Opeens afscheid nemen van een dvp

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wat dacht je van "kan je mij svp geld lenen voor mijn huur anders word ik over een paar dagen eruit geschopt, het is écht urgent en ik betaal je het écht zo snel mogelijk terug!". Om vervolgens na ruim 9 maanden nog steeds geen ene euro terug te hebben gezien
Ja. Ik dacht laat ik het gezellig houden.
Ooit eens een keer geld voor een ticket (€800) gegeven
Jullie zijn ook helemaal knettergek, als ik dit zo lees! Dit roep je toch keihard over jezelf af? Hoe kom je erbij om hier in te trappen? Geen enkel medelijden voor mannen die op deze manier 'gepluimd' worden. Ik zou het nog bijna eens worden met Eagle...
 
helemaal knettergek
Dat klopt; ik ben ook af en toe knettergek. 🤪

Ik vraag geen medelijden hoor; was alleen een reactie op een post van @Johny Wandelaar . 😘

En het geld is voor mij ook geen probleem; bakken vol hier. 😝

EDIT: het gaat mij trouwens niet om het niet terugkrijgen van het geld maar om het jarenlange vertrouwen dat beschadigd is.
 
Laatst bewerkt:
@James Bianchi en @Johny Wandelaar hier nog zo één.. ik heb ook eens geld geleend en ook nog steeds niet teruggehad. Bij mij is het zo dat ze me wel aangeboden heeft om een paar keer zonder betalen langs te komen, maar dat doe ik niet. Ik merk steeds dat ze de hele tijd erg dankbaar daarvoor is. Ik was al jaren klant bij haar en heb het altijd leuk en lekker met haar. En na dat geld lenen is dat alleen maar beter, ook met wat langer blijven altijd.
Kijk in principe wil ik het geld een keer terug, maar ik kan er wel mee leven omdat ik zoveel jaren zoveel fijne bezoekjes bij haar heb gehad, en nu nog steeds. Ik ga het alleen nooit kwijtschelden, maar als ik het nooit terugkrijg zie ik het maar zo dat ik per bezoekje 50 cent of 1 euro meer betaald heb. Maar @Deug-genietje heeft ook gelijk, en ik zal echt nooit meer geld lenen aan een dvp, maar ook niet aan niet dvp's want daar heb ik ook 2 voorbeelden van waar ik nooit geld heb teruggehad.
 
Knettergek mischien wel, maar dat staat los hiervan.
Het geld is geen probleem voor mij. Het was een hele snelle test om te kijken wat voor vlees ik in de kuip heb cq wat voor iemand woning toelaat….
Als je iemand laat screenen ben je duurder uit
€800 weggooien is voor iederéén veel geld, en zonde. Kom op nou. Ik vraag me dan af wat je bezielt om zoiets te doen. Of een ticket boeken naar de andere kant van de wereld voor iemand die daar niet op zit te wachten, voor wie je zomaar een klant was... ongevraagd, onaangekondigd. Dat kan je voor jezelf wel recht willen praten, maar dat is toch veel geld weggooien aan iets bizars? Hoe kom je op zo'n punt?

En dat is écht niet aanvallend bedoeld. Ik ben daadwerkelijk met stomheid geslagen en ik wil het oprecht proberen te begrijpen.
 
Dat zijn dan wel echt weinig succesvolle dvp of ze kunnen niet met geld omgaan. Waarschijnlijk dat laatste en dan begrijp ik dus niet dat je ze geld leent.
 
Heb ook ooit €1000 geleend aan een dvp, ik kon het ook best missen. Initieel betaalde ze mooi terug (maandelijks bedrag), maar uiteindelijk viel het stil. Nog zo'n €500 te goed, die ik wsl nooit zal terugzien. Ik lig er niet wakker van, ze was het waard.
Totale idiotie. Er lopen toch ...... rond op deze wereld. Geen wonder dat er dvps zijn die er gretig misbruik van maken. Sommige mannen vragen er zelf om.
 
Tegenwoordig is1000 Euro in de thuisontvangst 5 uurtjes werk met de gemiddelde uurtarieven. Dat moet de gemiddelde dame dus wel kunnen redden als ze nog twee dagen heeft om de huur te betalen.
 
Zoveel mensen dat geld lenen aan een dvp.
Ik zal echt nooit begrijpen hoeveel dames telkens in 'geldnood' zitten, geen eten kunnen kopen, geen huur kunnen betalen en uit huis gaan gezet worden. Dat begrijp ik echt niet.
Pooier die alles afpakt, geld doorsluizen naar thuisland, drugsverslaving, alcoholverslaving en noem maar op.
 
Totale idiotie. Er lopen toch ...... rond op deze wereld. Geen wonder dat er dvps zijn die er gretig misbruik van maken. Sommige mannen vragen er zelf om.
Nounou, ik denk dat je een verkeerd beeld van me hebt. Ik was er me 100% bewust van dat ik dat geld wsl niet ging terugzien. De (Vlaamse) dame in kwestie had me op dat moment al enorm veel geboden, ook buiten de seks om. En nadien is ze dat ook nog lange tijd blijven doen. Het was geen dertien-in-een-dozijn dvp met een dertien-in-een-dozijn verhaaltje. Dus het was een perfect zinnige afweging. Ik zou het - in dezelfde context! - direct opnieuw doen.
 
Allemaal duidelijke redenen om die dame dus geen geld te lenen. Om on topic te blijven, ook een aantal goede redenen om opeens afscheid te nemen.
Kijk jij begrijpt het! Het vaak gewoon een test om te kijken of ze misbruik van mij willen maken. Daarmee beperk je schade in de toekomst. Als ik het geld niet zou kunnen missen is het een ander verhaal.
We hebben allemaal wel hobby's waar we veel geld aan uitgeven. Mijn motoren, auto's en bootje kosten nog veel meer. Afgelopen jaar nauwelijks gevaren, de kosten gaan gewoon door.
En, wat dacht je van de wandelsport? Er zijn genoeg mensen die niet kunnen begrijpen dat je geld betaald voor sex met een vrouw die je niet kent, en nog sterker nooit zal leren kennen.

Vrouwen testen jou ook zo. Iemand die geen euro aan hen wil uitgeven (lees niks voor haar over hebben) dumpen ze ook.
 
Laatst bewerkt:
By the way, mijn huidige vriendin had mij ook getest door mij een totaal nutteloze aankoop te laten betalen. Ik ben geslaagd voor de test. Wij zijn nu al zo'n 7 jaar samen. Overigens is haar inkomen behoorlijk hoger dan dat van mij. (geen dvp, maar heeft erg veel kennissen in dat wereldje die ze ook regelmatig met vanalles en nog wat helpt).
 
By the way, mijn huidige vriendin had mij ook getest door mij een totaal nutteloze aankoop te laten betalen. Ik ben geslaagd voor de test. Wij zijn nu al zo'n 7 jaar samen. Overigens is haar inkomen behoorlijk hoger dan dat van mij. (geen dvp, maar heeft erg veel kennissen in dat wereldje die ze ook regelmatig met vanalles en nog wat helpt).
Vrouwen die mannen 'testen' mijd ik als de pest. Manipulatief gedrag vind ik dat. Of je vindt iemand leuk, of niet. Maar dat is niet in geld uit te drukken. En dan ook nog blij zijn dat je 'slaagt' voor zoiets, mijn hemel. 🤦‍♂️
 
Ik vind "testen" een heel vervelende bijklank hebben. Voor mij is de kwaliteit van de date zelf voldoende indicatie of ik nog eens terugkom of niet. Daar zijn geen spelletjes voor nodig ... nou ja, niet zulke spelletjes iig.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan