Nieuwe layout

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Omdat die avatars bij sommige zo groot geworden zijn heb ik er speciaal ééntje genomen!😄
Ben zo trouw als een hond die af en toe wel eens wegloopt, maar toch weer terugkomt. Beetje een hondekop, kan likken als Lassie, doe wel eens wat met rozen en ben soms zo enthousiast als een puppy!
Toen kwam ik op deze uit!😄
 
De vorige lay-out gaat niet terugkeren.

Er worden nog wat puntjes op de i gezet waaronder het verkleinen van de avatars voor de desktop, het repareren van de lettergrootte selectie, betere weergave van gelezen/ongelezen notificaties en een neutralere SFW variant, maar buiten dat is dit het uiterlijk waarmee we verder gaan. Smaken verschillen, uit de posts in dit topic valt op te maken dat een deel het niks vind en een deel het prima vind, het zal een kwestie van wennen zijn.
Ik moet zeggen, had aan het begin wat twijfels maar wilde niet te snel klagen. Ondertussen ben ik wel gewend, dus ik zou zeggen; goed werk zover.

Vooral op mijn telefoon werkt de nieuwe layout erg fijn en naar mijn mening een stuk beter dan de oude versie.
De nog komende verbeteringen klinken ook goed. Een neutralere gewone nsfw variant zou me erg bevallen, vooral op de telefoon. Maar wellicht dan eens kijken of de sfw versie wat is.
Kleinere avatars is dan weer hetgeen me goed zou bevallen op de desktop. Want zoals al veel gezegd nemen berichten met weinig tekst nu wel erg veel ruimte in.
 
Vooral het zoeken (op mobiel) met daarbij gelijk de mogelijkheid "zoek alleen in titel" vind ik een enorme welkome verbetering, goed gedaan!

Layout is wennen, vooralsnog vond ik de oude layout prettiger voor het lezen van forums/berichten, maar zal vast wel wennen.
 
De voornaamste bezwaren tegen de nieuw lay out zijn denk ik nu wel genoemd. Voor mij leest het niet prettig, het ziet er erg onrustig uit, het is niet discreet terwijl het volgens mij weinig toevoegt.
 
Ik weet niet of dit kan. Maar nu dat de website upgedate word. Kan de website uitgebreid worden. Ik denk dan aan een topic voor virtuele diensten. Zoals je nu al topics hebt als raamprostitutie,escort,privé-huizen etc. Zo kunnen mensen die bv camgirls bekijken of OF dames een review geven. Zo weten die klanten ook welke dames te vertouwen zijn en welke niet.

Dit is mss voor een latere update als dat kan en mag zou ik de dames die hier actief zijn de kans geven om hier ook een advertentie te plaatsen. Met een paar foto´s haar mogelijkheden etc. Zoals op RL en kinky. Bv in een topic zoals dames aan het woord maar dan advertenties.

Het gemakkelijke zou zijn dat je alles op een plaats kan vinden. Advertenties en reviews
 
het lijkt wel of ik naar een website voor doven en blinden zit te kijken. Veel zaken zijn echt te groot uitgevallen, oneindig scrollen.

Bericht van enkele regels pakt uit als 25 regels door de grote avatar. Waardoor er nog maar 1 of 2 berichten tegelijk op mijn scherm passen

Hopelijk kan de Admin het nog een beetje bijstellen.
 
Nieuwe layout is even wennen, vind hem schreeuwerig ivm de oude. Ik vind er gelukkig intussen mijn weg wel in. Enige wat wel tof zou zijn is een donkere modus. Dat is wel zo fijn als je in de avonduren hier bent op je mobiel.
 
Enerzijds vind ik het goed dat Oost- en West-Vlaanderen, en Limburg en Wallonië hun eigen subforum krijgen 👍, maar bij prive-ontvangst zijn er veel werkers die elke week wel in een andere stad of provincie zitten. Moeten we de admins dan elke keer vragen een topic te verplaatsen?

Een woordje uitleg bij de afgesloten topics zou ook nuttig zijn om allerlei vragen te vermijden.
 
Bijzonder, tot nu kon ik via de zoekknop op mobiel Alleen maar tekst ingeven.

Alleen via het tabblad zoeken verscheen geavanceerd en daarbij ook alleen in titel, maar zal wel aan mijn mobiel hebben gekregen dan, onlangs ook een update gehad :)
Zocht je op je mobiel, of op een desktop?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ontdekte net een wel bijzonder storend item in dit nieuwe concept...
Layout veranderen... tot daar toe.

Maar... als je nu een nieuwe recensie wil plaatsen... verschijnen daar allerlei zaken die je zelf NIET invult/aantikt
- Allerlei sterren op topics die je zelf niet aantikt... en je kan NIET naar 0 sterren!
- Allerlei 'extra's worden aangevinkt (deze kan je wel verwijderen)
- persoonsgegevens, duurtijd en prijs worden meteen vermeld... en die kan je niet meer onvermeld laten...

Als ik een recensie plaats schrijf ik die zelf! Vooraf 'ingevulde' recensies zijn gewoon NEP!
 
Maar... als je nu een nieuwe recensie wil plaatsen... verschijnen daar allerlei zaken die je zelf NIET invult/aantikt
Was in de vorige layout ook al zo, bug die nog niet opgelost is.
Met wat geklik en gedoe kun je het wel weer wegkrijgen, ook die sterren. Op PC in ieder geval.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan