Recensie Ervaringen met Ramontiek Producties 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Persoonlijk denk ik dat Ramon Producties in eigen vel snijdt door deze verplichte aanmeldingen.
Ik denk dat veel mannen
1. Niet de moeite willen doen.
2. Geen gegevens willen delen met de organisatie ( in het verleden toch ook berichten op deze website gelezen van misbruik door een andere organisatie, niet deze natuurlijk, de vrees is wel altijd aanwezig)
3. Zich niet inschrijven omdat er een selectie gebeurd op basis van voorkomen/leeftijd (ik zie geen andere reden waarom er een fotootje bij moet, "kan u even aangeven hoe u er uit ziet?"). Dat is geen slechte zaak maar wie een beetje een laag zelfvertrouwen heeft kan besluiten dat hij waarschijnlijk toch niet in aanmerking komt, terwijl dit helemaal het geval niet hoeft te zijn.
4. Gewoon afhaken als ze niet gewoon langs kunnen komen. Planning kan soms tegenvallen, of meestal en dan speel je zeker en bezoek je een gb waar je niet op tijd hoeft te zijn.
 
Poeh da's een lijstje aannames voor rekening van de Clittourist. Van de kleinere feestjes weet ik het niet, maar wat betreft de grote feesten betaal ik zonder reservatie de inkom aan de deur - zoals meestens in de advertenties is aangegeven. Daarbij ben ik ondanks mijn postuur nog nooit geweigerd terwijl ik ook nog nooit ergens een foto naar gestuurd heb. Zorgelijker vind ik de voormalige Joke Privé/Girlzunlimited "meisjes" die op de feesten opduiken. Want over in eigen vlees snijden gesproken, neem ik aan dat dat klandizie gaat schelen, voor dat geld kun je beter naar de doorstart organisatie die de erfenis heeft overgenomen. Ikzelf kom daar niet maar waardeerde juist Ramontieks kenmerkende eigenheid.
 
Gisteren was het weer genieten op de "le bateau" showboat met de 7 geile dames van dienst die ervoor gezorgd hebben dat deze editie als geslaagd de boeken in kan.
Een mannetje of 40 waren aanwezig en we hebben er met z'n allen weer een geil & leuk feest van gemaakt!
Ikzelf ben intusen een vaste bezoeker van de (showboat) feestjes van Ramontiek en heb eigenlijk alleen maar top-GB's meegemaakt en dit was er dus weer één.
Na het introductiepraatje van Ramon kon de actie beginnen en werden de dames verdeeld over het boven- en benedengedeelte. Heb me bij Pauline gemeld en na een heerlijke pijpbeurt verder gefladderd richting grote matras waar Marijke (tres petitie) en nieuwkomer Natasja (grande dame) de mannen lagen te vewennen. Grappig de kleinste en grootste (qua lengte) dondersteen aan het werk te zien. Voor hun geilheid maakte grootte niet uit, want net als alle andere dames lusten ze er wel (mannen)pap van; dit proefondervinderlijk vastgesteld door Marijke al snel m'n eerste lading in haar mond te doneren, de donatie werd liefdevol en gulzig in ontvangst genomen.
Totdat de kleine vriend weer op oorlogsterkte was mijn tijd nuttig besteed door de tong aan het werk te zetten en heb in de BDSM-ruimte beneden Foxxy heerlijk klaargelikt, wat een kletsnatte kut heeft die zeg; heerlijk! Na ook het oraal verwennen van Roxy en Kim begon er weer leven in m'n pik te komen en als je dan toch Kim voor je hebt klaarliggen kan je je tong prima vervangen door je pik; wat een topmeid en kijk al erg uit naar wat zij als Dominant over 2 weken met me van plan is tijdens "Madness"...
eek.png

Vervolgens weer eens boven gaan kijken en daar was ook de 2e newby Stella zeer heftig bezig. Zij zit nog niet zo lang in het Romatiek-team, maar als je haar aan het werk ziet, lijkt ze een door de wol geverfde slet die er geen genoeg van kan krijgen. Alleen kijken naar haar inzet is al fantastisch, maar zelf meedoen blijft toch het leukste... Terwijl ze achter elkaar doggy genomen werd, was ze me aan het pijpen op de grote matras en op mijn vraag hoeveel sperma ze al had gehad zei ze "veel te weinig". Wie ben ik dan om haar niet van dienst te zijn en m'n 2e lading in haar gulzige mondje gespoten; fanatastisch om dan nagenietend naar boven te kijken en in de spiegel een mooie meid over je pik gebogen te zien, bezig met schoonlikken, terwijl ze van achteren keihard geneukt wordt.
Hierna wederom de mond aan het werk gezet en aan het eind van de middag alle 7 dames gebeft en behalve Foxxy ook Marijke en Pauline klaargelikt waarbij Pauline mij beloonde met een heerlijke squirt in de mond waarvoor hartelijk dank!!
Na al dat heerlijke gelik begon m'n pik ook weer te groeien en wederom heerlijk Stella en Marijke geneukt en daarna ademloos (en rukkend) gekeken naar Marijke & Chiara die elkaar heerlijk aan het verwennen waren op de bank.
"Time flies when you're having fun" en Ramon kondigde de eindbukkake aan; altijd een geweldige afsluiter!
De dames voor en op de grote matras, lekker friemelend aan elkaar en de mannen eromheen om hun laatste zaadjes eruit te persen; lukte mijzelf met heel veel moeite (en tegelijkertijd Chiara beffend) om Chiara's mondje te geven wat ze dubbel en dwars verdiende.
Na een heerlijke douche en helemaal leeg weer fluitend naar huis gereden na weer een top GB bij Ramontiek.

Enige puntje van kritiek
wink.png
: Ramon, voortaan Rijkswaterstaat informeren dat jij een party houdt. Vorige maand lag de A5 plat en nu de A4 dus file op zaterdagmiddag; als je dat nog even regelt kan ik volgende maand met een gerust hart weer in de auto stappen richting de Showboat...
 
Poeh da's een lijstje aannames voor rekening van de Clittourist. Van de kleinere feestjes weet ik het niet, maar wat betreft de grote feesten betaal ik zonder reservatie de inkom aan de deur - zoals meestens in de advertenties is aangegeven. Daarbij ben ik ondanks mijn postuur nog nooit geweigerd terwijl ik ook nog nooit ergens een foto naar gestuurd heb. Zorgelijker vind ik de voormalige Joke Privé/Girlzunlimited "meisjes" die op de feesten opduiken. Want over in eigen vlees snijden gesproken, neem ik aan dat dat klandizie gaat schelen, voor dat geld kun je beter naar de doorstart organisatie die de erfenis heeft overgenomen. Ikzelf kom daar niet maar waardeerde juist Ramontieks kenmerkende eigenheid.
Het ging om een feestje in Max Follies niet zo lang geleden en de eerste keer dat ik kennismaakte met het concept. Een top namiddag bovendien en het beste niveau dat ik al ervaren heb. Maar inderdaad aanmeldingsplicht. Ik kreeg ook een mailtje terug met de vraag of ik mezelf kon beschrijven. Ik vind niet dat daar iets mis mee is, eerder de kwaliteit handhaven. Kan me echter voorstellen dat er dan toch wel wat klanten afhaken. Bleek ook dat de opkomst niet erg groot was. België is ook Nederland niet. Wij zijn meer introvert en op onze hoede of hoe zal ik het zeggen.
Verder TOP!! en ze zien me zeker terug.
 
Gisteren voor de 2e keer naar le bateau geweest en wat was het weer een geslaagd feest.

Wat ik eerder bij mijn Strawberry recensie noemde was dat het fijn was om voor de gangbang even een praatje te kunnen maken met de dames.
Fijn om te zien dat we vandaag daar weer de tijd voor hadden.

Na de speech van Ramon waarin hij de dames voorstelde en de spelregels (ruim je condooms op!) vertelde konden we beginnen met de gangbang.

Net als guy71 ben ik allereerst naar Pauline gegaan.
Het was mijn bedoeling om alle dames deze middag een bezoekje te brengen maar Pauline was zo lekker geil bezig dat ik vooral bij haar ben geweest.
Terwijl zij alle mannen begon te verwennen vond ik het wel zo eerlijk om haar ook te laten genieten.
Binnen enkele minuten squirte ze er al op los toen ik onder haar lag en wat was dat heerlijk om te zien.
Daarna heb ik haar lekker van achter geneukt, genietend van haar heerlijke kontje.

Natuurlijk wilde ik de andere dames ook groeten dus ben ik naar Marijke gegaan.
Bij mijn vorige 2 feestjes was Marijke ook aanwezig en heb ik heerlijk van haar kunnen genieten.
Vandaag was niet anders!
Op een gegeven moment werden Pauline en Marijke missionaris stijl gepakt door twee heren terwijl Pauline mij pijpte en ik Marijke ging zoenen.
Dit kan weer van mij bucketlist af, echt heerlijk om meegemaakt te hebben.
Sowieso zijn Marijke en Pauline geweldig om bij elkaar te zien
smile.png


Stella had ik bij Strawberry al ontmoet waar ze al fantastisch bezig was maar deze middag was ze nog geiler!
Op een gegeven moment nam ze 3 lullen in de mond en wat was dat geil zeg.
Ook heb ik haar nog kort doggy genomen maar op een volgend feestje wil ik dat zeker langer doen!

Chiara en Kim ben ik nog even langsgeweest en heb ik van ze genoten.
Wel was het erg druk en krap bij de banken met zoveel man dus ben ik even verder gegaan.

Ik kwam Pauline weer tegen en zij heeft me toen de beste balmassage ooit gegeven.
Ze werd daarna flink doggy genomen terwijl ik naast haar lag en ik heerlijk kon genieten van het uitzicht.
Later lagen we lekker op het matras terwijl zij werd geneukt en ze mij en een andere heer lekker sensationeel liep af te trekken.
Terwijl ze dat deed hebben we nog lekker liggen kletsen en was het een heerlijk ontspannen momentje tijdens alle actie van de gangbang door.
Ik hoop dat ze bij de aankomende edities van le Bateau, gangbang deluxe en strawberry weer meedoet want Pauline is echt een topper.

De overige dames ben ik helaas niet echt bij geweest, de tijd vliegt en 3u is dan toch net niet lang genoeg.
Dat vind ik wel een voordeel van Strawberry dat je een paar uur langer hebt
smile.png


Om nog even op de post van Clittourist te reageren, ik vind het ook jammer dat het aanmeldsysteem aangepast is.
Dit betekent dat ik voor elk feest tijdig naar de primera moet, de kosten aan de deur zijn voor mij namelijk helaas te hoog (vanwege de portemonnee, de kwaliteit van de feestjes is de prijs zeker waard).
Aangezien de aangekondigde line-up vaak veranderd en het niet duidelijk is welke artiesten er bijkomen of weggaan is het wel vervelend als je van te voren al betaald hebt.
Wel wil ik hierbij vermelden dat als je verhinderd bent na betaling en dit tijdig aankondigd dat je dan volgens de website naar de volgende editie kan komen.
Toch vrees ik voor het geval dat je betaalt en bij het feestje aankomt en de dames die je graag ziet er niet zijn, je bent dan je reistijd en reiskosten al kwijt.
Gelukkig zijn er tot nu toe altijd geweldige dames aanwezig, maar zoals bij Strawberry vond ik het jammer dat Pauline eerst niet werd ingezet bij de gangbang.
Net zoals ik bij mijn vorige recensie vermelde zou het fijn zijn als in de mail verteld wordt welke dames niet zullen meedoen in plaats van dat er alleen verteld wordt dat er minder dames zullen meedoen bij minder mannen.
Maarja dit neemt niet weg dat het fantastische feesten zijn en ik er zovaak mogelijk probeer bij te zijn (oftewel wat de portemonnee toelaat).
Nou kom ik niet op andere gangbangs maar als ik de info bekijk en recensies lees van andere gangbangs is het bij Ramontiek het beste geregeld in Nederland.

Ten slot wil ik graag Ramon en zijn team weer bedanken voor de geweldige inzet en het enthousiasme, dit zorgt oprecht voor een hele goede sfeer op de feestjes.
Ik heb weer genoten, en van wat ik hoorde de rest gelukkig ook.

Tot de volgende keer!
 
De dames die genoemd worden in de advertentie zijn niet de dames die op elkaar liggen op de poster.
Op de website van ramontiek kan je per event foto's van de dames zien (gezicht niet herkenbaar).
Maar maak je geen zorgen, de dames van Ramontiek zijn nog knapper dan deze dames op de poster
 
Afgelopen vrijdag naar Madness geweest. Deels tegen beter weten in, deels nieuwsgierig of mijn vooringenomen positie gelogenstraft zou worden door ongebreidelde topsex op een topfeest. Zoals altijd lag de waarheid op het matras. Iets na negenen aangekomen in Organza kwam de sfeer langzaam maar zeker op het juiste niveau. De fetish sfeer was opgetuigd middels de dominas Kim en Madelon en de subslavinnen Roxy & Foxy + Celine en Chiara. Het feest werd verder gecompleteerd door de aanwezigheid van Luna, Marijke, Anabel en Sophie die kennelijk op eigen gelegenheid of op stand-by basis kleur gaven aan de avond. Op zich geen overbodige luxe - maar daar kom ik op terug. Terwijl Meesteressen Kim en Madelon zich ontfermden over enkele onderdanige heren die zich gewillig lieten vernederen, ontspon zich op de matrassen een ouderwetse gangbang met Céline, Chiara en de twee Girlzunlimited. Dit terwijl aan de bar cq de reservebank er ruimte was voor een ontspannen start. Ik denk dat het niet te druk was, misschien had het wat drukker moeten zijn, maar de gezelligheid voerde de boventoon en bovendien viel er genoeg te beleven want naast de Dominas waren er enkelen zeer bedreven met spanking, floggers en (lichte) bondage. Voor de liefhebbers was er een opblaaszwembad waarin de nodige watersport bedreven kon worden. Met name Chiara was er niet vies van zullen we maar zeggen. Na middernacht werd de term Ramontiek vervangen door Dramatiek nadat 1 van de Girlzunlimited, Foxxy, zich met veel gevoel voor theater na een kennelijk misverstand zich samen met Roxy aan het feest onttrok. Even dreigde een ongezellige, agressieve sfeer en een einde als een nachtkaars maar met name Luna wist een leuke draai aan het geheel te geven en stortte zich vol overgave, en zonder enige aanmoediging, tussen de verbouwereerde heren om de boel weer op de rit te brengen. Terwijl Anabel met een voorbind dildo en een groot enthousiasme enkele heren een flinke anale beurt gaf, en Madelon switchte van domina naar neukslet en ik ook Sophie wat actie heb zien ondernemen, bleef het aangenaam tot in de kleine uurtjes. De Girlzunlimited heb ik alleen nog aangekleed terug gezien, dat was geen gemis. Iets drukker zou de locatie niet misstaan, iets meer stellen wellicht, en iets minder brugklas drama....
 
Na middernacht werd de term Ramontiek vervangen door Dramatiek nadat 1 van de Girlzunlimited, Foxxy, zich met veel gevoel voor theater na een kennelijk misverstand zich samen met Roxy aan het feest onttrok. Even dreigde een ongezellige, agressieve sfeer en een einde als een nachtkaars maar met name Luna wist een leuke draai aan het geheel te geven en stortte zich vol overgave, en zonder enige aanmoediging, tussen de verbouwereerde heren om de boel weer op de rit te brengen. Terwijl Anabel met een voorbind dildo en een groot enthousiasme enkele heren een flinke anale beurt gaf, en Madelon switchte van domina naar neukslet en ik ook Sophie wat actie heb zien ondernemen, bleef het aangenaam tot in de kleine uurtjes. De Girlzunlimited heb ik alleen nog aangekleed terug gezien, dat was geen gemis. Iets drukker zou de locatie niet misstaan, iets meer stellen wellicht, en iets minder brugklas drama....
Als meneer Henry even iets beter had opgelet dan had hij kunnen zien/horen dat de consternatie voortkwam uit het (asociale wan-)gedrag van enkele aanwezige heren. Het is typisch dat bepaalde heren niet even vragen naar het welzijn van de dame (ze gaan namelijk niet zomaar piepen) maar liever pas later op Hookers anoniem hun verhaal gaan doen. Erg slapjes dit.

Foxxy is een zeer gerespecteerde en door de wol geverfde professional en zal een goede reden hebben gehad. En ze maakt ook geen deel uit van GirlzUnlimited (ook niet van Ramontiek trouwens, ze was daar als liefhebster!) dus... "schoenmaker blijf bij je leest", hou anders gewoon je mond en respecteer de meiden die jou een leuke avond willen bezorgen! Het zijn geen gevoelloze neukpoppen waar je alles maar in kunt duwen omdat je een paar centen hebt betaald.

Moest ik even kwijt.
 
Hi, dank voor je feedback en opinie. Ik denk dat ik mijn belevenissen verwoord heb zoals van toepassing op deze avond. Ik heb daarbij geen rekening gehouden met reputaties gebaseerd op historische hoogtepunten. Dat is mijn mening en Ik respecteer de jouwe. Op naar het volgende feest!
 
Ben van plan binnenkort voor het eerst naar een Gangbang te gaan en op basis van de reviews lijkt er één van ramontiek me wel geschikt. Algemene tips voor een eerste keer of welke gangbang van ramontiek het meest geschikt is hiervoor ?
Alvast bedankt
 
Ben van plan binnenkort voor het eerst naar een Gangbang te gaan en op basis van de reviews lijkt er één van ramontiek me wel geschikt. Algemene tips voor een eerste keer of welke gangbang van ramontiek het meest geschikt is hiervoor ?
Alvast bedankt
Hij schijnt op 29 juni met een nieuw concept te komen in Organza. Betaalde meiden voor de seksgarantie maar ook voor swingers. Misschien is dat de moeite van het proberen waard? Volgens mij heet het Wonderland (weet het niet zeker).

In Organza zijn meerdere party's waar single mannen welkom zijn. O.a. Erofeestjes (Sluts party) voor swingers en single mannen. Die zijn stukken goedkoper en enorm druk (veel vrouwen). Maar die dames worden niet betaald dus je moet dan iets beter je best doen om zeker te zijn van seks (maar volgens mij is dat nooit een probleem, allemaal geile vrouwen). Ze hebben wel een pittig strenge doorbitch dus je moet je eerst aanmelden en afwachten of je mag komen.

Probeer beiden zou ik zeggen. Ik heb beide feesten bezocht en zowel Ramon als Erofeestjes zijn topfeesten met een andere prijs waar je verder niets van merkt. Organza is een prima plek, lekker in het midden van het land.
 
1 Juni - Event op Maat - Kim, Chiara, Marijke (en ik)

Naast genoeg enthousiaste voorgangers hier heb ook ik een bijzondere ervaring mogen meemaken bij Ramontiek Producties. Wie een korte blik op mijn profiel werpt ziet dat ik al een aantal jaartjes hier rondhang, maar me verder van recensies schrijven onthoud. Sterker nog, ik schrijf eigenlijk helemaal niets op dit forum. Niet omdat ik onbekend ben met de wereld van betaalde seks, daar heb ik door de jaren heen genoeg meegemaakt (vooral raambezoek maar ook een enkele keer via escort). Ik heb echter meestal de neiging om te denken dat ik de dame in kwestie er geen plezier mee doe als ik wat er precies is gebeurd in alle geuren en kleuren online zet. Vaak is het me ook teveel moeite zo'n verslag neer te pennen, des te meer als de ervaring tegenvalt. Ik was best tevreden met alleen soms een beetje rond lurken. Na gisteren besloot ik daar eens verandering in te brengen. De organisator en de meiden zijn ook erg begaan en ik heb het idee dat zij een dergelijke terugkoppeling wel op prijs (kunnen) stellen.

Ik had me eigenlijk al wat jaartjes niet meer in die wereld begeven, dat is pas recent sinds enkele maanden weer. Die stap is makkelijk gezet als je single bent en verder wel druk met werk/studie/sport et cetera. Dan wil het wel eens kriebelen.. Ik heb toen weer enkele mooie ervaringen gehad met raambezoekjes, maar ik wilde eigenlijk weleens wat nieuws. Ik weet nog dat ik voor inspiratie een beetje op sexjobs.nl rondkeek en uit nieuwsgierigheid een kijkje nam bij de gangbang-ads, waar ik op een ad van Ramontiek (voor een van de Le Bateau feesten) stuitte. Ik besloot nog wat meer research te doen en ging rondneuzen op hun website, social media en hier op dit forum. Een schijnbaar goed verzorgde en georganiseerde gangbang waar je tegen een zachte prijs urenlang seksuele activiteiten kan verrichten of verricht zien worden met diverse mooie, jonge dames. Ja, dat leek me wel wat. Ik krabbelde echter al snel terug. Ik heb zo mijn ervaringen gehad, maar met zoveel dames (en mannen) tegelijk 'in the act of' zijn is wel even een stapje verder. Ik ben zelf een terughoudend en nogal schuchter persoon. Ik zag het dan ook niet direct zitten om op een voor mij onvertrouwde locatie, bij vrouwen die ik niet eerder heb ontmoet, tussen zoveel andere (waarschijnlijk eveneens onbekende) heren, uit de kleren te gaan en me ertussen te wringen. Na een tijdje nam, deels met behulp van de overtuigende berichten van een mede terughoudend forumlid, de aanvankelijk gewekte interesse de overhand en ik besloot contact op te nemen met de organisator, Ramon. Bovendien had ik op hun website een stukje gelezen over 'events op maat' dat wellicht meer in mijn straatje lag als kennismaking met Ramontiek en opstapje naar een full-on gangbang. Dat had ik dan nog als back-up optie. De manier waarop Ramon je te woord staat en je vragen beantwoord is heel geruststellend en mijn zorgen waren al snel meegenomen. Na enkele malen over en weer gesproken te hebben werd er dan ook een datum geprikt. Het werd echter niet een van hun 'normale' events, maar een event op maat. Ik zou op 1 juni Marijke, Kim en Chiara 3 uur lang voor mezelf hebben. Op die manier kon ik in een wat rustigere en intiemere setting kennismaken met Ramontiek en een heel nieuw soort ervaring opdoen. Ik heb weleens een trio met 2 meiden gehad, maar dat was eenmalig en bovendien van kortere duur. 2 vliegen in 1 klap dus. Logischerwijs tast je dan wat dieper in de buidel, maar voor wat je krijgt hanteert Ramontiek een heel redelijke prijs. Bovendien was het rond de tijd van mijn verjaardag en ik vond dat ik mezelf wel even op iets mocht trakteren dit jaar.

Zo gezegd, zo gedaan en eenmaal op de afgesproken dag aangekomen heb ik mij in de middag naar Rotterdam begeven, waar het zou plaatsvinden. Ik raakte een beetje 'on edge' toen bleek dat er iets mis was gegaan met mijn reservering, maar daar heb ik met Ramon gelukkig een oplossing voor kunnen vinden. Ramon voelt in persoon ook heel vertrouwd, alsof je hem al langer kent dan de feitelijke werkelijkheid. Dat was fijn, want mijn schuchtere kant was onder het vergrootglas. Ik had er op gerekend dat ik nog een moment zou hebben om mij mentaal en op andere fronten voor te bereiden op wat zou komen, maar door de gewijzigde planning stonden daar uit het niets 3 spetters voor mijn neus. 4 als je Ramon meerekent. Grapje natuurlijk, een grap die ik toen niet zo snel gemaakt zou hebben. Ik zal wel een wat onverschillige indruk gemaakt hebben, maar de meiden wisten me al snel volledig op mijn gemak te stellen. Van Kim die vanaf de eerste minuut in de stemming was en geile toespelingen deed tot Chiara die met haar vlotte babbel en subtiele (of minder subtiele) aanrakingen hielp met mij in the mood brengen. Marijke keek nog een beetje de kat uit de boom (net als ik) en leek in eerste instantie niet helemaal in het plaatje te passen. Toen zij even later naar ik meen als een soort snoek de actie indook was daar echter geen twijfel meer over mogelijk. Alles aan dit plaatje klopte.

Maar ik loop een beetje op de zaken vooruit. We hebben eerst wat beter kennisgemaakt met een drankje en sigaretje om van daaruit de spanning geleidelijk op te bouwen. De meiden hadden elk een verleidelijk (en matchend) pakje mee en Marijke zorgde ervoor dat er een lekker achtergrondmuziekje draaide. Hoewel ik inmiddels volledig op mijn gemak was, wist ik me toch niet direct raad met 3 mooie en gewillige vrouwen op het bed van mijn hotelkamer, elk met hun eigen bijzonderheden op zowel uiterlijk als innerlijk vlak. Tatoeages en piercings weten mij vaak wel te intrigeren en daarvan kwam ik bij hen drie niets tekort. Van de vele schilderingen tot de dubbele tongpiercing van Kim (bijzonder gevoel zeg) tot Chiara's opwindende tepelpiercing (extra geil dat het niet bij beide borsten is gedaan, m.i.) tot Marijke's intieme *uhm* kunstwerk. En het zijn ook alle drie karaktertjes waar je prima plezier mee kan hebben. Chiara en Kim zijn allebei echt dikke sfeermakers. Laatstgenoemde ging ook zonder dat ik erom hoefde te vragen lekker schudden met haar volle kont om later zonder schaamte te vragen of ze daarmee op mij mocht gaan zitten (natuurlijk mag dat!). En door Marijke was ik zoals gezegd erg verrast, zoals zij opeens loskomt.. ontembaar lijkt ze haast.

Ik dwaal weer een beetje af. De meiden wisten gelukkig, in tegenstelling tot mij, wél raad met de situatie. De achtbaanrit van actie (met enkele kleine pauzes) die volgde stelde dan ook niet teleur. Al was het wel even iets anders. Ik voelde me als een kind in de snoepwinkel, een metafoor die toen op het puntje van mijn van mijn tong lag maar ik even in gecorrigeerd moest worden toen ik een iets minder passende metafoor aangreep
rolleyes.png
Met drie van die vrouwen om je heen kom je werkelijk ogen, handen en monden (en eigenlijk ook piemels tekort). Gelukkig springen de meiden gretig bij waar jij tekort komt. Ik liet het dan ook maar een beetje over me heen komen, go with the flow, want het is op dat moment allemaal teveel om te bevatten. Dat maakte het ook wel een unieke ervaring, want ik wist soms ook even niet wiens geur of smaak ik nou te pakken had. Op sommige momenten had ik niet eens door welke van de dames me aan het pijpen of neuken was, omdat ik zo opging in de dame die ik op dat moment pal voor mijn neus had. De dames lijken er zelf ook echt plezier in te hebben en gooien alle remmen los (iets dat ik weleens anders meemaak). Dat maakt de ervaring natuurlijk een stuk plezieriger, het moet voor mij altijd wel van beide kanten komen. Na verloop van tijd was mijn alcoholpromillage echter behoorlijk opgelopen waardoor ik de ladies op 'donatievlak' enigszins teleur heb moeten stellen. Ik zat er niet zo mee, al pak ik dat een volgende keer natuurlijk anders aan. Ik denk dat de meiden er meer mee zaten dan ikzelf.

Na afloop hebben we nog leuk kunnen napraten met een drankje en sigaretje om vervolgens enkele zoenen en omhelzingen later afscheid te kunnen nemen. Daarna heb ik nagenietend een lekkere maaltijd (kip tikka masala) naar binnen gewerkt, waar ik ook aan toe was. De meiden weten je wel uit te putten. De volgende dag, vandaag, heb ik nog even gebruik gemaakt van de sportfaciliteiten van het hotel om daarna tevreden huiswaarts te keren en weer iets later deze tekst te typen. Zij gaan mij zeker nog eens terugzien, een toezegging die ik ook aan hen heb gedaan en van plan ben me aan te houden. To be continued someday dus, al moet ik nog even bezien wanneer en bij welk (soort) feestje dat wordt. Stiekem speel ik met de gedachte om dit ooit in de toekomst nog eens over te doen, maar dan in plaats van een kwartet er een quintet van te maken (als de financiën het toelaten).

We gaan het zien!




 
Ben van plan binnenkort voor het eerst naar een Gangbang te gaan en op basis van de reviews lijkt er één van ramontiek me wel geschikt. Algemene tips voor een eerste keer of welke gangbang van ramontiek het meest geschikt is hiervoor ?
Alvast bedankt
Eigenlijk zijn alle GB's van Ramontiek goed. Super meiden. Geweldige sfeer en grandioze sex.
 
Vandaag voor de 2e keer een feestje van Ramontiek en wederom een topmiddag gehad. Ramon had deze keer Madelon, Luna en Kim meegenomen naar het altijd knusse en gezellige Secret Dreams in Emmen. Kim kende ik al van een eerder feestje in Emmen en was op het laatste moment als vervanging van Chiara en Stella gevraagd om naar Emmen af te reizen. Zo tegen 13:00 druppelden de meeste heren binnen, waarna Ramon een ditmaal zeer korte speech ter introductie gaf en zich eigenlijk beperkte tot het voorstellen van de aanwezige dames, waarna de aktie spoedig van start zou gaan. Een kleine waarschuwing ging nog wel uit naar Madelon, of ze rekening wilde houden met het opgestelde buffet, gezien een eerdere ervaring in Emmen waarbij ze de buffet locatie vanuit de lounge al squirtend onder vuur had genomen.

De aktie startte in de lounge waar alle 3 de dames zich al snel omringd hadden door meerdere mannen en waarbij iedereen zich op allerlei manieren lieten verwennen. Na ongeveer een uurtje in de lounge bezig te zijn geweest, bleek het intussen heerlijk zonnig geworden buiten en dus verplaatsten Madelon en Luna zich naar het terras waar de aktie zich naar nog grotere hoogte(punten) begaf. Madelon nam de touwtjes vier in handen en liet haar fantasie de vrije loop door alle mogelijke standjes en terrasmeubilair creatief in te zetten, ondertussen er vrij op los te squirten, waardoor sommige deelnemers tijdig probeerden weg te duiken. Madelon, je mag me zeker nog wel vaker ondersquirten, je smaakt heerlijk en ik zal je met liefde weer oraal laten genieten. Ook de schommel werd door zowel Luna als Madelon gretig benut en beide dames genoten ook zichtbaar van een dubbel vaginale penetratie. Het gevolg van alle buitenactie was dat niet alleen Luna haar billen bij tijd en wijlen rood aanliepen onder het door haar zichtbare genot van een goede spanking door de aanwezige heren en gastheer Erik, maar dat mogelijk ook een aantal deelnemers wat last zullen hebben van een rode huid t.g.v. het heerlijke zonnetje.

Kim hield ondertussen binnen ook de nodige mannen bezig en kwam op het eind van de middag ook nog even van de buiten actie genieten. De middag werd afgesloten met een pijpcarrousel gevolgd door de afsluitende bukkake.

Al met al een heerlijke en zeer geslaagde middag.

Ramon, bedankt voor de organisatie en je fantastische meiden in je team.
Madelon, Luna en Kim, bedankt voor de tomeloze geile en gezellige pret.
Erik en Miranda bedankt voor het heerlijke buffet en de prima faciliteiten.
 
Vorige week vrijdag 31 juli ben ik wederom eens naar een GB feest van Ramon geweest, ditmaal bij Club MaxFollies in België in de omgeving van Turnhout. Zeker voor de mensen die uit het zuidelijk deel van Nederland moeten komen, is deze locatie prima te bereiken. Dit keer waren er vier heerlijke dames aanwezig, namelijk Annabel, Bella, Luna en de Vlaamse Nikky. Het weer was die dag best prima, niet al te warm maar een lekkere geile temperatuur en redelijk bewolkt met af en toe een heerlijk zonnetje.

De gangbang begon na de bekende woorden van Ramon, wederom een prima introductie van Ramon met de do's en don'ts en de aankondiging van de aanwezige dames. Je kon alweer zien dat ze er allemaal onwijs veel zin in hadden en niet konden wachten om lekker ouderwets geil aangepakt te worden door meerdere mannen tegelijk en achter elkaar. Ramon heeft met de vier eerder genoemde vrouwen weer een prima combinatie gemaakt tussen blond, brunette en zelfs een tintje rossig, strak tot lekker gevormd, kortom voor ieder wat wils. Na de intro begon het feestje op de bovenverdieping van de club. Vanwege het goede weer echter gingen de dames één voor één lekker naar buiten toe na een kwartiertje boven het voorspel te hebben gedaan. Club MaxFollies heeft een grote achtertuin met een aardig stuk gazon, een zwembad, maar waarschijnlijk het allerbelangrijkste: een jacuzzi! Qua formaat van dat apparaat kun je er prima een voetbalelftal in kwijt en lekker knus met mekaar bubbelen en relaxen. Dat is ook exact wat er gebeurde nadat de matrassen buiten lagen en de GB verder op gang kwam. Heerlijke geile seks die afgewisseld werd met mannen en ook bij tijd en wijle door één van de dames die lekker een pauze nam in de jacuzzi. Kortom, heerlijk relaxt met een sapje of drankje erbij.

Zoals gezegd ging het feestje buiten helemaal los. Gepijpt worden, neuken, de dames lekker verwennen en ondertussen stiekem nog een beetje bijkleuren ook... goddelijk!
Even wat over de dames. Te beginnen met Annabel. Deze licht rossige jonge strakke hinde met geile billen is echt niet normaal. De sensualiteit en geilheid straalt van haar of door haar ondeugende lach en uitstraling met twinkelende geile ogen. Ook als je met haar praat met haar zachte tongval en sexy stem dan begint het zaad in je zak al te borrelen. Annabel geniet zichtbaar van alle aandacht en lijkt wel onverzadigbaar. Ze kan heerlijk pijpen (wie niet trouwens van de dames bij Ramontiek ;-)), en laat zich gewillig neuken waarbij zij een tikkeltje onderdanig kan zijn. Wat die meid af en toe uitkraamt voor geile ondeugende woordjes als je haar goed weet te stimuleren en stevig doorneukt, man...man...man... Er werd op een zeker moment zelfs gerefereerd naar Tourette... Deze heerlijke naturel meid is een toppertje.
Als tweede de jonge Bella. Deze meid is zover ik weet nog vrij recent bij Team Ramontiek gekomen. Bella is mooi gevormd, heerlijke blonde lokken en heeft ook een soort onschuldige uitstraling van een studentje. Haar billen nodigen je uit om er (af en toe) tegenaan te spanken. Zij geniet ook zichtbaar van alle mannelijke aandacht en laat zich heerlijk neuken in allerlei standjes. Deze meid kreunt lekker als een ervaren vrouw. Gaandeweg het feestje zat Bella zich een paar keer te beklagen tegen de aanwezige mannen, omdat die even moesten bijkomen na haar flink te hebben aangepakt. De woorden waren ongeveer: "komt er nog iemand, ik heb al een week niet meer geneukt". Kortom, van deze meid ga je als man zijnde verliezen als het gaat om uithoudingsvermogen.
Luna is een bekende dame voor de mensen die al wat langer bij feesten van Ramontiek komen. Zij was ook hier weer heerlijk op dreef met haar pijpkunsten en onverzadigbare geilheid. Mevrouw laat zich heerlijk nemen en die billen mensen... wederom één grote slachtpartij na drie uurtjes seks en vertier. Spanking bij Luna is haast niet leuk meer als man. Het doet gewoon zeer aan je klauwen en Luna lijkt geen kik te geven wanneer ze de billenkoek ondergaat. Heerlijk gewoon die onderdanigheid. Luna met haar lekkere vormen en het wijntje tijdens de pauze.
"Last but not least" Vlaamse Nikky. Adriaan de acrobaat is er niks bij. Deze vrouw blijft mij in ieder geval verbazen met alle acrobatiek en souplesse die zij tentoon spreidt. Haar neuken met haar strakke lichaam en lekkere tieten is niet alleen geil maar ook lol hebben. De meest rare standjes worden door mevrouw ter plekke bedacht en uitgevoerd. Mocht je ooit als man een poging willen wagen om alle bizarre standjes uit te Kamasutra te beoefenen, kies Nikky! De middagsessie eindigde traditioneel met de bukkake waarbij de mannen even lekker het laatste beetje stof uit de zak konden kloppen.

Na afloop hebben de meesten nog lekker gebruik gemaakt van een drankje en natuurlijk van de jacuzzi die lekker op temperatuur was. Ook de dames zaten lekker tussen de mannen in het badje. Een fijne ongedwongen sfeer onder het motto "nooit meer naar huis". MaxFollies is een prima accomodatie, zeker tijdens de lente- en zomermaanden als het weer prima is om een buitenfeestje te organiseren.
 
Evenals MM2NJoy heb ik ontzettend genoten van de geile gangbang in Emmen georganiseerd door het superteam van Ramontiek.nl Geweldig hoe Ramon er telkens weer een feestje van weet te maken. Natuurlijk betaal je voor het feest, maar je hebt geen moment het gevoel dat je als portemonnee wordt gezien. Dat is wel eens anders. Het voelt als een geweldig amateur festijn. De meiden lijken niet alleen erg geil, ze zijn het ook echt. Het heeft geen zin het verloop van de middag te beschreven, dat heeft de vorige schrijver al voor me gedaan en dat verhaal klopt precies. Geen woord verkeerd. Het was een geweldige middag en de lange rit naar Emmen meer dan waard.
De meiden van Ramon zijn altijd weer bijzonder en geweldig. En ze zijn ook erg mooi. Neem de prachtige Luna: wat een prachtig lichaam. Een mooi geil en ook lief gezicht, geweldig mooie tieten (echt) en een heerlijke kont. Haar kut is een pracht. Dus alles bij elkaar: een wonder van de natuur. Toen ik binnenkwam begroette ze me met een heerlijke zoen en liep ze in een mooie zwarte body waarin haar tieten mooi doorschijnend zich laten zien en haar billen goed getoond werden. Ik kreeg meteen zin in haar. En dan de sex met haar. In een woord fantastisch. Ze pijpt enorm diep tot in haar keel en ook de fors geschapen heren zagen hun pik geheel in haar mond verdwijnen. Het voelt fantastisch om je eikel tegen haar huig te voelen. Ik heb alleen op z'n hondjes geneukt en dat voelt geweldig met die mooie billen. Er lekker op slaan werd gewaardeerd en je werd zelfs aangemoedigd harder te slaan. Prachtig was het te zien toen één van de heren diep in haar keel klaarkwam en hoe beiden er van genoten. Echte porno.
En dan Kim. Rijk voorzien van tatoeages en drie tongpiercings. Wat een mooi meisje, met heerlijke zachte borsten, blanke billen en buik en een kutje om te zoenen. Ze was de eerste die me pijpte en ik moest tijdig stoppen om niet meteen mijn zaad te laten verschieten. Terwijl ze me zo heerlijk pijpt, ik lag op mijn rug en zij gebogen met haar hoofd naar mijn pik werd e al snel van achteren genomen door een andere heer (wat zijn de gasten allemaal respectvol naar elkaar en naar de meiden; geen plakkers, maar echte genieters). Ze werd al meteen stevig geneukt, maar bleef mij geconcentreerd pijpen. Zoals gezegd, moest ik haar laten stoppen, om niet te snel klaar te komen. Daarna een rondje langs de andere twee meiden gemaakt, maar ik ben veelvuldig bij Kim terug gekomen. Mijn eerste orgasme was ook bij haar, na haar lekker geneukt te hebben besloot ik de spanning er toch maar af te laten gaan en heb me weer laten pijpen om daarna bonden haar gezicht en mond klaar te komen. Het was de eerste keer die dag en dus veel sperma, maar hele gezicht zat onder en met haar tong likte ze haar lippen schoon. Geil. Ik wilde een doekje voor haar pakken, maar op dat moment besloot een andere heer om mij na te doen en hij spoot haar verder onder. Geweldig om te zien. Na zich even afgeveegd te hebben, ging ze snel weer verder. Ze was de gehele middag volledig actief. Wat een gedrevenheid. Toen ik haar in de bar tegenkwam, omdat ze iets wilde drinken, liet ze het toe dat ik haar daar bij haar kut pakte en vingerde. Een topmeid.
Madalon was weer de squirtmeid van de dag. Wat doet ze dat toch iedere keer fantastisch. Het lukte me niet om me in het gezicht te laten spuiten, dat vond ik een vorige keer echt fantastisch, maar heb de warme straal wel op mijn benen gevoeld en na het spruiten heb ik haar wel kunnen beffen. Madalon hield de gehele middag haar geile body aan. Om haar te neuken moest het slipjesdeel opzij geschoven worden. Best wel geil, maar ik had haar ook graag geheel naakt gezien. Het is wel een topper en ik heb echt van haar genoten. Zeker hoe ze in de tuin iedere keer weer een verrassende positie wist in te nemen. Toen ik in haar mond was klaar gekomen wilde ze niet dat het werd weggeveegd, maar ging ze naar Luna om het met haar tongend te delen. Het zijn supermeiden, die van Ramon.
Al met al een geweldige middag fantastische sex. De man/meid ratio was wat groter dan ik gewend ben 18/3, maar dat kwam omdat er meer gasten waren dan verwacht. Uiteindelijk geen probleem, want iedereen kwam goed aan zijn trekken. Dat kwam ook door het gedrag van de heren en de tomeloze energie van de meiden.
Ramontiek, het was weer geweldig. Bedankt voor de geweldige middag. Ook dank aan de gastheer en gastvrouw van Secret Dreams in Emmen. Goed verzorgd allemaal, met lekker eten en drinken.
 
Vandaag 8-6 le Bateau van Ramantiek op de Showboot te Zaandijk.
Wat was dit weer een geweldige middag op de boot. er waren 8 dames aanwezig die actief mee zouden doen daar kwam Tara nog bij en Celine viel in tijdens de pauzes van de andere dames( ze was vrij en kwam eigenlijk gewoon even langs).
Ben beneden begonnen in de BDSM ruimte waar Madelon, Luna en Marijke actief waren. Heerlijk met alle drie bezig geweest en vooral de sling is in die ruimte geweldig, precies op de goede hoogte voor mij om lekker goed door te stoten. Madelon in de sling heerlijk geneukt daar en later ook Daphne die er geen genoeg van kon krijgen in de sling. Boven in de grote ruimte was het ook goed toeven met Natasja, Kim, Pauline, Estelle, Daphne en Tara die boven begonnen, later werd er gewisseld met de dames qua ruimte(BDSM ruimte beneden en bovendek). Chiara was er ook nog en die heeft achter de bar ons voorzien van drankjes om de nodige vocht weer aan te vullen. Na 3 uur heerlijk spelen was ik wel behoorlijk gesloopt door de dames maar wat is dat lekker zeg en dan nog een super afsluiter wat een traditie is bij de Ramontiek feestjes de bukake. Was nog niet klaar gekomen dus alles bewaard voor het slot, en wat voor een slot werd dat. Zo geil dit live te aanschouwen. Zelfs zo geil dat dit 3 heerlijke orgasmes gaven waarvan de laatste de echte explosie was. Wat is het geil die dames met al dat zaad te zien spelen. Kortom dit was weer een super middag op de boot.
Alle dames bedankt wat waren jullie toch super lekker bezig vanmiddag. Ramontiek voor de organisatie bedankt en de Showboat voor de locatie. En om te eindigen tot Wonderland 29-6 , nu al zin in.
 
Zaterdag 8-6 jl aanwezig geweest bij Le Bateau van Ramontiek op Showboat Zaandijk. Wat was het een ongelooflijke gezellige, actieve en geile middag geweest. Het begon al vanaf de introductie die Ramon met veel lol deed
cool.png
. De terugkeer van Estelle de gb sensatie van 2018 werd ook luid bejubeld. De meiden gingen zich verspreiden bij de bovendek met diverse matrassen en banken en de andere beneden bij de BDSM ruimte. Ik besloot als eerste toe te gaan naar Kim. Wat een heerlijke meid is dat, geile tongpiercings en de manier hoe ze je aankijkt tijdens het pijpen pff echt geweldig. Ik nam haar even lekker van achteren, maar moest wel oppassen dat ik niet snel klaar zou komen, dus ik stopte na een paar minuten weer. De manier hoe Kim ook haar kont schudt, daar kan ik echt heel lang naar kijken. Echt een topper is ze!

Daarna ging ik langs Estelle op de bank. Leuke verschijning is ze, mooie ogen en zeker de drive die ze had, daar kwam mijn eerste zaadlozing ook uit. Ik spoot haar mondje vol, zo geil was ze bezig met mij en andere heren. Heerlijke gevoel was dat!

Als derde ging ik langs bij Tara. Ze was zo geweldig bezig, dat ze ook verbaal liet merken aan mij hoe lekker ze het vond. Vind je mijn kutje lekker, neuk me harder, spuit over mijn tieten kreeg ik onder andere te horen pfff. Toen nam ik haar zeker harder
cool.png
Heerlijke moment was dat met haar.

De vierde meid die ik zag op de matras was Daphne. Een leuke, blonde meid met een heerlijke kont zoals je zei Ramon
wink.png
Wat kan ze pijpen zeg, ze kan ook lekker geil je aankijken. Haar nam ik doggy van achter. Ze had wat klappen op haar kontje gehad van andere medebezoekers wat ze kon waarderen! Topper
smile.png
Tussendoor wilde ik na een uurtje naar de BDSM ruimte gaan beneden en onderweg kwam ik Luna tegen. Haar ken ik al langer via Molly, wat een topper is het! We hadden elkaar even omhelsd en beide gingen we weer verder. Beneden zag ik Madelon en Marijke naast elkaar op de bed. Wow beide leuke dames om sex mee te hebben. Met Madelon had ik een leuke sessie dat ik haar missionaris nam. Op een gegeven moment drukte ze mij naar achter en zag dat ze ging squirten. Wat een geile vrouw is het zeg. Puur porno leek het mmm: ik zou haar zo een squirt queen kunnen noemen
biggrin.png
Dat ze liever harde sex wou dan liefdevol kon ik zeker beamen, dus nogmaals Madelon je bent echt geweldig!

Vervolgens nam ik een sessie met Marijke: ook een leuke blonde vrouw om sex mee te hebben. Ze keek me geil aan toen ik haar nam. Ik zal dat niet gauw meer vergeten. Het was zo geweldig dat ik wel even door kon gaan gelukkig. Ook een topper zeker!

Later ging ik weer naar de bovendek en toen nam ik even plaats 1 van de banken. Ik had ook leuke gesprekken met een paar medebezoekers over de dames en de feest zelf. Ieder dame was wel druk bezet met heren en het was lekker druk, Op de grote matras centraal bij de dansvloer zag ik Luna lekker bezig zijn met een paar heren. Ik besloot later erin te mengen. Luna is een meid dat van harde slagen houdt op haar kont, ik deed mijn best, maar het leek alsof het niet hard genoeg was of zo haha. Ze zei dat ze een DP wilde proberen: ik dacht ja waarom niet. Het ging niet helemaal soepel alleen: of er gleed een piemel uit of ik deed het anaal erin wat ze eigenlijk best geil vond, maar toch niet deed haha. Toen dat niet werkte, nam ik haar even missionaris. Luna je bent een topper, ik heb het je al vaker gezegd, dat wist je al
biggrin.png


De grote matras bleef even leeg ietsje later doordat de dames met pauze waren dacht ik. Vervolgens kwam Natasja daar ligen. Mijn hemel wat een prachtige vrouw is het om te zien! Ze werd snel bedolven onder de mannen. Ze pijpte mij ook lekker goed, ze werd goed geneukt door andere mannen en ze lieten haar ook squirten wat was dat geil om te zien! Ze werd nog natter voordat ik haar ging neuken, dat voelde zo overweldigend, zo vochtig, zo diep ging het erin. Het duurde niet lang voordat ik mijn tweede zaadlozing op haar borsten spoot. Het was simpelweg gewoon te goed om uit te blijven. Geweldige, klasse meid is Natasja
wink.png


Even later ging ik langs Celine: leuke, blonde meid die onderdanig is. Ze was heerlijk bezig met pijpen en geneukt worden. Ik mocht het zelf ook beleven hoe ik werd gepijpt door haar, dat was hemels echt waar
wink.png
Haar had ik alleen niet geneukt, maar dat komt volgende keer wel dat zeker.

Als laatste meid meid ging ik nog langs bij Pauline. Leuke, mooie meid om te zien! Ze was bezig met een man pij[pen, maar er was een plek vrij om haar te neuken. Die mogelijkheid had ik benut en ik nam haar even lekker van achteren. Dat voelde wel goed en geil mmmm. Topmeid!

Als afsluiter werd de bukkake ronde nog gedaan. Alle meiden gingen plaats nemen naast elkaar onder begeleiding van Madelon zodat de heren lekker hun zaad konden lozen op ze. Mijn derde en laatste lading spoot ik op Kim en Luna, 2 hete dames om samen te zien. Beetje ook op Madelon, alleen had er wel meer mogen uitkomen haha!
 
Ik hoop niet dat er een maximaal limiet op het aantal recensies van een bepaalde organisatie bestaat op hookers.nl. Afgelopen zaterdag 8-juni weer afgereisd naar de showboat in Zaandijk. Ditmaal met een voor altijd geweldige line-up, nog beter dan was aangekondigd. De artiesten van Ramontiek die op 8-juni de showboat bijna tot zinken hebben gebracht waren;

- Madelon
- Celine **
- Daphne
- Marijke
- Luna
- Natasja
- Pauline
- Kim
- Tara
- Estelle
- plus een vriendin van Madelon, wiens naam ik niet kan heugen

Celine was tijdens de voorstelronde aangekondigd door Ramon als een stand-in om de dames in de pauzes te vervangen voor de gretige heren. Vrijwel alle dames kwamen voor de voorstelronde even kennismaken of gedag zeggen, altijd leuk als je wordt ontvangen door dames die je nog herkennen, of zich komen voorstellen en dan al ondeugende praatjes je toe fluisteren. Voor de voorstelronde viel mijn oog eigenlijk direct op Celine, een 21-jarige dame die mij in haar eerste blik (en nog vele blikken tijdens de gangbang zelf) deden denken aan iets heel goeds, iets wat ik nog niet vaak eerder had meegemaakt op een gangbang, Annabel de blonde dame met prachtige krullen, en mooie blauwe ogen was haar nog net voor (het vorige feestje). Helaas ontbrak Annabel dit keer hopelijk is zij er snel weer bij, is en blijft een topper net als alle andere artiesten van Ramontiek.

Terug naar Celine, Celine is dus een 21-jarige met een prachtig gezicht en een hele gave body. In het begin (correct me if I am wrong) niet direct in actie gezien maar ik was echter vastbesloten toen ze zich kwam voorstellen om haar later de middag nog even wat beter te bekijken.

Alle dames werden even na 1400uur voorgesteld achter de bar, waarna Ramon alle regels (zoals gewoonlijk) even doornam, absoluut top dat hij dit elk feest weer doet, ongeacht de ervaring zijn er toch elk feest weer nieuwe heren die hun stoute schoenen hebben aangetrokken om een van hun stoutste fantasie doen uitkomen. Voor hen absoluut top dat dit zo wordt uitgelegd. Ramon neemt zelfs nog tijd om het voor de aanwezigen Engelstaligen nog even uit te leggen.

Ik had een aantal dagen al flink gespaard zodat het zaad rijkelijk kon vloeien, acht keer klaarkomen zoals het ooit begon lukt mij niet meer, maar ik durf te zeggen dat ik na 8-juni toch zeker weer in de buurt ben gekomen van dit personal record, zeker in de hoeveelheden. Normaliter wacht ik altijd keurig af totdat de eersten hun kruid hebben verschoten maar afgelopen zaterdag was ik zo ME-GA geil dat ik mij direct rondom Estelle heb gemeld. Estelle, Luna, Natasja en Kim (meende ik) lagen op het bovendek naast elkaar op het matras met hun hoofdjes over het matras en hun benen wijd geopend voor de eerste acht heren. Alle vier de dames werden goed onderhanden genomen, zo ook ik. Estelle heeft mij heerlijk gepijpt maar omdat ik niet heel chill stond snel plaats gemaakt voor een andere heer.

Ik had mijn boxer, handdoek en slippers al achter op de boot gelaten zodat ik kon free-weelen tussen alle dames op het bovendek. Na Estelle ben ik met mijn harde pik door gegaan naar Daphne. Daphne is een bijzonder knappe vrouw met en erg sociaal. Ze heeft net als alle anderen een bijzonder mooie body, eentje waar je gerust in de stad voor zou omdraaien. Gelukkig voor mij had Daphne nog niet de volle aandacht die ze verdiende, hoewel ze toch zeker al goed onderhanden werd genomen (letterlijk en figuurlijk) was er toch snel plek voor mijn pik. Ik weet niet wat het precies is geweest afgelopen zaterdag maar echt werkelijk IEDEREEN kon zo heerlijk pijpen, zo ook Daphne... Ik voelde hem eigenlijk al opkomen maar trok mij snel terug... Daphne had haar werk meer dan goed gedaan... en ik keek waar ik vervolgens mij kon melden. Tara werd flink geneukt op de bank links in de hoek van het bovendek, met een piemel in der mond, en meerdere heren naast elkaar, werd ze stevig doorgeneukt door een vent die er alles aan deed om haar goed te verwennen.

Direct na het plaatsmaken bij Daphne werd ik vrijwel op mijn wenken bediend, Estelle verplaatste van het grote matras na de banken... Aangezien ik Estelle al ruimschootst van te voren had beloofd mijn eerste lading sperma of zaad bij haar te droppen kwam dit heel goed uit.. Doordat Daphne het voorwerk al goed had gedaan, had ik niet veel tijd meer nodig om mijn eerste lading sperma bij Estelle te doneren... Het zaad had ik al een flink aantal dagen voorhaar opgespaard en was rijkelijk veel, ik heb geen druppel meer gezien wat ik in haar mond had achter gelaten, alles doorgeslikt is misschien wel te kort door de bocht, ik denk dat alles keurig heeft opgedronken... Direct daarna even opgefrist beneden en twee goed verzorgde broodjes van de kok gegeten, en na twee biertjes kon ik er weer tegenaan.

Toen naar het beneden dek gegaan waar Luna, Marijke en Madelon hun intrek hadden gedaan... Luna werd weer zoals van oudsher goed gespanket, soms wel zo hard dat de tikken die ze kreeg gewoon suisden in je oren. Je moet er van houden natuurlijk maar Luna geniet hier echt van, en heeel vaak is het gewoon te zacht... Haar billen moeten voor haar echt KEI-HARD gespanket worden. Ik denk dat als ik mij er aan zou wagen gewoon een aantal dagen last van zou hebben aan de binnenkant van mijn handen. Ik zag dit even kort aan en wilde mij lekker door Madelon laten pijpen, jammergenoeg nam ze vrijwel direct daarna een rustpauze, jammer voor mij maar gewoon meer dan verdiend. Alle artiesten van Ramontiek hebben een meer dan geweldige drive, en sommigen gaan gewoon in hun eigen (pauze)tijd door omdat ze er zo van genieten (Volgens mij was dit het geval voor Celine, die iets later heerlijk in de Sling onderhanden werd genomen). Ik heb vervolgens heerlijk kunnen neuken bij Marijke.

Marijke is een petit dame van 49kilogram met een geweldig lijf en een nog geweldigere poes met zoveel piercings erin. Als je dat ziet kan je als man simpelweg gewoon niet weg zonder haar goed te neuken... Haar piercings en haar lichaam werken als een magneet voor mijn lul, en doen mijn lul elke keer weer snoeihard worden... Na even gepijpt te zijn door haar wat ze net als alle andere artiesten geweldig doet kwam er een plaats vrij tussen haar benen. Ik bedacht mij dan ook niet lang en heb mijn lul er flink ingestopt. Neuken is dan zo lekker, als ze je aankijkt, je aanraakt, je haar kut ziet met zoveel piercings en dan ook nog tientallen mannen om je heen ziet staan waarvan sommigen bezig zijn met hun eigen actie en sommigen gewoon genieten hoe anderen bezig zijn, duurt het nooit lang voor je al weer snel kunt klaarkomen... Marijke is echt een topvrouw en bezorgd mij no-matter-what altijd heerlijke hoogtepunten. Mocht je dit lezen Marijke, ik hoop dat je nog lang mee blijft feesten want het is elke keer weer een groot genot om tot hoogtepunten te komen bij en met jou.

Klaargekomen en gewoon nog te geil en te hard door gegaan naar Luna die zo lekker deepthroath kan pijpen... Eerst aandachtig toeschouwer geweest hoe ze mijn voorganger stevig liep te pijpen, en daarna Luna heerlijk doen laten pijpen, Madelon was nog steeds pauze houden maar daar kwam de o zo lekkere Daphne naar beneden. Daphne ging vrijwel direct door naar de sling, welke ze nog niet eerder had ervaren. Ik verplaatste mij daarom van Luna naar Daphne en keek even toe hoe een voorganger haar vingerde, omdat hij nog direct klaar voor de actie was, heb ik haar als eersten in de sling geneukt... Ik heb op verschillende gangbangs diverse dames mogen neuken maar ik moet zeggen, dat afgelopen zaterdag een van de beste keren was. Mede door Daphne die al een heerlijk warme zachte kut had neukte het geweldig... binnen no-time kwam ik weer hard klaar en maakte ik plek voor de volgende...

1/2
 
Het beneden dek heeft veel van mijn krachten weg doen vloeien maarja wat wil je ook, binnen amper een kwartier gepijpt te worden door drie dames, 2 dames kunnen neuken en twee keer KEI-HARD klaargekomen, GE-WEL-DIG ! Dit had zoveel kracht gekost, dat ik even bij Arie aan de bar een biertje moest drinken... Daarna heb ik even rondgekeken op het bovendek en zag ik Celine liggen op de bank, ik bedacht mij even wie met pauze was, maar volgens mij was iedereen aan het genieten en was Celine denk ik zo geil geworden of zo in de stemming gekomen dat ze een uur na het begin van de gangbang tot aan het einde van de gangbang vrijwel aan een stuk is doorgeneukt. Ik melde mij bij de groep mannen waarmee ze bezig was, en keek rustig toe hoe ze de een na de andere aan het verwennen was. Soms is dat ook net zo geil als zelf bezig zijn. Ik nam plaats op de bovenkant van de bank, en had als gedachten zo door te kunnen schuiven als de anderen voor mij klaar waren. Na dat een aantal heren klaar waren met haar te neuken schoof ze steeds meer mijn richting op, totdat een andere heer het idee had om haar door twee mannen vast te laten houden zodat ze half hangend in de lucht hing, en een derde man haar van onderen kon neuken, een top idee, iets wat ze zelf ook echt wel kon waarderen. Ik heb dit lekker kunnen aanschouwen maar heb ben toen naar Tara geweest die aan het begin van de gangbang beloofde mij als Amsterdammer eens goed te verwennen.

Tara is een mooie dame met een geweldig paar tieten, groot, echt, niet te stevig niet te slap precies goed.. ze werd neergelegd op de bank achter Celine met haar beentjes vrijwel in de nek althans omhoog zodat je haar flink kon doorpalen. Ik heb mij na een andere heer geweldig laten verwennen door de heerlijke kut van Tara.. Door het stoten voel je haar geweldige billen tegen je ballen en lul aan ketsen wat zo lekker is tijdens het neuken... Tara ging steeds harder kreunen en was klets en klets nat. ik denk dat ik binnen de minuut weer zalig klaarkwam... Heb Tara vervolgens bedankt en ben naar het beneden dek gegaan waar Madelon inmiddels al weer was gearriveerd.

Madelon is altijd zo fantastisch om te zien mede door haar squirt fetish bijzonder geil hoe ze ik denk wel liters uit haar vochtige genotskut kan spuiten heerlijk om te aanschouwen en heerlijk om te voelen. Madelon had al snel aandacht voor mij en gaf aan dat ik haar als enige in de SM-kamer beneden nog niet had geneukt, ik antwoordde een volmondig ja dat klopt Madelon we hebben nog niet geneukt. Andere heren waren nog bezig haar te verwennen en ze kon niet te veel spreken want ze had vrijwel altijd wel wat in haar mond zitten, zodra haar mond weer leeg was, keek ze me aan en zei, ik wil je... Dit heb ik mij geen tweede keer laten zeggen en heb nog even gewacht totdat er plek tussen haar benen kwam en heb haar vervolgens lang geneukt totdat ze heerlijk squirten stralen met squirt spoot. zo lekker, ik denk dat zij er nog meer van geniet dan dat ik ervan kan genieten. Met een high five heb ik plaats gemaakt voor de volgende pik. Vervolgens ben ik weer naar het bovendek gegaan waar Celine nog steeds op de bank werd geneukt. Heerlijk, als ik er nu nog aan terug denk wordt ik weer keihard. Celine en ik hadden voor de voorstelronde natuurlijk al een leuk gesprek, en ik had mijzelf beloofd haar nog beter te willen "bekijken"... Ik denk dat zij het zelfde had, want ik sloot mij aan in de rij maar op teken van Celine die kennelijk genoeg misschien wel vervelend vond dat ik de laatste x aan de beurt was maar koos voor een standje hangend in de lucht waardoor ik naar Tara schoof, probeerde goed te maken. Ze wenkte met de nog vrije hand dat ik naar voren moest komen en mijn lul onderhanden nam.. Al neuken, trekkend en mij pijpend kon ik heerlijk van haar mooie verschijning genieten. Omdat ik nog niet klaar wilde komen, heb ik plaats gemaakt voor een andere heer om zich te laten pijpen, en heb ik even gewacht tot dat een andere heer klaar was... Ik heb toen achter haar plaats genomen en ik kan zeggen met stipt op 1 dat Celine 8-juni de beste kont had voor mij. Mooi zacht, heerlijke kutje, geweldige meisjes uitstraling en zo lekker dat ik mij met Celine naar het zoveelste hoogtepunt heb geneukt...

Direct daarna een broodje gegeten met brie, een biertje gedaan en naar het beneden dek gegaan... Mij heerlijk wederom laten pijpen door Madelon, en kunnen genieten van hoe Celine in de sling werd doorgeneukt. Terwijl Madelon weer lekker aan het pijpen was, lag er naast Madelon een dame op het matras die niet was aangekondigd en waarvan ik de naam niet exact weet. Hoe dan ook, het ontbrak haar niet aan aandacht, terwijl Madelon mij aan het pijpen was squirte zij haar onder terwijl ze aan neuken was en had ze genoeg pikken om van te kunnen genieten, helaas heb ik niet kunnen genieten van haar, wellicht nog een vervolg feestje? Ramon kwam naar beneden en gaf aan dat het tijd was voor de afsluiter van de middag de inmiddels beruchte bukkake.

Ik ben toen nog snel naar boven gegaan en heb mij nog door zowel Natasja als Kim lekker laten pijpen. Echt C-O-M-P-L-I-M-E-N-T-E-N aan alle aanwezige dames die werkelijk ontzettend lekker hebben lopen pijpen. ik en de anderen hebben hier meer dan genoeg van kunnen genieten. De bukkake als afsluiter was daar, en hoewel het dan moeilijk kiezen is heb ik ervoor gekozen om echt de laatste druppels uit van letterlijk uit mijn tenen te doneren aan Celine.

Al met al was dit feestje in de afgelopen 8-jaar dat ik nu al gangbang verre weg het beste feest. Heb ik iets gemist? eigenlijk alleen Annabel maar die is er als het goed is de 29e weer bij en de volgende editie op de showboat.. Ik wil alle andere artiesten niks te kort doen en ME-GA veel bedanken voor hun inzet, genot en ge-squirt en hoop dat er nog vele feesten mogen volgen.

tot snel!

2/2
 
Ik hoop niet dat er een maximaal limiet op het aantal recensies van een bepaalde organisatie bestaat op hookers.nl.
Zolang een topic niet wordt overheerst door enkele, zeg twee of drie personen, die ook nog eens meteen in de gordijnen vliegen als er eens een kritisch geluid komt, gaan we daar soepel mee om. Tot nog toe is daar in dit topic niet van gebleken.
 
Is er iemand die binnekort naar de showboat gaat? En me kan meenemen (en terug)? Mijn auto kan voorlopig zo een afstand beter niet aan. Ik kom van het Waasland maar kan rijden tot bvb Antwerpen.
 
Afgelopen zaterdag ben ik naar de Showboat gereden om eens een feestje van Ramontiek te beleven.. het was een mooie belevenis of zeg maar een bijzonder mooi avontuur. Mijn dag begon goed omdat ik de eer had als eerste bij Marijke naar binnen te mogen gaan. Ze ging beneden heerlijk op mij zitten met haar heerlijke lichaam en lekkere kutje. Wat een heerlijk begin van de dag. Daarna heb ik het met een mooie lange blonde dame gedaan volgens mij Madelon, ze kon heerlijk squirten en deed dit twee keer toen ik haar beneden op het matras nam. Beneden was nog een leuke dame uit Twente, toen ik met haar en een andere man haar zou gaan sandwichen kreeg ze het benauwd en viel ze bijna flauw.. dit lag gelukkig niet aan ons maar door de warmte. Ik hoop het met haar goed te maken als zij er een volgende keer ok weer is. Wat is de naam van deze dame uit Twente?

Vervolgens ging ik naar boven en had ik zin om wat met Céline te gaan doen. Door de enorme groep die om haar heen stond keek ik verder en werd ik gelokt door een paar hele mooie bruine ogen.. in de andere hoek beneden lag een hele mooie tropische verrassing die volgens Ramon voor de tweede keer mee deed. Haar artiesten naam is Tara... Ze werd goed genomen door twee andere heren en ik wachtte netjes op mijn beurt. Gelukkig mocht ik sneller dan gedacht en heb ik haar voor het eerst even rustig mogen verkennen. Ze keek me aan met haar mooie bruine ogen en vroeg mij (smeekte bijna )om haar goed te neuken. Ze heeft een mooie warme geile stem en ze vraagt zo lief om goed genomen te worden... wie kan dat dan weigeren. Tara is enorm geil en doet het met heel veel plezier. Voor mij wel een van de beste dames die ik op een dergelijk feestje heb mogen ontmoeten. Ze doet het vol overgave en ik heb dan ook een aantal keren met haar gespeeld. Ik kon het gewoon niet laten. Op een gegeven moment vroeg ze om glijmiddel.. Ramon zei wacht ik weet wel wat en hij liet haar enorm squirten hehehehe... vervolgens heb ik haar goed geneukt en heb ik haar ook twee keer laten squirten. Tara is heerlijk en puur natuur wat een bijzonder lief geil dametje is zij.....
Aan het einde werd Tara door de lange blonde dame op een ontzettend geile manier onder gesquirt... wat een douche en Tara nam hem vol. Go girl!! Wat een bijzonder mooi moment was dat..

ik kom de volgende keer weer genieten en hoop dan zeker Tara, Marijke en de blonde dame uit Twente weer te zien... Ook de dames waar ik niet aan toe gekomen ben hoop ik dan te mogen ontdekken.

Een aanrader om dit te beleven!
 
Vandaag voor de 2e keer een feestje van Ramontiek en wederom een topmiddag gehad. Ramon had deze keer Madelon, Luna en Kim meegenomen naar het altijd knusse en gezellige Secret Dreams in Emmen. Kim kende ik al van een eerder feestje in Emmen en was op het laatste moment als vervanging van Chiara en Stella gevraagd om naar Emmen af te reizen. Zo tegen 13:00 druppelden de meeste heren binnen, waarna Ramon een ditmaal zeer korte speech ter introductie gaf en zich eigenlijk beperkte tot het voorstellen van de aanwezige dames, waarna de aktie spoedig van start zou gaan. Een kleine waarschuwing ging nog wel uit naar Madelon, of ze rekening wilde houden met het opgestelde buffet, gezien een eerdere ervaring in Emmen waarbij ze de buffet locatie vanuit de lounge al squirtend onder vuur had genomen.

De aktie startte in de lounge waar alle 3 de dames zich al snel omringd hadden door meerdere mannen en waarbij iedereen zich op allerlei manieren lieten verwennen. Na ongeveer een uurtje in de lounge bezig te zijn geweest, bleek het intussen heerlijk zonnig geworden buiten en dus verplaatsten Madelon en Luna zich naar het terras waar de aktie zich naar nog grotere hoogte(punten) begaf. Madelon nam de touwtjes vier in handen en liet haar fantasie de vrije loop door alle mogelijke standjes en terrasmeubilair creatief in te zetten, ondertussen er vrij op los te squirten, waardoor sommige deelnemers tijdig probeerden weg te duiken. Madelon, je mag me zeker nog wel vaker ondersquirten, je smaakt heerlijk en ik zal je met liefde weer oraal laten genieten. Ook de schommel werd door zowel Luna als Madelon gretig benut en beide dames genoten ook zichtbaar van een dubbel vaginale penetratie. Het gevolg van alle buitenactie was dat niet alleen Luna haar billen bij tijd en wijlen rood aanliepen onder het door haar zichtbare genot van een goede spanking door de aanwezige heren en gastheer Erik, maar dat mogelijk ook een aantal deelnemers wat last zullen hebben van een rode huid t.g.v. het heerlijke zonnetje.

Kim hield ondertussen binnen ook de nodige mannen bezig en kwam op het eind van de middag ook nog even van de buiten actie genieten. De middag werd afgesloten met een pijpcarrousel gevolgd door de afsluitende bukkake.

Al met al een heerlijke en zeer geslaagde middag.

Ramon, bedankt voor de organisatie en je fantastische meiden in je team.
Madelon, Luna en Kim, bedankt voor de tomeloze geile en gezellige pret.
Erik en Miranda bedankt voor het heerlijke buffet en de prima faciliteiten.
Ik kan alleen maar zeggen dat MM2NJoy helemaal gelijk heeft! Het was mijn eerste keer bij Ramon en zijn meiden maar wat een top feestje! Ik kwam wat later binnen en hoorde gelijk al dat er flink geneukt werd en hoorde dat Madelon flink squirte. toen ik binnen kwam in de loungeroom werden Kim, Madelon en Luna daar nog geneukt en pijpten ze. Ramon zorgde dat ze ook hun handen voor de andere pikken gebruikten. Na ongeveer een uurtje gingen de meeste naar buiten met Madelon en Luna en Kim zorgde dat binnen nog wat pikken afgewerkt werden. Buiten lieten de meiden zich dubbel vaginaal nemen en Madelon daarna op de tafel. Zelf meer bij Kim gebleven en wat een heerlijke meid is ze! Ze pijpt tot je ballen en ook langere pikken gaan daar helemaal in. Buiten nog heerlijk laten pijpen door Madelon en Luna, overal zon op je en een meid om je pik, echt super. Alle mannen kregen goed de aandacht. Na een korte pauze gingen de meiden weer verder. Zelf naar binnen waar Kim nog was en waar 3 andere kerels haar al flink onder handen namen, of zij hun. de 3 kerels spoten daarna lekker over haar en zelf nog even me goed laten pijpen door haar, terwijl de volgende rij kerels haar kutje neukte en ze ondertussen ook nog een andere pik pijpte. Uiteindelijk naar buiten waar de pijpcarousel nog gedaan werd en daar met een paar andere kerels lekker op/in Kim haar gezicht en mond gespoten waarna ze de eikels lekker schoonlikte. Daarna even gedoucht en weer naar huis gegaan.
Topmiddag
 
Op 8 juni weer naar le Bateau geweest, heb niet zoveel toe te voegen aan de bovenstaande ervaringen.
Kan wel zeggen dat het weer een topfeest was!
Wel jammer dat het feest 'maar' 3 uur duurt, de tijd is zo voorbij :p

Ook leuk om Estelle te ontmoeten, haar zie ik graag vaker!

Bij mijn vorige berichten had ik benoemd dat het niet duidelijk was welke artiesten niet meededen die wel op de poster genoemd werden.
Ramon heeft me verteld dat dat normaliter wel gebeurt mocht iemand niet aanwezig zijn en inderdaad bij dit feest stond alles duidelijk in de mail, erg fijn!

24 juni voor het eerst naar Gangbang Deluxe, ben benieuwd of er nog verschillen zijn met le Bateau.
 
Ik zie dat ze soms dat ze je ophalen op het station als je met de OV komt. En ook terug na het feest? Hoe zit het met de feesten die tot de late uurtjes doorgaan? Iemand ervaringen ermee?
 
Vrijdagavond 21 juni was het tijd voor de SEXTAFETTE in het altijd gezellige Secret Dreams in Emmen, uiteraard weer perfect gehost door het team van Erik en Miranda. Ramon had weer een super line up meegenomen, bestaande uit voor mij 2 bekende gezichten te weten Annabel en Kim en 2 nieuwe snoepjes in de vorm van Marijke en Chiara. Om 21 uur liep het al aardig vol en werd er eerst ontspannen kennisgemaakt en gekletst, waarna Ramon rond 21:30 het bal voor geopend verklaarde.

In de lounge barstte de actie meteen los en lieten de dames zich goed verwennen door de ongeveer 20 aanwezige heren, dit alles weer in een zeer gemoedelijke atmosfeer met respect voor elkaar. Ik zelf begon de avond bij de voor mij nieuwe dames Marijke en Chiara op het matras. Chiara warmde me lekker op met een heerlijk pijpbeurt, terwijl ze ondertussen ook een andere heer verwende en door een 3e heerlijk geneukt wordt. Marijke lijkt op het eerste gezicht zo'n lieve onschuldige dame, zou zo je buurvrouw kunnen zijn........ totdat ze alle remmen los gooit en het beest in haar wakker wordt, ze pijpt ook erg lekker en is zo'n heerlijke kleine dame, fantastisch als je lekker berijdt.

Vervolgens na een korte pauze bij Annabel en Kim weer heerlijk laten pijpen, is toch ongelooflijk hoe iedere dame haar eigen stijl heeft en dat maakt deze pareltjes van Ramon en zijn feestjes ook zo uniek. De temperatuur in de lounge was inmiddels door alle arbeid aardig opgelopen dat Chiara, Annabel en Marijke besloten dat we onder de eerste opkomende sterren het feestje ook maar in de tuin moesten voortzetten. Ondanks de ietwat frisse temperatuur van een graad of 18, zorgden de dames er wel voor dat niemand het koud kreeg. Enkele passerende fietser moeten zich wel afgevraagd hebben wat zich daar achter de schutting af speelde, aangezien Annabel haar genot duidelijk liet horen. Dit moest ik zelf op gegeven moment bekopen met 2-3 flinke tikken van haar toen ik haar heerlijk klaar befte, een licht rode hand afdruk nalatend. Ook de overige dames van een heerlijk oraal orgasme voorzien, waarbij Chiara al een eerste lichte squirt over me heen liet vloeien, iets wat ze daarna nog dubbel en dwars herhaalde toen ze me fantastisch lekker bereed.

Zo vorderde de avond/nacht gestaag en naderde de afsluitende bukkake, die ik heerlijk afsloot bij Chiara. Al met al weer een zeer geslaagd feestje.

Ramon bedankt voor je perfecte organisatie en beterschap met het herstel van je arm.

Annabel, Chiara, Kim, Marijke bedankt voor jullie tomeloze inzet en geilheid.

Erik, Miranda en het team van Secret Dreams bedankt voor de gastvrijheid en perfecte catering.

Op naar het volgende feestje........
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan