Algemeen Club Eroxx, Balen, Bert Leysenlaan 20

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Als er een dame is die vrijwel niks doet en 1 jongeman eruit kiest en daarmee seperaat gaat, vraag ik me af of het wel een betaalde dame is?
Ik denk dat die dame het volle recht heeft om te doen en te laten zoals zij het wil. Toch? Dat je dat misschien niet leuk vind kan ik begrijpen. Ik denk dat er nog andere dames zijn die je gerust kan aanspreken
 
Gisteren voor het eerst in drie maanden tijd nog eens een doordeweeks bezoekje gebracht aan deze club. Ik arriveerde rond 12u15 zoiets ongeveer en het was redelijk rustig qua volk met toch al een beetje actie in de zaal. Niet zoveel later begon het zich ook in het bioscoopgedeelte wat op gang te trekken met (ik denk) 2 huisdames. Wat ik wel vreemd vond was dat naarmate de namiddag vorderde er veel doodse momenten waren in de zaal waarbij er vaak weinig tot zelfs helemaal geen actie was. Toch een beetje jammer voor dit concept. Verder viel het me ook op dat er een aantal vrouwen/koppels bijna zo goed als de hele namiddag aan de bar stonden te praten (of ik moest mij vergissen en iets gemist hebben terwijl ik zelf ergens bezig was maar telkens ik naar de bar ging/keek zag ik daar toch vaak dezelfde mensen staan). Voor mij allemaal prima als je hiervoor naar een club komt maar dan zijn er toch andere dagen/thema's die misschien beter bij dit soort koppels passen. Ik vraag me dan ook oprecht af of deze niet-actieve koppels bij binnenkomst spontaan 50€ betalen of niet. Het zou zomaar kunnen maar dit weet ik natuurlijk niet.. zoniet zou hier wel eens wat strenger mogen worden op toegezien lijkt me.

Maar goed.. buiten deze vaststellingen had ik me tot dan al bij al toch al een beetje kunnen vermaken. Het was niet top maar zeker ook niet slecht maar het mocht toch ietsje meer zijn naar mijn gevoel. Voor mij persoonlijk moest toen gelukkig het beste gedeelte van de namiddag nog komen. Ergens ongeveer halverwege de namiddag kon ik al eens kort kennis maken met zowel de mannelijke als vrouwelijke helft van @SaEr (fijn en gezellig stel trouwens en erg toegangelijk). Een pagina eerder werd zij hier al eens beschreven als "waarschijnljk de knapste vrouw die er rondloopt" en jawel hoor! Naar mijn mening (en ja ik weet.. smaken verschillen inderdaad) is hier helemaal niks van gelogen. Wat een ongeloofelijk knappe, sexy dame is zij! Knap gezichtje en een topfiguurtje. Een paar uurtjes later heb ik het geluk gehad om met haar een erg genietbare en geile tijd te mogen beleven. Het was echt zalige seks! Dankzij haar ben ik toch nog met een voldaan en zeer tevreden gevoel huiswaarts vertrokken. Echt een toppertje!
 
Ik denk dat die dame het volle recht heeft om te doen en te laten zoals zij het wil. Toch? Dat je dat misschien niet leuk vind kan ik begrijpen. Ik denk dat er nog andere dames zijn die je gerust kan aanspreken
Ik heb het zo altijd gedaan. Een paar lekkere mannen eruit gepikt , of iemand alleen, en zo een paar uur op een kamertje.....Vooral omdat ik meestal alleen ben laat ik niet iedereen toe.
 
Vanaf hoelaat is er op vrijdag altijd een beetje actie , ga vanavond is kijken of het net zo leuk is als op donderdag
Hangt beetje af van de avond. Maar vanaf pakweg 23u lopen de ruimtes achterin stilaan vol.

Wij gaan vanavond ook.

Afgelopen maandag was voor ons nogal een tegenvaller. Weinig memorabele actie en een beetje een droevige sfeer.

Dus vanavond even goedmaken. 😊
 
Deze keer was toch minder goed dan vorige donderdagen. Sfeer op donderdag is beter v mij en ook iets jonger publiek. 1 x met koppel( vrouw met rode lingerie)mee gedaan, lekker mogen klaarkomen op haar lichaam. Heb hun ook al ontmoet op een donderdag... dit terzijde
Wat was er minder goed dan vandaag?
Ouder publiek of verhouding single/koppels niet goed, passieve koppels, haantjesgedrag bij de singles?
Ben benieuwd waarom je het minder vond.
 
Verhouding singles/koppels was vandaag idd niet zo goed. Te veel single mannen en de koppeltjes waren passiever dan op een donderdag ,wat ik gewoon ben. Ook de huisdames waren er niet/veel minder. Alles kwam ook trager opgang. Nuja soms heb je wel eens een mindere editie... maar ik ga maandagen passen...
Of mss terug eens naar een andere club. Maar welke?
 
Wij hebben een zeer leuke maandagmiddag mogen beleven deze 18 maart.
Veel leuke contacten opgedaan een tevens "oude bekenden" getroffen uit dit toch wel kleine wereldje.
Vooral heerlijke activiteit met de alleengaande mannen gehad en geen last gehad van (opdringerige) haantjes.
Leuk was het zeker met de jongeman die voor het eerst een club binnenging en flink het kunnen genieten van Laura. Bij het naar huis gaan stond hij nog te glunderen bij de balie toen hij zijn autosleutel ging ophalen en vol enthousiasme zei; "Tot de volgende keer en nogmaals bedankt!"
We hadden nameljk dan toch last-minute besloten om eventjes naar de Eroxx te gaan ondanks de vele extra nachtdiensten van manlief, maar het spontane bezoek was het meer dan waard tussen alle nachtdiensten door.
Fijn om dan overdag toch eventjes af te kunnen schakelen in de club.
Dank aan het personeel dat een beetje onderbezet was vandaag om toch alles goed in orde te hebben. Wij blijven zeker terugkomen!
Grtz Laura 😘 en Roy
 
Moet eerlijk zeggen dat ik ook niet weet wat voor mij nu de beste dag is. Maandag of donderdag. Ben een aantal keren op maandag en een aantal keren op donderdag gegaan maar heb de koppels Laura en Roy, Saer, limburgkoppel en andere populaire koppels nog niet ontmoet, maar weet ook helemaal niet of die juist op types als ik zitten te wachten of liever meer voor de jongere, aantrekkelijke gasten gaan.

Zelf ben ik niet lelijk maar zeker ook niet knap. Ik ben 51, zie er iets jonger uit maar heb een klein buikje. Ben geen haantje en respectvol, duw mezelf zeker niet tussen andere mannen en zit nooit ongevraagd aan een dame. Vind het wel lastig om contact te leggen want merk vaak dat koppels, ook in andere clubs, vaak kletsen met mannen die ze al langer kennen en dam dring ik mezelf niet op.

Snap dus wel dat als er op donderdagen jongere singles rondlopen dat ze daar dan voor gaan. Dus misschien is het wel verstandiger voor mij om op maandagen te gaan.
 
We zullen het met de schrijfsels van de cucks moeten doen. Vrouwen gaan toch hier niet schrijven hoe lekker ze zijn afgeneukt. Voor hen is het meer het moment wat telt en daarna is dat vaak snel weer vergeten.
Dit, hoewel ik niet denk dat iedereen die hier schrijft (met een vrouw) een cuck is, en niet zo zeer dat het door de vrouwen noodzakelijk snel vergeten wordt, maar naar mijn ervaring zitten ze er niet op te geilen om de verhalen nadien door te vertellen of lezen. Toch in mindere mate dan de meeste mannen die meedoen aan zoiets.
 
Wij doen dat meestal ook, in de rubriek "afspreken" want volgens mij is deze rubriek daar niet voor bedoeld.
Moeten zoeken in die rubriek 'Afspreken' naar Eroxx-gerelateerde afspraakjes tussen alle andere afspraakjes komt mij persoonlijk zeer inefficiënt over. Lijkt mij dat er toch een betere manier zou kunnen bestaan, forumleiding?
 
Moeten zoeken in die rubriek 'Afspreken' naar Eroxx-gerelateerde afspraakjes tussen alle andere afspraakjes komt mij persoonlijk zeer inefficiënt over. Lijkt mij dat er toch een betere manier zou kunnen bestaan, forumleiding?
Dat vinden wij ook, maar als we hier verslag schrijven van eroxx bezoek blijft t staan, en als we hier een bericht plaatsen als "morgen zijn we in de eroxx" wordt t verplaatst naar " afspreken".
 
Terug
Bovenaan Onderaan