Algemeen Alkmaar algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dame op P1 is Albena/Antonia. Met bordje voor de raam, en vele betaalmogelijkheden.

Volgens mij de laatste kamer op 03/05 achterin, die is wel vaker verlicht ook al is er geen dame. Zo stappen wandelaars toch het hofje binnen, om vervolgens weer terug te lopen.

----------------


Dat is het onderste pand, Achterdam 30, die is alweer verhuurd:


Vanuit dat pand (begane grond) kijk je doorlopend naar plassende wandelaars, wat mij niets lijkt:)

Pand wat nu nog te huur staat bevindt zich op de 2e en 3e verdieping, Achterdam 36, voorzijde.

De prijzen zijn allemaal flink inderdaad! Maar altijd wel iemand die opteert.
P1 had die avond geen naambordje, dus niet Albena
 
Hedenavond rond de klok van 8 een rondje gedaan.Helaas geen dame die er aantrekkelijk eruit zag of er zin in had. Volgende week op een doordeweekse dag maar eens een nieuwe poging wagen.
 
heren des wandelleven,

Het commerciëlere Valentijn is weer voorbij, ben benieuwd hoeveel mannen zich dit weekend zich in de straat gaan begeven om hun afwijzing te verwerken en zich door een (soms) gewillige raamdame te laten afwerken. Ik zeg wel vaker dat het drukker word, maar met de week ga ik toch denken dat het minder lijkt te worden. Vooral doordeweeks, her en der wel wat dames maar soms geen enkele heer. helaas.
 
Laatst geweest en weer geen goeie service, nu ben ik ook niet iemand die een slechte recensie wil achterlaten om te spelen met iemand zijn broodgeld, ook iemand gesproken in de straat die ook niet tevreden was. Als het zo doorgaat, gaat Alkmaar leeglopen.
 
Laatst geweest en weer geen goeie service, nu ben ik ook niet iemand die een slechte recensie wil achterlaten om te spelen met iemand zijn broodgeld, ook iemand gesproken in de straat die ook niet tevreden was. Als het zo doorgaat, gaat Alkmaar leeglopen.
Hoi Kees voordat je gaat wandelen doe je dan geen onderzoek naar dvps met goede recensies? Zonde joh had je nog wel nieuwe dames gespot of dat ook niet ? Ik ben zelf al maanden niet meer op de dam geweest. Als ik je tip mag geven ga naar patricia👍.
 
@Keesvizzer ; je schreef eerder al een paar keer dat er geen knappe dames in de straat zitten, en dat de service van dames op de Dam algemeen genomen zoveel slechter is geworden, en dat de straat daar aan ten onder gaat.

De belangrijkste reden dat het zoveel minder is qua aantal dames, is dat de meeste wandelaars een normaal salaris hebben (zeg zo tussen de 1.700 en 2.200 netto per maand). Het zijn doorgaans geen chirurgen, advocaten en piloten die op de Dam komen. Het vrij besteedbare inkomen van de gemiddelde wandelaar was al klein, en dat is nu - doordat de kosten voor levensonderhoud de laatste jaren enorm zijn toegenomen - heel erg klein geworden. Plat gezegd: je kunt dan dus veel minder vaak en/of korter naar de dames. Voor een deel van de dames is het daarom niet aantrekkelijk genoeg meer om op de Dam te werken. Voor 1.000-1.500 euro per maand daar gaan zitten schiet niet echt op, zit dit naast een matige aanwas van jonge dames (veel kiezen tegenwoordig voor ander werk in ROE en BUL). Het gevolg is minder aanbod, waardoor een deel van de bezoekers het aanbod te matig vindt (kiezen uit 60 of kiezen uit 20, met een gemiddeld steeds hogere leeftijd ook, een groot verschil) en niet meer op de Dam komt.

Ik bezoek al jaren veel dames op de Dam (en die 15-20 totaal bieden allemaal nog dezelfde service en ervaring als jaren terug) en ken ook genoeg andere wandelaars die de Dam bezoeken. Het is niet zo dat het eerst 'wilde pornomeiden' waren, en dat ze nu opeens 'als een dood lijk' (zoals je laatst eens schreef) op bed liggen. Ik zou er ook de logica niet van inzien als dames hun service zo zouden downgraden, immers levert hen dat minder geld op, waar ze al te maken hebben met teruglopende inkomsten. Ik deel je visie dus niet, en denk genoeg anderen ook niet. Het aantal dames is wel sterk afgenomen, en ook de gemiddelde leeftijd is hoger geworden, plus weinig twintigers meer t.o.v. vroeger, dus als je daar bijvoorbeeld over klaagt kan ik dat wel snappen.

Iets anders nog, nu niet ter sprake, maar wordt wel vaker over geklaagd in zijn algemeenheid. Extra's als PZC zijn er ook genoeg, ondanks dat sommigen hier volhouden dat het nauwelijks nog te krijgen is. Tel alleen al 11 dames die op het moment ZC pijpen, en dat terwijl er op een normale dag niet meer dan 25-30 ramen open zijn - de helft van wat het op een goede dag in 2018 was... (het is alleen wel zo dat niet alle dames altijd aanwezig zijn). Daarmee is het PZC aanbod (zeker %) zelfs nog wat verbetert ten opzichte van enkele jaren geleden. Ik ben verder niet die 'mazzelpik' zoals hier laatst werd beweerd die die extra's als enige zou krijgen. Ik loop ook niet op PZC, en ga er ook niet extra voor betalen. Nu heb jij je niet specifiek beklaagd over het PZC aanbod, maar voor sommige anderen die wel over de kennelijke afwezigheid van dit soort extra's klagen; lees het forum beter, doe eens wat onderzoek, en doe eens wat navraag.

Het bare aanbod is momenteel wel iets minder, maar in aantal was het in 2023 op een gegeven moment hetzelfde als in 2018, waar de bezetting qua ramen sterk is afgenomen (% op dat moment dus zelfs verbeterd). Het zit hem wat dat betreft ook in goed geïnformeerd zijn.
 
Ja, helemaal mee eens. Vooral op weekenddagen, heel vervelend volk.

Veel kijken en weinig kopen, en irritant gedrag. Voelt soms een beetje onbehaaglijk ook, hoewel ze mij nooit lastig vallen. Met een voorkomen als Ted van der Parre blijf ik buiten schot ;-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan