Toegevoegd aan WhatsApp groep

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Lekker tongetje

Vaste klant
Forumpionier
216
24/07/21
364
7
Vannacht ineens toegevoegd aan een WhatsApp groep met meer dan 200 deelnemers
Nummer van de beheerder heb ik nog van die mafkees
Stonden ook deelnemers tussen met foto sommige ook met vrouw of kind mannen kijk hier mee uit
 
Whatsapp op de wandeltelefoon zo instellen dat je niet aan groepen kan worden toegevoegd: instellingen -> account -> privacy -> groepen -> mijn contacten, behalve -> aanvinken wie jou niet mogen toevoegen (in mijn geval: iedereen). Zo kunnen alleen geselecteerde contacten jou toevoegen en geen vreemden.
Zelf gebruik ik een Lebara kaartje van de belturk. Activeren, eventueel beltegoed op zetten voor de ouderwetse 'gewone' telefoontjes, maar vooral via wifi gebruiken om te appen en te bellen. Had een keer wifi tijdens de navigatie naar een dvp nodig, merkte toen dat genoeg mensen hun wifi nog open hebben staan. Gaat een dame of haar handler/pimp/'motorbendelid' vervelend doen? Simmetje eruit, doorknippen en nieuwe bij de belturk halen.
 
Ik geef nooit mijn mobiele nummer. Ik heb nog geen speciale telefloon voor deze 'activiteiten', maar overweeg ernstig dat te doen. Deze post bevestigt maar wwer eens waartoe het kan leiden als je zomaar je telefoonnummer geeft aan onbekenden.

Maar hoe bedoel je dat je je nummer niet "geeft" ?
Je belt of appt voor een afspraak - dan hebben ze je je nummer ?

Of doe alleen ramen ?

Als je met bellen je nummer onderdrukt "anoniem" - wordt er dan werkelijk opgenomen ? Ik zie ongeveer alle advertenties melden dat ze geen anonieme bellers opnemen .

Inderdaad is het allereerste advies om - als je gaat/moet bellen of appen voor een afspraak , dat met een aparte sim en telefoon te doen waarin niet je naam/profiel bij zit.
 
Ik geef nooit mijn mobiele nummer. Ik heb nog geen speciale telefloon voor deze 'activiteiten', maar overweeg ernstig dat te doen. Deze post bevestigt maar wwer eens waartoe het kan leiden als je zomaar je telefoonnummer geeft aan onbekenden.
Sowieso moet je een aparte telefoon hebben voor deze activiteiten, op mijn wandeltelefoon krijg ik soms ook berichten van de 'rabobank' en 'post.nl' en ik ben ook een paar keer gebeld vanuit het buitenland op dat nummer, vorig jaar ook een keer toegevoegd aan een groepsapp
 
Dit is een bekend probleem en komt helaas vaker voor. Ook op andere manieren.
Ik ben niet zo lang geleden uit het niets benaderd door iemand (voor mij onbekend) op whatsapp met een dreigbericht dat ik moet betalen omdat ik anders "exposed" wordt op facebook, mijn gezin kapot gemaakt wordt en mijn carriere over is.
Moest er wel om lachen, maar als het mijn prive nummer was dan had ik het niet zo leuk gevonden.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan