Recensie Tina, Amsterdam 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Patience

Wandelaar
Forumpionier
45
04/07/21
45
9
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/2618813-tina
Totale kosten (in euro)
180+20
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Hallo heren,

Na een eerdere matig ervaring maar Tina opgezocht met de hoop dat het een top date zou worden. De foto's spraken me erg aan en ze is zeker de dame van de foto's.

Bij binnenkomst geen lichamelijk contact, meteen naar binnen, eerst betalen en dan douchen. Toen wist ik eigenlijk al dat het niet zou zijn zoals gehoopt. Lichamelijk is ze heel aantrekkelijk, mijn type, aardig is ze ook, dus interesse en zin had ik zeker maar of zij er echt zin in had weet ik niet, leek van niet. Ik zie er op zich ook prima uit, alhoewel smaken verschillen heb ik wel een goed uitziend atletisch lichaam dus daar lag het niet aan.

Na douche vertelde ze mij dat ik op het bed moest liggen maar dat deed ik niet, ik bleef staan en begon haar te zoenen. Ze doet best wel goed mee met het zoenen maar ik vind het zoenen met een opgespoten lip altijd toch wat matig alhoewel het er wel geil uitzag bij het pijpen. Waar ze trouwens best goed in is.

Na wat gezoen en gestreel heeft ze mij zonder condoom gepijpt (extra €20) waarna ze meteen over wilde gaan naar intiem maar dat heb ik geweigerd en heb haar eerst gebeft. Was zeer aangenaam, heel fris en schoon. Ze werd goed nat maar of ze er nou echt van genoot weet ik niet.. ik keek haar af en toe aan en ze bleef heel droog naar boven kijken alsof er niets aan het gebeuren was. Daarna nog wat gezoend en haar lichaam gekust.

Toen ze het condoom aan het pakken was bleef ik haar lichaam kussen en met haar borsten spelen, daarna deed ze m om en vroeg ze mij; '' welke positie wil je ? ''.. maar dat was voor mij wel het punt waar ik afhaakte.. Heb nog aangegeven laat het aan de flow over, wat maakt het uit hoe we het doen ? Ze zuchtte en wilde perse weten hoe ik het wilde, uiteindelijk is ze boven op me komen zitten.. maar ik voelde bijna niks omdat ze een boel glijmiddel had gebruikt.

Tijdens de seks deed ze op zich wel prima mee, ze kan haar heupen heerlijk bewegen en toen de glijmiddel al minder begon te worden voelde het heerlijk. Haar lichaam is echt mooi en zacht, voelde heel lekker om haar op mij te hebben. Heb veel met haar borsten gespeeld. Daarna nog wat posities gedaan waarbij ze elke keer weer vroeg en hoe nu ? en hoe nu ? De eerste ronde heb ik afgemaakt in prone-bone en jeetje wat was dat lekker, perfecte uitzicht.

Na de eerste rond op bed gelegen en geprobeerd een conversatie te hebben maar de klik was er gewoon niet. Zij heeft het ook nog geprobeerd, daar niet van. Nog een tweede ronde geprobeerd welke op zich best goed ging, wilde het af maken in doggy, wat trouwens goddelijk was, ze is echt lekker, dat uitzicht is niet te omschrijven, maar helaas niet gelukt. Daarna gedoucht en vertrokken.

Ontvangst was prima, een hotel waar je zomaar naar binnen kunt lopen. Kamer was schoon.

Alhoewel ik wel heb genoten van de seks, want uiteindelijk heb je echt een lekker lichaam tot je beschikking, ben ik er met gemengde gevoelens weggegaan. Ik denk dat ik gewoon te veel hemelse ervaringen heb opgedaan de afgelopen jaren en daar voldoet ze niet aan. We misten een klik. Tegenwoordig vind ik het zo moeilijk om nog een ervaring als '' goed '' te beoordelen laat staan uitstekend. Ik wordt kieskeuriger en kieskeuriger.

Geen herhaling.
 
Terug
Bovenaan Onderaan