De macht van het woord

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.

Portrera

Newbie
7
26/10/21
18
Beste lezers van deze site,

Ik wil jullie er graag op attenderen dat het schrijven van een review op deze site kan bijdragen aan het feit dat deze vrouw de dienst niet meer aan jou, of aan wie dan ook niet meer kan aanbieden.
Dat het schrijven van een review allerlei juridische, financiële en sociale problemen kan veroorzaken in het leven van die vrouw. Het lijkt heel leuk, handig, en onschuldig, deze website, waarop dit schrijven en lezen allemaal kan, maar als je de werkelijke realiteit zou weten, zou je er wel anders over denken. Ik weet dat jullie dol zijn op het bezoeken van thuiswerkende dames. En dat jullie vast niet mee zouden willen werken om hen die diensten onmogelijk te maken of hen in de problemen willen brengen. Maar in sommige gevallen gebeurd dat toch, door het schrijven van reviews.

Het zit zo:
Thuiswerken, dus, het thuis uitvoeren van prostitutie, is niet overal zomaar toegestaan. Dit lijkt onwaarschijnlijk, want het is toch een legaal beroep?
Maar zo denken gemeenten, woningcorporaties, woningverhuurders en overige instanties er niet over. En helaas hebben zij dus juridische mogelijkheden om thuiswerken onmogelijk te maken.
De dames die dit doen uit hun huis te zetten. Ze dwangsommen op te leggen indien ze hun werkzaamheden voortzetten. Er bestaan zeer diverse situaties naast elkaar, waardoor thuiswerken niet zonder risico is. Naast het voor de hand liggende feit dat wij net als jullie gesteld zijn op discretie.

De reviews van deze site worden als bewijsmateriaal gebruikt.
Wij hebben de makers van de site op diverse wijzen hierop geattendeerd. Echter zeggen zij;
Tja, je adverteert ergens, en dat er dan over je geschreven wordt, is daaraan gelieerd.
Terwijl een advertentie ergens, nog geen bewijs is wat er dan voortvloeit uit die advertentie.
Maar reviews op review websites, is wél bewijs. En DIE schrijfsels, dus, de girlsreview websites, worden letterlijk in rechtszaken en dossiers tegen de dames gebruikt. Zodra duidelijk is geworden, dat een dame inderdaad diegene is van die advertentie, is alles wat daaraan gelinkt is, ook bewijs.
Dus reviews bijvoorbeeld.

We kunnen nu met zijn allen wel zeggen; tja, mevrouwtje, je moet niet iets doen wat niet mag, en dan moet je dit werk maar niet doen. Maar bepaalde regelgeving omtrent prostitutie is nu eenmaal krankzinnig en oneerlijk. Thuiswerkstertjes KUNNEN zich daar niet aan houden. Thuis prostitutie is officieel maar in enkele gemeentes toegestaan. Dat wisten jullie vast niet he? Het is ook totaal krankjorem, want, het is toch een legaal beroep? Maar gemeenten hebben zelf het mandaat, om regels op te stellen, en dat doen ze dus door op grond van het bestemmingsplan prostitutie in zijn geheel te verbieden.
Met huurwoningen speelt er nog iets anders.
In huurcontracten van woningen staat dat prostitutie niet is toegestaan in de woning. Woningcorporaties verbieden thuisprostitutie op last van dwangsommen van €2500,- per overtreding. Particuliere verhuurders kunnen de huursters eruit zetten indien ze zich er niet aan houden.

Wat is nu het punt:
In welk geval dan ook, gebruiken instanties reviews van deze website als onderbouwend bewijsmateriaal. Hier zijn jullie, de schrijvers en lezers, je niet van bewust. Er word door deze website zelf niet eens op gewezen. Een kwalijke zaak, vind ik, vandaar dat ik de kwestie aankaart.
Om jullie je hiervan bewust te maken.

Wat is mijn verzoek?
Wat ik graag zou willen is dat jullie het de dame in kwestie vooraf vragen, of zij er ok mee is wanneer je een review gaat schrijven. Of het gewoon te laten. Jij kunt niet aan de buitenkant zien of reviews onwenselijk zijn of niet. Vraag het daarom gewoon vooraf. Dan is alles opgelost!

Waarom?
Naast dat het vervelende gevolgen voor mij kan hebben, is er nog iets anders. Ik ervaar het als grievend en kwetsend, dat er over mij geschreven wordt. Zelfs toen ik las dat iemand mij de beste in Nederland vond en het geweldig heeft gehad met mij. Ik heb de advertentie offline gehaald en ben me aan het beraden of ik nog wel door wil gaan met dit werk. Ik heb zelden gewalgd over mezelf. Maar door die verhalen en commentaren van lezers, doe ik dat nu wel. Het kwetst mij, dat mijn hele intimiteit inhoudelijk besproken word, te lezen voor heel Nederland. Door mensen die ik in alle kwetsbaarheid thuis ontving, waarmee ik dacht een vertrouwensband te hebben. Dat kan dus het gevolg zijn, van 1 review. Compleet onbedoeld, geschreven met de beste bedoelingen door een tevreden bezoeker. Ik ben gewoon een mens. En erotische diensten verlenen, is geenzins er ok mee zijn dat je hele intieme hebben en houden openbaar besproken word. Ik heb het diepste respect voor jullie privacy en anonimiteit. Heb die dan ook, voor mij.

We willen erotische dienstverlening met zijn allen graag in stand houden.
Daar zijn we allemaal bij gebaat. We hebben dus hetzelfde doel! En dat verwezenlijken we NIET door zo om te gaan met reviews als dat er nu gebeurd. Door anders om te gaan met reviews en informatie verwijderen op verzoek, blijft het voor iedereen leuk, en, MOGELIJK. En ik bedoel niet dat slechte reviews verwijderd moeten worden omdat ze slecht zijn, op verzoek van de dame. Het gaat niet om de inhoud. Het gaat om het feit DAT er geschreven wordt en niet om WAT er geschreven wordt.

Bericht dame aan moderator Girlsreview

"…Mijn vraag is of u dit topic in zijn geheel kunt verwijderen.
Om meerdere redenen is het gevaarlijk voor mij als er over mij geschreven wordt op internet.
Daar kan ik erge problemen door krijgen, op meerdere manieren.
Daarom ben ik niet blij met deze review. Ik kan mij niet voorstellen dat jullie willen dat vrouwen die dit werk doen, dat die in de problemen komen"


Reactie moderator op verzoek verwijderen topic dame:
"Bij het aanbieden van diensten komt gewoon kijken dat die diensten beoordeeld kunnen worden, nogmaals er is geen enkel verschil tussen je advertentie op sexjobs of dat er hier een topic is waar gevraagd wordt naar ervaringen met je. Dus je maakt je onterecht druk over gevolgen die zouden komen doordat je hier besproken wordt"

Jullie zien het; reviews worden dus niet verwijderd op verzoek van de dame. En kijk eens hoe er word omgegaan, met de dames zelf, door de 'heren' moderators.

Het argument is onjuist:

een advertentie hebben op internet wil niet zeggen dat diegene die advertentie dan ook nakomt. Via een geschreven bewijs, door een derde, (jij dus) is dit wel het geval.
Van een advertentie kun je altijd nog zeggen dat je niet hebt afgesproken, of dat iemand anders hem heeft geplaatst, etc. Met recensies, word het bewijs geleverd dat die advertentie dus daadwerkelijk actief word uitgevoerd. Een recensie is dus niet hetzelfde als een advertentie, als het op bewijsvoering aankomt.

Ik hoop dat jullie de logica hiervan kunnen inzien. Natuurlijk zijn er ook oplichters onder de vrouwen. En er zijn ook dames die juist blij zijn met het plaatsen van een review. Voor hen vormen de reviews geen bezwaar en ze hebben er juist baat bij. Dus het mogelijk maken van commentaar en reviews is zeker niet in alle opzichten slecht. Maar sommige dames kunnen er dus door in de problemen komen. Of zijn er om andere redenen niet blij mee, ongeacht de eventuele lovende inhoud. Daarom is de beste oplossing;
Vraag het van te voren of iemand er ok mee is als je een review plaatst! Dan is het hele probleem opgelost. Tenzij de makers van deze site reviews op verzoek zouden verwijderen. En….dat doen ze dus niet. Je naam is voorgoed terug te vinden op internet.
Er kan mee worden aangetoond hoe lang je al bezig bent bijvoorbeeld. Enzovoorts.
En wij kunnen er niets tegen doen. Ja, een andere naam nemen, als we erachter komen.
Leuk. Weer een heel nieuw account aanmaken. Een ander nummer nemen. Allemaal enorm veel gedoe, wat logischerwijze niet eens nodig zou moeten zijn, in de geheime wereld waarin DISCRETIE EN ANONIMITEIT zo hoog in het vaandel staan.

Kijk. Wij staan als dame compleet machteloos, tegen deze reviews.
Je bent er compleet van afhankelijk, of iemand al dan niet over je schrijft.
Er zijn hele busladingen bezoekers, die helemaal niet schrijven op zo'n forum als dit.
Gelukkig niet! Dat het dan toch gebeurd, is puur en alleen afhankelijk van OF JULLIE DIT DOEN, te ja dan te nee.

Kijk; als die topics gewoon werden weggehaald op verzoek, dan had ik die moderator geen eikel gevonden, maar een toffe kerel, met hart voor de zaak. Iemand die de diensten van die dames liefheeft, doet natuurlijk niets om ze in gevaar te brengen. Zo verloopt het dus helaas niet.
Het leven is allemaal niet zo makkelijk, mensen, en alsjeblieft, laten we elkaar nu laten leven en laten leven. Het gaat om intieme dienstverlening, en wij zijn mensen, die dit doen, voor, door, en met jullie. We zijn toch redelijke mensen, die elkaar niet in de problemen willen brengen. Ik weet zeker dat jullie het begrijpen, nu jullie het weten, wat er kan gebeuren door het schrijven van reviews op deze site. Dat wisten jullie niet, dus is al het eerdere jullie vergeven. Echt waar. Maar nu weten jullie het wel.
.
We gaan er toch met zijn allen voor dat deze dingen gewoon mogelijk blijven, en ik weet zeker dat als jullie zouden weten wat voor ellende ervan kan komen, jullie ons dit niet aan willen doen.
Ik hoop zo dat we met zijn allen voor the love of the universe of joy and pleasure dit allen tesamen in stand kunnen houden. En daarom doe ik een beroep op jullie verstand en menselijke natuur, door te vragen, of jullie willen vragen of een dame er wel ok mee is als je schrijft over haar. Het geeft niet als je eerder wel hebt geschreven, als je van nu af aan er maar anders mee omgaat.
Door het van te voren te vragen. Eigenlijk een moderne vorm van seksuele consent.

Bedankt voor het lezen. Maar schrijf alsjeblieft niet.
 
Als je zo een verhaal gaat schrijven moet je niet verbaasd zijn dat je reactie krijgt, ook al wil je dat niet. Daar zijn forums nu eenmaal voor.

Begrijp me niet verkeerd, ik begrijp en snap wat je bedoelt. Je hebt ook een punt alleen ga je dat nooit opgelost krijgen. Welkom op de wondere wereld van het internet, hierdoor is het zo laagdrempelig om een review te schrijven, om iemand te bedreigen en noem maar op.

Als je hoort en leest wat er over mensen en bedrijven geschreven wordt die daar helemaal niet op zitten te wachten kun jij er wel vanuit gaan dat jouw idee niet gaat werken. Dan moet je dus vertrouwen op de blauwe ogen van je klant.

Ik denk dat de enige oplossing is om je advertentie van internet te halen en gewoon weer terug in het lokale dagblad.
 
Of in een prettig privé-huis werken ipv in een (huur)-woning waar dat niet is toegestaan?
Bedankt, dit is dan tenminste een meedenkende reactie. Dit is helaas ook niet voor iedereen mogelijk en wenselijk. Vervoer ernaartoe, mindere inkomsten, en klant keuze, naast gemak en het arbeidsmilieu, zijn wat redenen waarom dit minder aantrekkelijk is. Thuiswerken word door veel dames met kop en schouders geprefereerd boven werkzaam zijn in een bedrijf. En helaas is dat nu juist ingewikkeld en riskant met betrekking tot regelgeving. Die totaal krankjorem en onrechtvaardig is, maar de keiharde realiteit is dat die reviews en besprekingen eraan bijdragen dat dit NOG gevaarlijker is voor veel dames. Over dames die bij een openbaar bedrijf of raam werkzaam zijn, kun je wat betreft gerust een review schrijven, maar voor een thuiswerkster ligt dat dus anders.
 
Al jouw posts gaan over het feit dat wij alleen met toestemming van de dame een review mogen plaatsen, omdat het gevaarlijk is/problemen oplevert e.d.
Als je er zo mee zit zou ik er mee stoppen.
Wij mogen dus alleen, als de dvp het goedvindt, een recensie maken. Ook dus als het slecht is. Dacht het niet dus.
Jij/jullie staan met een ad op een van de aanbodsites. Jullie trekken dus zelf al de aandacht.
Marktplaats wordt al, of gaan ze de aanbieders filteren en indien nodig natrekken. Is toch veel handiger dan via een site zoals deze proberen de link te leggen tussen een al dan niet eerlijke recensie van ons en de betreffende dvp.
 
Ik ben het wel grotendeels met @Portrera eens. Net zoals een juichende review van Chinese massage waar een happy end of meer wordt gegeven kan zorgen voor sluiting van dat bedrijf, is thuisontvangst een plek waar je extra discreet zou moeten zijn.

Dat geldt misschien minder voor de dames van een rondreizend circus want die schakelen snel over naar een andere locatie, al kan het ook voor hen vervelend zijn als ze worden opgepakt en uitgezet met een verbod om de komende jaren naar ons gebied te reizen.

En zelfs een dame in een privé-huis kan het een onaangename ervaring vinden als hetgeen in de intimiteit van de kamer gebeurde zomaar tot in alle smakelijke (en soms overdreven) details wordt uitgestald en opgedist, omdat een volgende klant dan op basis van dat sterke verhaal ook allerlei extreme capriolen gaat verwachten.

Het zou wel fijn zijn als er een opleving kwam in de privé-huizen, zodat er meer keuze is voor de wandelaar én ook meer keuze voor de dames die dan een voorkeur kunnen hebben voor huizen waar ze een groter deel van de opbrengst mogen hebben, waar een vriendelijke vrouwelijke collega de leiding heeft en geen kerel die de dames denkt te 'bezitten'.
 
Ah meid begrijpelijk! Ik vind dat jouw recensie gewoon verwijderd moet kunnen worden.

Eerlijk gezegd vind ik de prostitutie in NL ook nog steeds verkapte mensenhandel...

We beslissen niet zelf over ons lijf (hiermee bedoel ik, dat een sekswerker eerst elders moet vragen om een vergunning om legaal te neuken. Oh wil je betaalde seks? Wacht even, ik ga eerst een vergunning regelen) met wie *ik bedoel waar* we seks willen hebben voor geld. Is vd zotte vind ik.

En de uitbater vragen overal de hoofdprijs, lees de helft vd verdiensten. Ook kamerverhuur zit rond de 250-300 per 8 uur.

En dat je in je eigen huis niet legaal mag neuken met Jantje en Pietje? Is toch bizar?

Juist door de regeltjes is er veel illegale prostitutie, alsook gedwongen prostitutie.

De regeltjes dragen namelijk helemaal niet bij tot legale prostitutie, maar alleen tot het opdrijven vd prijzen...


Verder begrijp ik ook jouw beleving dat zoiets intiems te lezen is voor de hele wereld.

Dat je ook maar een mens bent 🙏🏽❤️🙏🏽

Hoop dat de rechtzaak mild zal zijn en dat je een manier kan vinden om uit de problemen te blijven 🙏🏽🙏🏽

Sterkte. @Portrera



@gryphon rond reizend circus is meestal ook geen dame met Nederlands paspoort en zo te horen is dit gewoon een Nederlandse dame en ja dan heb je gewoon meer te verliezen (huis, kinderen, baan/uitkering). Dat wordt inderdaad 9 vd 10 keer vergeten..
 
Laatst bewerkt:
Je doet dus doelbewust iets wat niet mag.
Wil je zo graag wat bijverdienen. Doe het dan legaal via privehuis. Want lijkt mij niet dat jij nu belasting betaald toch ???
En komt dan hier klagen dat klanten er maar over moeten zwijgen. Ook gedacht dat ambtenaren ter controle ook gewoon een afspraak maken om je te ontmaskeren. Die zijn ook niet dom.
 
Ik ben het wel grotendeels met @Portrera eens. Net zoals een juichende review van Chinese massage waar een happy end of meer wordt gegeven kan zorgen voor sluiting van dat bedrijf,

Dat geldt misschien minder voor de dames van een rondreizend circus
Dat eerste klopt uiteraard,
Als wij uitgebreide recensies over illegale praktijken gaan maken over officiele bedrijven kan ik me dat voorstellen.
Rondreizend circus uiteraard geen probleem, want die veranderen zo vaak van naam en locatie en recyclen ads dat daar niemand uit te herleiden valt.
Maar of je nu een papieren ad in het lokale sufferdje zet of online adverteert niets uit. Is allemaal te herleiden tot een persoon. Je moet uiteraard geen tot persoon/plaats herleidbare gegevens plaatsen.
Ik proef meer het probleem dat jij het niet leuk vindt hoe "men" over jou/diensten/locatie etc schrijft.
Dat is het risico van het vak.
Inderdaad gaan werken in een privehuis; alles opgelost, maar dan hou je minder over, kunt minder klanten kiezen, maar blijft altijd het risico dat de klant toch over je schrijft.

@gryphon
zo te horen is dit gewoon een Nederlandse dame en ja dan heb je gewoon meer te verliezen (huis, kinderen, baan/uitkering). Dat wordt inderdaad 9 vd 10 keer vergeten..

Kijk hier komt de adder onder het gras uit.
Wel willen bijverdienen, maar zonder risico en waarschijnlijk zonder belasting.
 
Als.thuis prostitutie niet mag en je hebt een huurhuis heb je veel te verliezen.
Je kan het alsnog gewoon opgeven ad belasting onder bijverdiensten.
Vooral als het onder het x aantal euro is dat je niet meetelt als zzp'er voor de belasting.

Maar goed, we zouden er allemaal beter van worden als NL dezelfde route zou volgen als België. Vd Belgische dames gehoord dat je voor 500 per maand een ruimte kan huren om te ontvangen. Tegen 250-300 per dag in Nederland 👍🏼
En thuis werken is daar gewoon legaal.

En haar recensie was gewoon positief dus daar ligt t niet aan.
 
Als.thuis prostitutie niet mag en je hebt een huurhuis heb je veel te verliezen.
Maar recensies of geen recensies, de dame kiest er wel zelf voor om het risico te lopen. Ook zonder recensies is het risico om "gepakt" te worden. Hier vragen om recensies te verwijderen lijkt mij niet de meest zelfbewuste manier van risicobeheersing.
 
@Deckx ik denk dat het voor haar mogelijk ook al te laat is, want mensen maken een screenshot en gebruiken het als bewijs.
Maar een stukje bewustwording voor wandelaar en sekswerkers is wel belangrijk. We komen toch steeds meer op het forum naar het belichten van de kant vd sekswerker en ik denk dat dit wel goed is.
 
Voorkomen is beter dan genezen;

vooraf afspreken met de klant dat er geen reviews worden gepubliceerd lijkt mij een goed begin.
Geen akkoord = geen date.
Yeah, right. Hoe naief kun je zijn.
Ik zie hier 2 problemen:
- de dvp laat geld schieten
- welke garantie is er dat de klant toch een recensie plaatst.
 
Ik vind persoonlijk wel dat klant eerlijk moet zijn.
Goed of slecht. Bij sommigen twijfel ik daar over.
 
Als.thuis prostitutie niet mag en je hebt een huurhuis heb je veel te verliezen.
Je kan het alsnog gewoon opgeven ad belasting onder bijverdiensten.
Vooral als het onder het x aantal euro is dat je niet meetelt als zzp'er voor de belasting.
Maar het staat dan wel geregistreerd en heeft invloed op Belasting, Toeslagen en wellicht uitkeringen.
 
Met huurwoningen speelt er nog iets anders.
In huurcontracten van woningen staat dat prostitutie niet is toegestaan in de woning. Woningcorporaties verbieden thuisprostitutie op last van dwangsommen van €2500,- per overtreding. Particuliere verhuurders kunnen de huursters eruit zetten indien ze zich er niet aan houden.
Dat is toch volstrekt logisch. Overigens geld dat voor elke bedrijftsvoering van uit huis.
Bovendien is het met woningen van woningcorperaties zo, dat dit vaak sociale huurwoningen zijn, en deze zijn bedoeld voor mensen met een laag inkomen. Naar mijn idee, vallen sexwerkers niet onder de doelgroep met een laag inkomen.
 
Wat is mijn verzoek?
Wat ik graag zou willen is dat jullie het de dame in kwestie vooraf vragen, of zij er ok mee is wanneer je een review gaat schrijven. Of het gewoon te laten. Jij kunt niet aan de buitenkant zien of reviews onwenselijk zijn of niet. Vraag het daarom gewoon vooraf. Dan is alles opgelost!

Jullie zien het; reviews worden dus niet verwijderd op verzoek van de dame. En kijk eens hoe er word omgegaan, met de dames zelf, door de 'heren' moderators.

Als je geen reviews wilt moet je wat anders gaan doen. Simpel zat. Voor elke zakelijke dienstverlening is het normaal dat er reviews geschreven worden. PUNT. Dit is volledig legaal.
Als een dame er last van heeft omdat ze slechte service verleent of zich niet aan de regels houdt? Dan is DAT Het probleem. Niet de schrijvende klant.

Zoals bovengeschreven. Woke gezeur dus inderdaad!

Hulde voor de moderators om reviews dus ook NIET te verwijderen.
 
Dat is toch volstrekt logisch. Overigens geld dat voor elke bedrijftsvoering van uit huis.

Een journalist mag gewoon thuis zijn stukjes tikken hoor, een vertaler ook, en een logopedist kan ook cliënten ontvangen. Zou raar zijn als de verhuurder hen daarom het huis uit zou zetten.

Rond sekswerk hangt veel emotie en vooroordeel. Zelfs wandelaars, die toch per definitie dol zijn op dvp's, laten zich weleens bijterig / nijdig uit over de dames waar ze zo verzot op zijn. En verhuurders, ook particuliere die geen sociale huur doen, hebben de neiging in de stress te schieten bij prostitutie.

Bovendien is het met woningen van woningcorperaties zo, dat dit vaak sociale huurwoningen zijn, en deze zijn bedoeld voor mensen met een laag inkomen. Naar mijn idee, vallen sexwerkers niet onder de doelgroep met een laag inkomen.

Stel je woont in een sociale huurwoning en je denkt erover te beginnen met thuisontvangst. Dan zou je dus eerst moeten verhuizen, een duurdere woning in de particuliere sector moeten huren en daarna kun je pas proberen of het wat voor je is? Valt het tegen dan kun je niet terug naar de betaalbare woning.

Het ligt allemaal niet zo zwart-wit en het is juist leuk als we bereid zijn e.e.a. deels vanuit het standpunt van de ander te bekijken zonder fel oordeel over 'adders' die onder het gras uitkomen waar apen uit de mouw gaan die geen belasting betalen.

;-)
 
Waarom?
Naast dat het vervelende gevolgen voor mij kan hebben, is er nog iets anders. Ik ervaar het als grievend en kwetsend, dat er over mij geschreven wordt. Zelfs toen ik las dat iemand mij de beste in Nederland vond en het geweldig heeft gehad met mij. Ik heb de advertentie offline gehaald en ben me aan het beraden of ik nog wel door wil gaan met dit werk. Ik heb zelden gewalgd over mezelf. Maar door die verhalen en commentaren van lezers, doe ik dat nu wel. Het kwetst mij, dat mijn hele intimiteit inhoudelijk besproken word, te lezen voor heel Nederland. Door mensen die ik in alle kwetsbaarheid thuis ontving, waarmee ik dacht een vertrouwensband te hebben. Dat kan dus het gevolg zijn, van 1 review. Compleet onbedoeld, geschreven met de beste bedoelingen door een tevreden bezoeker. Ik ben gewoon een mens. En erotische diensten verlenen, is geenzins er ok mee zijn dat je hele intieme hebben en houden openbaar besproken word. Ik heb het diepste respect voor jullie privacy en anonimiteit. Heb die dan ook, voor mij.
Je walgt omdat iemand een positieve recensie over je heeft geschreven dan zou ik maar gauw stoppen met dit werk dan want je bent hier duidelijk ongeschikt voor. Je kunt ook ervoor kiezen om deze site niet meer te bezoeken zo kun je ook niets meer over jezelf lezen als je daar moeite mee hebt en het probleem is opgelost. Verder adverteren jullie dvp's zelf op sites als kinky dus als de politie jullie wil opsporen dan kunnen ze dat met gemak doen en hebben ze onze recensies niet eens bij nodig om jullie op te pakken. Als je bang bent om opgepakt te worden kun je het beste stoppen met dit werk of gewoon ergens legaal in een privehuis werken is ook een goede optie, veel succes verder.
 
Laatst bewerkt:
Het ligt allemaal niet zo zwart-wit en het is juist leuk als we bereid zijn e.e.a. deels vanuit het standpunt van de ander te bekijken zonder fel oordeel over 'adders' die onder het gras uitkomen waar apen uit de mouw gaan die geen belasting betalen.
@Portrera 26 okt 2021 #56
En jullie schrijvers beseffen zeker niet dat jullie met jullie reviews of schrijfsels over dames die adverteren voor dat thuiswerk en dat werk niet volgens de regels doen de gemeente en alle overheids controleurs bewijsmateriaal geven voor het verrichten van hun diensten, en ze daarmee dus in de problemen brengen?
Denk dus even na voor je iets schrijft over een dame die thuiswerk verricht. Hoeveel dames er al in de problemen zijn gekomen door fora zoals deze. Even leuk info inwinnen of een reviewtje schrijven kan ertoe leiden dat die dames op welke wijze dan ook last gaan ondervinden.

Ik denk dat hier alles mee gezegd is.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan