Teloorgegane privéhuizen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Talkshowhost

Newbie
Supporter
24
06/05/24
41
3
Welk teloorgegaan privéhuis mis je nog regelmatig en zou je nog graag een keer willen bezoeken als je terug kon gaan in de tijd?

Ik zou direct naar Privéhuis Lenie in Emmen gaan en specifiek toen ze nog gevestigd was in een flatje aan de Varenkamp. Wat een heerlijk kneuterig privéhuis was dat. Je moest eerst langs de bewoners van de flat glippen tot je bij de voordeur was en na het aanbellen kwam je terecht in de woonkamer, het privédomein van Lenie. In de woonkamer zaten ook de andere gasten en de dames uiteraard. Onder het genot van een glaasje prik kon je een praatje maken en op de achtergrond stond een pornofilm te draaien op de tv.

Heel veel leuke en betaalbare ervaringen in dit privéhuis opgedaan in de periode 2004 tot 2006. Later is het privéhuis nog verhuist naar een andere locatie in Emmen en uiteindelijk in 2017 gesloten.

Als iemand nog een gouden tip heeft voor een privéhuis met een vergelijkbare sfeer dan hou ik mij warm aanbevolen.
 
Niet een privehuis, wel een parenclub met op sommige avonden betaalde dames: Candy Club in Amsterdam. Ik kwam er tussen 1985 tot de tent gesloten werd door de geliefde burgervader Van der Laan haast wekelijks, op fietsafstand van waar ik woonde. Was niet duur, haast een soort stamkroeg waar je ook sex kon hebben.
Een andere gelegenheid waar ik met weemoed aan terug denk: Roxy sexbioscoop in Haarlem. Het was altijd weer spannend: overdag waren er altijd wel een paar vrouwen om je in de filmzaal of op een matras met iets meer privacy te plezieren voor 30 euri. Soms ook ongelofelijk geile amateurdames (Debbie, waar ben je?). Maar helaas, de Roxy heeft de coronasluiting niet overleefd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan