Dames die keelneuken, Deepthroaten

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Jazeker, ben er paar keer geweest. Er staan een aantal recensies over haar. Ik zou zeggen lees die ff, dan weet je meer. Op Kinky stond ze eerst ook met foto s en video

Ze pijpt wel diep, maar eigenlijk niet eens echt lekker. Die '38 jaar' zit er zo'n 15 naast en overall geen topervaring. Ook weer niet slecht hoor, maar de adv belooft wel veel te veel.

Strike
Ze zei tegen mij ook dat ze 38 was maar daar geloof ik niks van. Ik denk een combinatie van roken ( ze rookt als een schoorsteen) en " andere" middelen niet heeft geholpen aan haar uiterlijk. Maar ze kan tot de wortel pijpen , maar is erg chaotisch. Op xhamster als je
Jazeker, ben er paar keer geweest. Er staan een aantal recensies over haar. Ik zou zeggen lees die ff, dan weet je meer. Op Kinky stond ze eerst ook met foto s en video

Ze pijpt wel diep, maar eigenlijk niet eens echt lekker. Die '38 jaar' zit er zo'n 15 naast en overall geen topervaring. Ook weer niet slecht hoor, maar de adv belooft wel veel te veel.

Strike
Ze is zeker geen 38, ik denk de combinatie van roken ( rookt als een schoorsteen) en " andere" middelen haar uiterlijk niet heeft geholpen maar ze kan hem tot de wortel nemen. Voor onze date vertelde ze mij dat ze nog steeds geen pik had gevonden die ze niet helemaal kon deepthroaten. Als je heel diep in de keel wil zitten en vind het niet erg om in een puin te zitten en met een chaot om te gaan zou je haar kunnen bezoeken. Op xhamster Dutch Sabrina intikken ;)
 
Belofte maakt schuld.

De date met Sanne was… onbetaalbaar lekker.
Echt alles passeert bij haar de revue. Wil je ook alles dan zul je twee uur moeten boeken.

Haar DT is echt ongekend. Voor het eerst echt zooo diep, en zoals Mark S. schreef, knetternat. En echt tot aan de wortel. En dat is bij mij wel een redelijk groot stuk.
Haar gezicht en mond, het druipt allemaal van het speeksel. Keelneuken to the max.
Gezicht over de rand van de bank en dan de grens opzoeken. Die er niet blijkt te zijn.
Ze geniet er intens van, deze slanke, ranke en stijlvolle verschijning.
Ze komt zelf ook, en hoe.
Deze dame is één grote aanrader.

Alleen doet ze dit echt zeer sporadisch, dus haar nu mailen en dan denken dat je deze week nog bij haar in bed ligt, no way.
Diegene die het wel lukt om een afspraak te maken, heel veel plezier.
Categorie Sara, maar als ik heel eerlijk ben… dan nog net iets beter. 👌
Kan het dubbel dik bevestigen wat flodg hier heeft beschreven. Kwaliteit is duur maar zij was elke cent het waard. Het is een studente die dit inderdaad doet wanneer ze er zin in heeft maar als ze dat eenmaal is vervagen de grenzen tijdens de date en is het dezelfde euforie als een kind die voor het eerst naar Disneyland gaat.

Deze onwijs knappe en stijlvolle meid is an one of a kind, wauw.
 
Ik denk ook even aan onze elite wandelaars hier. Wellicht interessant voor jullie.

Wat een geile donder is me dat🔥🔥 maar helaas ben ik geen elite wandelaar🥲€€€
 
"Schelden/Bekritiseren/Name-Calling Beïnvloedt de Identiteit"
Wanneer een pestkop een andere persoon een naam geeft of noemt, proberen ze te bepalen hoe, anderen, de persoon zien. Een pestkop kan, bijvoorbeeld, iemand "dom" noemen. Deze naam roepen wordt meestal gedaan voor anderen en is bedoeld om anderen aan te moedigen om de persoon ook als "dom" te beschouwen. Als het schelden (name-calling) wordt herhaald, kunnen anderen, inclusief het doelwit, het woord "dom" met die persoon associëren. En uiteindelijk kan dat kwetsende label onderdeel worden van wie die persoon is.
Top. Jazzmin is raar, idioot, maar ook erg lekker.
En ja, het lijkt dat Kelly de enige Rijswijkse is.
Wel de lekkerste, vind ik.

Er is absoluut geen logisch of gezond excuus waarom dit gedrag op dit forum zou moeten worden voortgezet of getolereerd.

Het kan helpen te begrijpen dat mensen vaak pesten vanwege hun eigen lage zelfbeeld of hun eigen lage gevoel van eigenwaarde en dat het schelden meestal niet over het doelwit gaat, maar in plaats daarvan een weerspiegeling is van hun eigen onzekerheden. Als je deze waarheid naar voren brengt, kun je misschien ook voorkomen dat anderen dit gedrag in de toekomst modelleren."

Iedereen heeft het gezegde gehoord: "Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me." Het probleem is dat deze uitspraak niet in het minst waar is. Uitschelden is een van de meest schadelijke en pijnlijke vormen van pesten. Het laat slachtoffers achter met negatieve berichten over wie ze zijn. Het is ook schadelijk omdat scheldwoorden proberen mensen valselijk te definiëren.

Iemand bijvoorbeeld "dik," "achterlijk," "nerd/idioot," of een andere denigrerende naam noemen, doet afbreuk aan het zelfrespect, het gevoel van eigenwaarde, en het zelfbeeld van het doelwit. Om het nog erger te maken, schelden gebeurt veel en kan dat gedrag bij anderen aanmoedigen.
-----

>Op 5 feb 2022 om 18:57 heeft flogd (Stamgast) het volgende geschreven:
>Top. Jazzmin is raar, idioot, maar ook erg lekker.



• What point are you trying to make by saying that?


Bron:
https://www.girlsreview.nl/threads/dames-die-keelneuken-deepthroaten.66/post-139490
https://www.girlsreview.nl/threads/dames-die-keelneuken-deepthroaten.66/page-14#post-139490
Name-Calling: Why It Hurts and How to Respond
https://www.verywellfamily.com/consequences-of-name-calling-460613

Gerelateerd:
Do we really need to explain why someone's actions bothered us? Yes, sometimes....even if it's just to ourselves
https://www.baggagereclaim.co.uk/do-we-really-need-to-explain-why-someones-actions-bothered-us-yes-sometimes-even-if-its-just-to-ourselves/
image.jpg-5.jpeg
 
Hoezo raar / idioot? Helaas geen whatsapp zie ik.
Moeten we echt uitleggen waarom iemands acties ons dwars zaten? Ja, soms….zelfs als het alleen voor onszelf is

door NATALIE | May 1, 2014 | Happiness & Self-Esteem | Bewerkt en vertaald (EN-NL) door DPV Jazzmin (Voor Jou) op do 22. sep 2022
image.jpg-5.jpeg
Wanneer je wordt geconfronteerd met een mogelijke situatie waarin je je bezorgdheid of boosheid moet uiten over iets dat is gezegd of gedaan, kun je je gevangen voelen tussen een rots en een harde plek. Het feit dat jullie allebei volwassenen zijn, kan ertoe leiden dat je je afvraagt of je het moet uitleggen, maar aan de andere kant kan de andere partij de houding hebben dat, tenzij je het zegt, er geen probleem is, wat natuurlijk betekent dat hun acties ten opzichte van jou niet jouw perceptie van dingen weerspiegelen.

Ze zouden het toch moeten weten…., denkt menig een verbijsterd persoon die zich gekleineerd of zelfs gekwetst voelt door de acties van iemand die ongefaseerd lijkt te zijn.

Hoe kunnen ze zich niet realiseren dat ik 1) boos ben en 2) waarom dat zo is? Als ik het was, zou ik het weten, en ik zou me verontschuldigen of in ieder geval niet doorgaan alsof er niets is gebeurd.

De waarheid is dat, hoewel sommige mensen er echt niets om geven wat ze doen en wie ze pijn doen, vaker wel dan niet, gebrek aan bewustzijn over hoe onze acties een ander hebben beïnvloed, voortkomt uit het oprecht niet beseffen dat we iets hebben gedaan, of het niet registreren van het impactniveau. Sommige mensen raken een beetje in de war over het hele empathische front, omdat ze het gevoel hebben dat het hen niet zou storen als iemand dat bepaalde iets zou zeggen of doen.

"I just wouldn't see that as a big deal", legde een jongen me onlangs uit. Het probleem is dat de persoon die ze pijn hebben gedaan, deed, en het feit dat hij niet bereid was zich in te leven in hun positie, betekende dat het iets veel groters werd dan het zou zijn geweest als hij gewoon had erkend waar ze vandaan kwam.

Het is ook gemakkelijk om te beweren dat we nergens last van zouden hebben, terwijl we ofwel, nog niet, de ervaring hebben er last van te hebben. In feite, is het voor sommige mensen gemakkelijk om te beweren dat ze niet gestoord worden omdat ze altijd degene zijn die aan het stuur zit, of omdat ze niet echt het vermogen hebben om zich in te leven...

Er kan een terughoudendheid van onze kant zijn om kwetsbaar te zijn en uit te leggen wat ons dwarszit en vaak, omdat het onze emotionele en mentale bronnen opslokt, is het bijna ondoorgrondelijk dat de andere persoon het niet kon weten. Dit is hoe zoveel mensen uiteindelijk woede en wrok opslaan; ze besluiten iets niet aan te snijden omdat 'Ze zouden toch moeten weten of ze volwassen zijn of dat ze om me geven / van me houden', en dan natuurlijk wanneer ze er niet van lijken te weten of ze er niet voldoende last van lijken te hebben, vatten ze dit heel persoonlijk op en voelen zich tekort gedaan, vooral als ze al een pleaser zijn en zichzelf op de een of andere manier compromitteren.

Wanneer iets een open en gesloten geval van klootzak is, is het een stuk gemakkelijker om de 'Ik hoef het niet uit te leggen'-standpunt in te nemen. Vooral wanneer de persoon vorm heeft voor dit soort dingen en eigenlijk eerder onze grenzen hééft overschreden, is het duidelijk waarom dit is gebeurd voor de hand ligt (self-evident). Natuurlijk kunnen we ons standpunt uitleggen, maar het komt waarschijnlijk voort uit een plaats waarin we deze persoon alles over zichzelf vertellen en/of hopen dat wat we zeggen hen zal beïnvloeden om hun gevoelens en gedrag te veranderen.

We leggen misschien uit omdat we iemand zijn die te veel praat en denkt, om nietsdoen te maskeren. In deze situaties, kunnen we ervoor kiezen om door te gaan met uitleggen in plaats van de reden aan te pakken waarom we de waarheid van iemands gedrag of de situatie niet willen accepteren.

Wanneer we onze bezorgdheid uiten en een kwestie ter sprake brengen, moeten we voorzichtig zijn met de hoop dat we die persoon kunnen beïnvloeden om te veranderen, zodat we ons beter kunnen voelen over het feit dat we met hem of haar omgaan en in het verleden zelfs dingen voorbij hebben laten glippen.

Voor de meeste andere situaties echter, vooral als wat er is gebeurd, vermengd raakt met het verleden of we mogelijk verder willen gaan met het incident met deze persoon (als het geen duistere interactie is), of ze blijven dingen doen die de oorspronkelijke overtreding verergeren, is spreken de sleutel omdat zwijgen, zelfs bij onszelf, en het onderdrukken van onze waarheid en de feiten, niet goed is voor ons zelfgevoel. Het kwetst ons diep en het gebrek aan zelfs uitleg aan het zelf houdt ongezonde overtuigingen in het spel.

We hebben allemaal last van veel van dezelfde dingen, maar om verschillende redenen, en een persoon kan onze specifieke reden of onze perceptie van de feiten niet kennen als we het niet uiten.

Als je ergens last van hebt, maar het probleem niet aan de orde stelt bij de persoon in kwestie, zorg er dan voor dat je het probleem met jou aankaart zodat je er een evenwichtig perspectief op krijgt (geen verwijten en schaamte), erken je gevoelens, en neem de nodige maatregelen.

Je kunt niet altijd een kwestie op dat moment ter sprake brengen, maar dat weerhoudt je er niet van om te leren van de inzichten die je kunt opdoen door er een beetje over na te denken (reflectie), plus, je weet het gewoon voor de volgende keer.

Natuurlijk kun je soms, als je de tijd neemt om een probleem met iemand aan de orde te stellen, worden geconfronteerd met het hele, "Nou, ik wist niet dat het een probleem was tot nu toe" en zelfs, "Je had moeten zeggen", zoals als er een soort van vervaldatum was op de optie om het onderwerp aan te snijden van wat ze hadden gedaan. Het potentiële probleem van mijn acties zal zichzelf vernietigen in dertig minuten. Als je het probleem niet binnen die tijd aan de orde stelt, zal dit resulteren in het indrukken van de resetknop of het weigeren van verantwoordelijkheid.

Dan zeg je: "Ik zeg het dus, nu" en ze willen nog steeds praten over wat je 'had moeten' doen of de gevoelens die je noemt analyseren. Het punt is, het is allemaal heel goed dat ze je naar voren halen om niet in een razend tempo of je reactie een probleem aan de orde te stellen, maar het werkelijke probleem is wat ze zeiden of deden.

Dit is waar het essentieel is om ervoor te zorgen dat je het onderwerp met feiten aansnijdt – wat er is gebeurd, wat er is gezegd en gedaan. Mensen zullen je gevoelens tegenspreken of analyseren –"te gevoelig" of zelfs "dramatisch" – maar het uitleggen van de feiten is moeilijk te ontwijken. Het wordt een statement in plaats van een oordeel over jou of hen. Soms slaan we de feiten over en gaan we naar gevoelens, maar gevoelens zijn geen feiten en op zichzelf zonder de feiten van de gebeurtenissen, wat we zeggen over onze gevoelens kan ook de indruk wekken dat we tot een conclusie zijn gekomen en niet openstaan voor een verklaring aan hun kant.

Kom met feiten en ze kunnen hopelijk hun bedoeling verduidelijken en je bent assertief – je vertegenwoordigt, niet om mensen te dwingen te zijn en te doen wat jij wilt, maar om ervoor te zorgen dat je behoeften, verwachtingen, gevoelens, en meningen ook naar buiten komen. Jij maakt uit.

Jouw gedachten?

pastedGraphic_2.pngAdd to favorites


Bron
Do we really need to explain why someone's actions bothered us? Yes, sometimes....even if it's just to ourselves
https://www.baggagereclaim.co.uk/do-we-really-need-to-explain-why-someones-actions-bothered-us-yes-sometimes-even-if-its-just-to-ourselves/
 
Laatst bewerkt:
Oeps, auw en excuses!

Daar had ik helemaal niet goed over nagedacht.
Sorry Jazzmin.
'Beetje raar en apart' dat klopt, tenminste die ene keer dat ik je heb gezien.

Idioot is een slecht en totaal verkeerd gekozen woord.
Ik kan wel zeggen dat ik het niet zo bedoeld heb, maar dan had ik het natuurlijk niet moeten opschrijven.

Excuses zijn op zijn plaats voor dit nare woord.
Ik doe het dan ook maar gelijk publiek.
Sorry.
 
Terug
Bovenaan Onderaan