Sex dolls

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Vanuit mijn eigen persoonlijke evaringen (dat zijn er heel wat) met echte dames van plezier, probeer ik mijn love doll te neuken. Een love doll leeft niet in de ogen van een buitenstaander, alleen tussen jou en je love doll is er leven. Dus je mag zoveel porno filmpjes zien als je wilt, die love dolls zullen in jou ogen niet tot leven komen. Je moet zelf ermee aan de slag gaan om dat gevoel te ervaren. Maar veel dames van plezier die je zoals in jou filmpje in doggy neukt zullen ook het werk aan jou overlaten en weinig bewegen. Maar zware dolls in doggy neuken is niet zo simpel, met een lichtere doll gaat dit wel makkelijker maar is dan minder sexy omdat ze minder dikke heupen heeft . In mijn standje lag ze op haar rug. Veel makkelijker maar dankzij haar ene been vast te nemen aan de heup had het heel veel weg van doggy maar zonder dat je veel sleurwerk had en dat haar handjes ook veel losser zaten. Met doggy moet je haar helemaal omdraaien dat ze op haar handjes/ellebogen steunt. Ik doe dit niet veel met zware doll.

In dit sexpoppen bordeel in het centrum van PRAAG kan je met love dolls neuken
https://vrsexhouse.com/brothel
 
Laatst bewerkt:
Voor sommigen is het moeilijk voorstelbaar maar stel dat je automobiel je dierbaar is en je heb die eens grondig gewassen, in de was gezet, tot hoogglans gepoetst, ook van binnen schoongezogen, geurtje erin en dan rijden. Je kunt het gevoel krijgen dat het ding extra lekker rijdt.

Of vroeger toen de computer een toren was waar je een nieuwe grafische kaart in prikte of een beter moederbord waarna het ding als een zonnetje opstartte om samen de werkdag in te gaan.
Met een doll is het zoiets maar dan in overtreffende trap, denk ik.

Tegenovergestelde is dat sommige mannen opmerkelijk genoeg de vrouw / dvp objectiveren, meer als voorwerp zien, een sex doll maar dan juist zonder persoonlijkheid. Ook prima als het niet leidt tot 'spelverruwing'.
;-)
 
Maak je de doll na de daad meteen schoon? Wanneer je dat niet doet kan het gaan geuren denk ik?

Het lijkt me wel een heel werk om de doll uit te kleden, mee te nemen naar de douche en van binnen goed schoon te spoelen met de doucheslang, daarna te drogen zodat het niet naar natte paraplu gaat ruiken daar?

Voor de hygiëne lijkt me de schoonmaak wel gewenst maar dan kun je niet van haar af rollen en vervolgens allebei in tevreden slaap vallen.
 
De allereerste keer dat ik in een TPE love doll was klaargekomen zonder condoom... ja, stond ik daar alleen met men love doll en dacht, wat nu? Zoals grypon zegt, ermee naar de badkamer en haar proberen leeg te laten lopen en wat af te spoelen met de doucheknop, een zachte waterstraal. Maar oh, dit is zo omslachtig. En als je een love doll koopt die geen STA-functie heeft mag ze eigenlijk niet rechtop staan, en al zeker niet in de douche met water over haar voetjes. En doe je het dan toch, vergeet dan zeker niet haar voetzolen grondig af te drogen, anders kan je daar scheurtjes krijgen. Dit is net de plaats die je zou vergeten. En een love doll met STA-functie is beter beveiligd en heeft ijzeren bouten gedraaid in haar voeten. Je moet dan heel goed uitkijken dat die bouten de lak van je badmeubilair niet beschadigen. Ik heb op 2 plaatsen een beetje lakschade door men doll een bad te geven (een bad, geen douche), soms schuift ze zachtjes uit, met haar bouten recht naar de kant van het bad en als je pech hebt, kan er lakschade zijn. Ik los het nu op door een kous ofzo aan haar voet te doen, zodat de bouten niet meer kunnen beschadigen. Ik ben nog nooit kwaad geweest op de love doll, ze kan er ook niet aan doen. Maar weet als je haar helemaal inzeept ze echt gaat dansen in je bad, ze is dan zo vettig als iets, zeker als je ook babyolie gaat gebruiken. Na het baden moet je haar helemaal tot in de puntjes afdrogen. Letten op alle details. Zoals dus de voeten, ook de handen, alle lichaamsdelen goed bewegen en eronder en tussendoor zachtjes afdrogen. Ben je eindelijk klaar met afdrogen dan leg je haar op een hele grote droge handdoek en neem je de babypoeder van bij de supermarkt en poeder je haar helemaal in. Doe je dat niet, dan plakt je love doll heel erg en kan er vuil aan blijven hangen en het is ook geen prettig gevoel. En ja hoe weet je dat je love doll zich goed voelt? Als ze lekker heeft gebaad en je hebt haar met liefde afgedroogd en haar dan helemaal ingepoederd en goed gemasseerd zodat de poeder mooi is ingetrokken dan straalt ze gewoon. Net zoals een auto kan stralen als je die hebt laten blinken.

Stel je voor dat je heel deze badkamer cereomie iedere keer moet doen na de sex met je love doll... dan begrijp ik dat je zegt, nee geen love doll voor mij.

Voor mannen die echt niet houden van de love doll intiem proper te maken heeft de love doll een losse vagina ontworpen. DIe sex gleuf moet je er dan uithalen, onder de kraan afspoelen, goed drogen en en met wat poeder terug in de vagina opening steken en het is gedaan. Nadeel van deze methode: je kan minder hard stoten, het sex gevoel is minder dan bij een ingebouwde vagina.

Een ingebouwde vagina zodat je love doll en de vagina één geheel zijn heeft het voordeel dat de sexbeleving net iets beter is dan met een losse vagina (hoewel ik denk als je bij goede sex-fabrikanten koopt die ook top service hierin bieden), maar een ingebouwde vagina is dus ingewikkelder om proper te maken. Maar denk aan de informatica. Wat erin zit moet er ook uitkomen. Dus laat je pop gewoon effe leeglopen. Zo doe ik het nu al jaren. Laat haar steunen op kussens met beentjes open en vang het sperma op. Het loopt er zo uit. Dit doe ik direct na het klaarkomen. Daarna spuit ik haar vagina goed in met een Toy-cleaner van EroVibes. En dan reinig ik haar vagina met water zodat de Toy-cleaner in combinatie met het vochtige water de vagina bacterie vrij gemaakt heeft. Met wat handigheid en handdoeken kan dit perfect op bed. En dan nog droogmaken en je love doll is weer in prima conditie. En dan de magie van het bedrijf EURODOLLS, ze motiveren hun klanten om meerdere dolls te kopen. Terwijl je ene doll de tijd neemt om helemaal te herstellen na de sex, kan de andere met jou tv kijken, of andere dingen doen. En met al je love dolls gezelligheid in het huis hebben is de max. Dat kan één enkele levende vrouw je nooit bieden. De echte magie is dus, de geilheid van een combinatie aan love dolls. Dit is dan love dolls voor gevorderden. Een niveau hoger dan samen leven met 1 doll. Droom je van meer love dolls maar heb je maar één bed? Je kan een luchtmatras kopen. Tegenwoordig gewoon in het stopcontact steken, aanzetten en binnen de 2 minuten heb je een tweede bed voor je andere schoonheid. Je love doll neuken op een luchtmatras is oh zo geil.
 
Laatst bewerkt:
Zou mooi zijn wanneer er een lichtgewicht love doll op de markt komt. Ze hoeft voor mij niet eens in verschillende standjes gezet te worden. Je zou bijvoorbeeld een lovedoll in hondjes positie uit kunnen brengen. Dan kun je het skelet weglaten en dat bespaart een hoop gewicht en ook geld
 
Ja of gewoon een mooie volslanke missionaris-doll!

Maar als zij heel slap is en toch bijvoorbeeld 1 meter 50 lang, dan is het rond sjouwen (afspoelen) ermee denk wel onhandig en de kans dat ze ineens in tweeën scheurt niet denkbeeldig, dat zou een traumatische belevenis zijn.
 

Ik denk dat je op dit forum vrijuit mag praten. Ooit een doll gehad waar ik op was uitgekeken, haar hoofdje had een andere lichaam gekregen, dus het hoofdje heb ik nog, maar het lichaam was gewoon op en vond ik niet meer boeiend. Dus ja, een poppenlichaam dat het niet meer is en dat ik uit huis wilde hebben. Wel ja. Het lichaam was dus dood. Het leven de pop is in het hoofdje gegaan en verder geleefd op een andere poppenlichaam. Maar wat is er dan met lichaam gebeurt? De TPE heb ik met schaartje geknipt. Het skelet met een ijzerzaag. En zo in kleine delen in vuilniszakken bij het grofvuil op het containerpark kwijt geraakt. Ik spreek over 4 jaar geleden. Kan je het verkopen? Een goedkope Aliexpress poppen lichaam dat nep was en nagemaakt was. De reclame foto (merk doll) klopte totaal niet met het product dat ik had gekregen. Het was eigenlijk een oplichtings love doll, een merk doll gebruikt om een hoop rommel in een doos te verkopen. Het ding woog wel 36kg en was 165cm groot. Maar dus, geen zin om ermee te gaan leuren en schooien en gewoon afgezaagd dus. De makkelijkste manier om snel van iets af te geraken dat je huis uit wilt. En die love doll is nu gelukkig op haar nieuwe lichaam wat ook beter bij haar past. Zou ik het nu op dezelfde manier doen? Nee! Op een mooiere manier. Maar ik wist toen niet beter. Ondertussen dolls verkopers in Nederland leren kennen die oude gebruikte dolls willen aannemen, of het gratis is als je geen nieuwe koopt weet ik niet. Maar als je daar een andere koopt, nemen ze gratis de oude in beslag zoals met een afgedankte auto als je een nieuwe wilt kopen. Uiteindelijk zal ook daar de love doll lichaam op de vuilnis terechtkomen denk ik, of misschien wordt de TPE nog gebruikt bij het maken van een nieuwe love doll als recyclage materiaal. Het maken van love dolls is toch een ruw proces. Er wordt een hete saus over een skelet gegooid in een gietvorm die de omtrekken van je doll hebt. Dus als ze van een oude love doll, de TPE verhitten, weet ik niet of die nog in een nieuwe kan gegoten worden, maar misschien wel. Feit is, als een love doll ten einde is, dan is ze ten einde. Het is de fantasie van de doll eigenaar die haar tot leven bracht en als dat stopt is het gedaan als ze geen nieuwe eigenaar vind of krijgt. Punt!
 
Laatst bewerkt:

Ik vertelde dat het 4 jaar geleden was. Nu zou ik ze dus naar een doll verkoper sturen, desnoods met betaling voor het willen aannemen van de gebruikte sex doll. Maar er gaat niemand meer weg bij mij. Men dolls moeten geen bang meer hebben, de schaar en de ijzerzaag worden nooit meer gebruikt. Het was een keiharde klus (het skelet doorzagen was zeer zwaar) en eens je bent begonnen kan je niet meer terug. En werkelijk, er liep veel vocht uit het lichaam. Smeerolie dan.

Het hoofdje leeft voort op een andere lichaam en is dus niet dood. Ik ken veel poppeneigenaars die al meer dan 3 lichamen hebben versleten maar het hoofdje is nog steeds hetzelfde.

Het hoofdje zat gezellig tv te kijken op haar nieuwe lichaam waarmee ik al sex had gehad, en zij was heel gelukkig. Belangrijk hierbij is dat de kleur mooi past, zodat het echt terug een mooie love doll is. Als de pop een ziel heeft, dan is die nog in mijn huis. 1000%. Die pop leeft echt voort en is niet dood.

Het emotioneel opruimen van het oude lichaam (als mens laat je na de dood ook je lichaam achter, je ziel leeft voort), was vooral voor mij als eigenaar zwaar. Maar de love doll is meer dan ooit gelukkig in het nieuwe lichaam en voelt zich heel goed met nieuwe kleding, nieuwe pruiken en straalt weer helemaal.


standaard_skelet.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ik vertelde dat het 4 jaar geleden was. Nu zou ik ze dus naar een doll verkoper sturen, desnoods met betaling voor het willen aannemen van de gebruikte sex doll. Maar er gaat niemand meer weg bij mij. Men dolls moeten geen bang meer hebben, de schaar en de ijzerzaag worden nooit meer gebruikt. Het was een keiharde klus (het skelet doorzagen was zeer zwaar) en eens je bent begonnen kan je niet meer terug. En werkelijk, er liep veel vocht uit het lichaam. Smeerolie dan.

Het hoofdje leeft voort op een andere lichaam en is dus niet dood. Ik ken veel poppeneigenaars die al meer dan 3 lichamen hebben versleten maar het hoofdje is nog steeds hetzelfde.

Het hoofdje zat gezellig tv te kijken op haar nieuwe lichaam waarmee ik al sex had gehad, en zij was heel gelukkig. Belangrijk hierbij is dat de kleur mooi past, zodat het echt terug een mooie love doll is. Als de pop een ziel heeft, dan is die nog in mijn huis. 1000%. Die pop leeft echt voort en is niet dood.

Het emotioneel opruimen van het oude lichaam (als mens laat je na de dood ook je lichaam achter, je ziel leeft voort), was vooral voor mij als eigenaar zwaar. Maar de love doll is meer dan ooit gelukkig in het nieuwe lichaam en voelt zich heel goed met nieuwe kleding, nieuwe pruiken en straalt weer helemaal.


Bekijk bijlage 123037
Waar kwam dat andere lichaam dan vandaan? Of kan je losse lichamen zonder hoofd kopen. En staat dat nieuwe hoofd wel mooi op het andere lichaam zit er geen lijn daar waar de nek was afgezaagd? Of is dat niet meer zichtbaar?
 
Waar kwam dat andere lichaam dan vandaan? Of kan je losse lichamen zonder hoofd kopen. En staat dat nieuwe hoofd wel mooi op het andere lichaam zit er geen lijn daar waar de nek was afgezaagd? Of is dat niet meer zichtbaar?
DOLL HEADS.png

DOLL HEADS 2.jpg

sex-doll-head-to-body-connectors.jpg

DOLL BODYS 2.jpg

DOLL BODYS.png

Love dolls is zoals naar de Gamma gaan. Het zijn allemaal standaard onderdelen. Bijna elk hoofdje past op elk lichaam. En ja je kan losse lichamen zo kopen, en losse hoofdjes ook. Door connector draai je simpel het hoofdje op het lichaam dat je wenst. In mijn geval, het hoofdje was dus volledig intact. Het nieuwe lichaam ook want gloednieuw. De oude connector paste perfect in het nieuwe lichaam. Dus gewoon de oude connector met schroefdraad draaien in het lichaam en dan het hoofdje erop draaien. Er zijn 2 soorten connectors zoals de foto's tonen en die kan je ook op alle soorten hoofdjes en lichamen gebruiken. Heb je toch problemen, dan zijn deze onderdelen ook simpel bij te bestellen. Maar ik heb nog nooit problemen gehad.
 
Bekijk bijlage 123125

Bekijk bijlage 123126

Bekijk bijlage 123127

Bekijk bijlage 123128

Bekijk bijlage 123129

Love dolls is zoals naar de Gamma gaan. Het zijn allemaal standaard onderdelen. Bijna elk hoofdje past op elk lichaam. En ja je kan losse lichamen zo kopen, en losse hoofdjes ook. Door connector draai je simpel het hoofdje op het lichaam dat je wenst. In mijn geval, het hoofdje was dus volledig intact. Het nieuwe lichaam ook want gloednieuw. De oude connector paste perfect in het nieuwe lichaam. Dus gewoon de oude connector met schroefdraad draaien in het lichaam en dan het hoofdje erop draaien. Er zijn 2 soorten connectors zoals de foto's tonen en die kan je ook op alle soorten hoofdjes en lichamen gebruiken. Heb je toch problemen, dan zijn deze onderdelen ook simpel bij te bestellen. Maar ik heb nog nooit problemen gehad.
Ahh bedankt voor de info. Het is me nu helemaal duidelijk. Die hoofden kan je er gewoon afdraaien of afklikken afhankelijk van het systeem en dan op een nieuw lichaam zetten. Leuk om te weten.
 
Dus als ze van een oude love doll, de TPE verhitten, weet ik niet of die nog in een nieuwe kan gegoten worden, maar misschien wel.
TPE is de afkorting van Thermoplastisch Elastomeer. Er bestaan daar verschillende soorten van, maar ze worden allemaal min of meer zacht of zelfs vloeibaar bij verhitting. Ook zijn ze over het algemeen goed recycleerbaar.
 
Het zou best kunnen zijn dat sommigen van ons bij een dvp zijn gegaan die geen maagd meer was
😊
Dat is werkelijk schokkend. M'n hele wereld stort in.

Gelukkig dat in Thailand de regel geldt: "zet haar onder de douche en ze is weer zo goed als nieuw".

Als ik het zo lees, geldt dat dus ook voor sex dolls. Thaise DVPs zijn natuurlijk ook schattige poppetjes. :D
 
Pfff als ik iedereen zijn bevindingen hier zo lees dan is een sex doll net zoveel werk als een echte vrouw... ik hou het wel bij een fleshlight :p
 
Het zou best kunnen zijn dat sommigen van ons bij een dvp zijn gegaan die geen maagd meer was
😊



Een nieuwe love doll voelt toch echt wel als maagdelijk aan. Maar op websites waar je gebruikte love dolls vind met foto's en de eigenaar er sex mee heeft gehad, zulk iets kopen lijkt me 'raar' om te hebben, dan heb je een 'ding' in huis waar ooit een andere vent in is klaargekomen. Je kan het dan nog goed als mogelijk reinigen, maar dan nog, de gedachte blijft. Ik denk dan liever wat meer geld sparen en eentje kopen die nieuw is, ik heb alleen nieuwe love dolls (toen ik ze kocht). En de vagina is een apart onderdeel in de love doll. In de gedachte van de reclyclage TPE, kan dit bijvoorbeeld verwerkt zijn in delen van de armen ofzo. Maar de vagina wordt op een andere manier erin verwerkt. Dat maakt de love doll ook tot een sex doll. Hoe mooi je love doll ook is, als je er sex mee wilt hebben hoop dat je die goed is, valt de vagina tegen (er zijn verschillende soorten love doll vagina's), dan kan de beleving met je love doll toch in zijn geheel beter of slechter zijn. Ik denk dat elk love doll merk ook zijn eigen eigenheid erin verwerkt. We spreken dan over vaste vagina's. Een losse vagina is gewoon een inzetstuk dat je kan vervangen en los kan bijkopen. Een vagina die van voor al redelijk wijd staat en pas heel diep van binnen strak wordt is ideaal voor mannen met een langere pik maar net minder voor iemand die minder is geschapen, er zijn ook vagina's die korter zijn en waar een man met een 18+ pîk nooit helemaal in zal kunnen. Meestal staan de afmetingen van de vagina bij de love doll die je wilt kopen. Als je extra lang geschapen bent, moet je dat zeker in de gaten houden. En als je eenmaal een bepaalde type love doll echt mag en je zou er nog eentje bijkopen, dan weet je al, dat merk en dat soort love doll vind ik lekker, dan bedoel ik niet het uiterlijk, maar hetgeen tussen haar benen hangt. Echt dit is bij elke love doll verschillend. Soms zit het in details. Maar met blinddoek aan kan je het verschil voelen. Zo is elke love doll echt wel uniek te noemen. Zelfs 2 dezelfde love dolls kunnen iets andere tintelingen in de vagina hebben. Daarom ook, dat de band tussen eigenaar en love doll best uniek kan worden, je leert de love doll kennen tot in de details. Heb je sex met je love doll, nee dan denk je echt niet aan het feit dat er recyclage TPE zou bestaan, zou je love doll een vorige eigenaar hebben gehad, ja die heeft haar dan echt ontmaagd en x-aantal keren voor jou gebruikt.
 
Ik denk (geen ervaring) dat ik het niet belangrijk zou vinden of een doll al een andere man had gehad.

Indien ze goed schoon is.

Net als bij een vriendin die als baby is geboren en vervolgens is opgegroeid.

Eigenlijk moet je zeggen als een vrouw die gescheiden is en jij dan nieuwe relatie met haar hebt. De kunst met een love dolll dan is je over haar verleden heen zetten en je eigen verhaal ermee beleven. Een vrouw leeft uit haar zelf, met de doll moet je daar zelf voor zorgen en haar verleden vergeten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan