Algemeen TS & Shemale Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik zie dat die zinaa hier net zo arrogant is als tijdens de date. Zij is een echte geldwolf en heb echt een verschikkelijke ervaring gehad met deze. Hygiene was ook niet in orde toen.
Ik hele andere ervaringen met Zinaa. Ik vind haar helemaal niet arrogant en met de hygiëne van haar is ook niets mis. Ik vind Zinaa een lieve meid, super vrouwelijk en uitermate sexy.
 
Ik zou dan een recensie over haar hebben geschreven als ik zo tevreden was.
Vergeten?
Ik ben niet zo van de recensies. Ik heb hier op GirlsReview maar één recensie op mijn naam staan en die is ook nog eens uiterst negatief.

Mocht je denken dat ik deze reactie in opdracht van Zinaa heb geschreven, dan vergis je je flink.

Ik ben me ervan bewust dat dit soms gebeurt, maar die personen vallen vaak snel door de mand omdat ze 1) pas lid zijn geworden van dit forum en 2) dit hun eerste bericht is.

Ter vergelijking: ik ben al twee jaar actief op GirlsReview en heb, deze post meegerekend, 194 berichten geplaatst. Oké, dat aantal is misschien niet zo indrukwekkend als het jouwe (petje af!), maar volgens mij ligt het wel boven het gemiddelde van de andere leden hier.
 
Ik was laatst bij een Brazilliaanse shemale die een paar dagen in Lelystad was. Lange, tikkeltje lompe, shemale. Naam was iets vsn Luana ofzo, ze heeft ook pornofilms.

Toen ik op dr advertentienummer hier zocht werd er over haar gesproken in dit topic maar advertentie offline dus kan het niet meer vinden.

Iemand enig idee?

Denk deze?
 

Denk deze?

Ja man heb al wat over dr geschreven inmiddels

 
Klopt ook links naar twitter en IG

Oh ja dan heb ik haar gesproken en mee gevideobelt. Ze is 100% echt dus, maar wel een tikkeltje mannelijker dan de fotos doen vermoeden

Maar het is een hele mooie en vooral lekkere meid dus ik ben benieuwd naar de eerste recensie
IMG_1126.jpeg


En eerlijk, als ze zo op me ligt te wachten, dan boeien die mannelijke handen en onderarmen (zichtbare aders enzo) me niet zoveel meer 🤤
 
Laatst bewerkt:

Deze isis in Utrecht staat al een paar maanden op kinky, maar kan nog geen recensie vinden.
Heeft iemand ervaring ?


Deze Sandra ook, mij nog nooit gelukt om een afspraak mee te maken, ze reageert meestal pas naar een dag, maar dan heb ik vaak geen tijd meer of ben al ergens anders geweest
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan