30 minuten of een vol uur

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
ik bespeur hier een sterke voorkeur naar langdurige dates. Dat mag en kan , maar dan wordt er veel gevraagd van de social skills en gespreksvaardigheden van de dame. ik ben altijd benieuwd waar de gesprekken overgaan.Die" geestelijke uitwisseling" waar over ik las hier.
Het gaat bv. over waar de dame vandaan komt, leefsituatie, interesses, wat ik voor het brood doe, etc. En als het goed is vind je iets aan gezamenlijke interesses en/of kan je ook samen lachen. Daarbij knuffelen en strelen, evt. iets eten/drinken.
Zeg maar een sociaal gebeuren met ook neuken erbij.
Ik ga daarna lekkerder naar huis als na een raambezoek van 20 min.
 
Laatst bewerkt:
Ik begin niet aan halve uurtjes. Ondanks dat veel mannen idd binnen 30min al klaar zijn en zelf graag weer optijd weg willen. Ben ik even veel tijd kwijt aan het maken van de afspraak het voor berijden en het na werk. Dus of je nu 30 min minder lang binnen bent maakt voor de totale moeite die ik er in moet steken niet veel verschil.
Maar hoe zit het mannen die snel klaarkomen en niet de controle heeft over zich zelf. Bij mij komt het vaak voor dat ik 30min boek bij een DVP en ik kom na 10min al 'vroeg tijdig' klaar.
En ik heb meer dan 30min voor een 2e ronde.
 
Maar hoe zit het mannen die snel klaarkomen en niet de controle heeft over zich zelf. Bij mij komt het vaak voor dat ik 30min boek bij een DVP en ik kom na 10min al 'vroeg tijdig' klaar.
En ik heb meer dan 30min voor een 2e ronde.
Wil je 2x komen? Dan boek je een uur en heb je nog 20 min extra voor die 2e ronden.
Wil je 1x komen? Dan boek je een dame die 30 min of korter aanbied.
Vrij logisch lijkt me. 🙃

En wat ik net noemde er komt meer werk en tijd bij kijken als alleen de minuten samen. Zie het als een minimaal start tarief.
 
Laatst voor het eerst een date van een uur gehad, daarvoor enkele kortere dates. Die date beviel zo goed, dat ik gelijk een nieuwe afspraak had gemaakt voor twee weken erna. Dat is ook voor het eerst voor mij, tweede keer naar dezelfde dame. Maar ik kan gewoon niet wachten om haar weer te zien, dus heb ik tussendoor nog ergens een half uur gepland, omdat ik gewoon niet meer tijd kan vrijmaken. Dus ja, ik heb gemerkt dat een date van een uur veel leuker is dan meerdere korte, als de klik met de dame er is. Dus voor de toekomst zal ik voor minimaal een uur gaan, maar zoals nu wil ik tussendoor even langswippen, dan vergeet ze me ook niet ;)
 
Puur seksueel gezien is een date van een uur al heel mooi. De Piet gaat dan toch verslappen. Beter gaan we dan een volgende keer verder, of op praat tarief.
Praat tarief van een psycho therapeut is 90 € denk ik zo. In plaats van het lichaam en de piemel kan dan het ego van de "marathon wandelaar " of " pannenkoeker " ( zoals ze in de wereld van Saunaclubgangers zeggen) worden gestreeld.
 
"Marathonwandelaar" of "pannenkoeker". Weer wat geleerd 😂.
Wat mij betreft zijn dit twee kandidaten voor woord van het jaar.
voor mij Symps als derde woord. En die zijn hier met hopen. je vind ze meestal terug rond de berichten die de dvp's hier plaatsen. Beginnen ze gekke dingen te doen zoals grapjes maken of veelvuldig de like button te smashen. let er maar eens op.
Mss kunnen de mods daar eens een badge voor voorzien. 🥴
 
Laatst bewerkt door een moderator:
30 minuutjes waren echt de grens voor mij bij het privéhuis. "Waren" omdat ik niet meer werk. Alhoewel ik een kans had om meer extra's te verdienen met meerdere klanten van 30 mins, vond ik meerdere korte afspraken achter elkaar nog vermoeiender dan één lange afspraak. Vergelijk eens: 6 x 30 mins of 1 x 3 uur? Liever het laatste, dank je. Het is wel geestelijk vermoeiend met 6 klanten i.t.t. 1 klant. Ik had niet kunnen inbeelden hoe sommige privéhuis en raamdames vluggertjes van 15 - 20 mins aanbieden. Dat is net genoeg tijd voor het aan- en uitkleden en opfrissen.

Daarentegen begrijp ik ook heel goed waarom sommige mannen voor 30 mins kiezen. Snel klaarkomen, andere verplichtingen, begrotingsbeperkende omstandigheden enz.
Snap ik. Lakens verwisselen, douche schoon/droog maken. Zelf uit kleden. In een half uur snel pijpen, seks en dat lakens weer afhalen, zelf aankleden etc.

Ik vind zelf anderhalf/2u fijn, ik denk ook dat dat voor een dame toch wel wat makkelijker is, in elk geval wat rustiger. In 2u doe ik meestal 2x.
Lichamelijke krijg je meer te verduren als je 4 of 5 vluggertjes in die tijd doet.
 
Ik 2 of 3. Langer met mij valt niet uit te houden. Mentaal en Fysisch :LOL:
Na 2 uur is mijn sociale energie op, heb ik niet veel meer te zeggen, begin ik me suf te piekeren waar het over te hebben, lig ik het liefst in stilte met de dame in mijn armen, kortom: ben ik nog saaier dan ik normaliter al ben. 🤣 Nog steeds even vriendelijk en aardig, maar geen idee hoe verder.

Geldt overigens grotendeels ook voor feestjes en zo, dus aard van het beestje.
 
Na 2 uur is mijn sociale energie op, heb ik niet veel meer te zeggen, begin ik me suf te piekeren waar het over te hebben, lig ik het liefst in stilte met de dame in mijn armen, kortom: ben ik nog saaier dan ik normaliter al ben. 🤣 Nog steeds even vriendelijk en aardig, maar geen idee hoe verder.

Geldt overigens grotendeels ook voor feestjes en zo, dus aard van het beestje.
Ik ben eigenlijk heel introvert, maar vanaf dat iemand laat zien dat ie me graag heeft word ik te extravert en druk.
Dus 3 uur max.
 
Wow wat houden veel van jullie het lang uit. Ik ben echt vreselijk ongeduldig. Als ik eenmaal een stijve heb, dan hoeft van mij niet lang te duren 🤭.
Nu zeker, omdat ik (60+) mijn erectie niet lang hoog hou, maar vroeger ook al. Ben vaak bij raamdames geweest waar het maar 10 minuten duurde. Kon erg goed zijn.
Het enige waar ik het lang volhoud is bij massages. En dan niet waar je eigenlijk seks hebt, maar massages op een massagetafel met veel edging. Dat hou ik het wel 45 minuren vol 🤣.
 
Moest ik kunnen, altijd min 2u. Ik ga niet enkel om "m'n zak te legen" om het oneerbiedig te zeggen, maar om een prettige tijd te hebben, met geven en nemen.
Hier ben ik het helemaal mee eens ben gisteren bij een dame in Made geweest R V P en heb daar een super leuke date gehad , niet even snel maar ze nam de tijd om mij te verlijden .en we konden ook nog gezellig kletsen samen 👍dat is dus top
 
Half uur is op zich prima. Ik heb ook een tijdje 40 min gedaan met mijn vaste raamdame, maar dan is het na de eerste ronde kletsen.
Het is vaak te kort voor de tweede ronde. Bij een uur zou de tweede ronde misschien net wel kunnen, maar ik betwijfel of het dan nog steeds zo plezierig is.
Dus de volgende keer wordt het voor mij 1 ronde, daarna relaxen en weet eten en dan weer terug voor ronde 2.

De langere dates zijn besteed voor mannen die niet voor de seks gaan, maar aandacht en liefde tekort komen en dat nodig hebben. Of die pillen gebruiken of erg jong zijn en 2/3 rondes (en met plezier) halen in het uurtje.
Ik heb er iig geen behoefte aan om iemand te betalen om 40 minuten met mij te kletsen en te doen alsof diegene om me geeft.
 
Al deze posts zegt maar weer dat voor veel mannen het om veel meer gaat dan even hun kwakje kwijt te raken.
Lijkt me volstrekt logisch ook toch? Je kwakje lozen is het biologisch doel van seks gezien daarmee een kindje komt.
En het is sekswerk, waarbij seks inderdaad het doel is. Waar zou het anders om moeten gaan? Monopoly spelen met dames en je monopoly skills verbeteren?
 
Ik zag dat ik de vraag van OP eigenlijk nog niet beantwoord had. Dus bij deze.


Hier had ik in het begin ook wel een soort van schaamte voor waardoor ik niet korter dan een uur durfde te gaan. Na verloop van tijd is dit verschoven naar 45 min en nu ga ik gewoon voor 30 min als ik twijfel.

Ik wou kost wat kost een goede indruk maken (onder andere door langer de tijd te nemen) en dat heeft me daardoor al heel wat geld gekost bij dames die dat absoluut niet waard waren.

Het is lastig als man zijnde, maar minder denken in de vorm van potentieel relatiemateriaal te willen zijn, en meer als klant die betaalt voor een dienst. Bijvoorbeeld geen gekke dingen gaan doen als 'kijk mij eens die super aardige vent op het witte paard zijn' door 3 uur te boeken bij een dame als je daar zelf geen behoefte aan hebt. Laat je niet gek maken. Daarnaast zijn er ook dames die je er helemaal niet blij mee maakt en liever dates van 30 min doen.

Met deze uitspraak scoor ik misschien geen punten bij de dames hier (niet goed voor de klandizie als iedereen er zo over denkt), maar zo werkt het toch? 😅

Ik ben blij voor je dat je hebt ingezien wat een flauwekul het is waar je mee bezig was Er zijn heel veel mannekes die dat niet door hebben en persistent ook de waarheid tegenspreken. En dan lekker uithuilen in het 'verliefd op een dvp topic'.
 
Ik merk al tijdje aan mezelf dat ik meer voor de 1+ uur dingen ga. En dan meestal liefst in een massagekader.

De 15-minuten-snelle-wippen waren 20 jaar geleden nog heel lekker, maar dat werkt zo niet meer. Niet dat ik erectieproblemen heb, gelukkig niet, maar ik merk dat ik meer plezier heb aan een tragere afwerking.

Gesprekje voor en na, en de massage en de rest mag dan toch ook minstens een uurtje duren. Als ik sporadisch nog eens bij een raamdame binnenstap ga ik ook minimaal voor 30 minuten.

Helemaal vreemd is dat niet voor mij. Als ik in een relatie zat met een partner die ook van sex hield, dan waren vrijpartijen van 3, 4 uur of langer helemaal geen uitzondering.
 
Laatst bewerkt:
Als ik een privéhuis bezoek, ga ik meestal voor één uur. Een half uur of 45 minuten spreekt mij wat minder aan. Ik hou meer van een langzamere opbouw in een privéhuis. Ik ga wel voor één half uur bij de ramen. Dat is meer om wat sneller te ontladen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan