N..... met muziek?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Kiest de dame de muziek dan is het voor mij ook groot kans dat ik het niks vind.
Zou het zo zijn dat als de muzieksmaak hetzelfde is dat dan de date waarschijnlijk ook beter is? Ik denk het wel.
Eerlijk gezegd, ben erg tolerant als het gaat om muzieksmaken!

Op onze date kun je ook je favoriete 'apocalyptische stukken' opzetten, vergeet alleen niet je koptelefoon mee te nemen, darling.. 😉
 
Was laatst aan t wandelen, zag ik wat leuks, ik erop af, deur open stond kei hard Celine Dion aan. Als iets me niet geil maakt is t die engerd uit Canada

Dus ik dacht ik loop nog een rondje een rondje en wellicht heeft ze nu wat minder zaaddodende muziek aan, maar helaas, ze zat kei hard mee te blèren met Iam Alive. Was gelijk maar naar huis gegaan
 
Was onlangs bij een dame voor een pijpdate. Nadat ik gekomen was vroeg ze of ik niet gemerkt had dat ze haar ritme aanpaste aan de muziek op de radio.

Had zelfs nooit door dat er muziek speelde, zat elders met mijn gedachten 😅
 
Kan me nog wel herinneren dat Nederlandse dames vroeger (toen die er nog veel zaten tot zo'n 15 jaar geleden) vaak gangstarap op hadden staan. Iig op de Wallen. Het moet je ding maar zijn :)
 
Video al zeker niet. Muziek is lastig. Ik kan mijn eigen favoriete muziek vrijwel niet als achtergrond muziek aanzetten.

Het is rustige muziek meestal, dat is het probleem niet, maar omdat het mijn favoriete muziek is leidt het af en ga ik er te aandachtig naar luisteren.

Stil vind ik ook niks, dus liefst muziek op de achtergrond waar ik niet direct een heel sterke binding mee heb. Het is anders een te persoonlijk iets om zo maar op de achtergrond op te zetten.

Kunst kan mij heel erg raken, met muziek vrijwel voorop, op de voet gevolgd door beeldende kunst in alle verschijningsvormen.

Dus dan is het niet handig om met een eigen Spotify lijstje aan te komen zetten en ik vervolgens een uur lang in vervoering raak van de muziek en niet zo zeer de dame (beetje overdreven gesteld).
 
Terug
Bovenaan Onderaan