(Beperkt) van het moment kunnen genieten

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
het is weer het alom bekende liedje van niet 'doorhebben' dat het een toneelstukje is wat een dame opvoert..
geen voorstelling of een film die telkens precies hetzelfde is..maar die de dame gaandeweg aanpast..
voor waarschijnlijk iedereen 'íets' anders,,..daarom lees je soms in recensies dingen terug waardoor je je afvraagt ..is dit wel dezelfde dame?
komt grotendeels door het feit hoe jij zelf bent en hoe je matched met iemand.
en als je dat niet doet dat matchen hoe de dame in kwestie dat opvangt om toch nog iets van een date te hebben..
dames die dat goed kunnen hebben dikwijls goede reviews en geven goede service..
wat door sommige mannen gezien kan worden als 'zie je nou wel..ze vind me leuk'..en krijgen daar gevoelens bij..
begrijp me niet verkeerd..ik heb in het verleden ook dames meegemaakt waar ik heel graag sex mee had..en goed mee kon praten..en die ook gewoon dingen deelden uit hun priveleven..
eentje die inmiddels al jaren gestopt is had wel akelig veel interesse in me..en dan gingen er nadien ook wel eens gedachten door me heen..
wilde ik haar best nog eens terugzien..maar na 5/6x geneukt te hebben was ik er wel weer klaar mee..
het blijft allemaal een illusie ,en had ook het idee dat ze dacht 'die gast heeft een goedlopend bedrijf..dan ben ik gelijk uit de shit..hoef ik ook niet 10x per dag andere viespeuken aan mijn lijf..hij ziet er nog redelijk uit ,is niet dom'..
dat kreeg ik door..en dan is die dopamine zo weg..
denk nou ook niet dat je in een vaste relatie telkens die kick gaat krijgen..
een mens en zijn lichaam past zich ALTIJD aan .aan een situatie..dus dieleuke lieve meid waar je iets mee krijgt word ook weer gewoon na een paar maanden..
de wereld rondom je gaat gewoon door..met alle sores en ellende..
je bent denk ik beter af met je heil inderdaad in andere dingen te zoeken als je het type bent die telkens een oppepper nodig heeft..
en het bezoeken van dvp's enkel zien als een leuke tijd..maar het oppervlakkig houden en niks achter zoeken..
word dat te moelijk of steek je zo niet in elkaar..er gewoon een tijd mee kappen..
en kijken hoe het dan loopt..
 
Een probleem met dvp is ook dat je met bijna niemand kunt delen. Ik herinner mij nog december 1998. Ik had een waanzinnig goed moment gehad bij een dvp. Van start tot finish. Ik bedoel van de weg ernaar toe tot ik weer thuis was. Haar zien staan in de straat, ze was zo mooi en sexy gekleed. Voor mij blijft die dag misschien wel de aller mooiste moment ooit in men lange wandel leven. Dit was echt de perfectie. En nee ze was niet zwart gekleed maar in witte lingerie was ze gekleed. Hele lange witte laarzen droeg ze, haar BH sexy wit, haar lange blonde haren die haar zo mooi maakte en ze had een geweldige boesem waar je alleen van kan dromen. En ik was vaste klant bij haar. Ze was in gesprek met een andere dvp die het bordeel naast haar werkte. Ze zag me aankomen en maakte effe haar gesprekje af met de dame en dan nam ze alle tijd voor mij. Het pijpen en neuken was gewoon perfect. De moment was nog geiler omdat ik de keren daarvoor echt hele goede sex had met een andere dvp. Ik was in bloedvorm om echt te presteren bij haar en ze maakte het af in cowgirl met haar lange blonde haren, haar lekkere tieten en haar kutje dat zo lekker was. Een hemels moment. Haar stem was ook zo sexy. En dan ga je naar huis, ik woonde toen nog bij men ouders. En nog een dag later weer naar het werk. Als je dan de collega's en andere mensen bezig hoort en ziet, oh wat zou ik graag over mijn avontuur verteld hebben. Maar dat kan niet. Je moet dit allemaal alleen verwerken. En dat is best moeilijk. Je leeft in de the sky is the limit zevende hemel maar je moet alles opkroppen alsof er niets was gebeurd. Niet makkelijk. Afwisseling van dames van plezier kan wel helpen om hiermee om te gaan. Ik zat toen in een fase van men leven dat is iets gaan drinken met collega's van werk voor mij een no go was. Ik had toen die periode wel drie dagen per week avondschool. Dat was voor mij toen de kracht om door te blijven gaan. Zo had ik ook na de avondschool dat ik soms door de rosse buurten liep en er andere dames zaten. Niet om echt binnen te gaan, het gebeurde soms, maar gewoon het was leuk om voorbij haar bordeel te lopen dat leeg was, ze had dag dienst, en tegelijkertijd naar zoveel andere dames te kijken in alle rust, want men prachtige vaste dame werkte dan niet. Ik droeg die dvp op handen alsof ze een Godin was. Ze was de hemel op aarde voor mij.
 
Misschien kun je niet goed alleen zijn, Netnavi en verlang je diep in je hart naar verbinding met een vrouw. Wellicht komen daar die miserabele gevoelens na afloop vandaag.
Mijn leven zat vol met teleurstellende ervaringen. Ik ben een echte einzelganger en een relatie hoef ik niet meer. Toch mag ik graag voor de ervaring en voor de kick bovenop een DVP liggen. Ik maak graag een praatje of een geintje. Dat hebben de meeste DVPs ook graag. Meestal was het matig, soms leuk, een enkele keer top. Dat er voor mij honderden mannen of meer geweest zijn, maakt mij geen bal uit.
Ik weet nog, dat ik daags na een topervaring in een vergadering zat en dacht: "En wie is hier degene, die gisteravond een lekker wijf geneukt heeft, de helft van zijn eigen leeftijd? Tadaa!!".
 
Laatst bewerkt:
ja..dat laatste ,dat heb ik al zo dikwijls laten vallen..
als het redelijk makkelijk is om een mooi jong ding te grazen te nemen te pas en te onpas nagelang aanbod..
dan is het logisch dat ik dan geen dame van 100 kilo met 2 kinderen in huis ga nemen..
of misschien een vrouwtje van begin/half 30 die er nog best goed uitziet..maar die
high maintenance is
in een depressie zit
woke is
zo hoog opgeleid,maar nog niet in staat om een ei te bakken
het spirituele zoekt op een high level of consienceness
dan neuk ik een Roemeense of Braziliaanse ,en krijgt ze 2 ladingen pap..
en ik ben weer weg..
guess what..als ze goed was doe ik het later gewoon WEER..
 
Probeer jezelf goed in te prenten dat een DVP geen "vriendin" is. De minuut na de date is het over en moet je alleen weer verder. Ik vermoed dat je - misschien onbewust - de DVP als een potentiële partner ziet (omdat je aangaf op zoek te zijn naar een partner) en dan komt erna het besef dat het weer "niks" is, zelfs al wist je dat natuurlijk. Als je je actief inprent dat je bij de DVP gaat om een uurtje fun en je jezelf - mischien zelfs hardop - zegt dat het daarbij blijft, zal je misschien meer blijvend kunnen genieten... Just my 5 cents...
 
Tja, met positief en realistisch denken na een date om de "down" te verzachten, zoals sommige posts hier als raad geven, doe je natuurlijk enkel aan symptoom bestrijding.
 
Tja, met positief en realistisch denken na een date om de "down" te verzachten, zoals sommige posts hier als raad geven, doe je natuurlijk enkel aan symptoom bestrijding.
Nu ja, je kan ook zeggen "Zoek een vriendin die goed bij je past en stop met wandelen", maar dat is niet altijd even makkelijk zoals TS het ook aangeeft. Soms moet je wel ff aan symptoombestrijding doen in afwachting van een structurele oplossing... Als je tandpijn hebt neem je ook even een pijnstiller, tot je bij de tandarts langs kan ;)
 
De symptomen zijn in dit geval de negatieve nasleep van de date met een dvp. Uit de berichten van topicstarter haal ik zelfs dat de seks amper voldoening geeft, dus dvp bezoek lijkt een middel dat zijn effectiviteit allang heeft verloren.
Een knuffeltherapeut lijkt me ongeveer al nuttiger.
 
Dank voor de ping @Rondwandelaar want ik had dit topic nog niet gezien. Ik denk dat je van mij dit draadje bedoelt:
 
Ik ben ook alweer vijf weken niet wezen wandelen; voorheen ging ik om de andere week. Dat ligt er deels aan dat er voor mij geen geschikt aanbod (in de buurt) is, maar deels ook omdat de 'vorm' me een beetje is gaan tegenstaan, d.w.z. de onechtheid, de zakelijkheid, de tijdgebondenheid, de gemaaktheid. Als je eigenlijk op zoek bent naar intimiteit met iemand waar je gevoelens voor hebt, voelt betaalde seks steeds vaker leeg en zinloos.
 
Als je eigenlijk op zoek bent naar intimiteit met iemand waar je gevoelens voor hebt, voelt betaalde seks steeds vaker leeg en zinloos.
Dit speelt bij mij ook en is één van de redenen waarom ik tegenwoordig vrijwel uitsluitend nog bij dames kom die ik al een hele tijd, soms al jaren, ken.

Dan is het gevoel minder onecht. Ja, het is nog altijd een dienst die verleend wordt, maar je kent elkaar goed, weet soms heel persoonlijke dingen van elkaar, en dan voelt het toch wat meer vriendschappelijk en een beetje thuiskomen, dan bij een wildvreemde dame.
 
Terug
Bovenaan Onderaan