Prijzen van 2023/2024

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Mijn bezoekjes waren voor 2020 zo'n 1x per week of 1x per 2 weken. Dat is inmiddels geminimaliseerd naar 1x per 6 maanden.
De advertenties bekijk is nog wel frequent, maar met stomme verbazing. 150 voor een half uurtje, 50 om te zoenen, 50 voor pzc en 70 voor klaarkomen in mond. Dan heb je een prijsje van 270 euro voor dat halve uurtje.
Deze branch mag van mij klappen met dit absurde gedoe.
De prijzen voor privéontvangst rijzen de pan uit. Er wordt zelfs al tot 500 euro voor 1 uur gevraagd. Ik ben benieuwd waar het plafond nou komt te liggen: 1000, 2000, 3000 euro voor 1 uur? De dames kan ik geen ongelijk geven als ze dit er voor kunnen krijgen. Kennelijk loont het toch om zulke bedragen te vragen.
Ze doen maar, het gaat mijn deurtje voorbij.
Ook voor 80 of 100 euro kan je een heel leuke date krijgen.
 
€500 voor een uur? Degene die zulke bedragen neerlegt, daar klotst het geld thuis tegen de plinten?
En hoe vaak bezoekt zo iemand een DvP per week of maand?
Ook voor 80 of 100 euro kan je een heel leuke date krijgen.
Er zijn vrijwel geen dames te vinden die dat voor een heel uur vragen, maar ik sluit me aan bij de redenatie dat het voor een bescheiden bedrag toch mogelijk moet zijn om nog wat plezier te beleven.
 
Niet iedereen heeft de luxe om zich vrij te bewegen op elk moment.
Het is vaak een opwelling en de dan beschikbare mogelijkheden in de buurt. Een uur reizen, half uur plezier en weer een uur reizen kost mij een tijdvak die ik mij niet kan permitteren/verklaren.
Als je in de regio afhankelijk bent van privé ontvangst, dan ben je beperkt. De prijzen van deze groep zijn wel degelijk gestegen op een abnormale manier.

Misschien n leuke hobby zoeken voor je vrouw ........... in de avond zou ideaal zijn 😎😎
 
Het is zeker mogelijk maar je moet kunnen onderhandelen met de dvp's anders krijg je het niet.
Elders op dit forum is die discussie er, maar ik huldig het standpunt om niet af te dingen, maar vraag voor aanvang van de afspraak wel wat haar prijs voor een uur is (om misverstanden te voorkomen) en wat ze allemaal toestaat.
Nog meer dan alleen de seks is het voor mij een belangrijk deel van de ontmoeting dat ik haar mag aanraken op heel haar lichaam.
 
Dan denk ik dat het een exmoderator is, in het rijtje met verbannen leden zitten er een paar tussen die behoorlijk boos zijn op de forumleiding, dat is dan ook gelijk een verklaring voor het motief van de dader
Nou nee hoor daar heeft hij geen tijd voor 😅

Hoeft ook niet altijd een doorslaggevend motief te zijn.
Sommigen hier, hebben gewoon niets beters te doen dan graven in andermans privé.
 
Het is niet leuk meer haast niet meer te doen tegenwoordig. Instaptarief 200€/U en dan alleen standaard. Wil je extra's zit je gauw richting de 300€ voor een uur. Uur is zo voorbij gevlogen. Zo hard komen die euries niet binnen.
Ik denk dat die buitenlandse dvp's totaal geen benul hebben van de huidige situatie in Nederland ze denken dat de nederlandse bevolking het heel goed heeft en de hoge prijzen makkelijk kunnen betalen.
 
Nou, Nederlanders staan er echt om bekend heel gierig en prijsbewust te zijn hoor, daar ligt het niet aan.
Het 'probleem' is dat er in de grotere steden relatief heel veel mensen zijn met bakken vol geld. Dat is het verschil met landen rond ons heen waar de welvaart niet zo geconcentreerd is op de vierkante meter. Dan heb je nog dat het moeilijk is om goede ontvangstlocaties te vinden en voila, het vraag en aanbod effect.

Het speelt natuurlijk ook mee dat het werken voor een 'normaal' bedrag ook niet de aantrekkingskracht heeft voor dames. Daar zijn al genoeg alternatieven voor in de moderne tijd, zeker met social media.
Heb het al vaker gezegd, maar als een dame kan kiezen tussen een hele dag met 1 klant voor €500 of 2 klanten voor €700, zijn er genoeg dames die kiezen voor die ene klant voor de dag. Het blijft toch een intiem beroep.
 
Jongens,
Kunnen we gewoon kappen met het zoeken naar redenen waarom de prijzen lijken te stijgen ?
Feit is en blijft dat we niet weten wat de reden is van een dame om een bepaalde prijs te vragen.

Het valt me op dat de meesten waaronder de TS die klagen over de prijzen een vrouw thuis hebben zitten.

Helemaal prima dat je mag wandelen van je partner. Dus begrijp niet zo goed waarom juist de mensen klagen die het "gratis" kunnen krijgen 😅 😅

Die prijzen zijn nu eenmaal zo, gaat dat veranderen? Nee en hier janken en anderen de schuld geven omdat die volgens jullie die prijs betaald en het dus zogenaamd in stand houdt.

Houd toch op, zoek gewoon een dame in je gewenste prijsklasse en kap met janken. Of nog beter, ga terug naar vrouwtje.
Heb je ook geen last van de "hoge" prijzen 😬😁
 
Houd toch op, zoek gewoon een dame in je gewenste prijsklasse en kap met janken. Of nog beter, ga terug naar vrouwtje.
Heb je ook geen last van de "hoge" prijzen 😬😁
Niemand die hier jankt we discussiëren alleen over de prijzen daar is deze topic ook voor bedoeld als je daar last van hebt kun je altijd ervoor kiezen om deze topic op negeer te zetten inplaats van forumleden hier lastig te vallen en te beledigen. De prijs hoort nou eenmaal bij een bezoek aan een dvp en zal altijd gesprek van onderwerp blijven of jij het leuk vind of niet.
 
Laatst bewerkt:
Iedereen heeft een ander budget en wat ie wil uitgeven voor wat... we hoeven en kunnen elkaar daar niet van ge overtuigen en er zijn vele verschillende prijsstellingen per soort prostitutie , laat staan per dame v plezier zelf...
 
Iedereen heeft een ander budget en wat ie wil uitgeven voor wat... we hoeven en kunnen elkaar daar niet van ge overtuigen en er zijn vele verschillende prijsstellingen per soort prostitutie , laat staan per dame v plezier zelf...
Tuurlijk is dat zo.
Maar er zijn ook mannen die uit onwetendheid heel veel geld uitgeven.
Indien ze geadviseerd worden over goedkopere opties kunnen ze vaker gaan neuken.
Dat is een echt wandelaars belang.
 
Nou waarom niet? Als je het hebt
Je hebt er misschien ervaring mee. Doe je dat dan ook overal waar je komt , met geld strooien?
Ikzelf ken ze niet zo.
De gemiddelde wandelaar en de gemiddelde dvp bestaan niet ,dat klopt..
Maar type " Doe maar door,het kan niet op " die zijn rr ook niet veel.
. Dat kan gevaarlijk zijn .
Weet jij veel wat voor vrienden die zelfs die High Class Escort kan hebben ? Ze maken hun identiteit niet bekend. Ik zou iedereen aanraden , geniet er van, maar gebruik je verstand.
Het is gewoon in algemene zin zo , indien je mensen vlotjes geld geeft , ze snel terug komen vragen voor meer.
 
Een .....

Picasso

Rolex

Maybach

Rembrandt


Zijn ook duur ......

Misschien ook ff n draadje van open gooien .



🙂🙃
Ja leuk, maar als je Kinky nu bekijkt dan krijg je een kermisklokkie voor de prijs van een Rolex. En dan mag je nog in je handen knijpen als je de tijd vol kan maken. Prijzen, diensten en dames staan niet meer in verhouding wat mij betreft. Overigens heb ik allang afscheid genomen van Kinky en de dames aldaar. Er zijn genoeg alternatieven, ik heb daar al eens eerder aandacht aan besteedt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan