Geen recensies, wel een mening, wat moeten we daarmee?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Begrijpelijke opmerking, doch in mijn geval kan ik moeilijk iedere keer weer over zelfde Dame schrijven na bezoek, heb maar één waar ik kom.
 
Ik gebruik deze site voor ontspanning. Wil mij op geen enkele manier gepushed of verplicht voelen om ook maar iets te plaatsen.
Denk dat we hier ook een afspiegeling zijn van de maatschappij. De een is nuttiger dan de ander.

Soms plaats ik een recensie maar voor het overgrote deel lees ik mee en heb soms zin om ergens op te reageren. Vervolgens kijk ik iets later of er iemand daarop heeft gereageerd. Dat vind ik leuk. Ik vind het hier wel gezellig. Wees meer als Pieter. Pieter is ontspannen.
Amen en eens, ik voel me ook niet verplicht en bepaal zelf wel of ik iets wil plaatsen. Dat ik dan mijn mening niet mag geven omdat iemand er niet van gediend is stuit mij tegen de borst. Volgens mij is deze site van en voor iedereen. Misschien iets aan de lange tenen doen en inzien dat we niet allemaal gelijk zijn maar het wel samen moeten doen? :)
 
Lijk meer alsof ie wil zegge dat er niet genoeg maatjes en schouderklopjes hier op het forum zijn. Maar iedereen heeft toch eht recht om wel of nie te schrijve. Je kunt nie een alleen schrijve forum make denk ik. Sommige schrijve alles, andere nix.
Ik wil het geen aanval maken op TS, zeker omdat hij er niet alleen in staat zo aan de reacties te zien. Maar snap echt niet waarom er een soort censuurcommissie of eilandstemming constructies opgegooid worden als voorstel om de niet schrijvers van recensies te verbannen?
 
Ben het met Mark eens. Ik heb niet alle hierboven geschreven berichten verder afgelezen omdat ik de start post al erg vreemd en stuitend vindt.
Ik schrijf ook niet veel recenties omdat ik ook niet vaak dames bezoek. Volgens de kater zou ik dus geen andere menigen mogen uiten op dit forum.
Apart, raar,diktatuur. Gelukkig mag iedereen gewoon zijn mening geven ja....@krolse kater ook???
 
Nu gebeurt er dus precies waar ik een beetje bang voor was: allerlei mensen die geen recensies schrijven (of andere nuttige info achterlaten) gaan nu natuurlijk heel hard roepen dat ze het niet met me eens zijn. Want dit draadje is namelijk ook een 'meningendraadje' en geen recensiedraadje.
 
Ik heb maar 1 vaste DVP en heb daar in het verleden over geschreven (op hookers en op de website van het huis). En ik werd er door sommigen van beschuldigd dat ik veel teveel berichten over haar schreef en op berichten van anderen over haar reageerde. Het werd mij niet in dank afgenomen. Ik wil geen ergernis opwekken bij die personen. ?? Ik laat het schrijven van recensies over haar voorlopig dan ook maar aan anderen over. ?? Dus veel recensies van mij zul je hier niet aantreffen. Krolse Kater en Lovemachine weten trouwens wel over wie ??‍♀️ ik het heb. ???
 
Ik wil het geen aanval maken op TS, zeker omdat hij er niet alleen in staat zo aan de reacties te zien. Maar snap echt niet waarom er een soort censuurcommissie of eilandstemming constructies opgegooid worden als voorstel om de niet schrijvers van recensies te verbannen?
Dat van die eilandstemming was een grapje he? ?
 
Tja ik ben hobby wandelaar probeer me steentje bij te dragen.
Maar wil een dame niet dat er geschreven word over ze doe ik dat ook niet
 
Ik doe dit zelf pas een paar maanden, en van de dames die ik bezocht heb, heb ik een recensie geschreven op een ander forum toen ik van het bestaan van dit forum nog niet wist. Ik zet die recensies niet over, omdat ik mijn identiteiten graag gescheiden wil houden – ik wil niet dat de lui op dat forum (waar ik niet meer actief ben) mijn account hier aan mijn account daar kunnen koppelen. Op dit moment bezoek ik alleen m'n vaste dame, en binnenkort waarschijnlijk een hele tijd ook haar niet meer. Mocht ik daarna weer nieuwe dames bezoeken, dan zal ik ze hier zeker recenseren. Als in de tussentijd mijn mening niet telt, soit.
 
Ik ben niet de beste schrijver en niet de grootste hoerenloper gezien mijn relatie. Ik lees vaak mee, maar als ik eens ga schrijf ik steenvast een recensie omdat ik je mening deel.
 
Natuurlijk moeten we dit forum gebruiken om recensies te schrijven. Maar niet elke recensie heeft voor mij een toegevoegde waarde. Ik persoonlijk hoef niet van 50 verschillende wandelaars eenzelfde soort recensie over dezelfde dame te lezen. Evenmin 10 soortgelijke recensies van 1 wandelaar over dezelfde dame.
Naast het plaatsen van recensies vind ik ook informatie over de raambuurten, de privéhuizen en privéontvangsten belangrijk om uit te wisselen. Daar kun je ook veel voordeel uit halen. Ook discussies over wat ons aangaat mogen wat mij betreft hier gevoerd worden, moet wel inhoudelijk blijven en niet teveel gezwam.
Belangrijk is in alle gevallen dat je je netjes gedraagt en respect blijft houden voor iedereen hier. En net als @Krolse Kater zit ik niet te wachten op onzinnige info of onzin berichten. Dat tikt lekker aan voor je aantal berichten, maar dat is dan meer op basis van veel praten en weinig zeggen dan op inhoud.
 
Kijk ik was gister bij een dame in.een privehuis, maar ik was zelf ook niet helemaal topfit en n klik was er ook niet echt , moet ik dan een recensie schrijven? Zou niet eerlijk zijn tegenover de desbetreffende dame , vind ik
Na een bezoek kan je altijd een verslagje schrijven als je wil.
In jouw geval bv " niet echt een geslaagd bezoek, ik was waardeloos " ;)
 
Ik snap die poes wel hoor...

Mensen met de grootste klep schrijven geen recensies. Klaar.. hele verhaal in 8 woorden.

Feit is: dit is een recensie forum en alles daarom heen is extra. Dat kan info zijn, gewoon een kletsverhaal of foto's van lelijke mutsen ? What ever...

Voor mij is het lastig om een recensie te schrijven, want bezoek geen sekswerkers ? Maar klets wel graag in andere topics, wil soms graag iemand op z'n bakkes timmeren.. maar he.. we blijven vriendelijk ?

Als iedereen gewoon eens de moeite zou nemen om een recensie te pennen, had je deze hele discussie niet gehad.

Je hoeft echt geen 20 a4tjes te schrijven, vertel gewoon wat je er van vond, de mogelijkheden, of ze in je ballen beet, of het doucheputje vol haren lag, hoe de omgeving was etc. Porno achtige recensies doen anderen dan wel ?

Het kost een beetje moeite, maar is ook leuk om te doen! Ipv voorpret heb je dan napret en iedereen vindt die napret van jou interessant om te lezen. Je kan zelfs iemand er mee overhalen als die aan het twijfelen was of iemand juist behoeden voor een date waar niemand interesse in heeft.

Probeer t eens, wie weet vind je het wel heel leuk ?
 
Laat mensen eens schrijven en lezen wat ze willen en wanneer ze willen.
Staat het u niet aan, lees dan iets anders. Als ge u op een forum waar iedereen achter een nickname schuilgaat beter of interessanter voelt dan een ander ben je maar een zielig persoon.
Niemands mening of ervaring is meer of minder waard dan die van anderen.
Met uitzondering van leden die willen moderatortje spelen en anderen met de vinger gaan wijzen.
Dan val je wat mij betreft in dezelfde categorie als stads- en parkeerwachters.
Buiten die categorie is het enige echt vervelende leden (Om één of andere reden meestal Nederlanders) die maar blijven doordrammen om toch het laatste woord te hebben, zelfs hebben ze ongelijk.
Ga er mee in discussie of laat het links liggen, wat maakt het uit, niemand ligt wakker van jouw of mijn mening op een prostitutie forum.
Er zijn belangrijkere dingen in het leven.
 
Laatst bewerkt:
Voor mij is dit forum een uitlaatklep om met gelijkgestemden te kunnen ouwehoeren. Soms zinnig, soms onzinnig. Ik heb helemaal niemand in mijn omgeving om er over te kunnen praten. Het is voor mij buitengewoon prettig om hier wat te kunnen babbelen tegen mensen die het wandelleven snappen, begrijpen wat het is om een wandelaar te zijn, ook al is de reden voor het wandelen voor iedereen net een tikje anders. Ik heb dit naast het wandelen echt nodig om mijn ei kwijt te kunnen. Topics waarvan ik weet dat die veel discussie op kunnen leveren mijd ik eigenlijk altijd, want ik ben hier om het leuk te hebben.

Toch voel ik dat ik me deze keer in een wespennest moet steken. Laat ik het dan ook maar even heel sterk zeggen: ik heb niks met recensies. Het zijn in mijn ogen momentopnamen van ontmoetingen tussen twee verschillende mensen, op een specifiek moment in hun leven, met een specifieke klik en onder specifieke omstandigheden die niet te vertalen zijn naar hoe het voor een ander zal zijn op een heel ander moment. Dat is puur hoe ik er naar kijk en ik snap echt absoluut dat er velen zijn die er wel behoefte aan hebben.

Jij hebt je dag niet, zij heeft haar dag niet, of juist wel waardoor er net iets meer gebeurt dan met een ander, of we waren juist extra vrolijk omdat de zon scheen, of sjagerijnig waardoor er geen puf was om de kamer op te ruimen, of de persoonlijkheden matchten niet, of je zei net de verkeerde dingen waardoor de sfeer minder werd, of haar manier van seks sloot niet aan bij jou, maar misschien wel bij een ander. Etc. etc. etc. Het zijn voor mij veel te veel variabelen om ook maar enige conclusie voor mezelf te trekken bij welke recensie dan ook.

Het subjectieve element is voor mij te groot en net als bij reviews van films of muziek trek ik liever mijn eigen persoonlijke conclusie dan dat ik me laat leiden door de meningen van anderen. En nogmaals: ik snap echt wel als anderen dat wel graag willen. Ik snap ook dat voor priveontvangst vanwege de grotere kans om afgezet te worden door nepprofielen, verkeerde foto's en wat al niet meer, de behoefte aan recensies wellicht nog groter is, maar ik ga alleen langs vergunde privehuizen en sta er anders in.

De waarde voor dit forum zit voor mij persoonlijk dus niet in de recensies, maar in alles er omheen. Ik heb een hoekje in mijn leven nodig waar ik mensen "tegenkom" die dit deel van mijn leefwereld begrijpen en daar haal ik veel voldoening uit. Ik begrijp en respecteer iedereen die hier anders over denkt, maar ik denk ook dat we prima naast elkaar kunnen blijven bestaan. Zolang je de andere gebruikers maar in hun waarde laat, niemand persoonlijk aanvalt en probeert het in de topics waar je wel komt het leuk voor elkaar te houden, dan denk ik dat iedereen het hier naar zijn of haar zin kan hebben.
 
Ik vraag me ook af of recensies nog wel van deze tijd zijn. Een draadje over een dame kan op meerdere manieren een indruk geven, en het aantal sterren zegt mij niet veel. Daarom ook vraag ik me af waarom eea gescheiden is. Recent is me nog duidelijker geworden door bepaalde discussies alhier dat het allemaal persoonlijk is wat @ForumLurker ook aangeeft. De belevenis van de ene persoon kan totaal afwijken van de ander. Het gaat er denk ik meer om, wat @Krolse Kater bedoeld dat je elkaars mening moet respecteren of je nou veel recensies schrijft of geeneen.
 
Ik begrijp de reactie van @ForumLurker helemaal. Het gaat in dit forum niet alleen om recensies, hoewel ik het wel een belangrijk onderdeel vind. Een echt toegevoegde waarde van recensies vind ik dat als de dienstverlening of uiterlijk van de dame afwijkt van hetgeen je op grond van informatie en betaald bedrag mag verwachten, zowel in positieve als in negatieve zin. Als ik op grond van vooraf beschikbare informatie een dame bezoek die zichtbaar 10 jaar ouder is dan aangegeven of de dienstverlening is beneden (of boven) het niveau wat je mag verwachten, dan is het goed dat we dit met elkaar delen. Maar 10 keer van dezelfde te horen dat het pijpen en neuken goed was voegt voor mij niks toe, dat weet ik dan wel.
En verder is het gewoon erg fijn om hier gelijkgestemden te treffen en te kunnen praten en zaken te kunnen uitwisselen over alles wat ons bezig houdt.
 
Ik snap ook dat voor priveontvangst vanwege de grotere kans om afgezet te worden door nepprofielen, verkeerde foto's en wat al niet meer, de behoefte aan recensies wellicht nog groter is, maar ik ga alleen langs vergunde privehuizen en sta er anders in.
En juist dán zijn recensies nu juist wél heel waardevol. Zeker met privéontvangst loop je een (in mijn ogen en gebaseerd op persoonlijke ervaring) redelijk risico om belazerd te worden in welke vorm dan ook, dame lijkt niet op de foto, hygiëne is slecht, omgeving niet fijn enz… En ook bij privéhuizen kan het tegenvallen (of meevallen), dus dan ook is een recensie zinvol.
 
Het gaat niet om mij, laat ik dat voorop stellen, hoewel ik natuurlijk wel een aantal namen in gedachten heb.

En het gaat mij er niet eens in de eerste plaats om dat er te weinig recensies geschreven (zouden) worden, maar vooral om diegenen die geen recensies of andere nuttige info posten maar wel (veel!) onzinnige 'info' posten. Dat mensen 'gratis' mee liften op dit forum, daar zit ik nog niet eens zo mee, maar als ze hier 'hun best gaan doen' om veel neer te pennen waarmee ze veel wandelaars mee tegen de haren in strijken, dan moeten we daar iets mee.
Daar komt de aap wel uit de mouw. Het gaat je om leden die het niet met jou eens zijn in een bepaalde topics. Volgens jou zijn die anti prostitutie temnminste dat heb je over mij al een paar keer gezegd. Wat je nu doet is die mensen proberen weg te krijgen op een wat slinkse manier.
Je vroeg in een ander topic aan mij een link van een recensie. Dat vond ik al raar want even kijken in mijn interesse gebied wat shemales zijn voor een trio en je hebt al twee recensies van mij gevonden. Dat is het met een forum. Je zal altijd mensen hebben die het niet met je eens zijn. In dit geval ben jij als anti vaxxer ook een kleine minderheid. Gelukkig bepalen ik en jij het beleid daarin niet alleen je kan niet verwachten dat ik een aantal anderen het helemaal met je eens zijn. En mijn liefhebberij kwa dvp is de jouwe niet. Overigens denk ik dat de kleine minderheid antivaxxers hier veel wandelaars tegen de haren instrijken met hele onzinnige posts. That is just a thought.
 
En verder is het gewoon erg fijn om hier gelijkgestemden te treffen en te kunnen praten en zaken te kunnen uitwisselen over alles wat ons bezig houdt.
Misschien is dat wel de crux van mijn punt. Ik heb vooral de laatste weken vaak het gevoel gekregen dat hier een hoop forumleden erg vocaal waren die met van alles bezig waren behalve wandelen. Hele verhalen over bijvoorbeeld corona en misstanden, maar als je dan vraagt waar zijn jouw recensies dan is er altijd wel een smoes.

En ik zie nu ook diverse wandelaars die zich aangesproken lijken te voelen, waarbij ik denk: nee, jou bedoel ik niet. Daarom ben ik ook huiverig voor die recensieteller. Als je een fanboy hebt van een privehuis dat gratis seks verloot dan zit die in no time aan waanzinnig veel recensies, maar word je niks wijzer (ergo: het werkt misleidend). Terwijl er ook leden zijn die (vrijwel) nooit een recensie schrijven maar toch heel zinnige input hebben, bijvoorbeeld omdat ze precies weten wie waar op welke tijd te vinden is. Of andere nuttige info, denk aan Piet SOA-aids.

Je zou ook nog een systeem kunnen bedenken rondom 'likeability', maar dat kan juist heel makkelijk in de kont bijten als de 'geen-recensie-wel-mening'-types waar ik op doel daar volop mee bezig zijn en juist diegenen met de zinnigste bijdragen dislikes geven.

Dus ja, ik vind het zelf ook lastig.
 
Daar komt de aap wel uit de mouw. Het gaat je om leden die het niet met jou eens zijn in een bepaalde topics. Volgens jou zijn die anti prostitutie temnminste dat heb je over mij al een paar keer gezegd. Wat je nu doet is die mensen proberen weg te krijgen op een wat slinkse manier.
Je vroeg in een ander topic aan mij een link van een recensie. Dat vond ik al raar want even kijken in mijn interesse gebied wat shemales zijn voor een trio en je hebt al twee recensies van mij gevonden. Dat is het met een forum. Je zal altijd mensen hebben die het niet met je eens zijn. In dit geval ben jij als anti vaxxer ook een kleine minderheid. Gelukkig bepalen ik en jij het beleid daarin niet alleen je kan niet verwachten dat ik een aantal anderen het helemaal met je eens zijn. En mijn liefhebberij kwa dvp is de jouwe niet. Overigens denk ik dat de kleine minderheid antivaxxers hier veel wandelaars tegen de haren instrijken met hele onzinnige posts. That is just a thought.
Je bent inderdaad wel één van de personen die ik in gedachten had, maar het gaat niet om mij of om jou, het gaat om het patroon.
Ik heb op je profiel geen recensie van een shemale kunnen ontdekken. Heb ik er overheen gekeken? Dat zou kunnen. Maar dan moet je toch heel makkelijk een link kunnen posten.

Anyway: je pleit er voor om de toegang tot privehuizen te beperken, je waarschuwt mensen voor een DVP-verslaving, hebt het vaker over je vriendin dan over een DVP, dus ja, dat kan ik alleen maar als anti-prostitutie-sentiment zien. En dat vind ik een negatieve bijdrage aan een forum waar het om prostitutie draait.

Maar nogmaals: het probleem is breder.
 
Daar komt de aap wel uit de mouw. Het gaat je om leden die het niet met jou eens zijn in een bepaalde topics. Volgens jou zijn die anti prostitutie temnminste dat heb je over mij al een paar keer gezegd. Wat je nu doet is die mensen proberen weg te krijgen op een wat slinkse manier.

Dat is vaak met zulke figure als hem het geval. Ze zijn voor een inclusieve sameleving bahalve als je het niet met ze eens bent. Dan mag je niet meer meedoen. Hij wil van dit forum een soort kringgesprek make waar iedereen elkaar tegelijk zit af te trekke lijkt het.
 
Je bent inderdaad wel één van de personen die ik in gedachten had, maar het gaat niet om mij of om jou, het gaat om het patroon.
Ik heb op je profiel geen recensie van een shemale kunnen ontdekken. Heb ik er overheen gekeken? Dat zou kunnen. Maar dan moet je toch heel makkelijk een link kunnen posten.

Anyway: je pleit er voor om de toegang tot privehuizen te beperken, je waarschuwt mensen voor een DVP-verslaving, hebt het vaker over je vriendin dan over een DVP, dus ja, dat kan ik alleen maar als anti-prostitutie-sentiment zien. En dat vind ik een negatieve bijdrage aan een forum waar het om prostitutie draait.

Maar nogmaals: het probleem is breder.
Ja dat was een no brainer maar nogmaals even in het shemale gebeuren kijken en ze staan er. Twee recensies, eentje bij Emily en eentje bij Tamara. En nee ik pleit er niet voor om de toegang te beperken tot privehuizen, ben alleen een voorstander van die G2 en dan beperk je je inderdaad een hele kleine groep mensen en dat is dan maar zo omdat het hun keus is. En wat is er mis met waarschuwen voor een dvp verslaving? Dat doe ik nog niet eens maar vertel meer over mijn eigen ervaringen daarmee. Mag dat niet? Moet het allemaal maar hossana zijn? En is praten over mijn vriendin anti prostitutie sentiment? Wat is dat voor onzin? Ik heb het juist over dat ik samen met mijn vriendin naar een dvp in dit geval shemale wil. Hoe verzin je dit? Maar ik zie ook wel dat je dit soort dingen roept om mij weg te krijgen hier. Dus dan ga je roepen dat ik geen recensies schrijf wat gelogen is. Je hangt een verhaaltje op om leden die jou niet welgevallig zijn weg te krijgen. En dat noem je het probleem. Dit is erg droevig.
 
Kijk , de stille leden hier komen echt voor info te halen. Niks meer en niks minder. Onderschat het belang niet. Ik herinner mij dat ik op de voorganger van deze site. (H*krers)ooit een goede recensie schreef van een lekkere meid uit Breda . Ik appte haar een paar dagen later en ze omschreef de situatie als een " gekkenhuis" , zoveel klanten.
Dat tekent de impact van deze site die je niet ziet en daarom vind ik ook leuk om recensies te lezen en te schrijven.
Die 2 % van de leden die naast wandelen ook van een leuke discussie houd ( hoor ik ook bij) zijn eigenlijk te verwaarlozen maar ze domineren wel deze site.
 
Dat is vaak met zulke figure als hem het geval. Ze zijn voor een inclusieve sameleving bahalve als je het niet met ze eens bent. Dan mag je niet meer meedoen. Hij wil van dit forum een soort kringgesprek make waar iedereen elkaar tegelijk zit af te trekke lijkt het.
Beetje jammer dit.

Maar goed; ik tel mn knopen, kennelijk een hoop mensen op dit forum die het OK vinden om weinig zinvols bij te dragen en in plaats daarvan negatief te doen. Het is niet anders.

Het is nu eenmaal internet: lord of the flies.
 
Beetje jammer dit.

Maar goed; ik tel mn knopen, kennelijk een hoop mensen op dit forum die het OK vinden om weinig zinvols bij te dragen en in plaats daarvan negatief te doen. Het is niet anders.

Het is nu eenmaal internet: lord of the flies.
Dat is je eigen schuld. Leden op een slinkse menier proberen weg te krijgen vind ik ook vrij negatief, dingen over leden zeggen die niet waar zijn ook negatief, proberen iemand in een antiprostitutierol weg te zetten is ook negatief. Niet alles wat hier wordt gezegd past in jouw of mijn straatje. Dat is een forum. Het is geen facebook waar je iemand kunt ontvrienden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan