Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik bedoel Maya die op SS 10/1 gewerkt heeft. Werd ook wel het ijskonijn genoemd omdat ze soms dwars door je heen leek te kijken. Ik weet dat ze in Den Haag onder een andere naam werkt, maar of dat Alice is durf ik niet te zeggen.
 
Goedemorgen heren,

Ik liep gisteren in de nacht en ik ben op zoek naar een topic over een specifieke dame.

Het betreft een Roemeense dame met een grote kont. Een jonge dame van 20 jaar. Brunette en een wat getinte huidskleur. Zij vertelde mij dat haar zus in Den Haag werkt. Zij staat ter hoogte van de schippersstraat 21/23. Als iemand weet over wie ik heb, laat me even weten.
 
Conclusie... van kinky tettenkanon Kathy in VR 20 achteraan hall zijn dus na al die jaren geen reviews?
Op hookers stonden een pak zeer enthousiaste recensies van haar. Ik heb haar al een paar keer bezocht, ze is verreweg de beste van heel het SKW. Je moet natuurlijk van enorme siliconen borsten houden. Ze is heel lief en vriendelijk. Ze heeft ook een onbeperkte fantasie als het om spelletjes gaat. Zij was ook de eerste, en enige, die me een sound heeft gezet. 😋
Ze schenkt ook graag een drankje of een kopje koffie in, waar ze dan desgewenst eens in spuugt, voor de smaak. Ze houdt niet zo van commentaar op het internet, misschien heeft ze aan de site-eigenaar gevraagd om geen topic te zetten. De kans dat je haar aan het raam ziet is miniem, ze is altijd bezet, meestal op afspraak.
 
Ze heeft wel (enthousiaste ) recensies, onder de naam Fetish Katherina
Met haar looks heb ik geen moeite, integendeel, reuze sili bollen zijn mijn fetish. Ze moet intussen wel de 40 voorbij zijn, ik ken haar al 8 jaar of zo.
 
Ze heeft wel (enthousiaste ) recensies, onder de naam Fetish Katherina
Met haar looks heb ik geen moeite, integendeel, reuze sili bollen zijn mijn fetish. Ze moet intussen wel de 40 voorbij zijn, ik ken haar al 8 jaar of zo.
Bij die leeftijd mag je volgens mij wel 10 jaar bijtellen, als het er niet meer zijn.
 
Drietal weken geleden in de nacht bij een Anni geweest.

Heel klein (1.55m?), mager, lange zwarte haren. Veel tattoos (o.a. Een wietblad op haar onderbuik.). Volgens mij op de straat (en aan dezelfde kant) van de kebabzaak met de ATM. En in een huis met nog een viertal andere dames.

Hier is nog geen recensie formulier van? Misschien heb ik de naam verkeerd verstaan?
 
Dat denk ik ook Italië of Nederland
Maar als de reden waarom zo plotseling is gestopt waar is dan denk ik niet dat zo snel ergens anders begint misschien na een tijdje.
Ik weet het, is zeer plotseling. Wat de aanleiding heeft gebracht dat weet ik ni, vind wel spijtig. Ze is de enige die er deftig antwoord voor heeft.
 
Ik was een paar weken geleden bij Claudia en die was al zo een verhaal aan t afsteken dat er 3 vertrokken waren en dat ze niet zogoed wist wat Maya in Italië is gaan doen blijkbaar is het daar toch niet zo aangenaam maar de hoofdreden voor de 3 is toch geld
 
Ik ben of was vaste klant bij maya ik ging 1keer om de 2 weken bij haar puur voor de seks en eigenlijk ze verdiende haar kost in schipperstraat. En ze had ook haar clienteel opgebouwd, daarom begrijp ik niet dat ze vertrok, tenzij het puur voor het geld is. Dan is het ook zo. In de afgelopen 15 jaar dat ik naar straat kom heb veel meisjes zien komen en gaan. Het is altijd spijtig als 1 van uw vaste vertrek.
 
Vandaag nog is een nieuwe gezien ss 2/1 maar precies één uit the addams Family dan denk ik als het ergens anders niet werk dan gaat dat in Antwerpen zeker niet werken ik wens ze succes
 
Terug
Bovenaan Onderaan