Recensie Andrea (Roe), Den Haag, Geleenstraat 23 k6 3,90 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Ochtend
Dag
Donderdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ik ben anderhalve week geleden bij Andrea geweest. Ze trok m'n aandacht met een geile catsuit en hoge hakken en haar knappe gezicht. Voor 100 euro mocht ik een half uur naar binnen, helaas zonder zoenen. Ze ontving in een mooie kamer met veel sm attributen, maar daar kwam ik niet voor. Op mijn verzoek hield ze haar outfit aan en begon ze me te pijpen (met). Ondertussen kon ik lekker aan haar mooie kont en tieten voelen. Na een tijdje ging ze op mijn verzoek op me zitten in missionaris in die geile outfit. Uiteindelijk in doggy heerlijk gekomen. Was echt een soort porno fantasy met haar catsuit! Naderhand nog even gekletst. Ze spreekt goed engels en was heel vriendelijk. Als ze zou zoenen zou ik zeker terug gaan en zou het 5 sterren zijn.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Tussen borsten (russisch)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
C (fake)
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Heb haar vorige week een bezoekje gebracht.

Stond aan het raam in zwarte PVC legging. Wel een geil gezicht, die ronde billen in dat strakke hoogglans broekje. Andrea vroeg meteen 100 euro voor 30 min, dus short voor 50 euro was geen optie. Geen probleem, daar kwam ik ook niet voor. Ik zag die billen al voor me op die wenteltrap richting de eerste etage.

Ontvangst is in het pand boven op de kamer van (voorheen) Bulgaarse Stella. Bij het binnenlopen viel mijn blik op het ronde bed omgeven door talloze dildo's en toys. Niet het duurste van het duurste maar het gaf de kamer toch een soort van charme.

Na het aftikken van de cash en een vriendelijke babbel ging ik voor de 'normal' sex. Andrea kan veel en is eigenlijk overal goed in, zeker tijdens het zuigen moest ik me inhouden om niet te komen. Ook het ketsen verliep zeer goed. Uiteindelijk werd ik klaar gemolken met een Doxy vibrator.

Bij Andrea is niets te gek, als je met twee dildo's in je reet onderste boven in een schommel wil hangen is dat geen probleem.

Wandelbroeders, wees vriendelijk voor haar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan