Hoort inclusiviteit op een openbaar forum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ok, maar tot het inner cicrcle jerk quotum werd ingesteld had je er gewoon wat aan. Haar recensietopic is nu gesloten. Het "probleem" Layla lost zich dus vanzelf op. We hebben hier toch meer met een uitzondering te maken dan een gevaarlijk precedent.
Om nu de termen als: jerk quotum, gevaarlijk en probleem te gebruiken is onnodig dehumaniseren.
Ze is een vrouw die als iedereen hier ook gevoelens heeft.

Wees lief!
 
Volgens mij is dit een forum over meiden die je kan neuken voor geld en hoe die dienstverlening is.
Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen.
Dat die meiden zich hier gaan profileren, promoten of zich gaan bemoeien in dat topic vind ik ook vreemd.
Dit is volgens mij de essentie van de topicstarter.
 
Als het je hier niet bevalt kun je ervoor kiezen om een andere topic te zoeken die je wel bevalt.
Volgens mij is Harold de topicstarter, degene die bepaald of dit topic gesloten kan worden,
Ik vind het ook best een vreemd verzoek van @Veerlexx om dit topic te sluiten, temeer zij daar ook geen reden voor aan geeft.
 
Je kinky.nl is trouwens wel leuk om te lezen.

''Heb je een drukke dag gehad? Ben je toe aan ontspanning? (... ) Misschien kunnen we zelfs even lekker samen douchen.''

Nou, na al die recente drukte?


1668989222814.png
 
Laatst bewerkt:
Er valt voor beiden partijen wat te zeggen. Ik zie alleen zo direct niet een oplossing waar beiden partijen vrede mee kunnen sluiten. 🤣
Oplossing? Agree to disagree ?!
Maar dan moeten een aantal deelnemers aan deze discussie op zoek naar een nieuwe daginvulling. Ben benieuwd hoe ze de dag voorheen vulden 😉
 
Ik blijf erbij dat het juist leuk is (zou moeten zijn) om op dit forum ook met dvp onderwerpen te bespreken. Als je vaak met een dame op één lijn ligt/leuke reacties leest, vind ik het geweldig dat je z'n dame ook een keertje kan bezoeken. Merel is hier aanwezig en heeft geen link en er bijstaan geen verzoeken tot date, is ook een keuze maar vind ik eigenlijk wel jammer. Om Belle hier kan ik vaak lachen en denk dat wij een leuke date zouden kunnen hebben. Maar daar heb ik het gevoel bij dat ik daar een paar jaar te laat mee ben. In de levensfase waar ze nu in zit, als ik het zo lees als newbie hoor. Wel weer grappig dat je dan hier actief blijft. Maar wat ik dus eigenlijk heel leuk hier op dit forum vind is dat je eigenlijk de persoon achter de dvp een beetje leert kennen. Hoe die in het leven staat.
Neem nou een veel besproken dame hier (zal je naam niet meer noemen lieverd😀). Sommige vinden haar de hemel en andere vinden het niets. Maar je kan als je het een beetje volgt het vrij makkelijk inschatten of je het wat voor je is. Zelf heb niets met spirtualiteit ed en kwa type wordt ik er ook niet wild van, dus dan gewoon niet doen. Maar voor een hoop lezers hier is d'r benaderheid, schrijfstijl, beetje weten wat er te wachten staat en zeker weten dat het geen fakeadvertentie is het wat de doorslag geeft denk ik.
Laten we verder ook hier op dit forum een beetje lief voor elkaar wezen!😘 Er is al zoveel ellende.
 
Ik vind dat het nu doorsijpelt in alle andere topics. Moet ik nu in de toekomst bij een recensie wellicht eerst gaan zoeken of deze volgetikt wordt door vriendjes? Als bij een dame alleen vriendjes komen, is het geen neutraal forum meer. Daarom zeg ik maak er een aparte tak van. Dame stelt voor en ook reacties/recensies alleen daar. Afgezonderd van de echte (doorgaans meer) neutrale recensies
Ik vind het echt geen heel bizar idee.
Ik zie het probleem niet hoor. Recensies zijn 1 nooit objectief, want die zijn persoonlijk gekleurd en 2 die zijn over de service niet over berichtjes hier op GR.
Mijn reviews lijken ook allemaal op elkaar? Moet ik nu speciaal vragen aan iemand om iets negatiefs te schrijven? Nee toch?
Zolang het topic enkel met recensies is gevuld is het oké :)
 
Niemand anders heeft eerder zo actief klanten geworven hier. En ik zie nu al meer pogingen opborrelen.

Heb je daar ook voorbeelden van? Want die andere pogingen zie ik totaal niet.

Heel eerlijk, ik kan me bij allebei de kanten wel iets voorstellen. Toen Layla hier begon te posten en binnen de kortste keren allemaal actieve liefhebbers had had ik ook zoiets van "wtf is dit?!". Gewoon omdat het allemaal in korte tijd hele grote proporties begon aan te nemen en ook op een manier gebeurde die nooit eerder vertoond was. Ikzelf bleef overigens geïntrigeerd in het topic, niet omdat ik per se naar Layla wilde (no disrespect) maar puur omdat de toon zo afwijkend was denk ik. Ik heb het kanten op zien gaan die ik zelf gek/vreemd vond en probeer me DAAR verder buiten te houden maar heb ook onderwerpen gezien die me aanspraken en daarop gereageerd.

Dus ja, een eerste indruk van "wtf is dit voor toon? Dit sluit helemaal niet aan bij de rest van de site" kan ik me IETS bij voorstellen.

Ik moet alleen ook toegeven dat met het topic "Liefde Bedrijven" niemand een vlieg kwaad doet volgens mij. Dames hebben al heel lang het recht een eigen topic te starten om haar werkzaamheden te communiceren en sja dit is haar topic.

Overigens over de discussie of Layla deze intenties wel of niet had... ik heb geen idee met welke intentie ze hier precies kwam, maar ik geloof haar wel als ze zegt dat ze deze uitkomst ook niet had verwacht. Daarvoor is het gewoon te groot geworden.

Dan staat nog wel het punt van aanbidding buiten het daarvoor bedoelde topic. Het recensie topic van Layla werd inderdaad af en toe gebruikt op dezelfde manier als "Liefde Bedrijven", is nu na sluiting van dat topic geen probleem meer, maar op dat soort dingen moet gehandhaafd worden ja.

Verder nog HEEL even over die vergelijking met die auto, want dat is zo iets waar ik zelf ook altijd moeite heb de juiste toon te vinden. De ene keer geeft men het verwijt dat je met een dvp niet te persoonlijk moet worden en het moet zien als zakelijke transactie, maar als je het dan koeltjes vergelijkt met andere zakelijke transacties krijg je weer het verwijt dat je te onpersoonlijk bent...
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan