Stoute Meisjes 4,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb geen review van het feestje van vandaag, maar nog wel van de 14de!

Woensdag 14 september waren we weer met 9 geile mannen in Dordrecht, deze keer om Elvira solo uit elkaar te trekken! ;) We hadden een kleine valse start, omdat Elvira niet zeker wist hoeveel man er zouden komen. Daarom was ze uiteindelijk in haar eentje, maar als beloning zijn we iets langer doorgegaan en mochten we uiteindelijk ook nog lekker een beetje met haar kontje spelen (ze was er even uit maar wilde t weer proberen)!!😃 Elvira stond al een paar weken nogal droog, dus die was er ook helemaal klaar voor..

We gingen weer boven aan de slag, en kwamen er al snel achter dat Elvira moeiteloos 9 pikken aankan. Zoals altijd had ze weer haar geile lachje als je haar lekker aan het neuken was, ze bleef goed bezig! Elvira had het soms even zwaar met de grote pikken, maar kreeg als beloning al snel lekker veel zaad over zich heen. Alle standjes kwamen voorbij, en ik begon al een beetje met haar kontje vingeren..

Halverwege werd duidelijk: Elvira wilde een DP proberen! Ik offerde mij natuurlijk snel op en ging langzaam haar kontje openschroeven toen ze bovenop een andere man zat..dat was wel even wennen weer, en de DP lukte nog niet helemaal..maar dat kwam ook een beetje door ons mannen! Ik was ook helemaal crazy dat het uberhaupt mocht.. Daarna mochten we 1 voor 1 nog even lekker haar mooie kontje neuken😁 Zo gingen we even door, totdat Elvira goed haar grenzen aangaf en even rust kreeg voor haar sterretje. Ze wist niet hoe vaak het weer zou gaan gebeuren, maar wat was het geil🥰

Naar het einde toe werd het weer wat rustiger, en heb ik met 1 andere man nog even lekker Elvira helemaal platgeneukt. We gingen uiteindelijk tot een half uurtje langer door, wat top was!

Ik ga snel weer! 😅
 
Laatst bewerkt:
Benieuwd naar een verslag van de gebeurtenissen in Villa Weizigt
Sorry man ik heb bij lange na niet zoveel tekst als jij hebt. Wel grappig hoe je, onwetend, schrijft dat er bij HGB een voorsprong werd genomen. Dichterlijke vrijheid zullen we maar zeggen. Anyway, 3 dames; Elvira, Blonde Eva & Gigi. Rond 1245 was ik binnen, douchen en even de verbouwing verkennen. Feest beneden bij het zwembad trapte volle bak af met een enthousiasme getriggered door de drie bloedgeile dames. Leuk om Eva weer eens te zien/voelen. Alsof het hele corona hiaat niet bestaan heeft; als vanouds. Elvira op het eind nog even geDPed. Ook leuk om te zien dat dit dames collectief aanwas genereert en wisselende samenstellingen mogelijk maakt. Eva hoop ik daarbij graag vaker mee te maken.
Zo goed El Niño?
 
yes, ik was daar ook, en de dames waren inderdaad bloedgeil.
gigi een slanke geile blonde dame.
blonde eva een genot om te zien
elvira de sexmachien.
en ik heb ook elvira nog gedped altijd leuk om te doen, en verslavend ook.
de tijd ging zo snel zodat we weer aan de bukake waren beland. en deze nog even afgemaakt. met een paar dikke klodders. en ja, zeker voor herhaling vatbaar.
 
Het was weer een mooi feestje, gisteren op 30 september! Het wordt een lange review, want veel beleefd en voor de mannen die niet konden!

Alle heren zaten zich al op te geilen voor de return of blonde Eva, en samen met Elvira en Gigi was het natuurlijk bij voorbaat een compleet pornofeestje. Uiteindelijk waren we weer met 15-20 man denk ik (niet geteld, was ik niet mee bezig..😜). Het feestje begon 10 minuten later, de mannen waren ook nog even bezig met omkleden dus was prima. Het was weer beneden in de grote zaal bij het zwembad, gelukkig!

De dames waren lekker gekleed voor ons mannen! Blonde Eva had een niets aan de verbeelding overlatend setje van leren straps met open borsten aan, en een leren stringetje die je nauwelijks kon zien zo dun aan de achterkant..Elvira in een mooi zwart leren rokje (ging snel uit) en topje dat haar borsten lekker naar boven duwde (waar een glas wijn gewoon tussen kon worden geklemd..😅). Ik vermoed zonder slipje! En ten slotte Gigi in een mooi donkerrood setje om haar mooie slanke lichaam, stond haar erg sexy.

Er waren steeds twee dames op een grote matras bij het zwembad, waar ze ook steeds de nodige geile kusjes en zaadspelletjes samen deden. En 1 matras boven waar eerst Elvira helemaal uitgewoond werd, maar uiteindelijk gingen we bij het zwembad afwisselend..super gezellig!

Eerst een beetje afwisselend bij Elvira en Gigi geweest. Langzaam werd het kontje van Elvira lekker rood van het slaan..haar geile kirgeluidjes maakten duidelijk dat het op prijs werd gesteld🍑 Wat een lekker nymfobambie is het toch..Eva was ook superlekker bezig, haar mooie volle ronde kontje in doggy blijft a sight to behold..ze pijpte lekker 3 mannen voor haar terwijl ik goed doorneukte op een gegeven moment. Echt weer helemaal terug! Ook de dames speelden lekker met elkaar op de grote matras, soms was er weer even een double blowjob of gingen ze geil met elkaar knuffelen..super! Die interactie maakt het natuurlijk nog geiler🥵

Gigi was ook lekker bezig, de ene naar de andere man kwam haar lekker diep neuken, en ik kon op een gegeven moment precies van beneden laag stotend in missio een lekker plekje raken..dan begint ze wel lekker te kreunen en wordt ze lekker strak🤭 ze had wel een beetje last van te grote pikken en keelpijn, maar deed stoer haar best!

Halverwege gebeurden er wel wat ongelukjes met condooms, heren let daar op..nu moesten ze alledrie even extra pauze nemen om het te verhelpen! Daar konden ze dus ook niet veel aan doen..

Uiteindelijk hebben ook weer een geile DP gedaan met Elvira ook. Deze keer ging het wel goed, supergeil! Ik lag onderop met mn pik diep in haar warme kutje deze keer, lekker op haar mooie gepiercte tepels zuigen terwijl ik haar oogjes geil weg zag draaien boven me. Uiteindelijk zijn er 2 mannen die achterlangs de DP goed deden (eentje was even zoeken..lager..lager..nog iets lager😅), maar ging superlekker deze keer en pikken bleven erin! Wat een supersletje is het ook jongens..

En toen kwam het laatste hoogtepuntje..poolpijpen! Alle mannen gingen lekker langs de rand van het zwembad zitten, en je nymfo's kwamen vanuit het water lekker deepthroaten. Dat is toch wel een beleving, alleen zon mooi gezichtje dat uit het water opstijgt en lekker diep op je pik zuigt..pff😋

We sloten af met een bukkake, waarbij de meiden lekker het zaad met elkaar deelden met geile zaadkusjes. Wat een middag weer!!

Ik begreep dat er aanstaande maandag ook nog een feestje is, maar dat de advertentie daarvoor niet helemaal goed is gegaan. Maar als je zin hebt kan je het proberen! Volgens mij Elvira en Zoë dan.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb de mail met de agenda voor oktober nog niet ontvangen.

🤩😋'Alle mannen gingen lekker langs de rand van het zwembad zitten, en je nymfo's kwamen vanuit het water lekker deepthroaten'🤩😋 dat klinkt lekker.

Ongelukjes met condooms? 😱
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan