Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Weet iemand de naam van de Dominicaanse dame van Doublet die volgensmij op 3k1 stond? Ze vertelde dat ze waarschijnlijk in oktober naar thuisland ging en nietmeer terugkwam in NL. Ik hoop dat 1 van jullie haar recentelijk nog heeft gezien.
 
Het enige wat je denk ik als beste kan doen is de broeders in het blauw bellen en een klacht indienen. Dan worden ze gesommeerd weg te gaan. Als dat een aantal keren gebeurt dan blijven ze we weg. Of een van de dames vragen een klacht in te dienen. Als je zelf iets doet wordt je gelijk aangeklaagd wegens discriminatie. (Spreek uit ervaring). Mijn geluk was dat mijn vaste maat mee was die getuigde. Anders had ik denk ik wel meer dan een boete gehad en een half jaar voorwaardelijk.
Bij overlast zou ik geen blauw bellen, omdat dat naamschade geeft. Hoe minder gezeik hoe langer bordelen blijven bestaan!
 
wat een trieste boel in de doubie ik was wel in de middag maar toch lori en andra afwezig, irina van k5 was afwezig en tot mijn grote vebazing was de mooie schoonheid COCo van €100 wel aanwezig wel dikke tieten heeft ze heerlijk ja Natalia ook nergens te bekennen helaas
Irina had ik in de middag wel gezien rond 16uur. Ik wilde wel een poging wagen maar ze was druk bezig met haar mobielen geen oogcontact gekregen. Het weer was zo nat dus uiteindelijk maar letterlijk en figuurlijk thuis drooggestaan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan