Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Of juist niet, ik kan mij ook voorstellen dat het een hoop autochtone wandelaars weerhoud te wandelen in de raambuurten juist vanwege die grote concentratie van moslimmannen.
En het idee, dat er voor je, zo'n baardmannetje is geweest, helpt daar ook niet echt aan mee.
Dan moet je van nature wel heel kleinzerig zijn om je als wandelaar hierom druk te maken xD
 
Het is gewoon niet meer als vroeger
Dat is met alles
Of juist niet, ik kan mij ook voorstellen dat het een hoop autochtone wandelaars weerhoud te wandelen in de raambuurten juist vanwege die grote concentratie van moslimmannen.
En het idee, dat er voor je, zo'n baardmannetje is geweest, helpt daar ook niet echt aan mee.
Nu dat valt wel mee , lopen meer niet moslim buitenlanders en de dames die ik bezoek laten niet iedereen binnen en wassen zich voor en na. Moslims zijn vaak schoner dan andere mannen.
 
Daar gaat je privacy

die van hem ook

Screenshot-20240315-143032-Gallery.jpg
 
Toen ik dit zag bij geleenstraat in het vorige filmpje wist ik al hoe laat het was. Ik zag het al op youtube hoe heel bangkok erop staat. Toen ik op vakantie ging herkende ik zelfs gezichten van dvp's vanwege die filmpjes. Dus ja dit is een zorgelijke ontwikkeling maar niet iets waar je wat tegen kan doen. Gewoon niet gaan als je het risico niet wilt lopen dat je kop op het net komt te staan.
 
Dus ja dit is een zorgelijke ontwikkeling maar niet iets waar je wat tegen kan doen. Gewoon niet gaan als je het risico niet wilt lopen dat je kop op het net komt te staan.
Zo denk ik er ook over.
Ook als je elke week gaat en dan een aantal keer in een week, dan is de kans ook groter dat je op camera staat wanneer er een persoon is die de raambuurt loopt te filmen, dan is het gewoon een keer raak na al die keren.
Dat is het risico van het wandelen.

Ik heb de video bekeken en het ziet er zo saai en leeg uit en de dames zien er verveeld uit. Ik ben er al 8 maanden niet geweest en ik ga er ook niet meer naar toe.
 
Volgens de Privacy wet is het niet toegestaan om beelden te publiceren waarvan men weten kan dat de afgebeelde ervan schade ondervindt. Maar YouTube is Amerikaans en ze vinden het kennelijk geen probleem dat de dames en vooral die klanten er herkenbaar opstaan. Wie zal er gaan klagen, dit levert vieuws op. De dames die langs de straten in de VS tippelen staan er ook heel herkenbaar op. De nummerborden van de klanten worden hier wel geblurred.
Leuk zo'n filmpje als ze die straten gesloten hebben maar ik mijd dus ook maar het daglicht. Hopelijk is het nieuwe er een keer af en komen er geen nieuwe filmpjes meer.
 
Volgens de Privacy wet is het niet toegestaan om beelden te publiceren waarvan men weten kan dat de afgebeelde ervan schade ondervindt. Hopelijk is het nieuwe er een keer af en komen er geen nieuwe filmpjes meer.
Er zijn zoveel dingen niet toegestaan maar zoveel mensen toch doen ook al weten ze wat de gevolgen zijn, jij vast ook wel toch? Er zijn een hoop mensen rebels en vooral nu in deze tijd.

Ik neem aan dat de dames zelf ook heel goed weten dat ze gefilmd zullen worden en dit niet kunnen vermijden, dat is ook het risico van het vak.
Ik weet dat er in Doubletstraat een paar dames zijn exposed bij hun familie, ik ga verder ook geen namen noemen.
Ach ja…sommige dames verdienen het wel om exposed te worden op internet, met dat arrogante hoogmoedige gedrag achter de ramen en dames die klanten oplichten wordt niemand vrolijk van.
 
Wat een mongool is dit. Dit moet toch een vorm van privacyschending zijn waar een sanctie aan hangt?!
Waarom zet je het filmpje dan ook nog eens op girlsreview? Het is al erg genoeg dat het ook op you tube staat...Vreselijk vd wandelaars en de dames.
Waar ik ontvang proberen ze soms ook de dames stilletjes te filmen. Zulke smeerlappen worden door ons dames team aangepakt en moeten onmiddellijk het filmpje/ foto wissen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan