Recensie Huisvrouwtje (Sonja), Genk 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

BigGuy1978

Vaste klant
114
09/09/21
150
28
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Blond
Cupmaat
E+
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/sonja-34
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Pre-COVID eens afgesproken met Sonja, een lekkere MILF met een maatje meer. Ben zelf liefhebber van volle vrouwen die goed kunnen pijpen. En of Sonja kan pijpen: beste blowjob ooit! Was een beetje verrast toen ze een klodder glijmiddel op mijn lul kwakte en dit eerst helemaal al trekkend over alles smeerde. Ze pijpte me heel nat en diep met speciale techniek. Echt hemels.

Verder mijn favoriete standjes missio, cow en doggy! Moest me inhouden om niet over haar lekkere billen te spuiten. Gelukkig net kunnen inhouden en dan maar missio afgemaakt met zicht op haar wiebelende tieten (DD)

Sonja is een geile MILF die, als je haar respect geeft, je héél hard wil plezieren. Ze heeft idd niet de ideale maten en daar ben ik ook niet naar op zoek. Ze is een lieve, geile vrouw die hemels kan pijpen. Ik ben fan van haar :)

Heb haar in Zolder ontmoet, maar ontvangt tegenwoordig in Genk
 
Enige maanden geleden geweest toen ik dringend behoefte had aan seksueel contact. Dat merkte ze snel en waardeerde dat! Was leuk samen en lekker.

Ging er ook naar toe vanwege het pijpen in de review hierboven. Niet veel vrouwen doen dat nat. Het was lekker maar ik heb denk ik een speciale touch nodig of ik ben liever zelf actief. Wellicht een volgende keer beter.
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen in mond
  3. Klaarkomen op gezicht
  4. Klaarkomen op lichaam
  5. Penismassage
  6. Pijpen zonder condoom
  7. Tussen borsten (russisch)
  8. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Blond
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/escort/dames/sonja-huisvrouwtje-2.html
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik heb Sonja al vaker bezocht, de laatste keren in juni en juli.
Altijd met een zeer aangenaam gevoel vertrokken.

Bij de eerste date adverteerde Sonja nog niet zo lang op afspraakjes en op een schattige manier merkte je dat wel een beetje. Geen routineuze professional, maar een onenightstand experience. Stapje voor stapje dat lekker zachte lijf verkennen, heel dicht op elkaar liggen, zalig tongzoenen, pzc, afwisseling,... Bij het beffen/vingeren voelde ik eerst een beetje terughoudendheid. Begrijpelijk met een onbekende man heel close op een héél gevoelige plek. Met een zachte, geduldige aanpak voelde ik haar meer en meer ontspannen. Ze gunde me de tijd om haar te ontdekken en ik nam die tijd dan ook met volle overgave. Ik had meteen een nieuw favoriet befkutje. 🍑:p Ze is altijd glad, altijd fris, lekkere lipjes, superzachte dijen en met de juiste klik dan... wel, als ik gelovig was dan zou ik denken dat ik in hemel was met de hemelsluizen geopend.

Later kwam ze nog enkele keren terug op die eerste date en hoe bij haar het vertrouwen moest groeien dat nodig is om zich zo te kunnen laten gaan. We praten ook wel eens over dingen die we doen, dingen waar ze minder van houdt, maar ook over dingen waar ze wel van geniet. Het zijn soms kleine details, maar ik voel een wederzijds respect.

Zo liet ze me na enkele dates weten dat ze ook nzc zou gaan doen voor een meerprijs. Ze had er begrip voor als ik zou afhaken.
Vroeger ben ik echter zonder het te weten zo vaak bij dames geweest die achteraf ook bleken te nzc... Als ik niks merk van eerdere activiteiten, dan geef ik er niet meer om. (Tijdens het beffen/vingeren ben ik er als jonge wandelaar ook wel eens ongewenst achter gekomen dat de dame vooraf zonder geneukt had. :eek::eek::eek: Snel laten klaarpijpen en buiten. En tot nooit meer! :sick: )
Bij Sonja nooit iets van gemerkt/geproefd, altijd op en top fris, vers en lekker. 😘 Ze weet waar ik voor kom en ik vertrouw haar wat dat betreft.

Wat me trouwens ook aantrok is de melding dat ze geen halve uurtjes doet. Voor mij een teken dat de dame géén band(af)werk wil doen, want dan weet je nooit hoe fris ze je zal ontvangen als nummer zoveel.

Allez het zal wel duidelijk zijn dat Sonja een beetje een favorietje van me is. :love:
 
Laatst bewerkt:
Ik ben net terug van nog eens een avondje Sonja.
Ik ga geen nieuwe recensie schrijven, de vorige was meer dan lang genoeg :geek:
en wat ik daar zei klopt nog steeds.
Voor mij is zij toch wel een topdame. 😘
 
Terug
Bovenaan Onderaan