Wat vinden jullie van dames die bare seks aanbieden?

  • Onderwerp starter Voormalig lid 1573
  • Startdatum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik zal dames die nzc aanbieden niet perse uit de weg gaan, maar wel vragen of het ook met condoom kan. Zo niet, dan houdt het wel op. Safety first!
Ooit wel een dame als escort gehad die onregelmatig op een dinsdagavond afsprak, maar die was bij de eerste date vergeten te vertellen dat ik de condooms had moeten regelen. Toen wel nzc gedaan aangezien zij zelf verder ook aangaf dat ze altijd met doet. De keer erna netjes condooms geregeld.
Dat is het beste. Of ze wel of niet bare doet kom je nooit achter. Beter om zelf condooms mee te nemen.
 
Dat je bare doet met een dvp is ok, maar als je dan binnen de 3 maanden zonder te testen met een onschuldige brave meid het bed in duikt en daar ook bare mee gaat doen, dan ben je slecht bezig. Als je jezelf naar de kloten helpt ok (de kans is heel klein dat een goed uitziende DAME van plezier HIV heeft). Dat is dan je eigen keuze geweest. Maar als je hoe klein de kans ook is dan een andere vrouw er zou mee besmetten, dan denk ik dat je een gevaar bent voor de maatschappij. Ik denk dat in de meeste privé clubs de meiden om de zoveel tijd effectief getest worden op ziektes, daar ben je al beter beschermt, zonder condoom doen met privé ontvangst is volgens het gevaarlijkst. Raam dvp zoals in Antwerpen Schipperskwartier worden misschien ook wel getest of toch het wordt aangeboden aan de sekswerkers. Illegale privé ontvangst meiden zijn de aller gevaarlijkste meiden. Die worden niet opgevolgd. Ik zou nooit zonder doen met zulke meid. Als ik nu nog zonder zou doen is het gewoon in een betrouwbare club waar een meid het aanbied op de moment zelf. Als je dan al echt heel close met haar bent geweest tijdens de opwarming wordt het vlees zwakker. Achteraf als je naar huis bent, dan pas ga je weer nadenken.
 
Illegale privé ontvangst meiden zijn de aller gevaarlijkste meiden. Die worden niet opgevolgd.
Prostitutie is niet illegaal. Vrouwen zijn niet illegaal.

In woningen een prostitutiebedrijf voeren kan wel tegen de regels van een gemeente zijn.

Ik zou zeggen, als die vrouwen zo gevaarlijk zijn,. hoe gevaarlijk zijn de mannen dan wel niet?

Mannen worden niet door een werkgever om de drie maanden op SOA's getest immers, dus je zou kunnen zeggen dat mannen de aller gevaarlijkste gasten zijn.

:ROFLMAO:
 
Prostitutie is niet illegaal. Vrouwen zijn niet illegaal.

In woningen een prostitutiebedrijf voeren kan wel tegen de regels van een gemeente zijn.
Daar had ik al eerder een discussie over...
 
Prositutitie is legaal
Dames zonder werkvergunning werken ILLEGAAL
Dames die hier mogen werken maar dit doen op een locatie die daarvoor niet is bestemd werken "onvergund" .. zo begreep ik hem ;)
 
Precies dat. Het is een beetje juridische haarkloverij...
Dit is wat van belang is:
Als prostituee uit een land van buiten de EER mag u alleen als zelfstandige in de prostitutie werken. U moet hiervoor een geldige verblijfsvergunning hebben met de aantekening arbeid als zelfstandige.
 
Als men iets ongewenst vindt of er is een regel die het verbiedt dan wordt er al snel ILLEGAAL! geroepen.

Maar als ik zelf doorrijd bij een rood stoplicht of ik moet nodig en plas tegen een boom in de stad dan wil ik natuurlijk niet dat men mij ILLEGAAL noemt
:LOL:
 
Dit is een copy/paste van BigBenny post van 25maart 2023 :

Iedereen beslist zelf of hij/zij aan een "bare" event deelneemt en als je de statistieken leest, zijn de kansen eerder klein.

MAAR ... die statistieken zijn cijfers over de ganse bevolking heen, dus inbegrepen babies, bejaarden, mensen in een strikt monogame relatie en iedereen die alleen met condoom aan vrijt.

Uiteraard zullen de cijjfers binnen de groep van de deelnemers aan "bare" events veel en veel hoger liggen. Hoe hoog? Ik zou het niet weten. Ik denk niet dat dit ooit werd onderzocht. In dit artikel wordt de kans op overdracht van een STD bij onbeschermde sex met een besmet persoon op 30% geschat. Helaas staat er geen verwijzing naar wetenschappelijke literatuur bij. En die 30% geldt enkel indien je partner besmet is. Maar niemand die weet hoe hoog de besmettingsgraad is binnen de groep "bare neukers" 1%, 5%, 10%; ... Het blijft Russische roulette maar je weet niet hoeveel patronen er in de revolver zitten.

Dit artikel geeft wat meer basis-cijfers. Er wordt in berekend (per type STD) hoeveel keer je gemiddeld onbeschermde sex moet hebben eer je die bepaalde STD oploopt. Hier zijn de cijfers gebaseerd op de algemene bevolking die sexueel actief is maar dus weer niet op de groep mensen die geregeld aan bare events deelnemen.

  • Chlamydia: 33 keer
  • Gonorroe: 81 keer
  • Syphilis: 890 keer
  • HPV: 8 keer
  • Herpes: 18 keer
  • HIV: 332 keer (maar veel hoger risico bij anale sex)
  • Zwangerschap: 75 keer (Dit is natuurlijk geen STD, maar geeft een indruk van de tijdsperiode: een gemiddeld koppel komt aan dit aantal in ongeveer een jaar.)
Ik lees in heel wat recensies van deze "bare" feestjes dat het sperma er bij de dames uitloopt. Weet dan wel dat je elke keer dat je die dame op zulk moment onbeschermd neukt, eigenljk met al haar voorgaande partners van die avond sex hebt. Dus als de dame al vijf donaties heeft ontvangen en dan steek jij jouw pik er ook nog eens in, dan telt dat voor 5 keer in bovenstaande tabel. Als je dan in overweging neemt dat de kans dat er een besmette persoon rondloopt een stuk hoger is dan in de algemene bevolking, dan is het risico op herpes, HPV of chlamydia plotseling helemaal niet zo ver af meer.

En ja, er zullen commentaren komen van leden die zeggen dat ze al jaren en jaren onbeschermde sex hebben en nog nooit iets hebben opgelopen. Goed voor hen en ik hoop dat ze nog jaren in goede gezondheid verder mogen doen. Maar zoals er mensen zijn die regelmatig iets winnen op de lotto en anderen die nooit iets winnen, zo is ook het (on)geluk ongelijk verdeeld in de loterij van de STDs.
 
Laatst bewerkt:
nuance

The RAW Score

  • Curable STDs: I divide the number of single individuals above the age of 15 in the US (approximately 130 million as of 2018/19)6,7 by the estimated number of new cases per year (which is higher than the reported number, obviously).
  • Incurable STDs: I use the number of the American population (about 327 million as of 2018)8 and divide by the number of Americans with that STD. I realize this method is ridiculous and flawed, but the numbers are so stark that it gets the point across nicely: you're not likely to catch anything serious anytime soon.

Kortom die 33 en getallen zeggen nix want is puur aantal besmettingen vs de VS bevolking. Wat natuurlijk nergens op slaat ;)
Volgens mij moeten de transmissie ratios wel ergens te vinden zijn...

Besmettelijkheid Chlamydia;

Voor chlamydia is de kans dat je het overgedragen krijgt van vrouw naar man 28%.
En de kans dat je het van man naar vrouw overdraagt 45%.

Besmettelijkheid Gonorroe

De kans om na een eenmalig onbeschermd vaginaal seks contact van vrouw naar man wordt geschat op 20-30%. En de kans dat je het van man naar vrouw op 50-90%.
Heb je met deze partner vaker seks dan nemen de kansen toen toe tot ongeveer 50% bij vrouw naar man en 90% bij man naar vrouw.

Besmettelijkheid syfilis

De kans dat je syfilis oploopt als je partner een syfilis wondje heeft en jouw slijmvliezen hiermee in aanraking komen wordt geschat op 30%. Er is geen verschil tussen mannen en vrouwen.

Besmettelijkheid hiv

De gemiddelde besmettingskans bij een éénmalig onveilig heteroseksueel contact met iemand die geïnfecteerd is, wordt geschat tussen de 0.014%. De sekstechniek , bijvoorbeeld het ontvangen van anale seks zonder condoom, verhoogt de kans om hiv op te lopen met 0,1-3%.
Overigens is het condoom nog steeds het enige middel (buiten seksuele onthouding) om jezelf tegen SOA te beschermen.
 
Let goed hoe die statistieken verwoord zijn. Ze geven meestal info over de gemiddelde kans van overdracht van de ziekte. Dus in die gevallen gaan ze er van uit dat de persoon het reeds heeft.
Daarom doet het er niet toe of de persoon in kwestie een DVP/risicoloper is want in de statistiek gaan ze er al van uit dat je het met een 100% zeker besmette persoon doet.. dus in werkelijkheid is de kans kleiner want niet elke DVP/risicoloper heeft 100% zeker een ziekte.
Nu voor bepaalde ziektes zoals HIV is er een grote piek in virus deeltjes kort na de besmetting. Deze zakt dan weer weg met de tijd tot dat er AIDS optreed en terug massaal veel virus vrijkomt. Dus daar moet je wel even rekening mee houden dat er een periode is waarbij een besmet persoon extra besmettelijk is en dat de kans daar veel hoger ligt tijdens die periode (veel hoger dan de statistiek van gemiddelden). Het mes snijd dus aan beide kanten; enerzijds niet iedereen is ziek dus niet altijd een kans op overdracht en anderzijds niet iedereen heeft een gemiddeld aantal virusdeeltjes dus de kans is variabel (in het geval van HIV). Heb je pech heb je echt pech dat je net die persoon treft die net 3 weken geleden besmet was.. dus daar is de kans wél groter bij een DVP/risicoloper om die te treffen dan een gemiddeld persoon.

On een lang verhaal kort te maken: Bare gaan is lekkerder dan met condoom, maar het blijft een lotje van de loterij. Als je regelmatig bare gaat is PrEP de beste keuze om je te beschermen op de lange termijn. Bijna alle andere ziektes zijn te genezen.
 
Ik heb het tot vorige week altijd netjes met condoom gedaan, omdat de dames van plezier ,waarmee ik het bed deelde, dat toch wel vereisten. Da's prima, maar ik kom er niet mee klaar. 9 van de 10 keer na het neuken nog met de hand of mond afgewerkt (waar ik op zich ook niet zo'n probleem mee heb). Vorig weekend met een dame afgesproken die bare en veilig aanbood, gekozen voor bare en de sex was zoveel beter voor mijn gevoel. Het "kut"gevoel (weet ook niet hoe ik het anders moet omschrijven 😂) was door de inwendige wrijving, zoveel lekkerder. Je hebt echt het gevoel dat kleine sjonnie ergens inhangt en niet alsof je in een pot jam zit te roeren. Maar ik heb haar ook aangegeven dat ik dit soort kontakt liefst voor 1 dame wil behouden, niet teveel wisselende kontakten ervan maken. Ze laat zichzelf met regelmaat testen en was volgens de laatste test vrij van rare ziektes. Het geeft natuurlijk nooit 100% garantie dat net de klant die voor jou in haar poesje heeft zitten roeren niet iets extra's heeft meegenomen als verassing. Maar goed, deze heerlijke ervaring neemt niemand me meer af....you only live once
 
Sinds vorige jaar een Braziliaanse ontmoet, het klikte meteen. Net als bij mijn vorige bezoeken bij DVP altijd NMC gedaan. Dit dus ook de eerste keren bij haar, tot ze plots tijdens een ontmoeting zonder dat ik er achter vroeg stiekem hem erin stak zonder.o_O Ik voelde op dat moment wel het verschil tijdens het neuken, maar had het eerst niet door. :rolleyes:Nadien er nog eens over gesproken met haar, ze vertelde mij dat ze wel met andere klanten NMC en het eens terug bij die éne persoon NZC wilt doen. Ik geloofde maar half van haar verhaal en dacht dat het éénmalig was. Sindsdien om de 2 weken afgesproken met haar en telkens blijft het NZC.
Wij zijn er wel eerlijk over onze thuissituatie; zij heeft geen vaste partner buiten haar vaste klanten waar ze altijd NMC en ik heb wel vaste relatie maar dat vindt de dame niet erg, zolang we eerlijk zijn over zo'n zaken.
In het begin vaak onzeker, bang en veel vragen maar na bijna een jaar 2 bedpartners te hebben, toch nu minder bij stilgestaan. :) Iedere z'n mening over NMC of NZC, en als men bang bent voor bepaalde ziekte(s); blijft thuis en trekt zelf aan uw lolly! Dat is misschien wel het allerveiligste!:cool:
Pas op ik betaal wel voor haar diensten als ik afspreek met haar, wil niet overkomen als een profiteur want vaak zijn we ook 2 à 3 uur samen.:giggle: De tarieven zijn natuurlijk wat 'losser' dan bij andere klanten..
 
Want vrouwen worden spontaan zo geil van een KLANT dat ze zonder extra vergoeding een risico op een geslachtsziekte nemen? Ik geloof er eerlijk gezegd niks van.
Nooit eens gedacht dat die dames ook maar mensen zijn..? De ene dame is meer socialer dan de andere, hangt ook van de klant. De ene klant zal liever hebben dat de DVP zwijgen en gewoon neuken, de andere neemt dat erbij.. Ik hoor wel vaak verhalen van dames in die milieu hoe ze erin beland zijn en hoe ze hun toekomst zien, ik vind dit eerlijk gezegd even boeiend. Ik zeg ook niet dat ik bij alle dames die ik bezocht had NZC mag, enkel bij die éne waar de klik er volledig was. Ik oordeel ook niet over haar verleden, wat ze elke dag doet.. Ik denk daarom net dat zij mij niet als 'een klant' bekijkt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan