Hoe je hobby in de schaduw houden?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Is wel op vraag van mijn gezin. Baas heeft al track&trace in de bedrijfswagen
je kan ook altijd neen zeggen. moest ik een partner hebben en die eist dat ik live tracker op mijn telefoon aanzet zodat ze mij kan controleren dan zou het rap gedaan zijn.

als je elkaar al niet kan vertrouwen dan is de basis van je relatie al weg.

nu, in jouw geval heeft ze natuurlijk wel een punt om je niet te vertrouwen :)
 
Goede tips maar ik vrees dat mijn wandel hobby verleden tijd is.
Geen prive gsm meer
Enkel nog iphone van werk + live locatie via google maps🤬🤬
Ik vraag mij sowieso af of wandelen met een werktelefoon wel een goed idee is. Maakt die mobiel soms gebruik van het VPN van het bedrijf? Beetje lullig als websites als Redlights en Kinky vaak bekeken worden.
 
Maakt die mobiel soms gebruik van het VPN van het bedrijf? Beetje lullig als websites als Redlights en Kinky vaak bekeken worden.
Yep ... als ik op het werk eens naar GR wil gaan (doe ik bijna nooit hoor 😁) altijd eerst Wifi uitzetten en via 4G verbinding maken.
Dat is dan mijn privé-telefoon. Werktelefoon, als ik die zou hebben, zou ik nooit voor wandelzaken gebruiken.
 
Is wel op vraag van mijn gezin. Baas heeft al track&trace in de bedrijfswagen
Kan maar één ding zeggen, triestig dat je zo onder de sloef ligt.
Track& trace in auto kan ik niet oordelen, ken ik niks van.
En als je gezin dit vraagt is je job dan zo gevaarlijk, of is er zoals hier gezegd wordt totaal geen vertrouwen, dan is het ook droevig leven.
 
je kan ook altijd neen zeggen. moest ik een partner hebben en die eist dat ik live tracker op mijn telefoon aanzet zodat ze mij kan controleren dan zou het rap gedaan zijn.

als je elkaar al niet kan vertrouwen dan is de basis van je relatie al weg.

nu, in jouw geval heeft ze natuurlijk wel een punt om je niet te vertrouwen :)
Zo zie ik het ook. Ik zou het niet moeten weten moest ik een vriendin hebben dat mij 24/24 moet kunnen traceren en of mijn gsm controleren. Als ze mij niet vertouwd weet ik niet waarom we een relatie hebben.

Moest ik vreemd gaan heeft ze natuurlijk wel al het recht.
 
Is wel op vraag van mijn gezin. Baas heeft al track&trace in de bedrijfswagen
Parkeer je auto in een garage, laat je telefoon in de auto, zet hem uit onder mom was vergeten op te laden.

Je gaat even voor een restaurant staan en zet vervolgens al je verbindingen uit, je locatie blijft dan op het restaurant staan, en kun je even een uurtje wandelen.
 
Wel mannen, als jullie de insteek van een vrouw willen (kan opzich handig zijn, want als vrouw zijnde heb je meestal een soort zesde zintuig voor wanneer je man vreemdgaat😹)

Alle trucs met 2e telefoons en natuurlijk niet naar parfum ruiken en met make up smeren daargelaten heb ik maar 1 tip. Gedraag je normaal. Ga niet ineens raar doen met je telefoon ofzo. Hoe meer je verdacht doet, hoe meer achterdocht je gewekt hebt. Een vrouw gaat "bewijsmateriaal" zoeken op het moment dat ze iets vermoedt. En een beetje een intelligente ruikt gewoon waar je mee bezig bent. Ziet dat en voelt dat aan subtiele veranderingen. Zeker als ze zelf ook ervaring heeft met dingen stiekem doen😉 Verandert er in jouw gedrag verder niks, zal ze ook geen dingen gaan zoeken. Of minder snel.

Concreet kun je dus maar 1 ding doen en dat is jezelf aanpraten dat er niks aan de hand is en zo ook handelen. Je bent gewoon even paar uurtjes weg. Naar iets geloofwaardigs natuurlijk. Je kan niet opeens een hobby hebben waar je elke week een halve dag aan kwijt bent zonder enig bewijs van die hobby. Zoals voetbal ofzo. Dat valt op. Zeg dat je helemaal into de sauna bent ineens en maak daar een tasje voor met handdoek en slippers die je dan ook meeneemt. Of zwemmen, idem dito. Maar maak er wat geloofwaardigs van. Big deal. Normaal gesproken zou dat thuis ook geen kruisverhoor opleveren dus nu ook niet. Haalt het hele spannende er natuurlijk een beetje af, maar wel dé manier om geen argwaan te wekken. Dat spannende bewaar je dan maar voor op de kamer.

Oh en over het wegsluizen van dat geld: als je vrouw echt volle toegang heeft tot alle rekeningen ben je mooi genaaid 🤣 maar dan nog is daar wel een oplossing voor: koop iets doms in een winkel en retour het. Jij contant in je handen en voila. Koop dan natuurlijk niet ineens iets van €150 want dat hebben die winkels niet in de kas voor jouw retour. Dus 3 keer €50 is een beter plan.

Kortom: het succes van liegen valt en staat wel een beetje met hoe goed je bent in tegen jezelf liegen 🤣 Succes 🤪
Ikzelf doe precies hetzelfde 🤣.
Gewoon normaal blijven en geen toestanden met een 2 de gsm ofzo. Dat maakt het er allemaal alleen maar moeilijker op. Ikzelf heb ook een sportzak met slibbers en zwemgerief en badhanddoek. Ik kan enkel nog als tip meegeven dat je best wat cloor oplost in water en dit in een fles van coca cola doet of whatever en dit neem ik ook altijd mee om dan in een toilet van de parkeergarage me altijd te wassen met dit want dan ruikt je vrouw ook effectief dat je bent gaan 'zwemmen' 🤣🤣. Van geld langs de kant houden idem. Ga gewoon naar de winkel en betaal bv 20 euro met uw maaltijdpas. Ik koop dan nog iets kleins bij maar kijk natuurlijk wel dat je ongeveer de producten koopt die ongeveer een waarde hebben rond de 20 euro. Uw vrouw zal u echt niet gaan controleren voor hoeveel je hebt gekocht en vergelijken. Ook doe ik bv soms geldafhaling om te gaan zwemmen of naar de sauna te gaan en dan hou ik dat geld dan om te gaan wandelen. Hou het zoveel mogelijk simpel en zoek het zeker niet te ver want hoe meer je doet en vreemd doet des te meer dat het opvalt. Ik doe dit nu ongeveer 15 jaar en voorlopig lukt alles.
 
Hey medelopers,
Ik ben nu een aantal jaar samen, ben gezin aan het uitbouwen maar bezoek nog 4tal keer per jaar een dvp. Dit vind ik ook minder vreemd gaan.
Ik vroeg mij af wat jullie al meemaakten, valt dit te combineren? Lukt dit om jaren lang geheim te houden? Wat is er gebeurd als je ontdekt werd of werd je nooit ontdekt?
 
Hey medelopers,
Ik ben nu een aantal jaar samen, ben gezin aan het uitbouwen maar bezoek nog 4tal keer per jaar een dvp. Dit vind ik ook minder vreemd gaan.
Ik vroeg mij af wat jullie al meemaakten, valt dit te combineren? Lukt dit om jaren lang geheim te houden? Wat is er gebeurd als je ontdekt werd of werd je nooit ontdekt?
Wandel reeds een 20tal jaar en nog geen reactie van het thuisfront.
Gewoon af en toe enkele uren niet bereikbaar zijn zodat de wederhelft dat gewoon wordt.
En niet te rap berichten en telefoons beantwoorden.
En alles die op track en trace gelijkt afleggen en nooit meer aanleggen.
Ze komen het na één tijdje gewoon en kan je wandelen wanneer en zoveel je wilt.
 
Wandel al ruim 40 jaar ook tijdens relaties. Sinds aantal jaren track & trace op m'n telefoon. Dus vrouw kan mij volgen. Ik los dit alsvolgt op:
1. Tweede telefoon met simkaart, ook handig om adressen en telefoonnummers van dvp's op te slaan.
2. Track en trace uitzetten tijdelijk of op tweede telefoon overzetten
3. Telefoon gewoon thuis of op werk laten.

Nog nooit problemen mee gehad. Vaak op zakenreis van dvp's gebruik gemaakt. Met de files in Nederland is het heel normaal dat je later thuiskomt.
 
Telefoon is privé dus waarom zou jouw vrouw moeten meelezen , dat snap ik niet
Aangezien je nu op een voormalig lid reageert, zal die waarschijnlijk niets meer terugzeggen;-) Maar ik wil hier wel op ingaan in zijn plaats. Het handigste is een aparte wandeltelefoon, die je partner sowieso niet onder ogen krijgt.

Dat dames mij spontaan benaderen (bijvoorbeeld als ze na een tijdje afwezigheid weer in NL zijn) herken ik overigens wel. Een soort guerillamarketing. Het is gewoon business voor ze, vergeet dat niet. Daarom doen ze dit.
Mijn vrouw weet en gaat ermee akkoord dat ik wandel, maar wil niet weten wanneer en met wie. Het is dus voor mij alsnog zaak sporen te wissen. Track & trace op telefoon doe ik niet aan, waarom kiest iemand vrijwillig voor zo'n stasimiddel? Ik snap dat niet. Dat cliché 'ik heb niets te verbergen' is geen argument. Maar goed, ik dwaal af...

Wel aparte wandeltelefoon dus. Dames gebruiken meestal geen geurtjes, volgens mij is dat les 1 op de sekswerkacademie. Sommigen nemen vantevoren mondwater en verwachten dat van mij ook. Prima. Die geur wis ik met smintjes, die eet ik toch de hele dag door.
 
Laatst bewerkt:
Wat ik uit diverse posts hier begrijp is het om twee redenen:
- crimineeltjes kunnen niet zoveel met jouw wandelnummer (als de gegevens van dat nummer niet naar jou te herleiden zijn),
- als er al berichtjes worden verstuurd, dan komen die op een fysiek ander toestel binnen, eentje die niet altijd zichtbaar is.
 
Ik snap het nut niet van een wandeltelefoon. Gewoon bellen en geschiedenis wissen? Hebben jullie zoveel telefonisch contact met die dames? Ik bel bijna nooit. Ga voornamelijk naar ramen dus snap echt het nut niet.
Dus het is niet interessant voor jou, want je bezoekt alleen raamdames en je hoeft niets verborgen te houden.

Prima, privileges zijn altijd onzichtbaar voor diegene die het hebben.

Maar andere wandelaars hebben andere omstandigheden.
 
Het gaat er om dat je een telefoonnummer gebruikt dat niet te herleiden is naar je echte identiteit.
Zodat criminelen of andere mensen met wie je niks te maken wil hebben er niks mee kunnen als ze het in handen krijgen.
ze mogen gerust mijn identiteit kennen hoor.
Wandelen is legaal en ik heb niets te verbergen.
Zou wel eens willen zien hoe ze mij zouden chanteren 😅
 
Jouw vriendinnen zeggen niet van... je mag mij er ook voor betalen?
Mochten ze mij dit zeggen zou ik er toch niet op ingaan.
Niet dat het geen aantrekkelijke vrouwen zijn, maar voor een wip zet je toch geen oude jarenlange vriensdschap op het spel. Ik tenminste niet.

Ik weet ook niet of mijn vriendenkring en/of famillie iets weten van mijn wandelactiviteiten, maar ik denk wel dat ze er toch wel een vermoeden zullen van hebben mocht zoiets ter sprake komen. Tot nu toe werd er nog geen woord over gesproken, nog enige toespeling of wat dan ook van gemaakt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan