Recensie Jessica, Den Haag, Geleenstraat 100 b1 (vh Hunsestraat 51 k8) 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

H._

Meubelstuk
Supporter
Forumpionier
2.746
30/06/21
4.369
62
BDSM spel
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
  2. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
D
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/6855389-mistress-jessica
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Jessica is een volslanke "kinky girl", te herkennen aan een naambordje in het raam. Ik had weer eens zin om onder haar heerlijke kont te liggen (fors maar strak, een perfecte combinatie). Haar bordje stond er toen ik aankwam in de straat, wat persoonlijke voorwerpen zichtbaar achter het raam, maar zijzelf niet ? en dat bleef de komende twee uur ook zo. Diverse malen op het punt gestaan om dan toch maar bij iemand anders naar binnen te gaan, zelfs nog even geïnformeerd bij Mrs. Andrea van Hunsestraat 37 b3 of rimmen bij haar mogelijk was -- verontwaardigd "of course not!", OK, jammer maar helaas; toen overwogen om Olga van Geleenstraat 23 k11 te bezoeken, maar die hield er toen net mee op; en toen verscheen Jessica eindelijk. Meteen naar het raam gelopen, en gelijk naar binnen.

De wensen besproken (soft-erotisch kinky spelen en teasen, rimmen) en we konden beginnen. Jessica ging ongevraagd helemaal naakt, heerlijk. Klein nadeeltje was dat ze zwarte latex handschoentjes aantrok. Hoewel ik moet toegeven dat dat er best geil uitzag bij haar naakte lichaam.

Eerst even tegen het kruis gezet (niet vastgemaakt) en staande opgegeild; daarna verhuisd naar het bed waar het teasen en spelen doorging, met de hand; op een gegeven moment kreeg ik een oogmasker voor, en werd er volgens mij ook zo'n tandwieltje gebruikt op mijn gevoelige plekjes. Heerlijk.

Toen het moment waarop ik al de hele tijd wachtte: ze ging eerst even naar het bidet om zich op te frissen, ze kwam op mijn gezicht zitten, en ik kon gaan rimmen. Ondertussen trok zij me af. Mijn armen waren vrij dus ik kon dat oogmasker gelukkig naar boven schuiven zodat ik haar kont kon zien. Een erg geil gezicht en ik kwam heerlijk klaar.

De perfecte combinatie van (niet overdreven) dominantie, kink en erotiek wat mij betreft.
 
BDSM spel
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Fisting
  2. Plassex
  3. Soft SM
  4. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Dinsdag
Totale kosten (in euro)
200
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Na lange tijd weer eens een rondje door Den Haag..
Na paar minuten lopen viel mijn oog op Mrs Jessica, leuke visuele klik vanaf de straat en maar eens gaan informeren bij het raam. Vriendelijk, verzorgd het plaatje klopte. Terwijl ik meer aangetrokjen ben tot t slanke oost europese porno model, in meesteressen uitvoering, kreeg ik bij deze meesteres een prettig gevoel! Zij voor mij uitlopend de trap op was een genot voor het oog, haar billen in een strak rood lakjurkje. Haar kamer kende ik al goed (hier zat voor Corona meesteres Marina) en samen een heerlijk uurtje gehad! Zeker voor herhaling vatbaar...
 
Meesteres Jessica / Mistress Jessica is een geweldig goede Meesteres. Professioneel en kundig. Een heerlijk lichaam, en een perfecte uitstraling. Ik ben ondertussen meer dan 20x bij haar geweest. Van simpel fisting en CBT tot extreme piercing. Iedere keer is een sessie verrassend, steeds weer nieuwe dingen, maar soms ook doorbouwent op de vorige sessie. Soms een verleidelijk sexy meesteres, soms een harde meedogenloze Meesteres waar ik niets heb in te brengen (dit was natuurlijk van te voren afgesproken. Mrs Jessica is een van de weinige Meesteressen die ik een carte blanche durf te geven
 
Terug
Bovenaan Onderaan