Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
ik heb kleine Irina en buurvrouw gezien bij 5k1, bij 4k4 stond Ruby en daarnaast bij 4k3 stond Arianna te pronken
voor de rest wat het niet veel wat er stond veeel lege ramen uitgestorven helaas, ik hoorde via via dat veel dames met vakantie zijn voor 2 weken Lorie en Andra waren helaas allebei afwezig
 
Dan zal je een keer 's-avonds langs moeten gaan.
Sowieso verstrek ik geen telefoonnummers tenzij met toestemming.
Ik begrijp het (dat je nummers deelt zonder toestemming). Staat ze in de avond dan ook wel eens achter het raam (als ik er ben (in de straat), ontvangt ze alleen op afspraak en blijft ze boven, uit het zicht)?
 
man man zonet terug uit de doubie wat een ellende lege ramen dit is echt niet normaal
alleen bij 4K4 stond Ruby te pronken helaas in haar 1tje, bij 5K1 Irina en haar buuvrouw op 5K2 bij 7K1 stond een oude latina volgens mij
geen Lorie, Andra, of Ariana te bekennen, wel heb ik de mooie Jessica gespot bij 16K5 dit is de Jessica met klein buikje en ik zag de mooie slanke Jessica die we allemaal kennen de straat inlopen zij kan zo lekker pijpen en ook zon mooi gezichtje niet normaal ze is bijna net zo mooi als Natalia die er trouwens ook al hele tijd niet is maar dan slanker. 24Kde lekkere kattenkop helemaal leeg dus ook geen Erica te bekennen. Weinige mooie roemeense poppetjes. Wel stond bij 34K1 3 slank roemeens poppetje met zwart haar maar ik weet dat haar borstjes helaas slap zijn. ow ja en de TMM bij 75K1 had het best druk helaas wees gewaarschuwd voor deze dominicaanse dame broeders!!
 
ik was vanmiddag in de buurt, ik heb nog even getwijfeld om even een rondje Doub te doen, maar ik heb er maar van af gezien.
Vorige week dinsdagmiddag wel even een rondje gedaan, maar toen was het ook niet veel soeps.
Ik zie al een tijdje een lange jonge meid met geblondeerd lang haar op 26A k2 staan, ziet er best lekker uit, heeft iemand ervaring met haar ?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan