Algemeen Club Eroxx, Balen, Bert Leysenlaan 20

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik was er gisteren ook en heb een topmiddag gehad, schrijf er nog wel eens wat meer over.
Die meid in dat gele pakje, was dat een van de jongste dames in de club? Volgens mij is dat geen huisdame.
Niet elke dame die in het discogedeelte sex heeft is een huisdame.
En al zou het een huisdame zijn ik denk niet dat je kan verlangen dat ze 6h lang sex hebben.
 
Ben gisteren donderdag geweest. Vind jammer dat ik zou negatieve bericht moet plaatsen. Ben niet een persoon om iemand afkraken.

Kom heel vak weet echt hoe er werk in Eroxx en wat je kan verwachten van huisvrouw damens. Wat mij opvalt laatste tijd is Nina en Bart onwaardig. Je kan van huisvrouw niet zelfde service verwachten. Jammer dat Braziliaanse damens niet meer zijn. Maar die jongen blonde meid met kort haart gisteren lip zij in geel pakkje kan echt niet. Gisteren vanaf 12 uur tot 14h was zij alleen aan praten en drinken geen enkel acties of dat je zit dat zij wil sex hebben met iema d en als ze heb dan zoek zij zelf uit voorkeur super jonge gasten.
Heel herkenbaar, en jazeker een dame van het huis die weinig of niets doet.
Kan me inderdaad voorstellen dat Kwillem1 denkt die daar niet werkt haha.
 
Laatst bewerkt:
Het was al eventjes geleden, maar deze week dan toch nog eens op bezoek geweest naar onze favoriete club, zowel maandag als donderdag.
Het viel op dat er niet zo heel veel volk was deze week, de vakantie zal daar wel voor iets tussen zitten. Desalniettemin enkel lofbetuigingen. Het personeel was zoals gewoonlijk super vriendelijk, het eten was top.
Vrouwtje heeft zich nog eens volledig laten gaan, en als partner van zo'n knappe dame doet het altijd deugd te horen dat zij zo'n schoonheid is.
1 negatieve randopmerking, 1 boertig mannetje die het waagde zonder condoom te starten, meteen op het matje geroepen. Naderhand bleek hij het condoom alsnog verwijderd te hebben alvorens haar te neuken. Vanuit mijn positie kon ik dit niet zien, en mijn Vrouwtje had het niet gevoeld. Hij trok zich wel terug voor het spuiten, toen ik hem erover aansprak zei hij dat hij enkel langs de buitenkant was gebleven en hij daardoor opgewonden werd en kon spuiten. Pas onder de douche zei mijn vrouwtje dat hij wel even binnen was geraakt, in haar kontje. Maar ze wou vermijden dat ik een scène zou gemaakt hebben.
En of ik dat zou gedaan hebben!!! Die was eraan geweest. Gelukkig voor hem kon in me zijn gezicht niet herinneren, ik maak weinig oogcontact.
Jammer dat er steeds zulke individuen rondlopen die het randje ervanaf lopen.
Voor wat het laatste gedeelte betreft, was je best heel tolerant. Dat is tof, maar ik zou zelf ook een scène gemaakt hebben. Die had de club niet meer ingekomen!
 
Voor wat het laatste gedeelte betreft, was je best heel tolerant. Dat is tof, maar ik zou zelf ook een scène gemaakt hebben. Die had de club niet meer ingekomen!
Als ik zo iets zie, dan begeleid ik die persoon naar de uitgang en hij mag al heel blij zijn dat er geen klacht naar de politie gaat want in het wettelijk kader dat er nu in België is word dat geklasseerd onder verkrachting. De sex was met toestemming, maar niet zonder condoom.
Ik denk dat veel mannen die dit proberen dat nog niet beseffen. Het is een zeer ernstige misdaad als dat ooit in de rechtbank terecht komt.
Er zou een vrouw of koppel eens het lef moeten hebben om dit aan te klagen en te zorgen dat dit in de media komt. De pogingen zullen snel minderen (hoop ik dan).
Helaas staat iedereen zeer sterk op zijn privacy (zeer begrijpelijk en ik ook trouwens) en zal dit waarschijnlijk niet snel gebeuren.
Maar die man buiten laten zetten is niet meer dan normaal en hem wijzen op het feit dat hij een strafbaar feit heeft gepleegd en blij mag zijn dat hij niet aangeklaagd word voor verkrachting.


Nu mijn verhaal over mijn bezoek op donderdag met mijn FWB.
Ik was niet zo fit, maar had wel zin om eens goed van bil te gaan.
Het idee was om verspreid over de dag met 1 of 2 dames wat te doen.
We waren wat later. Tegen 12h45 en de parking stond reeds goed vol.
Eens binnen kwamen we al direct @Limburgskoppel tegen. Altijd een leuke verschijning.
In het restaurant zat @Captain Solo met zijn zeer aantrekkelijke en leuke vrouw waar ik mij ook al meermaals mee heb geamuseerd (ook deze keer, meer hierover verder).
En er liepen heel veel koppels rond. Dus de verhouding koppels/single mannen zat wel goed voor mij.
Na een cava en wat eten mijn FWB in het discogedeelte achter gelaten. Zij had al een prooi gevonden.
Even op wandel. Achteraan op verschillende plaatsen actie. Er stond een koppel te kijken aan de kooi (pussycat). Daar bij gestaan en met wat voorzichtige aanrakingen die zij niet afwees langzaam verder gegaan tot we in de donkere ruimte achter de kooi (met de gloryhools) terecht kwamen. Waar ik de dame verwend het met de attributen die ik voor handen had (handen, vingers, ...) en natuurlijk ook lekker geneukt. Hier gingen mijn eerste zwemmers. Ik kon ontspannen de middag verder in.
Toch wel wat tijd nodig gehad om terug op krachten te komen en er was heel veel te zien.
Na een tijdje zocht de leuke vrouw van @Captain Solo de kooi (pussycat) op. Ik stond aan de ingang en ze wenkt mij.
De mannen waren wat afhoudend en het begin was met haar alleen. Langzaam kwamen er nog 2 mannen aansluiten.
Na wat opwarming en mijn eerste neukwerk ging ze boven op een andere man zitten en begeleide mijn pik ook naar haar poes. Ze wou een leuke DP die we haar dan natuurlijk ook gegeven hebben. Het duurde niet lang en ik voelde haar sappen rond mijn pik en over de onderliggende man. Nadien even een handdoek nodig gehad, maar iedereen die haar kent weet dat ze er niet genoeg van kan krijgen. Dus zij ging verder met nog 2 andere mannen. Ik was nog niet helemaal voldaan en keek geamuseerd toe.
Aan de ingang van de kooi staat er een andere zeer aantrekkelijke milf het schouwspel gade te slaan. Haar had ik al wel eens eerder gehad en in haar heb ik altijd wel zin. Dus ik nodigde haar uit. Ze ging graag op dit voorstel in. Dus met 2 zeer knappe vrouwen en 3 mannen in de kooi. Terwijl ik mij met die lekkere milf bezig hield kan ik tussen door ook nog wat met de borsten van Nawelle spelen. De lekker milf wou lekker hard genomen woren. Oh wat was dit geil. De Milf wou dat ik mijn zwemmers in haar mond zou spuiten. Waar ik graag op inging. Helaas is me dat niet gelukt. Zal voor een volgende keer zijn. Dit was een geweldige 2de sessie en moest het hier stoppen. Ik zou er niets mee inzitten. Het aan deze sessie de volgende dagen nog veel gedacht.
Daarna gaan kijken of alles OK was met mijn FWB die inmiddels al een andere prooi aan de haak had geslagen.
Inmiddels 16h15 dus etenstijd aangezien het restaurant om 16h30 sluit.
Om 17h moesten we vertrekken. Dus de kans dat er nog iets zou gebeuren was klein.
Om 16h35 toch nog een rondje gemaakt. Kom ik die grote slanke franstalige dame met haar iets kleinere kalende man tegen. Ook met hen heb ik mij al meermaals geamuseerd en zij vinden mij ook wel een "toffe". Dus met haar de kooi in. Aangezien een klein uur vroeger mijn zwemmers binnen waren gebleven was ik snel terug op sterkte en ook haar met vingers en handen heerlijk verwend voor ik mijn gereedschap op haar losliet. Ook hier sloten andere mannen aan. En een zeer knap Engelstalig koppel. Ik had hen eerder al gezien en wou haar zeker wel doen, maar had de indruk dat zij niet zo veel gingen doen die middag.Zij begon eerst de Franstalige vrouw te strelen en toen ik haar hand aanraakte begon ze ook spontaan mij te strelen. Ze stelde voor om een kamer op te zoeken met 5. (De 2 koppels en ik).
Deze waren helaas bezet. Dus op naar boven waar het echt weer een geil schouwspel werd waar meerdere mannen zich aansloten. De Engelstalige dame eerst wat verwend met mond, vingers en handen voor ik het condoom boven haalde. Ze wilde gewoon heel hard langs achter genomen worden en dat moet je mij geen 2x vragen. Terwijl ze een andere man kon pijpen heb ik haar lekker doggy genomen.
Ik ging op mijn rug liggen met de hoop dat ze boven op mij ging zitten.
Ze draaide zich echter. Haar borsten op mijn borstkast. Rechts van mij een andere man die haar doggy nam en linke een man die ze kon pijpen. God wat was dit een geil zicht. Ik wist dat het bijna tijd was. Dus met dit zicht, haar borsten bewegend over mijn borstkast aan zelfbediening gedaan en haar gevraagd waar ze het wou, maar ze was te druk bezig. Enkele minuten later kwam mijn FWB kijken en melden dat we moesten vertrekken. Nog snel even afscheid genomen en mijn geëxcuseerd dat ik weg moest.
Dus iets wat een ontspannen rustig middagje moest worden werd een zeer geile actieve bedoening.
Heel herkenbaar, en jazeker een dame van het huis die weinig of niets doet.
Kan me inderdaad voorstellen dat Kwillem1 denkt die daar niet werkt haha.
Het is voor mij niet heel duidelijk wie ze bedoelen. Als het de dame is die ik op het oog heb. De dame die ik op het oog heb had gele lingerie (alle gewoon BH en slip en een jarretellengordel zonder panty's). En die deed het precies wel met volle goesting. Wel maar 1x actief gezien, maar kan zijn dat dat meer was omdat ik zelf heel wat actie het gehad.
En het zou mij straf lijken moest dat een dame van het huis zijn.
Lees er mijn verhalen maar eens op na. Ik het heel wat ervaring in clubs en doe zowel iets met de huisdames als met de koppels en haal er de huisdames meestal wel uit.
In Eroxx zijn er huisdames die er inderdaad precies tegen hun goesting zijn, maar ook andere huisdames waarvan je eigenlijk niet eens merkt dat het huisdames zijn omdat ze het met zoveel goesting doen.
 
Laatst bewerkt:
Ik ben nog een jonge gast, ik ben aan het overwegen om straks om 16u eens bij eroxx te gaan kijken.

Ik heb wel al ervaringen met donderdagen. Is dit vergelijkbaar met een zondag?? Zijn er ook koppels en huisdames aanwezig.

Misschien iemand die mee wil met mij vanavond?
 
Het was al eventjes geleden, maar deze week dan toch nog eens op bezoek geweest naar onze favoriete club, zowel maandag als donderdag.
Het viel op dat er niet zo heel veel volk was deze week, de vakantie zal daar wel voor iets tussen zitten. Desalniettemin enkel lofbetuigingen. Het personeel was zoals gewoonlijk super vriendelijk, het eten was top.
Vrouwtje heeft zich nog eens volledig laten gaan, en als partner van zo'n knappe dame doet het altijd deugd te horen dat zij zo'n schoonheid is.
1 negatieve randopmerking, 1 boertig mannetje die het waagde zonder condoom te starten, meteen op het matje geroepen. Naderhand bleek hij het condoom alsnog verwijderd te hebben alvorens haar te neuken. Vanuit mijn positie kon ik dit niet zien, en mijn Vrouwtje had het niet gevoeld. Hij trok zich wel terug voor het spuiten, toen ik hem erover aansprak zei hij dat hij enkel langs de buitenkant was gebleven en hij daardoor opgewonden werd en kon spuiten. Pas onder de douche zei mijn vrouwtje dat hij wel even binnen was geraakt, in haar kontje. Maar ze wou vermijden dat ik een scène zou gemaakt hebben.
En of ik dat zou gedaan hebben!!! Die was eraan geweest. Gelukkig voor hem kon in me zijn gezicht niet herinneren, ik maak weinig oogcontact.
Jammer dat er steeds zulke individuen rondlopen die het randje ervanaf lopen.
Regelmatig meegemaakt dat mannen zonder condoom willen. Voordat ik geneukt wordt altijd even naar het randje van de condoom voelen, maar sommige mannen hebben ook hier wel een trucje voor, en dat zeg ik hier liever niet, brengt mannen alleen maar op een idee. Liever met een paar mannen apart in een kamertje en dit vooraf aangeven dat dit echt niet de bedoeling is. Anders wegwezen. Maar ik weet dat er vrouwen zijn die dit wel zonder doen vooral op privefeestjes.
 
Vandaag dacht ik ineens: fuck it, ik heb zin om te gaan, dus ook geweest en nadat ik eerder al eens een geslaagde maandag daar heb meegemaakt, was het nu zelfs een zéér geslaagde zondag. Een paar keer heerlijk liggen neuken midden op de dansvloer met de heerlijke wat jongere dames die er waren met genoeg kijkers en verder nog een keer in een gangetje waar een wat oudere dame me heel spontaan begon te pijpen, waarna ik het neukend heb afgemaakt.
Het viel me trouwens weer op dat iedereen zo respectvol naar elkaar was en mensen netjes hun beurt afwachtten, soms moesten de dames zelfs even een seintje geven voordat er iemand aansloot.
Ik heb echt heerlijk genoten, het was een heerlijke afsluiting van mijn vakantie.
 
Wat ik mij eigenlijk afvraag als ik als man dit allemaal lees, over mannen die in het geniep hun condoom er af trekken en dergelijke. En dit is een vraag voor de vrouwen hé.

Voelen jullie dat als een man in jullie klaarkomt met condoom? Zonder condoom kan ik het me voorstellen, maar voelen jullie dat ook als hij klaarkomt in jullie vagina met condoom?
 
Wat ik mij eigenlijk afvraag als ik als man dit allemaal lees, over mannen die in het geniep hun condoom er af trekken en dergelijke. En dit is een vraag voor de vrouwen hé.

Voelen jullie dat als een man in jullie klaarkomt met condoom? Zonder condoom kan ik het me voorstellen, maar voelen jullie dat ook als hij klaarkomt in jullie vagina met condoom?
Met condoom, zonder condoom, verschil voel je bijna niet, of helemaal niet. Alleen als ze klaargekomen zijn en terugtrekken.
 
Tja, 2 keer per jaar testen. En na zo'n geval extra testen op soa's.
Hier om de 3 a 4 maanden testen bij de huisarts. En alles bij ons mét condoom, ook oraal.

Zelfs als we onderling actief zijn tijdens zo'n actieve namiddag, mét condoom. Kwestie van geen verkeerde signalen uit te sturen.

Wij spelen graag op veilig. En wie daar niet mee akkoord gaat, die speelt niet mee. 😅
 
Afgelopen maandag onverwachts toch weer in de gelegenheid geweest om de Eroxx nog eens te bezoeken. En daar hebben we geen spijt van!
Het was gezellig druk toen we aankwamen om 13.25u. We zouden maar tot 16.30u blijven, maar dat werd toch ineens 17.15u.
De sfeer was goed en er waren veel leuke mannen die wisten hoe ze mij (Laura) moesten aanpakken en verwennen. Mijn man kijkt graag toe en heeft ervan genoten. Ook erg leuk dat er veel aanspraak is onder elkaar en naar de koppels toe.
Dankjewel allemaal voor de fijne en respectvolle sfeer en tot de volgende weer.
Grtz LauraXite en Roy.
 
Ik zou dit weekend nog eens na een jaar willen gaan. Ik ben een jonge kerel van rond de 30. Wat zouden jullie aanraden, ik twijfel tussen ofwel nu

vrijdagavond: Fuck me on Stage / Nurse edition
ofwel zondagnamiddag: OrgiEroxx on Sunday

Welke van de 2 is een leuke? :)
 
Ik zou dit weekend nog eens na een jaar willen gaan. Ik ben een jonge kerel van rond de 30. Wat zouden jullie aanraden, ik twijfel tussen ofwel nu

vrijdagavond: Fuck me on Stage / Nurse edition
ofwel zondagnamiddag: OrgiEroxx on Sunday

Welke van de 2 is een leuke? :)
Ik denk dat je niet verder uit elkaar kan zitten in het spectrum dan deze 2 events in Eroxx.

Vrijdag wordt denkelijk full house, discotheek met veel koppels, waarvan een deel niet actief is. Singles toegelaten maar meer en meer koppels wisselen enkel met andere koppels.

Zondag is rustig, meer singles en minder koppels, maar denkelijk wel koppels die graag actief zijn zonder een dansfeest te willen.

Wij houden van beide, dus morgen en vrijdag present. 😅
 
Ik zou dit weekend nog eens na een jaar willen gaan. Ik ben een jonge kerel van rond de 30. Wat zouden jullie aanraden, ik twijfel tussen ofwel nu

vrijdagavond: Fuck me on Stage / Nurse edition
ofwel zondagnamiddag: OrgiEroxx on Sunday

Welke van de 2 is een leuke? :)
Na afgelopen zondag te zijn geweest kan ik in elk geval de zondag aanbevelen. Heb een actieve dame daar gesproken die in elk geval zei dat het op vrijdag wel veel drukker is, maar veel minder actief.
 
Afgelopen maandag onverwachts toch weer in de gelegenheid geweest om de Eroxx nog eens te bezoeken. En daar hebben we geen spijt van!
Het was gezellig druk toen we aankwamen om 13.25u. We zouden maar tot 16.30u blijven, maar dat werd toch ineens 17.15u.
De sfeer was goed en er waren veel leuke mannen die wisten hoe ze mij (Laura) moesten aanpakken en verwennen. Mijn man kijkt graag toe en heeft ervan genoten. Ook erg leuk dat er veel aanspraak is onder elkaar en naar de koppels toe.
Dankjewel allemaal voor de fijne en respectvolle sfeer en tot de volgende weer.
Grtz LauraXite en Roy.
Shoutout naar Laura en Roy. Super leuke middag beleefd met een liefdevol gezellig stel (vooral met Roy aardig wat af gelachen ;). Speciaal maar eens een accountje aangemaakt om mee te kunnen schrijven inplaats van alleen te lezen.

Groetjes en tot de volgende!
 
Ik zou dit weekend nog eens na een jaar willen gaan. Ik ben een jonge kerel van rond de 30. Wat zouden jullie aanraden, ik twijfel tussen ofwel nu

vrijdagavond: Fuck me on Stage / Nurse edition
ofwel zondagnamiddag: OrgiEroxx on Sunday

Welke van de 2 is een leuke? :)
Voor een deel eens met wat @Limburgskoppel schrijft, grootste verschil voor ons tussen vrijdag en zondag is de drukte. Op Vrijdag veel (ook jongere) stellen, waarvan verhoudingsgewijs maar een enkeling actief is. Zondag is een stuk rustiger, maar dan verhoudingsgewijs meer actieve stellen. Wij komen er regelmatig op vrijdag, en soms op zondag. Wij gaan op vrijdag niet om te dansen, maar voor een actieve dame is er dan keuze genoeg, en is er in de "pauze" meer gezelligheid in de bar/disco gedeelte. Wij hebben niet de ervaring dat de actieve stellen enkel komen om te wisselen met andere koppels. (wij iig niet). Morgen komen we de verjaardag van de dame vieren.
 
Wij gaan op vrijdag niet om te dansen, maar voor een actieve dame is er dan keuze genoeg, en is er in de "pauze" meer gezelligheid in de bar/disco gedeelte. Wij hebben niet de ervaring dat de actieve stellen enkel komen om te wisselen met andere koppels. (wij iig niet). Morgen komen we de verjaardag van de dame vieren.
Dat brengt nog meer twijfel… toch naar Eroxx? ik ben een slechte danser maar daarin tegen score ik goed op al het andere.
 
Gisteren donderdag als koppel voor de eerste keer geweest. Wel heel veel meer mannen dan vrouwen of koppels... Koppels niet actief of enkel onder zichzelf. Wij dachten wat meer als koppels uit te wisselen. Verkeerde dag of thema gekozen dan ?
 
Ik ben binnenkort een keer in de buurt en twijfel om hier langs te gaan, wat zijn de leeftijden hier ongeveer?, ben zelf begin 30 en val op jonger of tot max eind 30. Is het altijd zo dat de dames meerdere mannen tegelijk bedienen of komt 1 op 1 ook voor?
 
Ik ben binnenkort een keer in de buurt en twijfel om hier langs te gaan, wat zijn de leeftijden hier ongeveer?, ben zelf begin 30 en val op jonger of tot max eind 30. Is het altijd zo dat de dames meerdere mannen tegelijk bedienen of komt 1 op 1 ook voor?
Hangt er allemaal van af op wat voor een dag je wil gaan. Een donderdagnamiddag ziet er heel anders uit dan een vrijdag of zaterdag.
 
Ik ben binnenkort een keer in de buurt en twijfel om hier langs te gaan, wat zijn de leeftijden hier ongeveer?, ben zelf begin 30 en val op jonger of tot max eind 30. Is het altijd zo dat de dames meerdere mannen tegelijk bedienen of komt 1 op 1 ook voor?
Er is nergens een garantie voor te geven. Alles komt voor. Voor mij maakt leeftijd nooit zoveel uit, geilheid des te meer. Zondag ook nog seks gehad met een dame die totaal niet in mijn leeftijdscategorie viel, maar dat maakte het niet minder lekker.
 
Ik ben binnenkort een keer in de buurt en twijfel om hier langs te gaan, wat zijn de leeftijden hier ongeveer?, ben zelf begin 30 en val op jonger of tot max eind 30. Is het altijd zo dat de dames meerdere mannen tegelijk bedienen of komt 1 op 1 ook voor?
Hele jonge meiden die heel actief zijn, zijn er niet zoveel. Of het zijn huisdames. Zaterdags mogen mannen alleen niet binnen.
 
Donderdag én vrijdag daar geweest, voor bovenstaande discussie:

Donderdag was het goed druk voor donderdagbegrippen maar dat kwam natuurlijk door het themafeest. Genoeg actie voor iedereen maar ik had me teruggetrokken met een leuke dame met roze outfit. Voordeel van de bukkake ronde was dat wij het paleis voor ons 2 hadden.

De rest kan ik me al niet meer zo herrineren,

Gisteravond na maanden nog eens een vrijdag geweest, helaas pas rond 22:00 kunnen arriveren dus de auto buiten het terrein moeten parkeren. Ik ben positief verrast wat betreft de vrijdag.

Muziek was prima, (oke sommige overgangen klopten niet maar dat is dat ik nuchter was en iets met virtual DJ wel eens doe, de rest bespaar ik haha, dus dan let je daar op).

Prima drukte op de dansvloer met allemaal leuke normale mensen. In de gangen was genoeg actie zonder ophopingen dus ook daar was het voor mijn beleving prima. Op het ronde bed bezig geweest met een blonde uit eigen regio en daarna nog in een hoekje. Een knappe vrouw zocht interactie maar toen ik wilde teasen kwam iemand me voor, helaas pindakaas...ik gunde het hem/haar.

Bij het naar buiten gaan nog een praatje van Nina, omdat we een dag eerder ook een kleine disucssie hadden, dat geeft toch aan dat het allemaal prima gerund word door hen.

Wellicht toch weer eens binnenkort de vrijdag herhalen, beviel me prima.
 
Terug
Bovenaan Onderaan