Recensie Anne, Elsene 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

neuro-toxic

Wandelaar
57
11/02/22
43
9
Extra's
  1. Tussen borsten (russisch)
  2. Vingeren
Gesproken taal
Frans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
De dame adverteert regelmatig op tweedehands.be; ik vind haar niet terug op andere sites. Haar advertentie is momenteel offline, ik post de link van zodra ik de advertentie opnieuw zie. Ik heb wel haar nummer (uit de advertentie) via pb voor de liefhebbers. Ze ontvangt in een mooie en erg nette studio in Elsene met de mogelijkheid om voor en na te douchen.

Ze is lief maar geen grote babbelaar, maar wat heeft ze een geweldig lichaam :). Ze wou de massage geven in string, maar ze deed die zonder probleem uit toen ik dat vroeg. De massage is heerlijk ontspannend (zowel met de handen als het lichaam) en de opbouw naar het hoogtepunt beheerst ze prima. Zo goed dat ik in mijn eigen gezicht spoot :ROFLMAO:

Ik ben er ondertussen een tweede keer geweest en ik heb dezelfde ervaring gehad. Er is dus herhalingsgevaar.
 
Ook ooit bijgeweest. Goeie body to body massage maar vond het nogal automatische piloot, of ik ben feveel gewoon kan ook. Het ergste was dat een uur maar 45 minuten was en haar dat ook gezegd bij betalen. Ze zou er de volgende keer op letten. Niet meer geweest.
 
Ze ontvangt in een zeer proper flat te Elsene . Parking is mogelijk vergeet niet te betalen... Mooi vrouw afkomstig uit Argentine . verwarmde olie en zeer sensueel massage. Masturbatie tussen de borsten (heel mooi) Ze spréékt Frans of Spaans
Extra heb ik niet gevraagd maar ik twijfel dat ze ja zegt. neemt maar alleen 3 ,4 klanten per dag . No stress.
 
Terug
Bovenaan Onderaan