Algemeen Club 2BE, Buizingen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Afgelopen woensdag was topeditie. In tegenstelling tot wat ik hoopte bleek het toch bijzonder druk te gaan worden, maar al bij al viel het heel goed mee. De geweldige club kan veel volk aan en hoe meer volk, hoe groter de kans op koppeltjes.

Geweldig team met zalige engeltjes. Ze zijn een zekerheid op geweldige momentjes. Nana en Julie zijn geweldig, genieten duidelijk en zijn ongelofelijk empathisch. Love them. De Aziatische Yu is bloedmooi maar niet altijd actief. Lobke viel me enigzins tegen zonder dat ze iets verkeerd deed, maar misschien waren mijn verwachtingen te hoog door de lovende recensies hier. Die slanke Engelstalige dame (Maria?) in zwarte body was verduiveld mooi maar hield zich vooral met enkele heel oude favorieten bezig. Misschien was ze deel van koppel, geen idee. De Braziliaantjes en Anna spreken mij persoonlijk weinig aan. Heel vaak werken ze in groep en praten ze continu met elkaar. Brede heupen is ook niet mijn ding, maar dat ligt geheel aan mij.

Wat het voor mij top maakte waren de amateurkoppels. Wat een geile en mooie dames. Het gezichtje van die hele smalle slanke blonde deerne toen haar vriend CIM deed. Wow. De oudere dame in het rood die duidelijk als koppel genoot van wel behoorlijk extreme dingen. Leuk leuk neuk.
 
Stond alles mij evenveel aan? Nee. Maar het draait dan ook niet rond mij hé.

Gedrag mannen viel wel mee, maar er zijn er toch altijd zonder manieren. Nu, plaats genoeg om je aan zulke taferelen te onttrekken en plaats genoeg om je bij leuke dingen te voegen

De openingsdans is zelden aan mij besteed. Ik vervoeg de troepen wel als de verkenners hun ding gedaan hebben. Qua drukte was het de eerste twee uren ook zeker nog aangenaam. Rond twee uur was het precies de openingsdans van een nieuwe lichting. Tijd voor hapje, drankje en babbeltje. Leuk meer en meer usual suspects te leren kennen.

Ik kan ook genieten van mensen te zien genieten tijdens de 'activiteiten', maar beneden was het soms zo druk dat je enkel een massa mannelijke blote benen en konten op een hoop zag liggen waaronder gekreun van een engel weerklonk waarvan je met wat geluk een of meerdere tenen nog kon zien. Weinig opwindends aan. Maar ook dat duurt niet tot het einde.

Kortom, je mindset en verwachtingen bepalen veel op zo'n namiddag.

Leuk zo'n gangbang van tijd tot tijd, maar ik zou zoiets nog liever onder mensen doen die een klik onder elkaar hebben. Dus hoe meer mensen ik daar ontmoet, hoe groter die kans wordt. Een mens mag toch (nat) dromen hé?

Beste wensen aan iedereen die ik dit jaar ontmoet heb in deze geweldige club!!!
 
Laatst bewerkt:
@Sweetmacho @Dikke Lu
Zoals jullie weten was ik er ook.
Tof om ook nog wat andere online profielen van andere websites te leren kennen in real life.
Ik ben niet zo'n fan van overvolle clubs. Mijn eerste poging tot reservatie gaf trouwens een "wachtlijst" resultaat. Maar last minute kreeg ik toch bericht dat ik kon gaan wegens annulaties van anderen.
Bij aankomst was de club rond 13:30 goed vol. Maar de sfeer was goed. En buiten het vaste team waren er ook veel koppels. Ik ben nooit de man die vanaf minuut 1 in de actie springt. Ik wacht af. Kijk en geniet van de actie die ik zie.
Ik geef "total respect" aan zowel de eigenaar als het team voor de geweldige feestjes die er georganiseerd worden. Soms loopt er wel eens iets fout maar een gebroken neus zoals in Eroxx ga ik er nooit oplopen. 2Be is een verademing in vergelijking met andere clubs. Ja Nana, ik weet dat je mee leest en ook al benader ik je praktisch nooit je bent een prachtmeid. Het is uit respect, maar ook omdat je het al zo druk hebt met de andere gasten dat ik je met rust laat.
Het was dus erg druk maar toch ça va en geen boerse manieren opgemerkt. Wel even in gesprek geweest met een groentje die voor de eerste keer kwam. Dol enthousiast en als een 5 jarige in een snoepwinkel. Want het moet gezegd. 2BE daar komen de mooiste vrouwen. Nog op geen andere gb gezien dat stuk voor stuk elk vrouwtje gewoon oelala is. Zonder uitzondering.
Braziliaanse moet je ding zijn. Ik heb daar wel iets mee. En om een mij onbekende reden zij ook met mij (Anna en nu ook haar vriendin Rebecca). Een bezoeker kwam bij mij en zei : "Ik zie het, bij jou genieten ze echt".
Brede heupen, smalle heupen, fijne of grote tieten, dat is persoonlijke voorkeur.
Het was een hele tijd geleden dat ik nog es geweest was. En het Full House deed me twijfelen. Maar ik heb er geen spijt van. Volgende week ga ik weer.
Voor de fans : in januari breng ik Lisa Asian Beauty weer mee. Laat jullie reacties over haar niet achterwege. Ik geniet er van dat zij geniet. Lees graag jullie comments. Dat ze kieskeurig zou zijn zal me figuurlijke worst wezen. Ik ga om te neuken wie ik wil en zij ook.
Er was woensdag ook een Aziatische. Koreaans wordt gezegd maar ben niet zeker of dat klopt. Koreanen zijn doorgaans veel witter van vel. Ik vond ze wel mooi (niet bloedmooi) maar niet echt actief.
Al kan ik ze wel begrijpen. Stond ze recht dan meteen een trein achter haar aan. Ging ze iets drinken dan meteen een kudde rond haar heen. Deed me denken aan de toestanden met Lisa. Net als Lisa heeft Yu ook haar truckjes om mannen te weren. Namelijk in het kleinste hokje van de club kruipen waar nauwelijks 4 man bij kan. Goed bekeken 😜
 
Laatst bewerkt:
Hallo, ik lees hier heel lovende commentaren over 2BE. Ik kom nu dinsdag en ben echt benieuwd naar de leuke feestjes.
Vraagje : ik hou enorm van lingerie, nylons en hoge hakken. Ook naakt met enkel nylon stockings en hoge hakken zijn het einde. En ik vermoed dat ik niet alleen ben.
Lopen de wondermooie dames in de club zo rond ?
Nog twee keer slapen en here I come. Spannendddd !!!!
 
Vraagje : ik hou enorm van lingerie, nylons en hoge hakken. Ook naakt met enkel nylon stockings en hoge hakken zijn het einde. En ik vermoed dat ik niet alleen ben.
Lopen de wondermooie dames in de club zo rond ?
Lingerie en high heals zijn de regel bij de dames. Nana loopt liever rond in haar pure Eva kostuumpje :p
Vertroetel ze goed, onze Angels, want ik kan er helaas niet bij aanwezig zijn. Geniet ervan!
 
Hallo iedereen ik was er gisteren voor de eerste keer. Het was best een leuke ervaringen. Mooie en actieve dames wel veel mannen maar dat is vaker zo natuurlijk . Ook even melden dat het een zeer verzorgde en aangename club is. Tot een volgende keer.
 
Hallo iedereen ik was er gisteren voor de eerste keer. Het was best een leuke ervaringen. Mooie en actieve dames wel veel mannen maar dat is vaker zo natuurlijk . Ook even melden dat het een zeer verzorgde en aangename club is. Tot een volgende
Vroeger ging dit wel nog tussen de mannen ploegen
Maar nu word ik sneller moe door de drukte
De club is wel mooi en vriendelijk personeel
 
Was een fantastische ervaring ! In 2BE zien ze me nog terug. Wat een ontvangst : ik was nog maar pas toegekomen en Julie had al zin. Heel knappe, sympathieke en sexueel superactieve lady. Lana voortdurend bezig op de grote scene. Elle adore, zei ze me. Beide dames kunnen er niet genoeg van krijgen. De Braziliaanse Ana en Rebecca houden het wat discreter in de kleine en donkere kamers; ik vond het super mooi als Rebecca een bezoeker aan het pijpen was op een zetel achteraan in de zaal. Eén minder puntje : als nylon lover had ik wat meer stockings en high heels willen zien. In alle geval : 2BE is het paradijs. Ook leuk dat een volledig naakte lady achter de bar me nog een kushandje toewierp als ik de club ging verlaten. Super vriendelijk team. Bedankt voor het feestje !
 
Hey gaat er iemand deze middag naar toe, ik voor mijn eerste Keer. Tips hoe er werkt daar.en hoe parkeren
Gewoon auto parkeren waar het mag, binnengaan, aanbellen, deur open, sleutel afgeven, lockerarmbandje ontvangen, club binnenstappen, locker zoeken en openen, omkleden, locker sluiten, DOUCHEN, piet omhoog, in Nana's mondje planten…
 
Er zijn 2 parkings. Éentje aan de voorkant, overzijde van de steenweg. 50 auto's. Zowel parkeren aan de voorzijde als het binnengaan is relatief discreet. Je bevindt je op een steenweg aan het einde van het centrum. Veel passage van wagens, maar nauwelijks voetgangers te bespeuren.
Aan de achterzijde is er ook plaats. Maar eigenlijk vind ik die minder discreet (naar mede-bangers toe). Ook naar veiligheid toe, parkeer ik liever aan de voorzijde. Niet dat ik weet heb dat er ooit al iets gebeurd is.
Ik hoop dat je gereserveerd hebt. Groeten aan Nana en nadien verslag uitbrengen hé! ✍️😉
 

Nymphosluts Party



Mijn 2de gangban na 1 week na mijn eerste
Ik heb gelukkig nog vakantie en dacht waarom niet nog eentje meedoen met aanrader van medechatter dat hier ook Maya komt en ook bijna zelfde is.

Dus gegaan. Is ook even lang rijden als de andere 1u30 minuten.

Dus nu mooi op tijd, geparkeerd zoals ik zag achterin aan voetbalveld. Zag ik juist maya uit de auto stappen. zie ik ook bepaalde personen die ik herkende van vorig week.
Daarna binnengaan beetje druk en kreeg nummer van kaske, bleek het digitaal te zijn.
Alleen jammer dat alle nummers na elkaar waren gegeven die juist binnengekomen waren.

Omgekleed , kijken waar wc is. daarna rond gekeken en na lang zoeken toch douchen gevonden op eerste verdiep. Vond het wel weinig douchen voor grote hoeveelheid personen die kunnen komen.

Dan naar de bar om iets te bestellen.
Blijkbaar spreekt de dame geen nederlands, want ze verstond ook niet Pintje, bok, fleske, ... en de man gebroken nederlands (ook had ook pink opgestoken voor bestellen ma dat begreep hij ook niet) , jammer voor vlaams gemeente te zijn

ook daarna proberen aan te schuiven bij sommige maar vond dat er daar meer machogedrag was, je werd zowat weggeduwd door franstalige. 1 x iemand over aangesproken en die zei dat hij in frans enkel verstond en blablabla (leek wel dat allemaal franstaligge waren die zo deden zag andere van vorig week met zelfde probleem.

Heb ook een keer met ene gepraat ma die was meer socialer en die zei dat hij zo speelde machogedrag. hij heeft me ook tips gegeven hoe en wat, goede tips :)

Ook met andere gepraat , ook met met franstalige die gelukkig engels konden.

Heb gewacht tot 3 uur voor terug te proberen , waren meerdere aan rusten. Heb geweldige tijd met Maya gehad, alleen dat als ze bezig is direct een kudde aantrekt totwel 15 personen.

Ook met ene waarvan ik later weet dat het Nana is. Het was geweldig met haar, ze genooit en duwde opeens haar benen harder dicht (heb niet goot zoals meerdere hebben maar denk altijd te kan ook slecht zijn (heb daar gezien dat men zegt stop wegens pijn)) dus Danku :D


Dus Nana en Maya voor mij waren jullie gezamelijk nummer 1 die ik daar hebt gedaan (andere namen heb ik niet kunnen achter vragen)

Er was ook een dame die ik herkende die op affiche stond maar die was precies elke keer dat ze bezig was altijd met dezelfde 2 ^personen dan nog paar andere maar enkel franstalige mochten.

Er waren ook meer koppels en ze waren allemaal wel wat gewilliger en sneller om iets te doen. , in een aparte kamer was het wel vrij warm en vond het licht soms heel fel storend vooral wanneer de laserstralen hele tijd in ogen schijnde op bepaalde hoeken van matras.

Ben er gebleven tot 5 uur en dan nog met paar andere gepraat die ook ver nog moest reizen.

Ligging: ver, meer discrete ingang wegens verkeerseiland voor gebouw, genoeg parking achterin
Onthaal: Super
Bediening aan bar: -franstalig , redelijk variatie
Uitzicht binnen gebouw: goed enkel wat smal en eetzaal, wc koud en aparta kamer warm
Eten: sandwichen met kaas of hesp en Hotdogs
Mannen: 50-60 tal en van elke leeftijd van jong tot oud. .
Haantjesgedrag: In begin fel en meer van ik kom hier en ik begin, die ik allemaal gezien heb die het hadden waren franstalig
Affiche: ik weet totaal niet wie de 5de zou geweest zijn. Maya kende ik al en eva weet ik nu ook wie (wegens vorig week daar ook was) en nana naam ook.
Wie die franstalige was weet ik niet (Miss boobs of carmen.) en de 5de totaal niet wie
Koppels: bijna alle vrouwen hebben hun laten gaan
Handdoeken, condooms: Dit waren vollop aanwezig en werdt soms bijgevuld. waren precies dezelfde als vorig week. Eigenlijk de condooms vind ik wat slechter kwaliteit, ook hoe sommige het aan doen met helemaal open te rekken als ballon (er mag uitleg komen toch voor hoe aan doen XD)

Iets minder dan vorig week het beleefd (7/10) (hoe score geven lukt niet )
 

Nymphosluts Party



Mijn 2de gangban na 1 week na mijn eerste
Ik heb gelukkig nog vakantie en dacht waarom niet nog eentje meedoen met aanrader van medechatter dat hier ook Maya komt en ook bijna zelfde is.

Dus gegaan. Is ook even lang rijden als de andere 1u30 minuten.

Dus nu mooi op tijd, geparkeerd zoals ik zag achterin aan voetbalveld. Zag ik juist maya uit de auto stappen. zie ik ook bepaalde personen die ik herkende van vorig week.
Daarna binnengaan beetje druk en kreeg nummer van kaske, bleek het digitaal te zijn.
Alleen jammer dat alle nummers na elkaar waren gegeven die juist binnengekomen waren.

Omgekleed , kijken waar wc is. daarna rond gekeken en na lang zoeken toch douchen gevonden op eerste verdiep. Vond het wel weinig douchen voor grote hoeveelheid personen die kunnen komen.

Dan naar de bar om iets te bestellen.
Blijkbaar spreekt de dame geen nederlands, want ze verstond ook niet Pintje, bok, fleske, ... en de man gebroken nederlands (ook had ook pink opgestoken voor bestellen ma dat begreep hij ook niet) , jammer voor vlaams gemeente te zijn

ook daarna proberen aan te schuiven bij sommige maar vond dat er daar meer machogedrag was, je werd zowat weggeduwd door franstalige. 1 x iemand over aangesproken en die zei dat hij in frans enkel verstond en blablabla (leek wel dat allemaal franstaligge waren die zo deden zag andere van vorig week met zelfde probleem.

Heb ook een keer met ene gepraat ma die was meer socialer en die zei dat hij zo speelde machogedrag. hij heeft me ook tips gegeven hoe en wat, goede tips :)

Ook met andere gepraat , ook met met franstalige die gelukkig engels konden.

Heb gewacht tot 3 uur voor terug te proberen , waren meerdere aan rusten. Heb geweldige tijd met Maya gehad, alleen dat als ze bezig is direct een kudde aantrekt totwel 15 personen.

Ook met ene waarvan ik later weet dat het Nana is. Het was geweldig met haar, ze genooit en duwde opeens haar benen harder dicht (heb niet goot zoals meerdere hebben maar denk altijd te kan ook slecht zijn (heb daar gezien dat men zegt stop wegens pijn)) dus Danku :D


Dus Nana en Maya voor mij waren jullie gezamelijk nummer 1 die ik daar hebt gedaan (andere namen heb ik niet kunnen achter vragen)

Er was ook een dame die ik herkende die op affiche stond maar die was precies elke keer dat ze bezig was altijd met dezelfde 2 ^personen dan nog paar andere maar enkel franstalige mochten.

Er waren ook meer koppels en ze waren allemaal wel wat gewilliger en sneller om iets te doen. , in een aparte kamer was het wel vrij warm en vond het licht soms heel fel storend vooral wanneer de laserstralen hele tijd in ogen schijnde op bepaalde hoeken van matras.

Ben er gebleven tot 5 uur en dan nog met paar andere gepraat die ook ver nog moest reizen.

Ligging: ver, meer discrete ingang wegens verkeerseiland voor gebouw, genoeg parking achterin
Onthaal: Super
Bediening aan bar: -franstalig , redelijk variatie
Uitzicht binnen gebouw: goed enkel wat smal en eetzaal, wc koud en aparta kamer warm
Eten: sandwichen met kaas of hesp en Hotdogs
Mannen: 50-60 tal en van elke leeftijd van jong tot oud. .
Haantjesgedrag: In begin fel en meer van ik kom hier en ik begin, die ik allemaal gezien heb die het hadden waren franstalig
Affiche: ik weet totaal niet wie de 5de zou geweest zijn. Maya kende ik al en eva weet ik nu ook wie (wegens vorig week daar ook was) en nana naam ook.
Wie die franstalige was weet ik niet (Miss boobs of carmen.) en de 5de totaal niet wie
Koppels: bijna alle vrouwen hebben hun laten gaan
Handdoeken, condooms: Dit waren vollop aanwezig en werdt soms bijgevuld. waren precies dezelfde als vorig week. Eigenlijk de condooms vind ik wat slechter kwaliteit, ook hoe sommige het aan doen met helemaal open te rekken als ballon (er mag uitleg komen toch voor hoe aan doen XD)

Iets minder dan vorig week het beleefd (7/10) (hoe score geven lukt niet )
Dus, de taal die jij hier schrijft is Nederlands ?
Tja je zit daar op de taalgrens he.
Ik heb nog geen enkele keer problemen gehad vanwege Frans of Nederlands. Ik spreek min of meer beide talen en merk dat veel Franstaligen ook moeite doen.
Hoe lang heb je naar de douches gezocht dan? Je kan ze zien van aan de bar helemaal voorin, is ook niet het eerste verdiep. Amper 5 treden naar het tussenverdiep en toilet had je wel gevonden wat er vlak naast ligt.
 
Dus, de taal die jij hier schrijft is Nederlands ?
Tja je zit daar op de taalgrens he.
Ik heb nog geen enkele keer problemen gehad vanwege Frans of Nederlands. Ik spreek min of meer beide talen en merk dat veel Franstaligen ook moeite doen.
Hoe lang heb je naar de douches gezocht dan? Je kan ze zien van aan de bar helemaal voorin, is ook niet het eerste verdiep. Amper 5 treden naar het tussenverdiep en toilet had je wel gevonden wat er vlak naast ligt.
Limburgs kal 😂 gelukkig da je sneller leest dan we praten 😂

En ik wist niet dat zo erg met taalgrens daar was `ver van mijn bed`
En ja kan geen Frans. Ma probeer richting Engels. Heb wel met enkele Engels gepraat.

Ik kom uit de kleedkamers lang spiegel en zag op dat verhoog iemand in jacuzzi zitten en voor mij de wc. Dus daar heen . Er uit komen en dan de ruimte inspecteren en richting bar. Dan ook rond kijken en niks zien( ik keek op gelijks vloer. Pas ontdekt dat ik ging kijken wat op verhoog was omdat veel op en af gingen.

Dacht eerst dat daar jacuzzi/ wellness zone was daar
 
Kal ?
Limburgs kal 😂 gelukkig da je sneller leest dan we praten 😂

En ik wist niet dat zo erg met taalgrens daar was `ver van mijn bed`
En ja kan geen Frans. Ma probeer richting Engels. Heb wel met enkele Engels gepraat.

Ik kom uit de kleedkamers lang spiegel en zag op dat verhoog iemand in jacuzzi zitten en voor mij de wc. Dus daar heen . Er uit komen en dan de ruimte inspecteren en richting bar. Dan ook rond kijken en niks zien( ik keek op gelijks vloer. Pas ontdekt dat ik ging kijken wat op verhoog was omdat veel op en af gingen.

Dacht eerst dat daar jacuzzi/ wellness zone was daar
Wat is kal ?
En doe eens wat moeite om Nederlands te schrijven aub.
Het is beschamend voor andere Limburgers. Die ik heel sympathieke mensen vind trouwens.
 
Laatst bewerkt:
Toch ook even in reactie op Dasjhaay. Ik probeer in de volgorde van wat hij zei te reageren...

Yep, lockernummers worden soms na elkaar gegeven, en dat zorgt er soms voor dat een paar mannen bij 't omkleden dicht op elkaar zitten. Niet het einde van de wereld, en iets wat makkelijk kan opgelost worden door meer at random lockernummers uit te delen. Misschien een kleine tip voor 't beheer...

Ik herinner me toch niet dat ik veel moeite had om het toilet en de douches te vinden de eerste keer ik er kwam. Je kan de douches letterlijk zien van de andere kant van de zaak aan de bar. Ook geen probleem met het aantal douches. Ik denk dat drie ruim voldoende is. Langer dan één of twee minuten heb ik nooit moeten wachten aan de douches, en meestal hoef je zelfs helemaal niet te wachten. Als drie douches al te weinig is, wees dan blij dat je nooit in de Erodance kwam in Gent waar er één douche was voor soms tot 80 man. Van de Erodance gesproken, iemand die daar meer over weet? Ik ging er al een tijdje niet meer, maar keek wel nog eens af en toe naar de agenda. Zie dat die nu "definitief gesloten op deze locatie" is?...

Wat de bar betreft, ik ga eerlijk zijn, ik zou ook niet geweten hebben wat je met "bok" of "fleske" bedoelde, en dat pinkje opsteken zou ik ook niet gevat hebben. Maar ik ben dan ook geen caféhanger. Ik denk dat je de zaak ook moeilijk kan vergelijken met een buurtcafé...

Dan de ervaring van de middag zelf. Zo zie je maar dat iedereen die anders ervaart. Ik had net in 't begin geen moeite en ben redelijk vlug bij Miss Boobs geraakt. Miss Boobs is de Franstalige dame met halflang donker haar. Daarna ook tot twee keer toe bij Carmen geweest en flink genoten. Op een bepaald moment ook lekker ondergesquirt door haar. 't Was alsof ze even een tuinslang op me had gezet. Een vette straal recht in m'n gezicht. Lekker, lol. Carmen is by the way de slanke blonde dame met subtiele tattoo tussen haar borsten. Die spreekt Nederlands. Zo weet je gelijk wie de Franstalige en vijfde dame zijn die je niet kende...

Na 15u was 't voor mij een stuk minder. Waar normaal een deel van de mannen halverwege stoppen en terug huiswaarts gaan waarna 't wat rustiger wordt, bleek 't die dag net omgekeerd te zijn. De mannen bleven, en net de koppeltjes gingen vroeger weg, waardoor de verhouding mannen/vrouwen niet meer helemaal goed zat. Desgevolg nam 't haantjesgedrag ook toe, en dat heb ik bij Nana duidelijk gemerkt. Tot twee maal toe wanneer ik na rustig te wachten een gaatje vond -no pun intended- sprong er iemand als een pijl uit een boog voor m'n neus. Eerst de man die haar net kwam van neuken die haar daarna nog uitvoerig befte, én 't blijkbaar nodig vond ze daarna nog een tweede keer te neuken. Toen die eindelijk klaar was en ik 't nog eens wou proberen sprong er binnen de halve seconde een ander voor m'n neus en ging zover om me met gestrekte arm aan de kant te duwen. Waarna mijn humeur gelijk onder 't vriespunt ging, en dat heeft Nana ook gelijk kunnen merken.

Ik ben overigens niet akkoord met je dat je macho gedrag moet beantwoorden met macho gedrag. Liever respectvol blijven, ook al is niet iedereen dat met jou, en ook al val je daardoor af en toe uit de boot, zoals ook hier bij mij 't geval was. Als we allemaal haantjesgedrag beginnen te vertonen, dan wordt 't op termijn voor niemand meer leuk. Toch?...

Enfin, in het laatste half uur dan toch nog een heel leuk moment gehad met de dame van één van de weinige koppels die tot het laatst bleef en achteraf nog een aangename babbel mee gedaan. Die heeft me weer weten te ontdooien, waardoor ik de middag toch nog met een positieve noot kon afsluiten.
 
Laatst bewerkt:
Wie er vandaag niet was had ongelijk.
Lage opkomst en daardoor ook veel potentieel om snel bij een dame te raken.
Mijn Lisa was in vorm en had er serieus zin in. We trokken samen het feestje op gang omstreeks kwart voor één zodat er een eind kwam aan het feit dat iedereen een beetje naar iedereen zat te staren wegens de -zeker in het begin- erg weinige gasten.
Later rond 15:30 kwam ik diep in haar poes klaar, achteraan op de sofa waar ze een perch of baarspositie op me uitvoerde. Ik spande mijn handen om haar lende, ze weegt amper 50kg, tilde haar een beetje op en bleef stoten tot ik schokkend klaarkwam.
Ik werd er verschillende malen op gewezen dat ik een condoom moest gebruiken tot iedereen min of meer door had dat ze mijn vriendin is. Vond ik trouwens zeer positief, sociale controle werkt.
Wat mij enorm tegenviel : de koude in de club bij aankomst. Niet normaal. Nauwelijks iets warmer dan de buitentemperatuur.

Door het startinitiatief van Lisa was de kop er af en de party kwam op gang.
Zoals geweten, mooie Madamtjes zijn standaard.
Ik ben van mening dat Lisa de mooiste is, al kan ik niet garanderen dat mijn oordeel objectief is.
Voor mij was dit alleszins een topeditie want ik heb het niet begrepen op 15 man op één vrouw.
Wat nog niet wil zeggen dat als er weinig volk is, je dan een vrouw kan claimen voor een namiddag.
Ik zag een kerel rond het chinese jongding Yu hangen. Maar echt werkelijk continu. Rond 16 u heb ik hem gezegd: "En als je ze nu eens mee naar huis neemt in je broekzak? Dan hebben wij nu tenminste nog een uurtje om iets te placeren." Een reeks valse excuses volgden. Het is immers onmogelijk dat hij niet opgemerkt heeft dat er talloze mannen ook wel eens aan bod wilden komen. De kerel deed ook niet eens zijn onderbroek uit. Zat gewoon uren te strelen met Yu. Aub zeg. Huur nadien een kamer ergens.
Veel instemming rondom mij maar voor Yu heb ik het waarschijnlijk verknald. Ze was danig geïntimideerd door mijn tussenkomst. Als team member zou ook zij beter moeten weten. Ik heb de indruk dat ze de kleverigheid van bepaalde types misbruikt om minder actie te moeten ondergaan/ondernemen. Soit, ik had de stok toch al in het hoenderhok gesmeten en sowieso konden we er niet bij. Volgende keer weer een kans.
Ook niet de eerste namiddag dat ik dit allemaal opmerk.
Een foute instelling want de anderen meiden moeten dan wel de geile beren bedienen.
Nochtans rond 15 u had ik wel even de kans. Een vriendelijke man bood aan om te wisselen omdat het bij hem plots niet zo goed lukte. Ik nam over en voelde haar zalige kutje over het condoom glijden. Ik stootte zelf niet want ik merkte dat ze het graag zachtjes heeft. Dus liet ik haar heen en weer glijden over mijn gladjanus. Steeds meer mannen kwamen rond ons staan en opeens was het "j'ai soif". Alleevooruit. Had ik tervoren ook al opgemerkt. 5 minuten neuken en een excuus om weg te geraken.

Nog even dit. Ook nu waren er weer 2 brazil ladies aanwezig.
1 heb ik links laten liggen wegens pmc. Haar goed recht natuurlijk maar ook mijn goed recht om haar over te slaan. De andere daarentegen … fuck man … ik heb daar 4 keer opgezeten. Zalige kont.
Ik had zelfs de indruk dat ze het nog graag had ook.
Stel je voor dat ze het echt leuk vond. Ik kon niet echt uitmaken of het fake was of niet.
Maar 1 ding is zeker. Genoten & genoten.
Zalige kont!

Het viel me op dat een mansmensch zich overal tussen de neukende mannen en vrouwen bemoeide om aan een kut te kunnen wrijven, borsten te voelen, soms zelfs zijn hand tussen je gestoot en de lady te begeven.
Dit 155 cm grote stuk irritantheid heb ik niet lik op stuk gegeven temeer omdat ik zijn hand met een zeer krachtige greep van tussen mij en mijn Lisa verwijderd heb. Onmogelijk dat hij de hint niet begrepen zou hebben en ik heb hem daarna ook niet meer in mijn buurt gezien. Volgende keer sla ik hem dood met een vliegenmepper.
Een reeks kleine akkefietjes dus, die je overal tegenkomt.
Kon zeker de pret van deze namiddag niet bederven voor mij.
 
Laatst bewerkt:
Wie er vandaag niet was had ongelijk.
Lage opkomst en daardoor ook veel potentieel om snel bij een dame te raken.
Mijn Lisa was in vorm en had er serieus zin in. We trokken samen het feestje op gang omstreeks kwart voor één zodat er een eind kwam aan het feit dat iedereen een beetje naar iedereen zat te staren wegens de -zeker in het begin- erg weinige gasten.
Wat mij enorm tegenviel : de koude in de club bij aankomst. Niet normaal. Nauwelijks iets warmer dan de buitentemperatuur.

Toen de kop er af was ging het goed. Zoals geweten, mooie Madamtjes zijn standaard.
Ik ben van mening dat Lisa de mooiste is, al kan ik niet garanderen dat mijn oordeel objectief is.
Voor mij was dit alleszins een topeditie want ik heb het niet begrepen op 15 man op één vrouw.
Wat nog niet wil zeggen dat als er weinig volk is, je dan een vrouw kan claimen voor een namiddag.
Ik zag een kerel rond het chinees jongding Yu hangen. Maar echt werkelijk continu. Rond 16 u heb ik hem gezegd: "En als je ze nu eens mee naar huis neemt in je broekzak? Dan hebben wij nu tenminste nog een uurtje om iets te placeren." Een reeks valse excuses volgden. Het is immers onmogelijk dat hij niet opgemerkt heeft dat er talloze mannen ook wel eens aan bod wilden komen. De kerel deed ook niet eens zijn onderbroek uit. Zat gewoon uren te strelen met Yu. Aub zeg. Huur nadien een kamer ergens.
Veel instemming rondom mij maar voor Yu heb ik het waarschijnlijk verknald. Ze was danig geïntimideerd door mijn tussenkomst. Als betaalde kracht zou ook zij beter moeten weten. Ik heb de indruk dat ze de kleverigheid van bepaalde types misbruikt om minder actie te moeten ondergaan/ondernemen.
Ook niet de eerste namiddag dat ik dit opmerk.
Een foute zienswijze en instelling want de anderen meiden moeten dan wel die geile beren bedienen.
Nog even dit. Ook nu waren er weer 2 brazil ladies aanwezig.
1 heb ik links laten liggen wegens pmc. Haar goed recht natuurlijk maar ook mijn goed recht om haar over te slaan. De andere daarentegen … fuck man … ik heb daar 4 keer opgezeten. Zalige kont.
Ik had zelfs de indruk dat ze nog goed kon acteren dat ze het graag had ook. Stel je voor dat ze het echt leuk vond. Ik kon niet echt uitmaken wat de "case" was. Maar 1 ding is zeker. Genoten & genoten.
Zalige kont!
Nog dit.
Het viel me op dat een mansmensch zich overal tussen de neukende mannen en vrouwen bemoeide om aan een kut te kunnen wrijven, borsten te voelen, soms zelfs zijn hand tussen je gestoot en de lady te begeven.
Dit 155 cm grote stuk irritantheid heb ik niet lik op stuk gegeven temeer omdat ik zijn hand met een zeer krachtige greep van tussen mij en mijn Lisa verwijderd heb. Onmogelijk dat hij de hint niet begrepen zou hebben en ik heb hem daarna ook niet meer in mijn buurt gezien. Volgende keer sla ik hem dood met een vliegenmepper.
Een reeks kleine akkefietjes dus, die je overal tegenkomt.
Kon zeker de pret van deze namiddag niet bederven voor mij.
Random vraag uit vrouwelijk oogpunt: verwacht je op een gangbang dat niemand in je gezichtsveld komt terwijl je aan 't neuken bent?
Mij lijkt het logisch dat er ondertussen gepijpt en afgetrokken wordt, dat er mannen wrijven, knijpen, voelen, etc.
 
Random vraag uit vrouwelijk oogpunt: verwacht je op een gangbang dat niemand in je gezichtsveld komt terwijl je aan 't neuken bent?
Mij lijkt het logisch dat er ondertussen gepijpt en afgetrokken wordt, dat er mannen wrijven, knijpen, voelen, etc.
Lijkt mij ook logisch maar overkill is overkill. Het gaat ook niet om aftrekken, pijpen, enzovoort maar gasten die zich opdringen tussen jou en de vrouw. Er als het ware proberen tussen te kruipen.
Aan alle mannen en vrouwen die dergelijk gedrag appreciëren, dit is je kans om te reageren als je dit heel leuk vind. Voor mij is een gangbang afwisselen en samenwerken en niet een hand of 2 handen of vingers die in of bij haar kut willen geraken terwijl jij aan het neuken bent. Vanuit een vrouwelijk standpunt zou ik ook durven zeggen blijf met je vingers uit haar kut op een gangbang. Veiligheid voor alles. Je kan het niet maken om van de ene meid naar de andere te gaan om vingers naar binnen te wurmen.
 
Laatst bewerkt:
... Voor mij is een gangbang afwisselen en samenwerken ...
That's the spirit!!!

En gezond verstand blijven gebruiken. Let op lichaamstaal vrouwen en mannen.

Onmogelijk dat je in 2be niet aan je trekken komt. Bij allemaal en op gelijk welk moment is wel onrealistisch.

Waren er wat koppels ook gisteren?

Groetjes van een grote (letterlijk en figuurlijk) fan van Lisa. En Sins ook maar minder lijfelijk 😁
 
That's the spirit!!!

En gezond verstand blijven gebruiken. Let op lichaamstaal vrouwen en mannen.

Onmogelijk dat je in 2be niet aan je trekken komt. Bij allemaal en op gelijk welk moment is wel onrealistisch.

Waren er wat koppels ook gisteren?

Groetjes van een grote (letterlijk en figuurlijk) fan van Lisa. En Sins ook maar minder lijfelijk 😁
Een paar "koppels".
En een paar koppels.

Thanks. Je ziet ons nog wel eens verschijnen.
 
Donderdag had ik een vrije namiddag door een opdracht die veel sneller klaar was dan gedacht.
Ik zat daarbij in Knokke en twijfelde om naar 2be te rijden. 1:45 min bollen. Dus -> IPhone -> connecteren ->Spotify-> Springsteen -> random play.

Eéns de club binnen rond 13 u stelde ik vast dat het waarschijnlijk een drukke namiddag ging worden. Reeds heel veel volk en ook na mij kwam nog de ene na de andere bezoeker binnen.
Ik ben een afwachter, sta meestal eerst wat te lullen met andere lullen aan de bar. Rondkijken, checken wie er is van mijn maten. Ik ken er intussen wel wat volk. Een kus van de meeste dames, je ben een Johnny of je bent het niet. 😂
Het was de SEVEN party van organisator "toffe Pee".
Ik ben meestal aanwezig op het andere event Insatiable Angels, was dan ook alleen (zonder Lisa) en voelde me vrijer en onbezorgder.
Het deed deugd de andere ploeg nog eens aan het werk te zien (en horen ). Italiaanse Eva. (1x) Vaste waarde, roepen tieren spuiten.
Maya zag ik een paar keer voorbij dartelen. Ik ben er niet toe gekomen.
Julie wel, al was het maar eventjes.
Een fucking lekker slanke grote zwarte schoonheid. (2x)
Omg, wat een heet non-stop-lullen-intake-machine.
Ik passeerde ook even bij Monica voor een pijp en een stoot.
En of course ook bij Nana.
Lang geleden dat ik nog zo actief kon zijn want al een tijd dat het niet echt goed zat in mijn bovenkamer.
Een tijd geleden heeft Nana in die bovenkamer eens goed gekuist en sindsdien ging het bergopwaarts met me.
Maar soit.
Iedereen weet intussen dat ik het erg heb voor Aziaatjes. Zie ook mijn bijdragen hier aan https://www.girlsreview.nl/threads/de-mooiste-lekkerste-aziatisch-dames.306/
Ik was een half uur binnen en stond nog te gapen toen er een koppeltje binnenkwam. Zelfs in zijdelings profiel en de duister van de club herken ik Aziatische trekken. Ik maak er meteen een kanttekening bij. Maak me geen illusies / de kans komt groot dat ik er met al dat volk niet bij geraak. Ik blijf staan waar ik sta. Het duurt lang voor ze omgekleed zijn. Ik besluit om te gaan kijken. Meisje heeft nog steeds haar kleertjes aan.
Een beetje bedeesd. Ik kijk haar partner aan. Verdekke, dat is mijne maat! Krijg ineens een flits binnen dat hij me vertelde over een nieuwe Aziatische schoonheid waarmee hij wel eens 2be wil aandoen wegens haar gb fantasie.
Maar JezusMariaJozef wat een schoon kind. Ik schat ze 22-23. Blijkt achteraf dat ik er dik naast zit.
Ik laat ze rustig hun rondje verkennen in de club. Ze is volgens mij op van de zenuwen. Ik hoor boven een kreet van genot. Ik kan de stem niet thuis brengen. Ik denk… het zal toch niet… ik ga kijken… ze was even gevingerd geweest en kwam daar al bij klaar.
Onnodig te zeggen dat ik niet een paar keer mijn plaats opgevorderd heb in dit prachtig wezen met 3 spleetopeningetjes. Ik kwam hard klaar toen ik ze nam, staand aan de bar. Ik weet niet meer precies. Maar een keer of 5 ben ik er over geweest. Kon er geen genoeg van krijgen.
Deze SEVEN party door toffe Pee gaat ook door in andere clubs. Veel dames (meer dan SEVEN hoor) en koppels komen er ook op af.
Ik zeg het ook als het goed is. En dat was het. Top Party!!!

Nog iets vergeten gedemme. Ik merkte af en toe haantjes gedrag op en ik was daarin niet alleen. Organisator ging effe de mannen bedaren en dat vind ik zo'n knappe mentaliteit. Ik heb het hem ook gezegd. Chapeau, zou meer moeten gebeuren.
 
Laatst bewerkt:
Hoi hoi, donderdag ook heel erg genoten van de party. De aangekondige "Seven" zagen er dan ook fantastisch uit. Stiekem hoopte ik op een herhaling van de show vorige week tussen Carmen en mijn favoriete roodharige amateur. Als die elkaar vinden is het ook een lust voor het oog ..... Carmen was er niet, maar ik belande op bed tussen de nieuwe zwarte schoonheid en mijn witter dan wit huidje. Vlotjes van de ene naar de andere. Beide genoten zichtbaar van de volle actie op het bed. Het is toch echt wel geweldig als het boven is. Daar kan ik voor een 2e keer genieten van het amateurtje in de Sling. Boven kon ik nog 2 rondes doen alvorens naar beneden te gaan. De sfeer was wel top en de mix tussen de professionele dames en de koppels is echt fijn. Als laatste actie moest ik toch nog even langsgaan bij mijn favorieten Nana en tja die rosse. Op het einde met kleren aan de bar ook nog even kunnen praten. Dit kan enkel in 2BE. Goeie klik en compagnie in en naast de bedden. Ik hoop dat deze mix nog lang behouden blijft. Is voor vele mannen top dat er zoveel keuze en afwisseling is. Met ieder haar talent. Ik ben weer snel van de partij.
 
Terug
Bovenaan Onderaan