Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Een jaar geleden hadden ze een erotisch centrum in gedachten

 
Reken maar dat de gemeentes maar wat graag van de prostitutie straten en clubs af willen, en de omwonende vaak ook.
Gemeentes doen net of de veiligheid van de sekswerkers prioriteit heeft, maar ze handelen er dus niet naar.
Als er een vergund pand afvalt en de vergunning dus vervalt, krijg je nooit meer een nieuwe. Zo steft alles dus langszaam maar zeker uit. En dat ze illegale prostitutie gedogen geeft ook aan dat een veilige werkplek voor sekswerkers ze weinig boeit.
Klopt, het gaat ze alleen maar om te scoren bij de omwonenden. Gemeentepolitiek is een hypocriet spelletje, in Den Haag gaat het alleen om Richard de Mos buiten spel te zetten, verder zijn ze het onderling vrijwel nergens over eens, het prostitutiebeleid is 1 van de weinige onderwerpen waar dat wel het geval is
 
Ik denk niet dat ze de straten zo maar sluiten zonder een alternatief
Ik denk dat als het vaker zo rustig is als vandaag in de straten dat de gemeente niets hoeft te sluiten want dan sluiten de straten zichzelf wel net als vandaag met drie gesloten panden in de Geleenstraat. Er zullen eigenaren zijn die blij zullen zijn als de gemeente met een zak geld langs zal komen.
 
Ze zouden zich in Den Haag beter druk maken om de illegale onvergunde vormen van prostitutie.
En de legale vergunde en te controleerbare vormen met rust laten. Maar dat is mijn mening..
Dat doen ze nou net in den haag vrij actief. Dames werken dus veel vanuit Rijswijk😁ik denk niet dat beide straten gesloten worden. De herontwikkelmogelijkheden van de Geleen zijn beter denk ik. De doublet blijft nog wel even bestaan. Totdat wij afhaken en/of het geld op us bij de bezoekers..
 
ik snap niet dat die supermarkt kan bestaan, je ziet er nooit mensen binnen, zal wel weer zo'n witwas tent zijn.
Veel dames uit de straat en ook de boodschappenjongens kopen daar hun sigaretten, keukenrollen, enz.
Die vervelia heeft mij ooit belazerd met een parkeerplek en ik vergeet en vergeef dat soort geintjes nooit.
 
Heren,

Ik heb de vraag in het Belgische ramen draadje ook al gevraagd maar de Haagse ramen zijn ook zeker een optie.
Maatje van mij wil het graag een keer doen met een donkere dame. Niet te dun maar ook niet heel dik , gewoon met lekkere rondingen en een goede service.
Het betreft een bezoek op zaterdag avond.

Aanraders?

Thnx!
Eric
 
Yvonne van 29k4 is een goede optie.
Dat moet wel een beetje je type zijn. en die rondingen waar over gesproken wordt, mis ik wel een beetje bij Yvonne, ze is voor een donkere vrouw een beetje aan de " dunne" kant.
Er staat ook nog een Afrikaanse (Ghanees) in de stenen passage, die heeft wel typische rondingen wat je vaak ziet bij donkere vrouwen.
 
Het was bij mij ook gebaseerd op een zaterdagavond, dan sta ik even te kijken en na te denken of ik naar binnen zal gaan en dan zie de 1 na de andere naar binnen gaan, meestal ga ik doordeweeks dan is het inderdaad een stuk rustiger
 
Heeft er iemand vandaag Ana op Doublet 73 gespot? Ben van plan om morgen haar babykamer te witten😁 maar ik kom van ver dus moet ik zekerheid hebben dat ze er morgen is. Ben vorige week vrijdag voor het eerst eens héél ondeugend geweest met haar en heb er nog eens zin in.😁
 
Is de hongaarse Kira (doublet 37) de afgelopen dagen/weken nog wel eens aanwezig?
Ik kom niet echt uit de buurt van Den Haag, maar ben er al een paar keer misgelopen afgelopen weken.. tenzij ze geheel afwezig is natuurlijk.
Iemand die iets weet?
 
Terug
Bovenaan Onderaan