WHEM Isabella uit Ecuador Geleenstraat 72bp k2

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Spritzen77

Vaste klant
Forumpionier
215
14/07/21
132
3
Ik zag gisteravond een prachtige trans achter het raam zitten van Geleenstraat 72bp k2, grote borsten en kort gitzwart haar. Op haar lichaam waren wat glitters geplakt. Ze vertelde dat ze uit Ecuador kwam en dat ze Isabella heette. Omdat ik best wel moe was ben ik niet naar binnen gegaan.

Heeft iemand ervaring met haar?
 
@aapie1985 ik heb een idee wie @Spritzen77 bedoeld. Eigenlijk ben ik in die hoek uitgekeken op de transen. Volgens mij is deze dame niet groot en ik schat haar 40 tot 50. Ze ziet er jonger uit. Als ik bij gesprek aan raam merk, dat er geen klik is dan ga ik niet naar binnen. Dan kan je afwerkseks verwachten met schooi pogingen naar meer geld. Voor Spritzen77 is het even wachten of iemand een inhoudelijke antwoord kan geven.

CG
ps wegens NSB gedrag van andere leden post ik hier nauwelijks iets.
 
Alex85 en kijker70. Ik heb vandaag een bijdrage gedaan. Naast transen bezoek ik ook graag dames die als meisje geboren zijn. En er zijn andere experts. Op een andere forum ben ik wel actiever. Maar goed hier gaat om Isabella waar de andere ts expert Spritzen77 naar vroeg.

CG
 
Ik heb inmiddels ontdekt dat Isabella onder de naam mariabig een profiel heeft op Romeo..com (Zie afbeelding). Helaas geeft ze onder het kopje position aan dat ze more bottom is :cry:

Zo ontzettend jammer want ze zag er zo heerlijk geil uit toen ik haar achter het raam zag zitten in de Geleenstraat, met glittertjes over haar lichaam... Mmmm...

Tegen beter weten in hoop ik daarom dat ze bij het opstellen van het profiel een vergissing heeft gemaakt.

//Mod edit, geen foto's plaatsen aub.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Hoi Spritzen,

Bedankt voor het delen van haar planetromeo profiel en die heb ik bekeken. Het komt voor dat tvp's een profiel aanmaken voor werving van klanten en of toyboys. Dat zegt niet welke rol ze beroepsmatig doen. Het kan zijn dat ze daar een toyboy zoekt die haar komt neuken, omdat ze meer bottom klanten heeft. Het zegt nog niets over de rol die ze met klanten neemt.

Ik heb daar een balletje opgegooid en dat kan je ook doen. Hou er rekening dat ze vele berichten ontvangen en daardoor geen reactie krijg.

Cumgiver
 
Verder had ik de foto gesnipt van planetromeo en met de "searh for image" gezocht naar vergelijkbare beeldmateriaal. Deze dame heeft een profiel op kinky.nl die nu off line staat. Je kan een afbeelding met zoekmachine met
https://yandex.com/images/ die is minder prudent dan Google en Bing.



andere resultaten zijn van ladies.de en daar is of was haar artiesten naam "TS Isabella Ortega".

Dus ik denk dat ze niet vaak in de Geleenstraat zit en vaker rondreis.

Cumgiver

Op advertentienr had 1 lid kort een ervaring gedeeld https://www.girlsreview.nl/threads/ervaring-met-shemale.1189/post-12546
 
Was wel een mooi moment in het gesprek na.
Ik sprak met haar en toonde interesse in haar achtergrond. Ze keek me diep aan en zoende me.

''Oh je bent zo lief..''

Een mooi einde.
 
Terug
Bovenaan Onderaan