Allemaal praatjes met L

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Is een vaker gemaakte fout hoor, dacht laatst dat ik naar een erotische massagesalon ging, bleek een egoïstische massagesalon te zijn, nou zo'n fout maak je maar 1 keer zal ik je zeggen.
Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer verkeert aan het lezen ben :(
 
Zelf ooit ook voor mijn gevoel een stuk of 5 leuke dates met een dame gehad. Nooit opmerkingen gehad en ineens zonder feedback geblokkeerd. Dan denk je ook, wat gaat hier mis of ligt het aan mij?
Communicatie is soms best lastig.
 
Ik durf de details van Noortjes grove misdraging niet te delen zonder haar toestemming.
Noortje please?!😊🙏
Zelf ooit ook voor mijn gevoel een stuk of 5 leuke dates met een dame gehad. Nooit opmerkingen gehad en ineens zonder feedback geblokkeerd. Dan denk je ook, wat gaat hier mis of ligt het aan mij?
Communicatie is soms best lastig.
Ehm hoeveel procent van de dames blokkeert je? Dan kan ik inschatten of het aan jou of hun ligt😂

Nee ik blokeer eigenlijk alleen mensen die mij blijven bellen en appen
 
Haha, dat was de enige in mijn lange wandel carrière.
Dus 1 van de 3 of?😂

Misschien is ze gestopt🤷‍♀️
Daar heb jij voornamelijk last van he 😂
Ja en ik heb nu een klant die zeg maar elke week wil😂

Bij de ramen vind ik dat trouwens minder erg, want het is een kwartiertje. Alleen ik heb 1 klant gehad waarmee het juist echt te gezellig was elke keer. Kwam vast door de wijn😜
 
Die illusie had ik niet gezien mijn status in de reguliere datingwereld.

Op dat moment was het gewoon ff vreemd en irritant (net een leuke vaste dame gevonden in de coronaperiode), maar daar moet je ook niet te lang bij stilstaan.
Neem het vooral niet persoonlijk. Ik reageer zelf ook bijna nooit op berichtjes. Iemand die ik ken probeert sinds vrijdag al een afspraak te maken…. Heb nog geen tijd
 
jij mag mij Heintje noemen hoor, geen enkel probleem.

Al die keren dat ik ff weg was, was puur als GRAP, heb nooit een ban bij de Admin of zo aangevraagd en of opgelegd gekregen. Vond de reacties altijd wel grappig.

Gisteravond was anders, Lily vraagt een mening, die ik geef en dan wordt door een andere DVP weerlegt. Ik zie dit topic niet als een discussietopic, maar gewoon kletsen met miss L. Waarin we allemaal welkom zijn ook DVP, waarin we grappig of serieus kunnen kletsen.

Had er ff geen zin meer aan.

Mot nu goan, ut Wark rup,.... 👋
Joh, ik heb al eens eerder gezegd dat jij volgens mij een prima kerel bent en daar blijf ik bij. Maar je neemt sommige opmerkingen wel heel serieus en lijkt erg snel op je teentjes getrapt te zijn. En ik heb de indruk dat jij dat achteraf ook zelf inziet waardoor je het nu als "grap" vergoelijkt. Wat mij betreft: ook prima. Maar realiseer je ook goed hoe jij af en toe bij anderen overkomt en waardoor zij dan op een bepaalde manier op jou reageren...

On topic en veel plezier!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan