Wie gebruikt zijn eigen voornaam bij afspraak en wie niet?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Eigen naam in frans, nickname is enkel voor de vrienden, roepnaam haat ik eig. dus wil ik niet horen tijdens seks.... Handiger als ik die franse naam hoor weet ik ook direct of het een scharrel of dvp is, kwestie van te onderscheiden...
 
Ik gebruik tegenwoordig gewoon mijn eigen voornaam. Daar zijn er maar 100 van in Nederland, maar ik vertrouw op de discretie van de privéhuizen. Bijkomend voordeel is dat de dames die ik vaker bezoek zeker weten dat ik het ben.
 
Zowel mijn voornaam als achternaam en dus ook de combinatie komen heel veel voor in Nederland, als je mijn naam in Google invoert ben ik daar nauwelijks vindbaar tussen alle informatie van alle andere mensen met dezelfde naam (en aangezien daar ook mensen met een wat prominentere functie tussen zitten gaan de eerste pagina's voornamelijk over die mensen), wat dat betreft is mijn eigen naam al eigenlijk een perfecte alias.

Toch gebruik ik online nog wel een alias, maar met afspreken gebruik ik gewoon mijn eigen naam en maakt me ook niet zoveel uit als ze mijn achternaam daarbij te weten krijgen.
 
Ik dacht altijd dat ik de enige was met mijn combinatie voor/ achternaam , tot ik een keer een email kreeg die duidelijk bedoeld was voor iemand die net zo heette als ik maar niet voor mij
Het mailadres van die kerel moest maar een leesteken verschillen met dat van mij om die vergissing te kunnen maken ook natuurlijk
Het was afkomstig van een boekhouder en het betrof die man zijn belastingaangifte , wat natuurlijk vrij onzorgvuldig was van dat bureau , ik heb het hele zootje ongelezen teruggestuurd met een begeleidende tekst natuurlijk dus ik weet niet hoeveel mijn naamgenoot verdiend
 
Ik gebruik ook mijn eigen voornaam, toen ik nog dames mailde ging dat ook via een account met mijn achternaam...maar verder geen social media ofzo, mensen die mij zouden googlen zouden wel wat naamgenoten vinden maar mij niet. Uiteraard ben ook ik slachtoffer geworden van poging tot oplichting, maar sinds ik zelf specialiseer in bluffen vind ik het vooral komische ervaringen ;)
 
Mijn voornaam komt heel weinig voor. En in combi met een Griekse achternaam ben ik de enige. Maar ik draag hem met trots dus het zou zonde zijn om er Nick of Tom van te maken voor de date. Meestal is het ook een gespreksonderwerp die het ijs doet breken.
 
eigen voornaam..achternaam hebben ze nog nooit naar gevraagd en volledig uitspreken bij een Latina komt toch niet goed
dan zeg ik mijn voornaam ook altijd eerst in het Nederlands..dan in het Spaans..Ricardo snappen ze wel..
anders proberen ze het na te praten en dan word het 'rissjat' ofzo..
bij Engelstalige Oostblokdames zeg ik gewoon 'just call me Richard ,like Gere the actor'..
 
Altijd grappig als men in een mail met een pseudoniem ondertekend, maar dat ik dan alsnog de echte naam in mijn inbox krijg.
Ik stuur dan altijd terug met vraag welke naam ik nu eigenlijk in de agenda moet plaatsen.
[Hoi Tom/Simon....]
Wat maakt het ons uit. Ik verkies alvast de echte voornaam, want ik spreek jou daar wel degelijk mee aan.
Maar dat vertrouwen komt ook terug na enkele dates en dan vertel ik meestal ook mijn echte voornaam als ik voel dat het goed zit. 😊
 
Vind ik een geweldige kick als een dame zo op haar gemak bij je is dat ze haar echte voornaam aan je geeft. Dat is net zoveel zeggend als onze eigen voornaam, maar het vertrouwen dat je daarmee gegeven wordt is een erg fijn gevoel.
☝️ Dit dus
Zegt idd veel meer over je band dan eender welke seksuele handeling
Gaat "veel dieper" (no pun intended)
 
Wat maakt het ons uit. Ik verkies alvast de echte voornaam, want ik spreek jou daar wel degelijk mee aan.
Maar dat vertrouwen komt ook terug na enkele dates en dan vertel ik meestal ook mijn echte voornaam als ik voel dat het goed zit.
Ik denk dat het vanaf onze kant hetzelfde is. Tussen de klanten zitten een hoop engnekken waar je je naam niet aan wil vertellen. Tussen de dames zitten er ook gevallen die ik niet (direct) zou vertrouwen. Of misschien de dame wel maar haar "vriend" niet.
 
Ik heb respect voor de (meeste) meisjes van plezier en ik wil dan ook niet faken. Nagelang de klik vertel ik meer of minder over mezelf maar het is fijn als ze je echte naam noemen tijdens een praatje.. maakt het zoveel ontspannender en intiemer.. een andere naam leid alleen maar af.
 
Ik gebruik mijn eigen naam zou niet weten waarom een andere naam te gebruiken. En het is zeker fijn dat de dame in kwestie na verloop enkele dates haar echt naam ook verteld aan jou. Hoewel dit voor mij niet belangrijk is. Ik heb zelf ooit meegemaakt dat een dame na een 2 de date mij spontaan haar echte naam vertelde. Fijn dat je haar echte naam weet maar wat doe je er verder mee ? Tenslotte de dames hun echte naam is hare privé en daar heb ik respect voor.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan