligt de gemiddelde leeftijd iets lager. Je zal misschien wat meer moeite moeten doen en de meeste actie vindt plaats in de kamers. Maar met een beetje manieren en assertiviteit kom je al een heel eind ver. 😉
Donderdag is meer een doenersfeestje, terwijl vrijdag meer een erotische avond is waarbij in het discotheekgedeelte gedanst wordt en er achteraan redelijk tot veel actie is.
Mijn voorkeur ligt bij vrijdag en dit is ook de drukst bezochte avond.
Morgenmiddag verwacht ik dat het zeer druk zal worden. Zowat iedereen heeft vrij op één van de meest zinloze feestdagen van het jaar. 's Avonds wordt nog afwachten maar gezien veel mensen de brug maken naar het weekend kan ook dit een leuke avond worden à la vrijdag. Dus misschien wel 2 feestjes voor de prijs van één. 😉
Vrijdag zijn het Hooker Games. Sowieso de drukst bezochte thema-avond.
Ik ga zeker langs op vrijdag (en misschien ook wel op donderdagmiddag... 😬🥴).
 
Op donderdag heb je eigenlijk een zo goed als seksgarantie. Gewoon omdat er redelijk wat koppels en vrouwen afkomen op de "gratis inkom voor actieve koppels en dames". Deze bestaan uit een zeer gevarieerd publiek... Actie heb je overal, zowel in de zaal, in de cinemaruimte, als achteraan in de kamers.
Op vrijdag ligt de gemiddelde leeftijd iets lager. Je zal misschien wat meer moeite moeten doen en de meeste actie vindt plaats in de kamers. Maar met een beetje manieren en assertiviteit kom je al een heel eind ver. 😉
Donderdag is meer een doenersfeestje, terwijl vrijdag meer een erotische avond is waarbij in het discotheekgedeelte gedanst wordt en er achteraan redelijk tot veel actie is.
Mijn voorkeur ligt bij vrijdag en dit is ook de drukst bezochte avond.
Morgenmiddag verwacht ik dat het zeer druk zal worden. Zowat iedereen heeft vrij op één van de meest zinloze feestdagen van het jaar. 's Avonds wordt nog afwachten maar gezien veel mensen de brug maken naar het weekend kan ook dit een leuke avond worden à la vrijdag. Dus misschien wel 2 feestjes voor de prijs van één. 😉
Vrijdag zijn het Hooker Games. Sowieso de drukst bezochte thema-avond.
Ik ga zeker langs op vrijdag (en misschien ook wel op donderdagmiddag... 😬🥴).
Hi Lu denk jij na het feest van morgen toch druk wordt vrijdag ben enorm in de twijfel wil heel graag gaan ben er zelf nooit geweest wordt mijn eerste x bij Eroxx en wil graag vrijdag gaan wat raad jij mij aan maat
 
Gisteren nog eens naar Eroxx gereden met het idee staat er niet veel volk op de parking dan rij ik door naar Goesting in De Klinge.
Het was een randgeval.

Thema van de avond: topless. helaas bij het begin van de avond maar een stuk of 3 vrouwen topless. Tegen middernacht liep wel 50% topless, maar voor 23h niet veel topless vrouwen gezien.

Van de aanwezige huisdames geen gebruik gemaakt. Genoeg geile koppels gevonden en dat is toch altijd leuker.

Rond 20h45 binnen en eens gaan kijken in de erotische ruimtes.
Daar was 1 dame zich aan het amuseren met enkele heren en heb ik aangesloten.
Haar man was een grote man met zware baard, kletskop en droeg een hoed. Zij was eerder klein, iets gezetter, lekker borsten en zeer geil.
Het waren franstalige mensen.
Na wat gespeeld haar lekker genomen samen met nog andere mannen. Niet klaar gekomen, dat wou ik opsparen.
tijdens dit spel werd bij haar de butplug ingebracht die er later op de avond terug uitging (meer hierover hieronder)

Daarna viel het stil. En even uit ververveling beginnen tellen. ± 30 vrouwen en een 60 tal mannen. Dus qua verhouding wel OK. Ook een aantal single dames.
rond 22h30 kwamen de 3 brasiliaanse dames in actie die dadelijk wel wat aandacht hadden van de single mannen en veel bekijk door de koppel. Dus de achterste ruimtes terug opgezocht waar wat koppels begonnen rond te dwalen.
Bovenstaand koppel zocht een afgesloten ruimte op. Ik stond aan de deur en werd er bij gevraagd. Ook nog een 2de man die ik al wel eens ontmoet had in andere clubs. We hebben deze dame goed laten genieten en even later ging de budplug er uit en werd deze vervangen door 1 van de pikken aanwezig in de kamer. Ook de andere pikken kwamen voldoende aan bod. Ook buiten de kamer hoorde we gekreun, Dus daar was er voort ook volop actie.
Na een tijdje tijd voor een pauze, De 2de man verliet de kamer. De man van de vrouw legde de vrouw met haar benen op de grond en haar buik op het bed en nam haar rechtopstaand nog anaal. De deur ging terug dicht en ook ik heb nog lekker kunnen genieten van deze vrouw.

Daarna douche genomen en wat rondgedwaald.
Bleken er zich in de kelder geile taferelen af te spelen.
Daar waren 3 knappe vrouwen zich aan het amuseren met een stuk of 10 pikken.
Daar ook even aangesloten. Een nederlandse grote blonde vrouw deed zicht tegoed aan heel wat pikken en liet zich gewillig neuken. Rechtstaand met haar buik op het bed. Lekker doggy genomen. De man speelde terwijl met zijn vingers met haar klitje (dacht ik toch), maar zodra ik terugtrok was mijn condoom bijna verdwenen en hij nam mijn condoom van mijn pik en nodigde mij uit zijn vrouw zo te neuken. Daar pas ik dus voor. Zonder hoes niet in de poes.

Even gaan kijken bij de andere vrouw. Ook een grote iets jongere vrouw. Aziatisch type (lopen er niet veel rond die zo groot zijn). Ze speelde met heel wat pikken, maar werd enkel geneukt door haar man. Tot ze op de bank ging zitten met de benen open en zichzelf aan het vingeren was. Geen enkele man maakte aanstalten, dus ik ben ze maar beginnen likken en vingeren. En dat vond ze blijkbaar wel leuk. Even later trok ze mij naar boven en als ik een condoom boven haalde zij ze geen neen. Eerst haar vriend haar nog wat geneukt terwijl ze mij pijpte. Daarna ging ze weer op de bank zitten en mocht ik haar lekker neuken. Shit dit was een lekkere vrouw. Na een tijdje had ze er genoeg van. Ik vond het heerlijk.

Inmiddels was er nog een 3de vrouw bijgekomen in de kelder.
Ik terug naar de eerste die ik nog even mocht neuken, maar terug hetzelfde tafereel. Ze wilden de condoom afnemen. Dus ben terug afgehaakt.

Boven waren en 2 koppels bezig met nog 1 single man. Andere mannen moesten afstand houden. Man dat was een geil spel en zicht. Daar wou ik zo aan meedoen. Ben dan ook blijven kijken tot einde, helaas namen ze er niemand meer bij.

Daarna wat rust genomen.
Rond 1h30 begonnen de Braziliaantjes aan hun laatste ronde. Als je ze dan nog wil moet je er snel bijzijn want ze nemen nog maar 1 man en dan liefst een jong model. Wat ik hen niet kwalijk kan nemen. 1 van hen ging in de swing liggen en heb ik nog wat gevingerd terwijl ze mij aftrok.

Dacht dat het wel gedaan ging zijn, maar was toch mis. Er was nog veel volk aanwezig op de dansvloer en in de ruimte naast de spiegelruimte was een koppel (zwarte man met blanke vrouw) bezig. Ook even aangesloten en ik werd niet weggestuurd. De man had nog condooms nodig. Deze gaan halen waarna zij geneukt door haar zwarte vriend en pijpte ze mij lekker. Daarna haar doggy genomen. Dit was weer heel lekker. Daarna speelde ze met haar vriend en nog een 2de zwarte man. Ook geil zicht een blanke dame tussen 2 zwarte mannen. De 2de zwarte man kwam snel klaar. En toen wou ze een DP terwijl haar zwarte vriend onderaan lag. Helaas kreeg ik hem niet meer hard genoeg. Nog wel geprobeerd, maar lukte helaas niet. Ook andere mannen uit de omgeving werden uitgenodigd voor de DP, maar ook zij kregen hem blijkbaar niet meer hard genoeg.

In elk geval een geile avond gehad en kan het mij niet beklagen.
 
Laatst bewerkt:
Gisteren nog eens naar Eroxx gereden met het idee staat er niet veel volk op de parking dan rij ik door naar Goesting in De Klinge.
Het was een randgeval.

Thema van de avond: topless. helaas bij het begin van de avond maar een stuk of 3 vrouwen topless. Tegen middernacht liep wel 50% topless, maar voor 23h niet veel topless vrouwen gezien.

Van de aanwezige huisdames geen gebruik gemaakt. Genoeg geile koppels gevonden en dat is toch altijd leuker.

Rond 20h45 binnen en eens gaan kijken in de erotische ruimtes.
Daar was 1 dame zich aan het amuseren met enkele heren en heb ik aangesloten.
Haar man was een grote man met zware baard, kletskop en droeg een hoed. Zij was eerder klein, iets gezetter, lekker borsten en zeer geil.
Het waren franstalige mensen.
Na wat gespeeld haar lekker genomen samen met nog andere mannen. Niet klaar gekomen, dat wou ik opsparen.
tijdens dit spel werd bij haar de butplug ingebracht die er later op de avond terug uitging (meer hierover hieronder)

Daarna viel het stil. En even uit ververveling beginnen tellen. ± 30 vrouwen en een 60 tal mannen. Dus qua verhouding wel OK. Ook een aantal single dames.
rond 22h30 kwamen de 3 brasiliaanse dames in actie die dadelijk wel wat aandacht hadden van de single mannen en veel bekijk door de koppel. Dus de achterste ruimtes terug opgezocht waar wat koppels begonnen rond te dwalen.
Bovenstaand koppel zocht een afgesloten ruimte op. Ik stond aan de deur en werd er bij gevraagd. Ook nog een 2de man die ik al wel eens ontmoet had in andere clubs. We hebben deze dame goed laten genieten en even later ging de budplug er uit en werd deze vervangen door 1 van de pikken aanwezig in de kamer. Ook de andere pikken kwamen voldoende aan bod. Ook buiten de kamer hoorde we gekreun, Dus daar was er voort ook volop actie.
Na een tijdje tijd voor een pauze, De 2de man verliet de kamer. De man van de vrouw legde de vrouw met haar benen op de grond en haar buik op het bed en nam haar rechtopstaand nog anaal. De deur ging terug dicht en ook ik heb nog lekker kunnen genieten van deze vrouw.

Daarna douche genomen en wat rondgedwaald.
Bleken er zich in de kelder geile taferelen af te spelen.
Daar waren 3 knappe vrouwen zich aan het amuseren met een stuk of 10 pikken.
Daar ook even aangesloten. Een nederlandse grote blonde vrouw deed zicht tegoed aan heel wat pikken en liet zich gewillig neuken. Rechtstaand met haar buik op het bed. Lekker doggy genomen. De man speelde terwijl met zijn vingers met haar klitje (dacht ik toch), maar zodra ik terugtrok was mijn condoom bijna verdwenen en hij nam mijn condoom van mijn pik en nodigde mij uit zijn vrouw zo te neuken. Daar pas ik dus voor. Zonder hoes niet in de poes.

Even gaan kijken bij de andere vrouw. Ook een grote iets jongere vrouw. Aziatisch type (lopen er niet veel rond die zo groot zijn). Ze speelde met heel wat pikken, maar werd enkel geneukt door haar man. Tot ze op de bank ging zitten met de benen open en zichzelf aan het vingeren was. Geen enkele man maakte aanstalten, dus ik ben ze maar beginnen likken en vingeren. En dat vond ze blijkbaar wel leuk. Even later trok ze mij naar boven en als ik een condoom boven haalde zij ze geen neen. Eerst haar vriend haar nog wat geneukt terwijl ze mij pijpte. Daarna ging ze weer op de bank zitten en mocht ik haar lekker neuken. Shit dit was een lekkere vrouw. Na een tijdje had ze er genoeg van. Ik vond het heerlijk.

Inmiddels was er nog een 3de vrouw bijgekomen in de kelder.
Ik terug naar de eerste die ik nog even mocht neuken, maar terug hetzelfde tafereel. Ze wilden de condoom afnemen. Dus ben terug afgehaakt.

Boven waren en 2 koppels bezig met nog 1 single man. Andere mannen moesten afstand houden. Man dat was een geil spel en zicht. Daar wou ik zo aan meedoen. Ben dan ook blijven kijken tot einde, helaas namen ze er niemand meer bij.

Daarna wat rust genomen.
Rond 1h30 begonnen de Braziliaantjes aan hun laatste ronde. Als je ze dan nog wil moet je er snel bijzijn want ze nemen nog maar 1 man en dan liefst een jong model. Wat ik hen niet kwalijk kan nemen. 1 van hen ging in de swing liggen en heb ik nog wat gevingerd terwijl ze mij aftrok.

Dacht dat het wel gedaan ging zijn, maar was toch mis. Er was nog veel volk aanwezig op de dansvloer en in de ruimte naast de spiegelruimte was een koppel (zwarte man met blanke vrouw) bezig. Ook even aangesloten en ik werd niet weggestuurd. De man had nog condooms nodig. Deze gaan halen waarna zij geneukt door haar zwarte vriend en pijpte ze mij lekker. Daarna haar doggy genomen. Dit was weer heel lekker. Daarna speelde ze met haar vriend en nog een 2de zwarte man. Ook geil zicht een blanke dame tussen 2 zwarte mannen. De 2de zwarte man kwam snel klaar. En toen wou ze een DP terwijl haar zwarte vriend onderaan lag. Helaas kreeg ik hem niet meer hard genoeg. Nog wel geprobeerd, maar lukte helaas niet. Ook andere mannen uit de omgeving werden uitgenodigd voor de DP, maar ook zij kregen hem blijkbaar niet meer hard genoeg.

In elk geval een geile avond gehad en kan het mij niet beklagen.
Beste Kwillem1 ben zelf van plan om morgen naar de Hookers games te gaan ook gelijk mijn eerste x bij Eroxx ben echt benieuwd wat ik daar ga treffen en mee zal maken best spannend
 
Beste Kwillem1 ben zelf van plan om morgen naar de Hookers games te gaan ook gelijk mijn eerste x bij Eroxx ben echt benieuwd wat ik daar ga treffen en mee zal maken best spannend
Goedemiddag Lu wens jou heel veel plezier vandaag 😊ik ga morgen ook naar de hookergames mij te herkennen aan mijn lange haar in staart atletisch figuur slanke mij wilt aanspreken kan en mag altijd 😉en hoe laat raad jij mij aan om binnen te stappen gelijk 20 uur of iets later 😊
 
Goedemiddag Lu wens jou heel veel plezier vandaag 😊ik ga morgen ook naar de hookergames mij te herkennen aan mijn lange haar in staart atletisch figuur slanke mij wilt aanspreken kan en mag altijd 😉en hoe laat raad jij mij aan om binnen te stappen gelijk 20 uur of iets later 😊
Hi Lu denk jij na het feest van morgen toch druk wordt vrijdag ben enorm in de twijfel wil heel graag gaan ben er zelf nooit geweest wordt mijn eerste x bij Eroxx en wil graag vrijdag gaan wat raad jij mij aan maat

Goedemiddag Lu wens jou heel veel plezier vandaag 😊ik ga morgen ook naar de hookergames mij te herkennen aan mijn lange haar in staart atletisch figuur slanke mij wilt aanspreken kan en mag altijd 😉en hoe laat raad jij mij aan om binnen te stappen gelijk 20 uur of iets later 😊
 
Terug
Bovenaan Onderaan