WHEM Yeikar, Breda

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Karm

Wandelaar
73
04/10/21
15
5

Reviews op kinky.nl zijn een jaar oud, maar ik kan hier niks vinden.
 
Dit is gewoon een gek wijf, ik had app contact gelegd maar duurde lang voor een reactie en dus had ik hem weer verwijderd, daarna begon er een tirade over me heen te komen via app, knettergek wijf is het in mijn ogen, mijn mening niet aan beginnen die mist een paar snaren enZegt dat je beter je Gore hoerenmoeder kan gaan neuken etc uiteraard in het Engels dat dan wel maar sjees dit heb ik niet eerder meegemaakt
 
Op Kinky goeie reacties, dus contact gelegd met Yeikar. Het ging moeizaam, en er was ergernis, maar ik kan later begrijpen waarom. Ik kom er nog op terug.
Uiteindelijk het appartement binnen gekomen, en naar de slaapkamer geleid. Niet douchen, maar ik was schoon. De knaken overhandigd, en besproken wat ik wilde.
Yeikar is een knappe verschijning, klein, verzorgd, maar voor mij teveel Corona kilo's. Als ze er 10 zou verliezen zou het een vamp zijn. Wel is ze strak en stevig, niks hangt. De sex was goed, en ik verwonderde mij over haar strakke poes. Er gebeurde wat we afgesproken hebben, niet meer, niet minder.
Daarna kreeg ik een massage. Die mocht er zijn, met attributen zoals kleine stokjes en drukpunt ballen. Ze bleek in Spanje in een professionele massage salon te hebben gewerkt. Ze deed het zo goed, dat, toen ik kon kiezen voor de tweede ronde sex, of de voorkant masseren, ik voor de laatste koos. We hadden leuke gesprekken, in het spengels. Ze is lief, en leuk in de omgang. Ze vertelde dat ze nogal wat last heeft gehad van criminele 'klanten' die probeerden haar te beroven. Nu kon ik haar voorzichtigheid ook plaatsen. Je voelt je als vrouw alleen niet zo veilig, als je heb afgesproken met een klant, en op de camera zie je dat er twee figuren meeglippen, de flat in.
Afijn: sex is meer dan oké, leuke gesprekspartner, goeie massage. Top is haar strakke doosje.
Herhalingsgevaar? Als ze weer in vorm raakt is het een killer voor mijn pottemonnee. Althans, voor mij. Er zullen zeker mannen zijn die ook op mollig vallen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan