Dame werd kwaad dat ik haar niet wou beffen?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Nee zeker en vast niet. Kijk ik vind het echt erg voor haar dat een boer haar zo behandeld heeft, dat doe je niet. Maar ja, waarom moet ik daar de dag erna de gevolgen van dragen?

Als je niet kunt neuken op een seksdate dan moet je afzeggen. Of ik zou op z'n minst verwachten dat een DVP wat opener kan communiceren over seks tijdens de date en kan aangeven wat goed voelt en wat niet.

Want hoe meer ik er over nadenk, hoe wranger het gevoel dat ik krijg. Volgende keer heeft ze weer een slechte date gehad, en dan kan ze het misschien wel beter communiceren maar krijg ik weer de keuze tussen beffen of op m'n kin kloppen.

Ik voel me een beetje gebruikt zelfs. Bij een andere date zou ze misschien niet gaan, maar bij mij kan ze wel even wat geld verdienen, wetende dat ze me wel kan overtuigen om lief en zacht te zijn voor haar, en in het beste geval (zoals nu gebeurd is) niet te neuken.
Eens! Kan ik me goed voorstellen. Het is fijn dat het is uitgepraat, maar met deze info terecht dat je je zo voelt. Dit kun je ook met haar delen. "Als je je volgende keer niet goed voelt of last hebt dan heb ik liever dat je afzegt, want dit is een dure teleurstelling voor mij" Dan is haar tenminste duidelijk dat je er zo over denkt.
 
Met dit soort bedragen moet een dvp zorgen dat ze 100% is of er tegen aan, dat zou niemand hoeven te vertellen, het is al vreemd dat ze daar op gewezen moet worden
maar ze dacht dat ze er mee kon weg komen, omdat de klant altijd zo voorspelbaar, aardig en meegaand was.
Eigenlijk zou ze gewoon een gratis sessie van 4 uur moeten weggeven, om het enigszins goed te maken.
 
Natuurlijk is het erg voor haar. Maar dit zou geen invloed moeten hebben op jou date met haar.

Het klinkt wel raar een sekswerker die niet kan neuken op een date, dat is nou juist het belangrijkste van de date. Ze had inderdaad de date moeten afzeggen.

Ik kan me dat wel voorstellen, de vraag is of ze dat ook bij andere klanten had gedaan, wellicht dacht ze dat ze er bij jou wel mee weg kon komen.

Ben je wel van plan, om nog met haar af te spreken, of ben je er klaar mee?
Ja ze kon, zoals ik het begrijp, wel neuken maar had gewoon meer en trager voorspel nodig.

Ik denk niet dat ik ze nog ga zien, nee.

Het is allemaal tof en wel dat je goed overeen komt met een dvp, maar het moet ook professioneel blijven. En ik snap dat we allemaal mensen zijn met emoties, maar in this day en age is het voordeel dat we websites zoals Redlights en Kinky hebben om gewoon een andere dame te vinden. Dus ik voel me niet verplicht om het per se te doen werken met deze dame, gewoon een andere zoeken die het wel professioneel kan houden.
 
maar ze dacht dat ze er mee kon weg komen, omdat de klant altijd zo voorspelbaar, aardig en meegaand was.
Eigenlijk zou ze gewoon een gratis sessie van 4 uur moeten weggeven, om het enigszins goed te maken.
Er zou gecompenseerd moeten worden met tijd of geld
 
Iemand van hier dat de dag ervoor date had met haar en dus ook mijn date opgefuckt heeft? 😂

Bon tis uiteindelijk duidelijk wat er aan de hand was, uiteindelijk gaat er niets boven even communiceren, dat verduidelijkt al veel

Maar mijn punt blijft wel, ik moet niet mijn date niet aanpassen, en al zeker niet omdat haar date van de dag ervoren wat bruter was. Al snap ik ook wel dat ze dacht dat ik meer m'n tijd zou nemen, want ik had het de keren ervoor ook gedaan. Dus ja ergens ook gewoon een spijtige samenloop van omstandigheden.
opgelost.....kan er een slotje op nu. Recensies plaatsen!
 
De topic kan ook verruimd worden, een dvp in red light district met pooiers die niet wilt neuken met een klant zal na de uren gewoon te weten komen en voelen dat ze de volgende dag best wel neukt.
 
De topic kan ook verruimd worden, een dvp in red light district met pooiers die niet wilt neuken met een klant zal na de uren gewoon te weten komen en voelen dat ze de volgende dag best wel neukt.
Dat is natuurlijk ook de bedoeling niet. Maar een dvp die haar werk niet ter harte neemt kan ook gewoon een andere job nemen toch? Niemand verplicht haar van haar kontje te verkopen. Ik zie veel mooie dames in winkels staan voor nog geen 2k per maand waarvan ik denk, met de juiste werkethiek kan je van je lichaam een goudmijn maken meisje. Hopelijk beseffen de meeste dvp's wel wat voor privilege hun job kan zijn.
 
Er zou een soort Michelin gids moeten komen voor dvp. Dan kunnen ze sterren krijgen. Zoals recensies op het forum maar dan wel gegeven door experts die met alle aspecten rekening houden. Misschien zouden dan veel high class dvp door de mand vallen en anderen een ster erbij krijgen.

Yes, en werk ff lekker misbruik in de hand. Ik heb dames gesproken die onder druk werden gezet handelingen te moeten verrichten voor voormalig "hooggeplaatste" leden op Hookers omdat anders... Er wel eens een negatieve review zou vallen.
 
Yes, en werk ff lekker misbruik in de hand. Ik heb dames gesproken die onder druk werden gezet handelingen te moeten verrichten voor voormalig "hooggeplaatste" leden op Hookers omdat anders... Er wel eens een negatieve review zou vallen.
Over misbruik gesproken. Bepaalde dvp's hebben hier 5 sterren recensies van leden die welgeteld 1 post hebben staan. Hoe moeten we die reviews zien?
 
Ik denk dat controleurs van Michelin anoniem gaan eten in restaurants en pas achteraf hun bekend maken. Zo zou het ook moeten met bezoek aan dvp. Anders zal er inderdaad vals worden gespeeld. Maar het zal er nooit komen. Dat weet ik ook. We mogen al blij zijn dat er gasten zijn die hier recensies schrijven. Verder zal het nooit gaan denk ik.
 
  • Leuk
Waarderingen: rana
Ik vind het niet professioneel aangepakt van deze dame, sorry.
Dat ze een slechte ervaring had de dag voordien heb ik alle begrip voor, maar dan had ze de date met jou kunnen afzeggen.

Een date van 4 uur incl. sushi en massage lijkt me toch al één van de betere dates voor haar, niet iedereen zal dit zomaar doen.
Maar ze nam het risico door de date toch te laten doorgaan, met een mindere ervaring voor jou als gevolg.
Nu lijkt het precies of ze ziet je als een simp die alles maar goed moet vinden, wat je volgens wat ik hier las helemaal niet bent.
Het is dus haar verlies want voor dergelijke dates kan jij ongetwijfeld andere dames genoeg vinden.
Dit verhaal toont vooral aan dat je best oplet met steeds dezelfde dame te daten.
Ik zou haar dus zelf niet meer boeken in de toekomst.
De communicatie nadien was er wel maar toch ook weer op jou initiatief, en van enige compensatie of tegemoetkoming is geen sprake.

Mijn excuses voor de harde woorden, respect voor de dames moet er zeker en vast zijn, maar omgekeerd ook een beetje correct blijven dan a.u.b.

Het was een boeiende topic om te lezen maar ik was erg geschrokken van de reacties, vooral in het begin.
Mijn complimenten hoe jij je in deze discussie toch staande hebt gehouden ondanks alle - vaak onterechte - verwijten die je naar het hoofd kreeg.
 
Jeetje het smeuld hier nog steeds na. Toch mooi hé al die meningen. Al die invalshoeken. De RImon's, Roba's en de Marco's. De jongere dvp en de oudgediende. Vixen, waarvan ik altijd denk dat hij een ggdmedewerker is ofzo. Dan trekt Dollfucker zijn poppen maar weer uit de kast, heb je al dit gezeik niet! En zo heeft iedereen zijn rol! Geweldig, leuk topic. Ook om dat de starter mee bleef doen.👍En ook dat er gevolg op kwam.
Zelf vind ik het juist fijn als de dame niet professioneel is. Ben zelf ook zeker niet perfect. Professioneel is in mijn gedachten ook net iets meer een toneelstukje en dan door naar de volgende. Het gevolg is natuurlijk dat het niveau van de date meer schommelt. Ik dit zou het zelf niet erg vinden. Juist spannend!
 
Mischien is de sekswerker ook wel een beetje verwend geraakt over de jaren. Als je betaald voor een bepaalde dienst dan is dat niet om de sekswerker (alleen) maar te plezieren. Ergo begrijp ik aan de andere kant ook wel om gebeft te worden - sommige hebben dat nodig om zelf in de stemming te komen.

Niet iedereen is een seksobject on demand.
 
Dat ze een slechte ervaring had de dag voordien heb ik alle begrip voor, maar dan had ze de date met jou kunnen afzeggen.
Je zou ook kunnen zeggen, 'als je een ongeluk hebt gehad, dan moet je zo snel mogelijk weer achter het stuur'.

Als ze zich normaal veilig voelt bij jos, dan is het juist ideaal om met hem de volgende dag een date te hebben. Het kwam alleen net even verkeerd uit dat jos in een andere bui was die dag.

Maar goed, misschien zit het wel anders.
 
Hmm Joke, misschien moet je dat zelf ook nog even doen, dat nog eens lezen.
Er is niet gezegd dat ze niet in de mood was. Ze heeft gezegd dat ze op dat moment niet wilde. Waarom weten we ook niet. Ik vind de informatie te beperkt om een oordeel als deze te kunnen vellen.
Het enige wat we zeker weten is dat ze nee zei en dat topicstarter daar boos om is.

Mee eens.

Ik ken de DVP jammer genoeg niet, maar een DVP die ook gebeft wil worden.... Daar mag je me elk moment in de nacht voor wakker maken hahaha.

Maar als het inderdaad een dame is, die er zelf ook van geniet, en eigenlijk ook wel "vereist", dan zou ik dat als een compliment zien. Zeker als je elkaar al meerdere malen hebt ontmoet. Blijkbaar doe je iets dan wel goed bij de dame.


En als sommige hier dan gaan roepen: Het is maar een hoer, het interesseert me niet of ze geniet...."
Dat is nou precies het type waardoor bepaalde DVP's zo worden na een tijdje in dit werk...
Zulke mannen redden het in normale wereldje ook niet bij een vrouw.

Een DVP doet haar werk ook liever met plezier, ipv dat er iemand zonder enige opwinding, voorspel haar droog neukt.

Maar goed, dit zijn toch van die kansloze discussies zonder einde. Omdat er altijd mensen zijn die niet normaal met anderen kunnen omgaan, en door hun egoïstische gedrag alleen aan zichzelf denken 🤮🤮
 
En als sommige hier dan gaan roepen: Het is maar een hoer, het interesseert me niet of ze geniet...."
Dat is nou precies het type waardoor bepaalde DVP's zo worden na een tijdje in dit werk...
Precies!
Recent nog gehoord: 'Als je haar behandelt als een hoer... behandelt ze jou als een klant'! En... als je dan (enkel) vluggertjes doet... ben je een 'afwerk-klant'!

Man! Je hebt geen idee wat je allemaal mist! Mijn mening!
 
Ik had het oorspronkelijk gepost om inderdaad te horen dat ik gelijk had. Dat door te betalen je eigenlijk de consent afkoopt, om het cru te zeggen. Mij gaat het niet om het geld, maar om het principe dat als je een sekswerker geld betaalt je seks gaat hebben, punt.

Maar in de plaats daarvan lees ik dat ik een zieke geest ben, een verkrachter, dat wanneer je een dame 700 euro betaalt voor een seksdate je niet per se seks moet verwachten, en nog zo van die dingen.

Enkel @Rony80 is hier precies nog redelijk. Dus ja dat maakte me inderdaad wel wat kwaad wat er voor zorgt dat ik hier in discussie ga.
Je betaalt heel veel geld voor een date en dan verwacht je er wat voor terug. Als ik je verhaal zo lees kan ik maar 1 ding denken: wat een gemiste kans om er een GFE next level van te maken. Qua ratio geef ik je gelijk maar qua emotie is het wat mij betreft onverstandig op je strepen te gaan staan. Hoe geiler de dame is des te geiler wordt ik maar wellicht geldt dit niet voor iedereen. Ik had haar verzoek zeker niet afgeslagen maar geeft zonder klaar te laten komen en het neukend af te maken. Bij een lange date mag een dame ook inbreng hebben anders devalueer je haar tot een goedkoop hoertje die alles moet doen wat je wilt. Nu heb je de chemie om zeep geholpen. Beiden krijgen niet wat jullie willen. Nogmaals qua ratio snap ik het maar hoe erg is dat je moet schakelen in jouw volgorde? Je krijgt er in het kwadraat voor terug.

Professioneel is haar reactie niet maar kerel je had haar helemaal uit haar professie gehaald door jouw aanpak en dat ze boos wordt betekende dat ze ook verwachtingen van jou had inmiddels. Dit is een dame die een GFE wil geven. Ik zou zeggen: maak het goed en veer wat meer mee ipv de flappen op tafel leggen en je wensenlijstje afvinken.
 
Ik ken de DVP jammer genoeg niet, maar een DVP die ook gebeft wil worden.... Daar mag je me elk moment in de nacht voor wakker maken hahaha.
leuk dat jij dat wilt, maar er zijn er genoeg die dat niet willen, om wat voor reden dan ook.

En als sommige hier dan gaan roepen: Het is maar een hoer, het interesseert me niet of ze geniet...."
Zal dat niet geld voor het merendeel van de klanten?
Omdat er altijd mensen zijn die niet normaal met anderen kunnen omgaan, en door hun egoïstische gedrag alleen aan zichzelf denken
Mag je, als je de dame een flinke vergoeding geeft, eerst denken aan je eigen gerief,

Volgens mij verwar je te veel een dvp met een niet dvp plezier.
Het merendeel van de mannen bezoekt nou eenmaal een dvp voor hun eigen gerief. En of de dame nou wel of niet geniet is van onderschikt belang.
Voor romantiek zoek je een vriendin, tenminste als je je zelf een dame wat te bieden heeft.
 
Jeetje het smeuld hier nog steeds na. Toch mooi hé al die meningen. Al die invalshoeken. De RImon's, Roba's en de Marco's. De jongere dvp en de oudgediende. Vixen, waarvan ik altijd denk dat hij een ggdmedewerker is ofzo. Dan trekt Dollfucker zijn poppen maar weer uit de kast, heb je al dit gezeik niet! En zo heeft iedereen zijn rol! Geweldig, leuk topic. Ook om dat de starter mee bleef doen.👍En ook dat er gevolg op kwam.
Volledig mee eens, iedereen kon zijn ei kwijt in deze topic, vandaar 9 pagina's in no time.
En de TS bleef dapper mee doen waarvoor hulde.
 
Je betaalt heel veel geld voor een date en dan verwacht je er wat voor terug. Als ik je verhaal zo lees kan ik maar 1 ding denken: wat een gemiste kans om er een GFE next level van te maken. Qua ratio geef ik je gelijk maar qua emotie is het wat mij betreft onverstandig op je strepen te gaan staan. Hoe geiler de dame is des te geiler wordt ik maar wellicht geldt dit niet voor iedereen. Ik had haar verzoek zeker niet afgeslagen maar geeft zonder klaar te laten komen en het neukend af te maken. Bij een lange date mag een dame ook inbreng hebben anders devalueer je haar tot een goedkoop hoertje die alles moet doen wat je wilt. Nu heb je de chemie om zeep geholpen. Beiden krijgen niet wat jullie willen. Nogmaals qua ratio snap ik het maar hoe erg is dat je moet schakelen in jouw volgorde? Je krijgt er in het kwadraat voor terug.

Professioneel is haar reactie niet maar kerel je had haar helemaal uit haar professie gehaald door jouw aanpak en dat ze boos wordt betekende dat ze ook verwachtingen van jou had inmiddels. Dit is een dame die een GFE wil geven. Ik zou zeggen: maak het goed en veer wat meer mee ipv de flappen op tafel leggen en je wensenlijstje afvinken.
Juist!
Als je eenmaal op dat 'next level' komt... is er helemaal niks rationeels meer! Het is dan pure lust & emotie! Love it!
 
Bij een lange date mag een dame ook inbreng hebben anders devalueer je haar tot een goedkoop hoertje die alles moet doen wat je wilt.
blijkbaar zijn er bij de hoertjes of gezelschapsdames, ook rangen en standen.
Maar het blijven hoeren.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan