Het dilemma: één voor twee of twee voor één?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Sweetwood

Wandelaar
48
10/06/22
27
3
Okay, de vraagstelling: wat zou jij doen?

Zit met een dilemma waar ik niet echt uit kom. De vraagstelling is: één dame voor twee uur of twee dames voor één uur? Qua prijs komt het op hetzelfde neer, 220 tegen 225 Euro. De enkele dame is een lekkere dame van begin 40 waar enige ervaring mee is en voor mij zeker de moeite waard. De twee dames zijn midden 50 en voor mij onbekend terrein.
Optie 1 is een geile ervaring die lekker lang duurt en waarschijnlijk ook intiemer is, optie twee is korter maar een stuk geiler vanwege 2 dames die aan je pik slobberen.

Moeilijk! Wat zou jij doen?
 
Wat ik zou doen? In ieder geval niet iets waarbij ik met meer dan 1 dame tegelijk intiem moet zijn.
Dus ofwel die ene van 2 uur ofwel twee afzonderlijke dates van 1 uur...
 
Ik heb ervaring met trios waar er bij een vaste dvp een 2e aansluit. Zeker als de dames ook met elkaar aan de slag gaan, is mij altijd aangeraden dat de 1e dvp de 2e dvp kiest. Voor mij is een trio niet compleet zonder lesbische actie en ze verwennen mij ook heus wel tegelijk.
Nooit spijt van gehad.
 
Laatst bewerkt:
Met een eerder, onverwacht, trio ervaarde ik dat ook zo. Afwisselen waarbij de ander passief was en wisselen van condoom met pijpen. Tijdens de finale was één van de twee zich ook al aan het aankleden zelfs. Desondanks was het lekker en een prachtige ervaring, maar dat was ook mede doordat het onverwachts was.
Met deze dames dus gepland, maar ik gok er gewoon op dat het een geile vrijpartij wordt.
 
Nog nooit aan trio VVM gedaan en hoewel het een geil zicht is om dat te aanschouwen op beeld materiaal zal mij dat niet bekoren in real denk ik .
De enige overweging om dit misschien toch eens te doen zou twee DVP moeten zijn die dat zelf voorstelt en die van lesbische actie houden . Op die manier kunnen we afwisselend met twee telkens 1 dame verwennen .
ik hou me zelf te graag bezig met de dame en dan bedoel ik niet het neuken zelf maar vooral het voorspel. Het laatste jaar heb ik dan ook geen dates meer gedaan korter dan 2 uur waarbij de dame vooral mag genieten van alles wat ze leuk vind. Als er dan twee gelijktijdig die geen lesbische actie appreciëren zou ik me toch altijd ongemakkelijk voelen omdat de 100% aandacht maar naar eentje gelijktijdig kan gaan .
Ik ga daar niet naar op zoek en hou het zolang bij 1 dame die minstens 2 uur mag mee genieten van het samenzijn .
Optie 1 dus voor mij .
 
Ja, uiteindelijk gaat het ook optie 1 worden, maar dan gewoon 1 uur.

Bij een trio met twee dames is het inderdaad het geilste als er wat lesbische actie is en dat idee heb ik niet echt bij deze dames.
 
Ik wil mezelf eens verwennen en zat deze week te piekeren over een vergelijkbaar dilemma dat de topicstarter ter sprake brengt. Ik ga echter niet voor privédames of raamdames maar altijd voor masseuses.

Ik worstelde met de keuze om 2 uur te kiezen met een voor mij bekende dame of 2 keer een uurtje achter elkaar met 2 onbekende dames bij dezelfde massagesalon (Mystique Thai Thai). Een derde optie zou nog zijn geweest om zoals topicstarter noemt 2 dames tegelijk te nemen, maar die optie veel eigenlijk al wat eerder af, omdat me dat iets te veel van het goede leek qua impulsen die er op je afkomen.

Nu voor 2 keer een uurtje achter elkaar met 2 verschillende masseuses gekozen. Ik ben benieuwd of ik 2 keer een hoogtepunt mag ervaren, want dat zit er normaal gesproken bij mij niet in, maar hoop ik nu eindelijk een keer mee te maken.
 
Verbeterde optie 1:
In onbekende dames 225 euro investeren lijkt me sowieso te veel risico op een teleurstelling. Kies dan voor 1 bekende goede en een vriendin van deze dame.

Verbeterde optie 2:
En er is denk ik ook meestal sprake van afnemende spanning naarmate de date langer duurt, dat pleit voor beter 2 x 1 uur dan 1 maal 2 uur.

Het element van nieuwe ervaring en spanning maakt denk ik ook uit voor de beleving.

Alles afwegende zou ik daarom gaan voor de vebeterde optie 1.
 
Verbeterde optie 1:
In onbekende dames 225 euro investeren lijkt me sowieso te veel risico op een teleurstelling. Kies dan voor 1 bekende goede en een vriendin van deze dame.
Ik heb ervaring met trios in Privéhuizen en massagesalons. Nooit in het diepe gesprongen maar altijd bij een voor mij al bekende dvp eerst besproken. Waarbij de 1e dan meestal ook aangaf laat mij de 2e dvp uitzoeken voor de onderlinge klik. Zeker als lesbische actie gewenst is.
 
Hangt natuurlijk ook beetje af van wat je ervaringen zelf zijn heb je al vaker triootjes gedaan met 2 vrouwen of zou dit de eerste keer worden en ook een beetje wat je financiele situatie is. Heb je nog nooit een trio gedaan en is dit je fantasie dan zou ik hiervoor gaan zou dan wel zeker van zijn dat de dames beide actief zijn en ook met elkaar , niet dat ze je gewoon om stebeurt pijpen en neuken want dan valt je eerst trio ervaring mischiens wat tegen. Verder moiet je natuurlijk ook beetje naar je eigen beurs kijken kun je het geld makkelijk missen of is het veel geld voor je en wil h=je daarm beetje op zeker spelen, in het laaste geval zou ik gewoon 1 dame een uurtje kiezen met de optie om een uurtje te verlengen . Zeker bij onbekende dames is dat vaak de beste optie is het leuk verleng je valt het tegen dan beperk je de schade en kun je het bespaarde uitgeven aan een andere dame. Kun je het geld makkelijk missen , dan gewoon doen waar je zin in hebt en kies je de volgende keer de andere optie
 
Terug
Bovenaan Onderaan