Hoe voel jij je in vrouwen lingerie ?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Stepson

Newbie
15
05/12/22
15
Hey peeps !

Sinds kort heb ik een ... hoe zou ik het zeggen ... een nieuwe kink ontdekt bij mezelf, allé ja...kink...
Wie van jullie geniet er ook van om vrouwen lingerie aan te doen en rondlopen in het huis ?

Jullie mogen ook altijd een PM sturen als je dit liever prive bespreekt ofzo...
 
Ook zalig hoe je in dergelijke outfit aandacht krijgt van mannen die ook wel twijfelen om bi uit te proberen...
Spijtig dat de meeste sexcinemas verdwenen zijn na covid... Dat was echt een ideale plaats om viezigheden uit te proberen...
(viezigheden bedoel ik niet pejoratief..., eerder lustopwekkend)
 
Ik heb in mijn hele loopbaan max 10 personen over de vloer gehad met volledige dameslingerie aan en een aantal met enkel kousen aan.
Dat is best kinky.
Wat moet ik mij daar bij voorstellen?
Dat ze zich verkleden bij jou en damesondergoed aan doen, of hebben ze dat al aan als ze bij je komen?
Het lijkt mij nou, niet echt een lekker gevoel om de hele dag in een stringetje rond te lopen als man.
Ik had vroeger wel een vriendinnetje, die altijd graag in boxershorts rond liep in huis, die ouderwetse van katoen met van de wat wijdere pijpjes.
 
Goh. Dat is een vernedering die ik van mijn hotwife wel eens moet ondergaan.... volledig als vrouw gekleed haar of andere mannen verwennen. Voelt idd wel speciaal en slutty. Ik heb de luxe, als slanke man, er best nog sexy uit te zien, zeker op knieen en met licht gedempt....
 
Niet met tukken, dit is best pijnlijk. Ik ben ook geen crossdresser, je hebt ook andere methoden om je penis en ballen in te stoppen of minder te verhullen.

Ik heb wel ervaring met vrouwenkleding en lingerie. Heb me al een laten feminiseren, compleet met make-up en zo. Hier zijn foto's van, echter deze deel ik niet hier.

Het is een apart gevoel, opwindend en bovenal een mindfuck om je als vrouw te zien. Vooral omdat je kenmerken van je zussen of nichtjes ziet.

Daarnaast heb ik een keer een afspraak met een DVP gehad. Zodat het lijkt dat 2 vrouwen seks met elkaar hebben.

Gun ieder zijn fantasie en seksuele beleving.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Wat moet ik mij daar bij voorstellen?
Dat ze zich verkleden bij jou en damesondergoed aan doen, of hebben ze dat al aan als ze bij je komen?

Dat kan allebei.

Degene die al verkleed is onder de eigen kleding heeft eerst thuis gedouched. En begint het spel al op de weg naar de afspraak. Dan hoeven ze bij mij niet meer te douchen, want dat is onzin en verloren tijd voor mijn date.

Men kan ook kiezen om het bij mij aan te trekken en dan is er meestal ook al van te voren een douche genomen en anders kan dat alsnog gedaan worden.

De meeste vrouwenstringen zijn niet gemaakt voor heren.. want er hangt het een en ander in de weg om het goed te kunnen dragen. Persoonlijk vind ik dat een aanfluiting en totaal niet sexy, maar goed... het is niet mijn keuze tenslotte 😉
 
Ik herken me hierin. In mijn puberteit ontdekte ik lingerie en trok dit wel eens aan. Merkte dat het me opwond. En trok het met enige regelmaat aan.

Een 2 jaar geleden een sessie feminisation gedaan. Je ontdekt dan de vrouw in je. Het is een hele mindfuck om jezelf met make-up te zien en dat je jouzelf niet herkend.

Een tijd terug een bdsm sessie gedaan, met als opdracht dat ik tegen min wil vrouwen kleding en lingerie moest dragen. Een onvergetelijke sessie.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Nooit gedaan, ook niet echt behoefte aan.
Dat gezegd sexy jarretelkousen met een bijbehorende gordel en een sexy (heren)slip kan ik me van voorstellen dat dit best leuk is.
Een BH zie ik dan weer geen heil in.

een sessie feminisation
Dit lijkt me wel heel grappig om eens te doen, maar dat is dan wel voor de grap en ervaring. Niet omdat het opwindend is.
 
Ik heb in mijn hele loopbaan max 10 personen over de vloer gehad met volledige dameslingerie aan en een aantal met enkel kousen aan.
Dat is best kinky.
Heb dinsdag een date met mn DVP, en hebben afgesproken dat aij mij belt voor een date, zowat de rollen omkeren, en het enige dat ik wens is dat ze de strapon aandoet en me neemt. De rest van de regels is...alle remmen los en gaan !!!
 
Prima, maar snap niet zo waarom dat interessant is voor mij om dat te weten 🤨
Ik bedoel.. je verteld de ene dvp over een bezoek aan een andere dvp. Wat is daar het nut van? Begrijp ik nooit zo goed. 🤔

Maar wens je veel plezier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan