Daten met een sekswerker? Hier hoe een betere partner te zijn

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik snap nu wat je bedoelt ik spreek mezelf ook tegen. Maar het is anders in een normale relatie omdat de meeste mannen zonder het weten van de vrouw naar DVP's gaan. Bij een sexwerker kan je er meer open over praten omdat het misschien logischer is dat als zij mag jij het ook mag. Maar dit hoeft voor de man zelf geen gedachten te zijn.

Kijk, als mijn vriendin sexwerker is en ze komt elke x thuis zonder dat ze zin in mij heeft omdat ze al genoeg heeft gehad op werk, dan zal ik er openlijk over praten of ik ergens anders mijn behoeftes mag doen en anders de relatie gewoon eindigen. Tenzij ze met een oplossing komt natuurlijk.

Als ik in een normale relatie zit en ze heeft ook telkens geen zin in mij zonder dat ze zulk werk doet, dan word mijn vraag alsnog of ik ergens anders mijn behoeftes mag zoeken of de relatie beëindigen.

Maar die van haar werk word al vaak genoeg geneukt, dus dan snap ik dat ze geen zin heeft in mij. Maar als mijn normale vriendin steeds geen zin heeft in mij vind ik het apart, die word immers hopelijk niet elke dag al geneukt, en zou ik sneller buiten de deur gaan zoeken dan een normale sexwerker of de relatie sneller eindigen. Omdat er waarschijnlijk wat meer aan de hand is dan een zere vagina van het werk.

Daarom gewoon bespreekbaar maken.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Denk je dat wij het hierover nog niet gehad hebben. Tuurlijk praten we hierover… neem van mij aan. Als je echt maar dan ook echt door hebt wat hun werk inhoudt. Dan heb je als "partner van" geen behoefte aan een dvp (onder voorwaarde dat je ze graag ziet). Wat niet wil zeggen dat je samen niet open staat voor andere dingen (bv swingen).
Ik begrijp dat mensen behoefte hebben aan een dvp, wat ook de reden mag zijn… trust me, b'n there, done that,… maar als je er geen behoefte meer naar hebt, graag zien is een optie, dan hoeft het niet meer.
Ik wil hier niemand z'n fantasie afnemen (really, don't give a shit, I'm autistic) maar ze doen hun werk en de meeste goed ook.
Is een dvp daten makkelijk, hangt volledig van jezelf af.
Ik zie m'n vriendin doodgraag, dat telt. Ze weet dat. Hoe ga je er mee om… moeilijk algemeen te beantwoorden. In m'n vorige post zei ik dat alles om respect draait en daar blijf ik bij…
Respect voor jou man. Ik zou het niet willen en kunnen
 
Waarom is dat volgens jou anders dan bij een "gewone" relatie dan?

In het geval van een dvp is er het argument "Ja, maar zij nooit onder werktijd ook met jan en alleman". Dat klopt, maar vanwege de behoefte "geld", niet per definitie omdat ze dat nu zo lekker vindt.

Maar nogmaals: als je dit soort discussies moet gaan voeren tijdens het daten, dan kun je er beter niet aan beginnen.
 
De dame speelde haar spel om mij te laten geloven dat er in de toekomst iets mogelijks zou zijn. Als ik een betere talenkennis had gehad was het me misschien gelukt. Op haar Facebook heb ik nadien haar zien staan als koppel als een zij een Colombiaanse met een gewone Belg. Dus ze had echt wel gevoelens om ook naast het werk iemand te hebben, hoe zou ze in Colombia/Spanje een Belg leren kennen om er relatie mee te hebben? Nee, die gast moet een klant van haar zijn geweest. Ik heb haar op een punt gezegd geen interesse meer te hebben. Haar losgelaten. Mede door Hookers. Lezen op hookers dat andere je 'liefje' zonder condoom neuken...... nee, dan houdt het op voor mij. Ze toonde spijt toen ik haar daarmee confrontreerde maar een dvp blijft een dvp. Ik heb toen dankzij hookers dit hoofdstuk afgesloten. Ik was er wel kapot van.
Ach, die kan ze via internet hebben leren kennen, tijdens een vakantie van hem in Colombia, in Spanje. Je staat er soms van te kijken hoe mensen elkaar leren kennen. Kan ook een klant zijn geweest. Of nog steeds een klant.

Wie zal het zeggen. Dit past echter meer in het draadje van verliefd op een dvp, want met "daten met een DVP" heeft dit niks te maken. Wel met het uitmelken van een klant.
 
Laat ik voorop stellen dat ik ieders mening respecteer en alleen uit eigen ervaring kan spreken.

In de loop van de jaren waarin ik een hoop heb gewandeld met veel verschillende ervaringen is het mijn eigen observatie dat bij een heel behoorlijk deel van de dvp's er toch wel iets meer dan 'alleen voor het geld' is gebeurd.

Dit uit zich in gratis diensten, hard spuitend klaarkomen of andere zeer intieme handelingen op verzoek van de dvp. In deze gevallen vond de dvp zowel de ervaring als het geld fijn.

In de loop van dezelfde jaren heb ik ook een behoorlijk aantal dvp's als FWB/sugarbaby gehad (vaak met beperkte geldelijke ondersteuning). Dit was inclusief dagelijkse zaken en introductie in hun familiale/vriendenkring.

Bij deze dames heb ik nooit gevraagd of ze wilden stoppen met werken of dat ze trouw waren. Dit heb ik hen ook nooit geboden, open relatie aan beide kanten.

Op deze manier is het altijd fijn geweest en hebben we veel leuke dingen gedaan (inclusief vriendschap, vakanties, parties en swingen).

Sommigen van hen hebben weleens gevraagd om een meer committed relatie, waarbij ik hen trouw zou moeten zijn. Gegeven mijn eigen behoefte aan afwisseling en mijn ervaringen waarin dvp's weldegelijk genoten van hun werk heb ik deze beperking altijd afgewezen.

Afsluitend nog een lofzang op de beste en mooiste dvp's met wie ik het bed heb mogen delen. Zij hebben mij veel geleerd en we hebben samen onze fantasieen kunnen waarmaken.

Een dvp waarmee je echt een klik hebt en samen kunt genieten is een juweel dat gekoesterd moet worden.

Beperk hen nooit maar houd van hen, behandel hen goed en steun hen 👍💋. Het zijn vaak hele fijne mensen Je krijgt er een fantastische tijd voor terug 💋💋😘
 
Hier ook in een vaste relatie, we wonen zo'n 22 jaar samen ondertussen. Op he eerste zicht lijken we een heel klassiek gezin met kinderen, huisdieren, huisje, tuintje enz. en een heel normaal leven.

Toen we elkaar ontmoetten was ik met heel andere zaken bezig dan met sekswerk. Niet onbelangrijk in het verhaal is het leeftijdsverschil, hij is zo'n twaalf jaar jonger. Een toyboy volgens mijn omgeving toen, maar meer dan twintig jaar later blijft de relatie stand houden. Waar een wil is, is een weg!

Ik geef toe, de basis voor onze relatie was seks en lust. Er zijn er maar weinig van zijn kaliber op gebied van intimiteit, hij "heeft" het gewoon. Voor mij was het een openbaring, en dat gun ik alle vrouwen van de wereld. Zolang er voldoende voor mij overblijft, wil ik hem met plezier delen!

In onze relatie verwachten we dus géén exclusiviteit op gebied van seks, lust, genot. Ik word echt niet ongelukkig van het gedacht dat hij plezier heeft, integendeel. Of dat met mij is of met een ander maakt geen verschil.
Mijn visie is niet populair maar ik ben ervan overtuigd dat pure liefde (voor de meesten bekend van wat ze voor hun kinderen voelen) geen voorwaarden kent. Het is niet "ik hou van jou op voorwaarde dat je alleen met mij plezier maakt. Het is "ik hou van jou, punt"


Een open relatie betekent wel niet dat iedereen zomaar zijn zin doet, er wordt rekening gehouden met de ander. Een paar duidelijke regels zorgen voor de bewaring van vrede.

De overweging om als sekswerker aan de slag te gaan hebben we samen doorgenomen, toch heeft hij er met tijden moeite mee. Het gaat hem niet alleen om het feit dat ik seks heb met anderen maar vooral om het stigma: zijn vrouw is een hoer! :oops:

Dat ik na een drukke dag geen zin meer zou hebben voor een intiem moment met hem is onzin! Mijn job werkt af en toe zelfs als trigger, de erotische sfeer en de aangewakkerde lustgevoelens die niet altijd beantwoord worden omdat de sessie voorbij is. Enorm frustrerend vind ik het als ik word aangestoken maar niet geblust!

Libido ontstaat in mijn hersenen, niet in mijn geslachtsorganen. Je kunt toch zonder probleem lichamelijk uitgeput zijn en toch lustgevoelens hebben, of zitten jullie, mannen, anders in elkaar?
 
Mooi om te lezen, @Sharon ! Interessant om te weten hoe jullie er in staan. Wat dit betreft:
Libido ontstaat in mijn hersenen, niet in mijn geslachtsorganen. Je kunt toch zonder probleem lichamelijk uitgeput zijn en toch lustgevoelens hebben, of zitten jullie, mannen, anders in elkaar?
jazeker, alleen: als ik uitgeput ben, vertalen de lustgevoelens zich meestal niet in een stevige erectie. Ik denk dat dat voor veel mannen geldt.
 
Het probleem is een beetje dat we hier proberen gevoelens van liefde en lust te rationaliseren terwijl die juist per definitie irrationeel zijn. En er vanuit die gevoelens vaak dingen gebeuren die totaal niet als eerlijk of redelijk te bestempelen zijn, maar dat nou per definitie het gevolg is van irrationele gevoelens. Het beste wat je kunt doen is dat bespreekbaar te maken zonder dat er direct een groot oordeel aan te hangen. En niet van andere mensen te verwachten dat zij er op dezelfde manier mee om kunnen gaan of er dezelfde mening over te hebben, accepteren dat wat jij voor jezelf misschien prima vindt een ander kan kwetsen, respect hebben voor elkaars gevoelens hoe moeilijk dat soms ook kan zijn. Leven en laten leven.
 
Mijn job werkt af en toe zelfs als trigger, de erotische sfeer en de aangewakkerde lustgevoelens die niet altijd beantwoord worden omdat de sessie voorbij is. Enorm frustrerend vind ik het als ik word aangestoken maar niet geblust!

Libido ontstaat in mijn hersenen, niet in mijn geslachtsorganen. Je kunt toch zonder probleem lichamelijk uitgeput zijn en toch lustgevoelens hebben, of zitten jullie, mannen, anders in elkaar?
Als dit moment zich voordoet en de tijd is om zeg maar.. heb je dan ook dat je op één of andere manier aangeeft: ga nog even lekker door? Met wie ik ook samen ben, ik vind het genot van de vrouw eerst eigenlijk het belangrijkste, want dat is wat mij juist opwind..
 
Heb hier lang over nagedacht om hierop te reageren. Sommige zullen me kennen als partner van Lisa...
Ik zou hier een heel verhaal kunnen schrijven hoe het is om een partner te zijn van een sekswerker. Maar daar heeft niemand wat aan. Zoals in elke relatie, is deze gebouwd op wederzijds respect. En dat is het enigste wat telt. Gaat altijd alles van een leien dakje, nee, zoals overal, een gezinsleven, werk (we zijn beide zelfstandig), verbouwen,... noem maar op. Heeft haar werk soms invloed op mij. Tuurlijk. Maar denk je dat ik elke dag met een glimlach tot achter m'n oren thuis kom? Daar heeft zij ook last van. Net zoals zij soms slecht gehumeurd naar huis komt. Je kan nu zeggen.. "wat is nu moeilijk aan haar werk?". Dat is dan een kortzichtige reactie. Net zoals ik me moet inzetten, fysiek en mentaal, doet een sekswerker dat ook.
En het draait rond seks... Als partner kan ik maar meegeven, seks is anders in een relatie. Je hoort het hier zo vaak... ze geven een ervaring. Dat is hun werk. Best vermoeiend denk ik dan, want sommige dingen vind ik in mijn werk ook niet leuk, maar ik moet het ook doen. En als het dan eens wel leuk is, goed voor hen, kzou gek komen moest ik alle dagen tegen m'n zin gaan werken.
Nog iets, Lisa en ik hebben ook al samen gefilmd, leuk, maar geen seks die je hebt in een relatie. Plots ging ik ook in werkmodus. Niet dat ik het niet leuk vond maar dan besef je pas hoeveel er bij komt kijken.
Mijn respect voor haar is groot. En net zoals elke vent zal ik het ook niet altijd tonen. Maar als partner ben ik ontzettend fier op haar, op wat ze doet. En dan doel ik op het sekswerk (doe het maar), de films, onlyfans, fancentro,... en daarbovenop studeren. Eerlijk, ik vraag me soms af hoe ze het aanpakt.
Je benoemt het niet, maar ben wel benieuwd. Een sekswerker in combinatie met onlyfans etc verdient tegenwoordig erg veel. En jullie hebben een gezin. Geniet je niet stiekem en zie je zaken niet door de vingers omdat ze gewoon veel geld meeneemt naar huis?
 
Als dit moment zich voordoet en de tijd is om zeg maar.. heb je dan ook dat je op één of andere manier aangeeft: ga nog even lekker door? Met wie ik ook samen ben, ik vind het genot van de vrouw eerst eigenlijk het belangrijkste, want dat is wat mij juist opwind..
Dat is een heel mooie theorie maar de praktijk is helaas minder vanzelfsprekend.
Vaak is het vat af. Kijk, alweer de fout van die eigenwijze fallus die het nodig acht om een dutje te doen na een kleine inspanning! ;)
 
Je benoemt het niet, maar ben wel benieuwd. Een sekswerker in combinatie met onlyfans etc verdient tegenwoordig erg veel. En jullie hebben een gezin. Geniet je niet stiekem en zie je zaken niet door de vingers omdat ze gewoon veel geld meeneemt naar huis?
Eerlijke vraag. Hij geniet zeker mee, maar we zijn op financieel vlak gelijken hoor. 👌🏻 Sekswerk is niet de enige manier om heel goed je boterham te verdienen. Financiën bespreken en elkaar helpen om nog hoger te geraken is dagelijkse kost
 
"Geniet je niet stiekem [...] omdat ze gewoon veel geld meeneemt naar huis?"

Dat insinueert ook iets minder fraais, in die bewoordingen.

Er lijkt een (voor)oordeel in door te schemeren.
De vraag is op zich legitiem. Ook zonder (voor)oordeel is een partner die goed verdient, een voordeel. Geld an sich maakt niet gelukkig, maar geld an sich maakt ook niet ongelukkig.

Stel bv. dat een dame goed verdient, waardoor een wat mooier huis mogelijk is, wat vaker op vakantie, etc. Zou diegene er dan net zo weinig problemen mee hebben als wanneer het gewoon evenveel verdient als 'n andere baan die die dame zou kunnen hebben.
 
De vraag is op zich legitiem. Ook zonder (voor)oordeel is een partner die goed verdient, een voordeel. Geld an sich maakt niet gelukkig, maar geld an sich maakt ook niet ongelukkig.

Stel bv. dat een dame goed verdient, waardoor een wat mooier huis mogelijk is, wat vaker op vakantie, etc. Zou diegene er dan net zo weinig problemen mee hebben als wanneer het gewoon evenveel verdient als 'n andere baan die die dame zou kunnen hebben.
Helemaal met je eens. Voor mij als lezer leken woorden als "stiekem" en "door de vingers zien" te suggereren dat het eigenlijk afkeurenswaardig zou zijn.
 
Eerlijke vraag. Hij geniet zeker mee, maar we zijn op financieel vlak gelijken hoor. 👌🏻 Sekswerk is niet de enige manier om heel goed je boterham te verdienen. Financiën bespreken en elkaar helpen om nog hoger te geraken is dagelijkse kost

Precies zoals het ook hoort in het leven. Elkaar beter maken!

Ik hoef ook geen vriendin meer die geen visie heeft in het leven en alleen van mij afhankelijk is om uiteindelijk rond te komen. Blijf nog liever single.

Vind het altijd zeer sexy als een vrouw haar spelletje weet te spelen in de maatschappij.
 
Eerlijke vraag. Hij geniet zeker mee, maar we zijn op financieel vlak gelijken hoor. 👌🏻 Sekswerk is niet de enige manier om heel goed je boterham te verdienen. Financiën bespreken en elkaar helpen om nog hoger te geraken is dagelijkse kost
Voilla, ze was me voor. Ik ben ook ondernemer… er zullen bij ons altijd momenten zijn dat de een meer verdient dan de andere. We betrekken elkaar er in. Ze geniet er ook van als ik al eens extra kan uitgeven en ik bij haar. We beschouwen mekaar als gelijken… dat is het eerlijkste en voelt het beste aan. Hoewel ik het er wel al moeilijk mee gehad hebdat ze me al (financieel) hielp. Heb nog nooit een partner gehad die dat voor mee deed of zo achter me stond. Wat ook maakt dat onze relatie werkt…
 
Voilla, ze was me voor. Ik ben ook ondernemer… er zullen bij ons altijd momenten zijn dat de een meer verdient dan de andere. We betrekken elkaar er in. Ze geniet er ook van als ik al eens extra kan uitgeven en ik bij haar. We beschouwen mekaar als gelijken… dat is het eerlijkste en voelt het beste aan. Hoewel ik het er wel al moeilijk mee gehad hebdat ze me al (financieel) hielp. Heb nog nooit een partner gehad die dat voor mee deed of zo achter me stond. Wat ook maakt dat onze relatie werkt…

Heel veel succes in jullie verdere relatie. Jullie lijken me een leuk koppel om ook is een biertje of wijntje mee te drinken.
 
Heel veel succes in jullie verdere relatie. Jullie lijken me een leuk koppel om ook is een biertje of wijntje mee te drinken.
Ik denk dat we daar als koppel wel in gegroeid zijn. We hebben ook af en toe issue's maar daar is geen enkele relatie vrij van.
Mss ooit, we zijn geen grote uitgaanders. We genieten van de weinige tijd samen met ons tweetjes of drietjes.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan