Recensie Taiwan (Anna). Nu werkzaam Katy Thai Den Haag (Lila Thai Massage) 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Of Tawan en Anna dezelfde persoon is, dat weet ik niet. Tawan heeft een grote tattoo op haar dijbeen en op haar rug, lende hoogte zit ook een tattoo. De tattoo zien er oud uit. Maar goed, dat alvast gezegd hebben ben ik bij haar geweest.

Ik had gereserveerd via WA en wilde eigenlijk naar de kleine jaquzzi, maar dat ging niet lukken. De reden weet ik niet, niet naar gevraagd.
Ik werd ontvangen door de gastvrouw. Er waren werkzaamheden voor de deur, iets met waterleiding ofzo, dus er lopen wat werklui buiten rond, maar die hadden geen oog voor mij. In ieder geval rekende ik met de gastvrouw af, dat was deze week 5 euro goedkoper. Na het afrekenen werd Tawan gehaald.

Ik ben geen echte kenner van massage, echt genieten doe ik niet, al is natuurlijk het stukje dat ze met haar borsten over je rug gaan en naakt zijn een leuk gegeven. Misschien moet ik er in groeien. Ik vond de massage snel gaan, in een treinversnelling word je lichaam gemasseerd.
Ze is ondeugend, soms een kusje in je nek, dan een lik aan je oor, dat maakt de sfeer wel wat losser.
Na het omdraaien tease ze je wat, ze geeft je een vluchtige tongzoen, de extra prijs wordt afgesproken, volgens mij 70 euro en gaat aan de gang, ze pijpt zonder, maar gaf wel aan dat ik niet moest komen, dat gebeurde ook niet, een leuke pijpsessie, maar had wel wat langer gemogen. Standje 69...daar houd ze van, ik ben lang bezig geweest, maar ik likte haar klaar. Tijdens de befsessie heb ik met een vinger haar anus een klein beetje bewerkt, niet gepenetreerd, Ik heb haar in verschillende standjes geneukt en uiteindelijk heeft ze me klaar getrokken. Ze gaf me nog wel aan dat we de volgende keer anaal gaan doen.
Dus wie weet...er is wel herhalingsgevaar aanwezig.
 
Er staat gewoon dat Anna niet meer bij lila Thai werkt dit is de link naar Anna
Link is naar Tawan. Het ging toch over Anna? Ik ben de weg een beetje kwijt zo.
 
Werd toch nieuwsgierig naar Tawan. Vorige week was ik in de buurt en even een uurtje geboekt voor een massage. Massage valt erg tegen. Voelt plichtmatig en niet doortastend. Daarna omdraaien en rubbertje om d'r vinger en hatsee vol gas in m'n arie. Iets te veel van het goede. Daarna werd het ook een beetje plichtmatig. Toen ze goedlachs bij de balie stond had ik hoge verwachtingen, maar in de kamer viel toch een beetje tegen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan